Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

ÁRCSÖKKENÉS! Most 7 M Ft-tal kedvezőbben!!Somogyvár belterületén eladásra kínálok egy 2 főépületből álló családi házat. A 140 m2 alapterületű 4 szoba, 2 fürdőszoba, nappali, konyha étkező ingatlanrész jelenleg 10 férőhelyes vendégházként üzemel, míg az 55 m2-es ingatlanrész lakóházként funkcionál. A 7000 m2-es enyhén lejtős telken szinte mindent megtalálunk, épített medencét, játszósarkot, homokozót, hintát, épített szalonnasütőt, faházat, fürdődézsát, ásott kutat, patakot, mely mind-mind a pihenni vágyók kényelmét, kikapcsolódását szolgálja.A múlt század elején épült házat 1994-ben újraépítették, és folyamatosan felújították, míg jelenlegi állapotát 2013. évben nyerte el. Az új burkolatok mellett, több helyen meghagyták a múlt századi fa padlót, széles falakat, valamint a fa gerendákat, azonban a nyílászárók minőségi fából esztétikus kivitelben kicserélésre kerültek. Mind a belső burkolatok, berendezések, a ház kialakítása, mind a külső több mint 80 m2-es térkövezés a jó ízlésnek, egyedi stílusnak megfelelően kerültek kialakításra.Az ingatlant ajánlom akár panziónak, családi napközinek, öregek otthonának. A hozzátartozó nagy terület miatt pedig akár lovasturizmusként is üzemetethető.Ha érdeklődését felkeltettem, várom hívását, hogy személyesen is megtekinthesse ajánlatomat.Az Ingatlanról készült digitális fotók az irodánkban és weblapunkon megtekinthetőek! I.ár.: 38,9 M Ft. Érd: 82/414-110, 70/9494-501 http://genius99.hu/csaladi-haz-somogyvar-belterulet-elado/3348 Azonosító: 24023A fent említett ingatlan hitelre is megvásárolható !!Ha érdeklődését felkeltettük vagy bármilyen kérdés merült fel ingatlan hitelekkel kapcsolatban kérjük hívja non-stop hitelvonalunkat: 70/9494-502 vagy írjon a hitel@genius99.hu e-mail címre.

A Genius 99 Ingatlanközvetítő Kaposvári irodája eladásra kínál Somogyváron a Kossuth Lajos utcában egy 176 m2-es, 5 szoba, 2 nappalis étkezős, 2007-ben részlegesen felújított tégla építésű családi házat 10500 m2-es telken.A családi ház Somogyvár belterületén helyezkedik el. A 2007-es felújítás során beépítették a tetőteret, hőszigeteltek és részben kicserélték a nyílászárókat. Az ingatlan fűtését gázkazán és vegyestüzelésű kazán is biztosítja. A parkolás két garázsban is lehetséges, melyek közül az egyik aknás.Az ingatlanhoz tartozik még műhely (ipari árammal), magtároló, tárolók és két pince is. Az egyik pince egy önálló ingatlan, aminek az emeltén egy lakószoba is van. Az 1 hektárnyi területen gyümölcsös és szőlőültetvény is található.                                                                                                                                         A családi ház mérete és elosztása miatt megfelel nagycsaládosoknak, akár több generációnak és a több mint 1 hektáros terület gazdálkodásra is kiválóan alkalmas.Az Ingatlanról készült digitális fotók az irodánkban megtekinthetőek! I.ár.: 17.8 M Ft. Érd: 82/414-110, 70/9494-503 http://genius99.hu/csaladi-haz-somogyvar-belterulet-elado/3882 Azonosító: 17017   A fent említett ingatlan hitelre is megvásárolható! Ha érdeklődését felkeltettük vagy bármilyen kérdés merült fel ingatlan hitelekkel kapcsolatban kérjük hívja non-stop hitelvonalunkat: 70/9494-502 vagy írjon a hitel@genius99.hu e-mail címre.

A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00789-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró BALATONBOGLÁRI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLAR által kínált SZŐLŐSGYÖRKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:- Az ingatlan vételárát a tulajdonosok Euroban kérik, mivel  német állampolgárok. A ház felújításán is tükröződik a német precizitás és a német pontosság.- Az ingatlan 3050 nm-es telken helyezkedik el. A ház falai téglából készültek, tetőszerkezete cseréppel fedett, nyílászárói műanyagok.- A házba a bejárati ajtón keresztül a nappaliba jutunk, ahonnan nyílnak a helyiségek. 2 szoba, amerikai konyha és a fürdőszoba elválasztott mellékhelyiséggel.- A ház nyugati részén terasz lett kialakítva. A ház folytatásaként építettek egy apartmant, amely áll, egy szobából, egy amerikai konyhából és egy fürdőszobából.- A kert és az udvar szépen gondozott, ízlésesen kialakított. Itt helyet kapott egy garázs is, illetve melléképületek.- A közelben találjuk a  buszmegállót, az önkormányzatot, a boltokat, az iskolát, óvodát.- Ez az ingatlan kiváló életteret biztosít az itt élőknek.- Alkalmas családi háznak vagy nyaralónak is.- A Balaton mindössze 8 km-re található, amit 10 perc autózással megtehetünk.- Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget!  Ez akár két generáció együttélésére is alkalmas!Amennyiben a 00789-es számú a LIDO HOME által kínált SZŐLŐSGYÖRKI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája! 

100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ LENGYELTÓTIBAN!A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00811-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró LENGYELTÓTI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLAR által kínált LENGYELTÓTI CSALÁDI HÁZ jellemzői:Eladó a Balaton déli partjától 12 kilométerre lévő kisvárosban, Lengyeltótiban, annak frekventált utcájában, egy kitűnő beosztású, belülről teljesen felújított családi ház.Az ingatlan jellemzői:Az 1970-es évek közepe táján téglából épült.2013-ban teljes felújítás során cserére kerültek a vezetékek, nyílászárók, burkolatok, falazatok új festést kaptak.Négy szoba, tágas, világos nappali, hatalmas konyha és fürdőszoba, előtér, előszoba, közlekedő alkotják a helyiségeket.A fűtést jelenleg kandalló biztosítja, a radiátorok kiépítésre kerültek.A meleg vizet villany bojler adja.Akár két generáció együtt élésére is alkalmassá tehető.A tetőtér beépítése lehetőségként az új tulajdonosra vár.Az ingatlanhoz tartozó tágas telken konyhakert is kialakítható, ahol megtermelhető a család zöldség, gyümölcs szükséglete.A kisvárosban minden megtalálható, ami a mindennapi életvitelhez szükséges. Iskola, óvoda, orvosi rendelők, fogászati ellátás, uszoda, bevásárlási, szórakozási lehetőségek.A Balaton kerékpáron is könnyen elérhető.Remek lehetőség családi háznak, nyaralónak egyaránt.Rendkívül kedvező, némileg alkuképes vételár.Két hét alatt birtokba vehető.Amennyiben a 00811-es számú a LIDO HOME által kínált LENGYELTÓTI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00704-es számú SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLAR által kínált SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:Eladó a Balaton déli partjától 8 kilométerre lévő kedves községben Szőlősgyörökben, egy nem régiben teljesen felújított, praktikus beosztású, minden igényt kielégítő családi ház. Hőszigetelt vakolat, új nyílászárók, víz és elektromos vezetékek cseréje is megtörtént a felújítás során. Tágas, rendezett telken egy dupla garázsos melléképület, mely műhelynek is kitűnő lehetőség. Az öntözést fúrt kút segíti.A ház központi helyisége a nappali, innét egy közlekedőből nyílnak a lakószobák, a konyha, mely a háziasszonyok álma, a fürdőszoba, valamint a hátsó bejárathoz tartozó kisebb közlekedő. Akár családi háznak, akár nyaralónak is rendkívüli lehetőség kedvező áron. A közelben található az autópálya lehajtó, bevásárlási lehetőségek, autóbusz megálló, orvosi rendelő, gyógyszertár. A község a dél balatoni borút részét képezi, kiépített kerékpárúton kerekezhetünk. A boros pincékben a gazdák invitálnak bor kóstolásra. Borongós időben ellátogathatunk a híres búcsú helyre Gyugyra vagy a csisztai termálfürdőbe.Amennyiben a 00704-es számú a LIDO HOME által kínált SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZ vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ SZŐLŐSGYÖRÖKBEN!A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00143-as számú, kiváló tulajdonságokkal bíró SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:ELADÓ  Balatonboglár mellett  Szőlősgyörökön újszerű Családi ház.Alapszinten Nappali,  amerikai konyha, étkező egy légtérben, ezenkívül fürdőszoba található. Emeleten 3 szoba , előkészített fürdőszoba.Nagy teraszok, szép kilátással. Igényes  kerámiaburkolatok , praktikus elosztás. Alagsorban, tárolóhelységek, nagy terem biliárdszobának, vagy wellness blokknak, ezenkívül boros  pince , háztartási  helység . Garázs külön épületben található, ahol szintén van fürdőszoba, a tetőterében lakószoba. Fatároláshoz, a garázs mögötti épület használható. Rendezett szép  udvar , pihenőhelyekkel, épített grillezővel.Jelenleg 2700 m2 telek tartozik hozzá, ön választhat, hogy az egész telekkel, vagy csak egy 900m2-es, vagy 1700 m2-es telekkel szeretné a házat megvásárolni. Hőtechnikailag kiváló.  Hőszigetelt nyílászárok,  padlófűtés azonkívül légteres kandallóból,   légcsatornákon keresztül gazdaságosan fűthető. ,Balatontól  8 km-re , autópályától 6 km-re. találhatóÚj házas környék, igényes szomszédok, állandó lakók is. A somogyi dombokon kívül, a túlsó parti hegyeket is lehet látni.Közelben bolt, közintézmények. A  közeli Jankovics-kastély parkjában különleges fák találhatók. Szőlősgyörök Balatonboglár melletti település. Széleskörű intézmények: iskola, óvoda, háziorvosi rendelő, mellette könyvtár és e-pont is rendelkezésre áll az itt élők és ide látogatók számára. A kulturális élet is nagyon sok változatosságot, érdekes programot tartalmaz, melyeknek helyszíne a Művelődési Ház és a Sportpálya. A borászat az egyik legjellemzőbb e településre, Buszjáratok Balatonboglárra, Lengyeltótiba.Amennyiben a 00143-as számú a LIDO HOME által kínált SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00700-as számú, kiváló tulajdonságokkal bíró SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLAR által kínált ZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:Eladó a Balaton déli partjától tíz kilométerre lévő nagyközségben, annak frekventált utcájában lévő, két generáció együtt élésére alkalmas kitűnő állapotú családi ház. Parkosított térkövezett udvarról nyílik a bejárat a két ingatlanba. Fedett terasz, /télikert/, ahol téliesíthetjük virágainkat, innét egy előszobából nyíló étkező és minden igényt kielégítő konyha /kamrával/, valamint egy hatalmas ízlésesen berendezett nappali, fürdőszoba és külön mellékhelyiség alkotják a földszint helyiségeit. Az ingatlan fűtése gáz konvektorokkal és egy gyönyörű egyedi építésű, vízteres cserépkályhával történik.A tetőtérbe egy egyedi, kényelmes lépcsőn jutunk fel. Itt három szoba, fürdőszoba és egy erkély található. Az ingatlan különlegessége egy szabadtéri mégis fedett konyha, ahol partikat, baráti összejöveteleket tarthatunk. Kemence, grill sütő található itt. A hátsó összkomfortos épületben egy tágas szoba, konyha, kamra, és egy fürdőszoba található. Kedves leendő vásárló! Ennél ideálisabb helyet nem talál egy család egyesítésre.Kedvező hely, kedvező vételár, csendes, nyugodt környezet, mindez a Balaton közelében elérhető áron!Amennyiben a 00700-as számú a LIDO HOME által kínált SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ LENGYELTÓTIBAN!A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00235-ös számú, kiváló tulajdonságokkal bíró LENGYELTÓTI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLAR által kínált LENGYELTÓTI CSALÁDI HÁZ jellemzői:Eladó családi ház, Balatonboglár és Fonyód mögött Lengyeltóti városában.-        Egyedi megjelenésű, és illik a környezetbe, amerre rendezett házak találhatók -         Nappali kényelmes családi pihenésre-         Konyha-         2 nagyobb hálószoba és egy kisebb-         Emeleten további lakrész kialakítása előkészítve ( 2 szoba + fürdőszoba)-         Utcai  bejáratú garázs az alagsorban, mellette kazánház tároló-         2 új fürdőszoba-         Új padlóburkolatok-         Vastag, 40-es téglafal, szinteltolásos építés: bejárati szinten nappali, a szobák  a valóságban fél emeleten, mert a szuterén-bae lévő garázs belmagasságát megemelték, -         Épület udvari szárnyán tetőterasz-         Udvarban további profi garázs-         Rendezett gondozott telek.-         Jó megközelíthető: 100 méterre buszmegálló, vasútállomás 500 méter-         Autópálya 10 km-         Fonyódi szabad strand – Balaton 10 km.-         A városban különleges lehetőségek gyermekeknek és időseknek isNe habozzon, költözzön! Csendes kellemes helyen élne? Termálfürdőbe  kerékpáron, busszal könnyen eljuthat! A Csisztai fürdő csak 9 km!Amennyiben a 00235-ös számú a LIDO HOME által kínált LENGYELTÓTI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ LENGYELTÓTIBAN!A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00717-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, LENGYELTÓTI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált LENGYELTÓTI CSALÁDI HÁZ jellemzői:Eladó a Balaton déli partjától 12 km.-re lévő kisvárosban, Lengyeltótiban , annak frekventált utcájában lévő jó állapotú, azonnal beköltözhető családi ház . A fedett teraszról belépve a nappaliba érünk. Ebből nyílik balra a fürdőszoba, a dolgozószoba, valamint a hálószobával egybe nyitott lakószoba. Tágas, világos helyiségek , hajópadló és fa parketta burkolattal. A nappaliból jobbra találjuk a konyhát, hozzá az éléskamrát, valamint egy külön bejáratú, jelenleg szintén kamraként funkcionáló helyiséget. Az épület nyáron hűvös, télen pedig minimális költséggel kifűthető akár a kandallóval vagy a gáz központi fűtéssel, a vastag mintegy 70 cm-es falaknak köszönhetően.A rendezett udvaron garázs biztosítja gépkocsink tárolását. Műhely, és melléképületek teszik praktikussá a mindennapokat.A Balaton közelsége miatt akár nyaralónak vagy állandó lakásnak is kitűnő lehetőség. A városban orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárlási és szórakozási lehetőségek, iskola, óvoda mind megtalálható.Nagyon kedvező vételára, jó állapota, praktikus beosztása, jó elhelyezkedése miatt ajánlom a leendő tulajdonos figyelmébe!Amennyiben a 00717-es számú a LIDO HOME által kínált LENGYELTÓTI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ SZŐLŐSGYÖRÖKBEN!A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00206-os számú, kiváló tulajdonságokkal bíró SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:Eladó Szőlősgyörökön, Balatonboglártól 8 km-re, 3 szobás lakóház.Teraszról nappaliba lépünk, onnét nyílik a 3 hálószoba és egy kamra. Konyha, fürdőszoba külön bejáratú.Udvaron garázs, és egyéb téglaépület, valamint garázs szerelőaknával.  Kertben gyümölcsfák: alma, szilva,cseresznye, körte, veteményes kert. Kisebb rész akáccal betelepített, melyet pár év múlva kivágni lehet. A házban tágas napfényes szobák, használható fürdőszoba, konyha, kamra. Jelenlegi állapotában is lakható. Fűthető konvektorral, illetve kályha, kandalló is betehető.Fiataloknak olcsó családi ház vásárlási lehetőség önálló életkezdéshez. Hitelfelvételhez profi ügyintézőnk nyújt díjmentes segítséget.Napi több buszjárat, legközelebbi vasútállomás Balatonboglár ( Budapest-Nagykanizsa) illetve Lengyeltóti ( Fonyód-Kaposvár)Amennyiben a 00206-os számú a LIDO HOME által kínált SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ SZŐLŐSGYÖRÖKBEN!A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00208-as számú, kiváló tulajdonságokkal bíró SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:Összkomfortos családi ház Két lakásos, nagy terasszal eladó!Eladó  felújított  családi ház  Balatontól 8 km-re,  ahonnét biciklivel is bemehet a boglári strandra. Ha a környéken szeretne élni, pillanatok alatt 3 városba is eljuthat. A ház teljes mértékben felújított. Új ví z, villany és gázvezeték. Belül új burkolatok, új víz, villany és gázvezeték .   Amit lát a képeken: az valóság, nem csalás, nem ámítás.Külön bejárattal mögötte külön lakás: szoba konyha fürdőszoba, ez a lakrész 60m2-es. Mindkét lakrész cirkó fűtéses, a nagyobbik lakásban cserépkályha is ad meleget. Ház mögött  téglaistálló, jelenleg garázsként funkcionál. Itt lehetne műhely, vagy galéria is. Ha lovakat szeretne tartani, az is lehetséges. Udvaron ásott kút.Külső festés nemsokára elkészül. A szomszéd telekkel együtt eladó, ahol jelenleg gazdasági épület áll.  Engedje szabadon fantáziáját, itt megvalósíthatja álmait! Telek tiszta, rendezett, az utcában átmenő forgalom nincs, szomszédok portája is rendezett. Szőlősgyörök jól ellátott falu, Balatonboglár  mögött. Sok külföldi is szeret itt élni. Csodás fekvés, jó levegő!Amennyiben a 00208-as számú a LIDO HOME által kínált SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

A LIDO HOME BALATONBOGLÁR eladásra kínálja a 00774-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró SZŐLŐSGYÖRKI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLAR által kínált SZŐLŐSGYÖRKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:- Az ingatlan Szőlősgyörök legmagasabb részén helyezkedik el. Az udvarról gyönyörű panoráma tárul elénk. Innen élvezhetjük a tiszta levegőt, a szép tájat, a csendet és a nyugalmat.- A házat 2006-ban építették téglából, a tető fedése cserép, a falakat Dryvit hőszigetelő rendszerrel szigetelték. Már csak a színezés hiányzik.- A ház keleti és déli oldalát körbeöleli egy 35 m2-es terasz. Innen jutunk be a ház földszintjére. A közlekedőből nyílik a kellemes méretű nappali, a konyha étkezővel, egy spájz, a fürdőszoba és az emeleti lépcső.- A nappaliban beépítésre került egy kandalló, ami biztosítja a földszint fűtését.- A konyhában méretre készített bútorokat találunk, kerámia főzőlappal, elektromos sütővel és szagelszívóval.- Az emeleten kialakításra került négy szoba és egy fürdőszoba. A szobák laminált padlósak, a fürdőszoba burkolása még hiányzik.- Az egész házban kiépítették a központi fűtést, csak a radiátorok hiányoznak és a kazán. A meleg vizet bojler biztosítja.- A telek gyönyörűen parkosított. A kerítés mellett körben sok - sok tuját, a kertben termő gyümölcsfákat találunk. Az udvaron kiépített grillsütő biztosítja a kikapcsolódást.- A tulajdonosok a családi házat csak nyaralónak használták, de alkalmas állandó otthonnak is.- A Balaton közelsége, a csendes, békés környék, kellemes pihenést biztosít az ide költözőknek. Amennyiben a 16270774-es számú a LIDO HOME által kínált SZŐLŐSGYÖRKI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00797-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró SZŐLŐSGYÖRKI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLAR által kínált SZŐLŐSGYÖRKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:- A felújítás érintette a belső és külső burkolatokat, vezetékezést, a cseréptető t is.- A több, mint 1600 m2-es telken fekvő, 90 m2 alapterületű lakóépület ből, garázs ból és nyári konyhá ból álló melléképületből, valamint jól kialakított borospincé ből álló ingatlan a település központjától mintegy ötperces gyalogútra, a Balaton-part tól 9 km-re, vagyis 10 perces autóútra található.- A falu dombos, lankás részén fekszik csendes, erdős, természetközeli környezetben.- Az utcáról egy rövid sétával juthatunk el a főépülethez, ahol egy széles teraszról léphetünk a ház ba.- Itt két szobát, konyhát, fürdőt és étkezőt találunk, a berendezés és a burkolatok mind hagyományos, vidékies stílusúak.- A főépület mellett van a kisebb, nyári konyhát és garázs t magába foglaló ház .- Emellett egy földalatti, több boroshordó és üvegek tárolására, valamint szőlő feldolgozására alkalmas munkatérrel rendelkező pince van.- A szépen rendezett, parkosított kert ben a dísznövények szinte arborétum benyomását keltik.- A kertben ásott kút is található.- A település a Balaton vonzáskörzet ében található, az itt és a környékbeli városokban számos fontos intézmény és szórakozási lehetőség lelhető. A környéken számos borászat található, a közelben gyógyfürdők , lovassportés túrázási lehetőségek.- Az M7 autópálya felől gépkocsival, valamint tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető .Amennyiben a 00797-es számú a LIDO HOME által kínált SZŐLŐSGYÖRKI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00041-es számú, SZŐLŐSGYÖRKI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLAR által kínált SZŐLŐSGYÖRKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:- 2009-ben gondos Német tulajdonosai felújították az ingatlant, ez alatt értve a tető és a nyílászárók cseréjét.- A három szintes családi ház szuterénjében több tárolóhelyiség illetve raktár, és két garázs is kialakításra került.- A földszinten egy nagyméretű nappali, konyha és egy közlekedő található. A bejárat egy kb. 20 m2-es teraszról közelíthető meg.- A tetőtér beosztását tekintve 3 szobából, fürdőből és egy nappaliból áll.- A három szint közötti közlekedés a belső lépcsőn lehetséges. - A 1990-ben épült házhoz 4000 m2-es, körbekerített telek tartozik, így kifejezetten ajánlom gazdálkodók figyelmébe is.- Parkolási lehetőség a két garázsban és az udvarban lehetséges.- Az ingatlan teljes bútorzattal együtt eladó.- Kedvező áron, felújított családi ház lehet az Öné! - Éljen a lehetőséggel!Amennyiben a 00041-es számú a LIDO HOME által kínált SZŐLŐSGYÖRKI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!Amennyiben a szőlősgyöröki ház, vagy bármely kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a +36-70-70-84-60-as telefonszámon.Várom jelentkezését!

A LIDO HOME BALATONBOGLÁR eladásra kínálja a 00773-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró LENGYELTÓTI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLAR által kínált LENGYELTÓTI CSALÁDI HÁZ jellemzői:        - Az ingatlant nem lakják, teljesen üres, a tulajdonos elkezdte a ház tatarozását.        - Jelen állapotában a falak fehérek, az egyik szoba laminált padló burkolatot kapott és elkezdődött a fürdőszoba felújítása is. Itt csak a szerelvényezés hiányzik.        - Ez a családi ház kiváló lehetőség azok számára, akik saját elképzelésük és ízlésük szerint szeretnék kialakítani otthonukat.        - Az 1972-ben téglából épült ház teteje pala, a nyílászárók fából készültek, a fedett terasz körbe üveg.        - A 90 m2-en található kettő nagy szoba, egy félszoba, konyha, fürdőszoba, külön mellékhelyiség, spájz, padlásfeljáró és közlekedő.        - Mindenki saját kreativitása szerint alakíthatja át a belső tereket és a mai kornak megfelelő, minden igényt kielégítő élettért hozhat létre.        - A ház 900 m2-es telken helyezkedik el, az udvar füves, rendezett, kellemes pihenést biztosít az ide költőzök számára.        - Lengyeltóti Somogy megyében található város, a Balaton 15 km, az autópálya lehajtó csak 12 km távolságra van.        - A város tömegközlekedési eszközzel könnyen megközelíthető.             - Találunk itt óvodát, iskolát, orvosi rendelőt, boltokat és mindent ami a kényelmes  életvitelhez hozzátartozik.        - A település elhelyezkedése miatt ajánlom az ingatlant a csendet, nyugalmat kedvelőknek , családosoknak, fiataloknak...Amennyiben a 16270773-as számú a LIDO HOME által kínált LENGYELTÓTI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ SZŐLŐSGYÖRÖKBENA LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00194-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:Felújított, családi ház, kellemes környezetben  eladó.  Balatonboglár közelében.Ára berendezés nélkül : 18,5 Mft ! Eladó precíz belső  felújítású összkomfortos, cirkofűtéses, parasztházBalatontól 8 km-re, ahonnét biciklivel is bekarikázhat a boglári strandra. Új burkolatok, új víz, villany és gázvezeték . Ára teljes berendezéssel együtt értendő!  Amit lát a képeken: berendezett konyha, berendezett hálószobák, tágas nappali, igényes fürdőszoba. A ház elöl 2 hálószoba, nappali, fürdőszoba, ez a lakrész 155 m2.  Külön bejárattal mögötte külön lakás: szoba konyha fürdőszoba, ez a lakrész 50m2-es. Mindkét lakrész cirkó fűtéses, a nagyobbik lakásban cserépkályha is ad meleget. Ház mögött téglaistálló, jelenleg garázsként funkcionál. Itt lehetne műhely, vagy galéria is. Ha lovakat szeretne tartani, az is lehetséges. Udvaron ásott kút.Telek tiszta, rendezett, az utcában átmenő forgalom nincs, szomszédok portája is rendezett.  telek: 2053 m2Szőlősgyörök jól ellátott falu, Balatonboglár közelében.   Sok külföldi is szeret itt élni. Csodás fekvés, jó levegő! Amennyiben a 00194-es számú a LIDO HOME által kínált SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!