Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Eladó 200 éves borház Máriahalmon!!!A 222 nm borház lakóépületnek is használható. Levéltári adatokkal igazoltan 200 éve kőből épült borház 2007.évben elfogadott felújítási és tetőtér beépítési és egyéb építési munkálatai részben befejeződtek. Jelenleg a földszint és a tetőtéri szint került átalakításra. A munka befejezése az új tulajdonosra vár, akár az eredeti, vagy új engedélyezési tervek alapján. Az borház össz. tervezett hasznos alapterülete 222 nm. A pinceszinten található konyha, és két különálló pince. A földszintről egy szép nagy teraszról jutunk be a tulajdonképpeni lakótérbe, ahol a szobák, a vizes helyiségek, előtér, közlekedő található. A tetőtérben a tervek szerint 2 szobát lehet kialakítani, de a tér nagysága bármilyen más funkciójú helyiségek kialakítását. lehetővé teszi. A borház és a felújított részek építőanyaga kő és tégla, vasbeton födémmel és faszerkezetű magas tetővel. A lejtős, 651 nm telken villany és víz áll rendelkezésre. A tervek szerint a borház központi fűtést kap, ez a megkezdett kémény befejezésével válik majd lehetővé. Máriahalom a fővárostól nem messze, festői környezetben fekszik, közel Esztergomhoz és a Dunakanyarhoz. Az ingatlan üzleti vállalkozásként is működhet, pl.: borturizmus, vagy falusi vendéglátás de lakó és üdülő épületnek is kiválóan alkalmas. Igazán szép környezet, rengeteg lehetőség !HZ367514

Budapest vonzáskörzetében (35 km) kétlakásos társasház tetőtéri lakása eladó. A lakás 67 m2 alapterületű, amerikai konyhás étkezős nappali, 2 hálószoba, előszoba, 5 m2-es panorámás, déli tájolású erkély, külön van a fürdőszoba és a w.c. Alacsony rezsiköltséget igényel fenntartása, ami köszönhető a dupla falazatnak, a hőszigetelésnek, a thermo fa nyílászáróknak, továbbá a ház D és Ny-i tájolásának, ami ezáltal passzívházként működik.A tetőtéri lakás külön bejárattal és külön pici (kb. 50 m2-es) kerttel rendelkezik. (Alma, mandula, homoktövis, őszibarack fákkal, hatalmas jázmin és orgona bokorral).A lakásnak saját gázcirkó biztosítja a meleg vizet és a fűtést (fal és padlófűtés), de a konyhába épített kályha is kiválóan befűti a tetőtér miatt kevés légköbméterű lakást.Máriahalom a Pilis és a Gerecse között fekszik, a ház 1998-ban épült egy 50 hektáros magánterület szélén, mely az elmúlt 19 év alatt erdős, vadregényes tájjá változott. A lakás a máriahalmi Spirituális Vendégháztól kb. 150 méterre van, ahol különféle önismereti, meditációs, jóga, stb. kurzusokat tartanak, így az ilyen témák irányába orientálódó és Budapestről a természetbe költözők számára kiváló. A falu rendezett, biztonságos, Budapestre közvetlen buszjáratokkal. Budapestig a menetidő busszal 1 óra, továbbá Piliscsaba 15 perc autóval, az onnan óránként kétszer közlekedő vonatnak 40 perces a menetideje.Az 50 hektáros magánterületen a Spirituális Vendégház köré jelenleg alternatív közösség szerveződik, ez kedvező lehet olyan egyéneknek, családoknak, akiknek hasonló az érdeklődési körük.A lakás befektetésnek is kiváló. (A ház alsó szintje is eladó más tulajdonostól, így az egész ház egyben is megvásárolható két generáció, vagy két család számára.)A tetőtéri lakás irányára: 8,9 MFt.Érdeklődni a 20/990 83 07 telefonszámon lehet.

Máriahalom község csendes utcájában található ez az ingatlan. A ház minősége jó A belső elosztás kifogástalan. A házba kétféleképpen juthatunk be: az egyik bejárat a - házat megkerülve - a földszinti a nappali-konyha felől, míg a másik bejárat - egy lépcsőn felmenve - a felső szintre érkezünk. A házban a nyílászárók műanyagból készültek. A fűtést gázkazán biztosítja, de vegyes tüzelésű kazán is adott az esetleges átállásra. A telken fúrt kút ad lehetőséget a szépen gondozott kert öntözésére. A házba bevezetésre került az ipari áram is. A ház földszinten az udvar felöl lehet a garázsba behajtani. A garázsból közvetlenül a lakásba is be lehet jutni egy külön ajtón. A községben Polgárőrség, Lövészklub és Faluvédő Egyesület működik. Máriahalom csendes utcájában található az ingatlan. Az orvosi rendelő a háztól kb. 200 m-re található. Máriahalom megközelíthető Tatabánya ill. Esztergom és Budapest felől is. Tatabányáról kb. 35 perc, Esztergomból kb. 20 perc és Budapesttől kb. 40 perces idő alatt érhető el gépkocsival. Budapestről az Árpád híd Pesti hídfőjétől ill. a Széna térről induló buszokkal meg lehet közelíteni a települést. A buszok reggel, délben és este érintik Máriahalom megállóit. Az M1-es autópálya 15 km-re található. A ház belső és külső kialakítása jónak mondható. A belső kialakításnál igyekeztek a legjobb helykihasználásra. A konyhában részben beépített bútorok vannak. A ház un.”központja” a nappali-étkező. Innen nyílik egy szoba ill. a fürdőszoba. Csigalépcsőn jutunk fel az emeletre. Az emeleten egy hosszú közlekedőből nyílik a 3 szoba és a fürdőszoba. A helyiségek világosak,tágasak. A kert szőlővel, gyümölcsfával telepített, füvesített, gondozott. Az ingatlan körbekerített.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: