Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Heves megyei Lőrincin eladó, egy átlagos állapotú, de folyamatosan újított, szépített 4 szobás, 90nm-es, egy szintes családi ház, több mint 1400 nm-es gondozott telken.Ingatlan a új 21-es úttól alig 150 m-re található, könnyen megközelíthető.Házhoz tartozó terület, az utca egyik legszélesebb telke, udvari rész fűvel borított, kert nagy része gyümölcsfákkal ültetett. Locsolásuk akár a kis méretű "csőkútról" is megoldás lehet.Ingatlanban 4 (2+2) szoba, ezeket összekötő közlekedő (régen nyitott, jelenleg szigetelt és zárt), konyha, spejz, felújított fürdő, wc, és nagy méretű fedett terasz lett kialakítva. Mostani elrendezését könnyedén lehet változtatni, helyiségeket akár egybenyitni. Minden közmű megtalálható (gáz, villany, vezetékes víz, csatorna)Felújításnál az épület tetőszerkezetét átrakták, újra lécezték. Beépített részeket kívülről szigetelték, és a külső falakat körbe, egyformára színezték.Jelenlegi fűtés gázkazánnal megoldott, radiátoronkénti hőleadással, de vegyes tüzelésre is ki lett építve a csatlakozás.Az építmény vége után, haszonállatok tartására kisebb méretű ólak találhatóak.Az ingatlan vásárlásakor az új „CSOK” állami támogatás igénybe vehető!VEVŐINKNEK MINDEN SZOLGÁLTATÁS DÍJMENTES!Megtalálta a megfelelő ingatlant, ám megvásárlásához hitelre van szüksége?DÍJMENTES Hitel Centrumunk banksemleges tanácsadással, és teljes körű ügyintézéssel áll az Ön szolgálatára!CSAK NÁLUNK: EGYEDÜLÁLLÓ LAKÁSHITEL konstrukciók a tőlünk vásárolt ingatlanok finanszírozásához.Jöjjön el egy díjmentes tanácsadásra!HZ404106

CSAK AZ OTP Ingatlanpont kínálatában találta meg ezt a 1960-ben épült, Lőrinci csendes, nyugodt utcájában épül családi házat. A ház MÉG NEM VOLT SOHA FELÚJITVA, de összeségében teljesen rendben van, mind állapotában, mind korának megfelelően. Belső elrendezése hagyományos, elől 2 szoba, melyek egymásból is átjárhatók. Előszobájából nyílik a konyha, és abból a kamra. Szintén a konyhából jutunk be a hátsó szobába, és innen a fürdőbe, melyben ott van a WC is. Fürdőben van a fürdőkád és a villanybojler.Szobái parkettásak, a többi helyisége járólapozott.Udvarában ásott gyűrűs kút, több termő gyümölcsfa, és diófa is emeli az ingatlan értékét!Szintén az udvaron van egy telepítésű önálló garázs. A ház folytatásaként több tárolót és ólat is építettek, melyek állapota eléggé felújítandó.Összességében, aki csendre, nyugalomra és könnyen megközelíthető házra vágyik, az már meg is találta!Maximum 10 percre van a távolsági buszmegálló, és a vonatmegálló is, mellyel közvetlenül Budapestre utazhat.Ugyan ilyen közel van az óvoda, az iskola, több üzlet is, Polgármesteri hivatal, orvosi rendelő, gyógyszertár.Ez mind nagyban emeli az ingatlan értékét! A ház jelenleg már végrehajtás alatt van!DIJMENTES SZOLGÁLTATÁST AZONNAL INTÉZEM: kedvező kamatozású hitel + CSOK, továbbá Lakástakarékpénztári számláján 30 %-os állami támogatást! Hitel esetén akár közel NULLA %-os is lehet a THM!Jöjjön el, nézzük meg együtt!

CSAK AZ OTP Ingatlanpont kínálatában találta meg ezt a 1970-ben épült, Lőrinci egyik legcsendesebb utcájában épül családi házat.A ház összeségében teljesen rendben van, mind állapotában, mind korának megfelelően. Belső elrendezése hagyományos, elől 2 szoba, (melyek egymásból is átjárhatók), az egyiket jelenleg konyhának alakították ki. Előszobájából egy zuhanyzó és egy különálló WC nyílik, és egy folyosó, melyen a hátsó szobába jutunk. Ez anno konyha volt, így itt is ki van építve a víz és a lefolyó. A szobából egy fürdőkádas fürdőszoba nyílik.Ebből a hátsó szobából ki tudunk menni egyből az udvarra, ezáltal ez a szoba önálló lakrészként is használható, vagy újbóli konyhaként is működhet. EZ NAGYBAN EMELI AZ ÉRTÉKÉT! A szoba laminált parkettás. Mellette egy rendezett tároló helyiség van, amit adott esetben össze lehet nyitni, és ezáltal még több szoba is kialakítható.Szobái parkettásak, a többi helyisége járólapozott, de van amire még linóleumot is tettek. Burkolása még nem volt felújítva!Villanybojler adja a melegvizet, be van vezetve az ipari áram is. Udvarában ásott gyűrűs kút, több termő gyümölcsfa, és diófa is emeli az ingatlan értékét!Összességében, aki csendre, nyugalomra és könnyen megközelíthető házra vágyik, az már meg is találta!Maximum 10 percre van a távolsági buszmegálló, és a vonatmegálló is, mellyel közvetlenül Budapestre utazhat.Ugyan ilyen közel van az óvoda, az iskola, több üzlet is, és pár házra van csupán a körzeti orvosi rendelő.DIJMENTES SZOLGÁLTATÁST AZONNAL INTÉZEM: kedvező kamatozású hitel + CSOK, továbbá Lakástakarékpénztári számláján 30 %-os állami támogatást! Hitel esetén akár közel NULLA %-os is lehet a THM!Jöjjön el, nézzük meg együtt!

CSAK AZ OTP INGATLANPONT kínálatban ALKALMI ÁRON eladó Lőrinci csendes részén található azonnal költözhető 2001-ben épült családi ház!A ház Lőrinci központjából pár perc alatt megközelíthető. Gyalog is gyorsan elérhető az óvoda, iskola, buszmegálló, és több kisebb üzlet is.Földszint 3 kisebb szoba és egy amerikai konyhás nappali található, melyek átlagos állapotban vannak. Nappaliból fel tudunk menni az emeletre, ahol közel 40 nm-en 3 szigetelt szoba, lakóelőtér és egy zuhanyzós WC lett kialakítva. Elrendezéséből adódóan akár önálló lakrészként is használható pl fiataloknak!Fűtéséről gázkazán + vegyestüzelésű kazán gondoskodik. A szobák laminált parkettával burkolva. Többi helyisége járólapozott. Tároló helyiségből át tudunk menni a kazánházba, ami egyben garázs helyiség is.Az udvarról a házzal egybeépült a garázs, és mellette egy önálló kis tárolásra, vagy akár lakásnak is alkalmas helyiség. Ide is be van vezetve a víz és a gáz is. Igény esetén gyorsan lakhatóvá lehet varázsolni.Mivel 2001-ben épület a ház, igy felújítva még nem volt. Ablaki jól záródnak, emelti helyiségei duplán szigeteltek. Tágas parkosított udvarán több termő gyümölcsfa és egy fúrt kút is található, illetve nyársalásra kerti sütögetésre kialakított sarok udvar, egyedi fa bútorral.DIJMENTESEN intézem az ingatlannal kapcsolatban: HITEL + CSOK, + 30%-os államitámogatású Lakástakarékpénztári számla!LE NE MARADJON AZ ALKLAMI VÉTELRÓL! Jöjjön el, nézzük meg együtt, és tegyen rá vételi ajánlatot!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: