Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS CSAK AZ OTTHON CENTRUMNÁL!!!! SOMOGY megye, LENGYELTÓTI városában található, ez a prémium kategóriás ingatlan. Rendkívül kedvező árban, Lengyeltóti kedvelt utcájában, a központ szívében.Az utca mégis csendes,rendezett, aszfaltozott. Az ingatlan főbb jellemzői: nagyon jó elosztás,kitűnő állapotú épület, gyönyörű rendezett kert, főzési-sütési lehetőséggel. Igényes, hangulatos pince várja, akár nagyobb létszámú társaságát. A közelben található Csisztapuszta, a gyógyvizéről méltán híres gyógyfürdő, 5 -6 perc autóval. A Balaton nem nagy távolság mindössze 12 km. A dél-balatoni borvidék, szerves részét képezi Lengyeltóti. Ha felkeltettem az érdeklődését,vagy kérdése lenne,kérem keressen bizalommal!A falu 1660-ban is a Szigligeti várhoz tartozott, mely ugyancsak e család birtokában volt. Egy 1703 körüli összeírás Zankó Miklós és Boldizsár birtokának írta. 1715-ben 20 háztartást írtak itt össze. 1726-ban is a Lengyel családé volt, majd a 19. század első felében a Lengyel család örökösei lettek birtokosai. Közülük báró Fechtignek itt híres gazdasága és ménese volt. Később, részben vétel, részben örökség útján, az Inkey családra szállt és az Inkey családé maradt egészen 1860-ig, ekkor csere útján a Zichy családé lett, az 1900-as évek elején is gróf Zichy Bélának volt itt a legnagyobb birtoka és két kastélya. A településen levő régebbi emeletes kastélyt a Horváth család építtette a 17. század vége körül, amely később, a 20. század eleje körül a járásbíróság épülete lett. Az újabb kastélyt a Lengyel család a 19. század elején építtette, barokk stílusban. A kastélyt Később az Inkey család átalakíttatta és megnagyobbította. E kastélyban a 20. század elejének adatai szerint közel 5000 kötetes könyvtár, családi képtár és nagyon gazdag és értékes vadásztrófeák is voltak.Az itteni római katolikus templomot gróf Zichy Nepomuk János 1882-ben megnagyobbíttatta. Az 1900-as évek elején itt a járási hivatalokon kívül Kaszinó, nőegylet, iparoskör, hitelszövetkezet, a boglári takarékpénztár fiókintézete és Tukora Károly és Tráknyák Ferencnek gőzmalma is működött.Ide tartoztak Rágnicza-major, Tóti-major, Ludas-puszta, Zsigmond-major és Pusztaberény, valamint Fehérbézseny és Feketebézseny is. E két puszta helyén feküdt a középkorban Besenyő falu, Pusztaszentgyörgy helyén pedig Szent-György falu, Mamocs-puszta pedig a középkorban falu volt, valamint Mohácsi-szőlő és Nagytatárvár is ide tartozott.Horváth Editingatlan tanácsadó+36 70 454 0468

+36703885Mutat

100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ SZŐLŐSGYÖRÖKBEN!A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00143-as számú, kiváló tulajdonságokkal bíró SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által kínált SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:ELADÓ  Balatonboglár mellett  Szőlősgyörökön újszerű Családi ház.Alapszinten Nappali,  amerikai konyha, étkező egy légtérben, ezenkívül fürdőszoba található. Emeleten 3 szoba , előkészített fürdőszoba.Nagy teraszok, szép kilátással. Igényes  kerámiaburkolatok , praktikus elosztás. Alagsorban, tárolóhelységek, nagy terem biliárdszobának, vagy wellness blokknak, ezenkívül boros  pince , háztartási  helység . Garázs külön épületben található, ahol szintén van fürdőszoba, a tetőterében lakószoba. Fatároláshoz, a garázs mögötti épület használható. Rendezett szép  udvar , pihenőhelyekkel, épített grillezővel.Jelenleg 2700 m2 telek tartozik hozzá, ön választhat, hogy az egész telekkel, vagy csak egy 900m2-es, vagy 1700 m2-es telekkel szeretné a házat megvásárolni. Hőtechnikailag kiváló.  Hőszigetelt nyílászárok,  padlófűtés azonkívül légteres kandallóból,   légcsatornákon keresztül gazdaságosan fűthető. ,Balatontól  8 km-re , autópályától 6 km-re. találhatóÚj házas környék, igényes szomszédok, állandó lakók is. A somogyi dombokon kívül, a túlsó parti hegyeket is lehet látni.Közelben bolt, közintézmények. A  közeli Jankovics-kastély parkjában különleges fák találhatók. Szőlősgyörök Balatonboglár melletti település. Széleskörű intézmények: iskola, óvoda, háziorvosi rendelő, mellette könyvtár és e-pont is rendelkezésre áll az itt élők és ide látogatók számára. A kulturális élet is nagyon sok változatosságot, érdekes programot tartalmaz, melyeknek helyszíne a Művelődési Ház és a Sportpálya. A borászat az egyik legjellemzőbb e településre, Buszjáratok Balatonboglárra, Lengyeltótiba.Amennyiben a 00143-as számú a LIDO HOME által kínált SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ LENGYELTÓTIBAN!A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00235-ös számú, kiváló tulajdonságokkal bíró LENGYELTÓTI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLAR által kínált LENGYELTÓTI CSALÁDI HÁZ jellemzői:Eladó családi ház, Balatonboglár és Fonyód mögött Lengyeltóti városában.-        Egyedi megjelenésű, és illik a környezetbe, amerre rendezett házak találhatók -         Nappali kényelmes családi pihenésre-         Konyha-         2 nagyobb hálószoba és egy kisebb-         Emeleten további lakrész kialakítása előkészítve ( 2 szoba + fürdőszoba)-         Utcai  bejáratú garázs az alagsorban, mellette kazánház tároló-         2 új fürdőszoba-         Új padlóburkolatok-         Vastag, 40-es téglafal, szinteltolásos építés: bejárati szinten nappali, a szobák  a valóságban fél emeleten, mert a szuterén-bae lévő garázs belmagasságát megemelték, -         Épület udvari szárnyán tetőterasz-         Udvarban további profi garázs-         Rendezett gondozott telek.-         Jó megközelíthető: 100 méterre buszmegálló, vasútállomás 500 méter-         Autópálya 10 km-         Fonyódi szabad strand – Balaton 10 km.-         A városban különleges lehetőségek gyermekeknek és időseknek isNe habozzon, költözzön! Csendes kellemes helyen élne? Termálfürdőbe  kerékpáron, busszal könnyen eljuthat! A Csisztai fürdő csak 9 km!Amennyiben a 00235-ös számú a LIDO HOME által kínált LENGYELTÓTI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00700-as számú, kiváló tulajdonságokkal bíró SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLAR által kínált ZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:Eladó a Balaton déli partjától tíz kilométerre lévő nagyközségben, annak frekventált utcájában lévő, két generáció együtt élésére alkalmas kitűnő állapotú családi ház. Parkosított térkövezett udvarról nyílik a bejárat a két ingatlanba. Fedett terasz, /télikert/, ahol téliesíthetjük virágainkat, innét egy előszobából nyíló étkező és minden igényt kielégítő konyha /kamrával/, valamint egy hatalmas ízlésesen berendezett nappali, fürdőszoba és külön mellékhelyiség alkotják a földszint helyiségeit. Az ingatlan fűtése gáz konvektorokkal és egy gyönyörű egyedi építésű, vízteres cserépkályhával történik.A tetőtérbe egy egyedi, kényelmes lépcsőn jutunk fel. Itt három szoba, fürdőszoba és egy erkély található. Az ingatlan különlegessége egy szabadtéri mégis fedett konyha, ahol partikat, baráti összejöveteleket tarthatunk. Kemence, grill sütő található itt. A hátsó összkomfortos épületben egy tágas szoba, konyha, kamra, és egy fürdőszoba található. Kedves leendő vásárló! Ennél ideálisabb helyet nem talál egy család egyesítésre.Kedvező hely, kedvező vételár, csendes, nyugodt környezet, mindez a Balaton közelében elérhető áron!Amennyiben a 00700-as számú a LIDO HOME által kínált SZŐLŐSGYÖRÖKI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

ÁRCSÖKKENÉS!A LIDO HOME Balatonboglár eladásra kínálja a 00797-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró SZŐLŐSGYÖRKI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME BALATONBOGLAR által kínált SZŐLŐSGYÖRKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:- A felújítás érintette a belső és külső burkolatokat, vezetékezést, a cseréptetőt is.- A több, mint 1600 m2-es telken fekvő, 90 m2 alapterületű lakóépületből, garázsból és nyári konyhából álló melléképületből, valamint jól kialakított borospincéből álló ingatlan a település központjától mintegy ötperces gyalogútra, a Balaton-parttól 9 km-re, vagyis 10 perces autóútra található.- A falu dombos, lankás részén fekszik csendes, erdős, természetközeli környezetben.- Az utcáról egy rövid sétával juthatunk el a főépülethez, ahol egy széles teraszról léphetünk a házba.- Itt két szobát, konyhát, fürdőt és étkezőt találunk, a berendezés és a burkolatok mind hagyományos, vidékies stílusúak.- A főépület mellett van a kisebb, nyári konyhát és garázst magába foglaló ház .- Emellett egy földalatti, több boroshordó és üvegek tárolására, valamint szőlő feldolgozására alkalmas munkatérrel rendelkező pince van.- A szépen rendezett, parkosított kertben a dísznövények szinte arborétum benyomását keltik.- A kertben ásott kút is található.- A település a Balaton vonzáskörzetében található, az itt és a környékbeli városokban számos fontos intézmény és szórakozási lehetőség lelhető. A környéken számos borászat található, a közelben gyógyfürdők , lovassportés túrázási lehetőségek.- Az M7 autópálya felől gépkocsival, valamint tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.Amennyiben a 00797-es számú a LIDO HOME által kínált SZŐLŐSGYÖRKI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

Befektetők figyelmébe ajánlom! A Balaton déli partjától 20 km-re, Öreglak településen, 526 nm-es 3 szintes kúria jellegű épület eladó. Az ingatlan stratégiai elhelyezkedése miatt rengeteg lehetőséget rejt magában pl: REGIONÁLIS ELOSZTÓ RAKTÁRBÁZIS, DIAGNOSZTIKAI KÖZPONT, stb. A 2010-ben téglából készült szigetelt ház, cseréppel fedett, műanyag nyílászárokkal szerelt. Az épülethez 5 db garázs, 2 db faház, 1 db hűtőkamra, 1 fedett úszómedence, és játszótér tartozik. A ház és kiszolgáló egységek kb. 4 ha területen helyezkednek el. A kert vízigényéről automata öntözőrendszer, a ház biztonságáról riasztó és kamerarendszer gondoskodik. Télen a fűtést, és a meleg vizet faelgázosító kazán, nyáron gázkazán biztosítja, amire rásegít a 30 nm-es napkollektor rendszer.A ház alsó részén dolgozósarok, wellness és fitnesz részleg került kialakításra. Az árban van a négyszemélyes finn szauna, a hét személyes jakuzzi, a szolárium, a zuhanyzós gőzkabin, valamint a beépített bútorok, és a kerti kisgépek is. Az ingatlanhoz, 40 hektáros tó rendszer is megvásárolható. A tavakban intenzív halgazdálkodást folyik. A terület körbekerített, saját transzformátorral rendelkezik, az elektromos hálózat a tavak körül kiépítve. Az ár tartalmazza: a telepített tavakat, a szociális helyiségeket, irodát, kotró, rakodógépeket, teherautókat, tároló konténereket, önetetőket, levegőztetőket, stb. tehát a működéshez szükséges mindenféle felszerelést. Bővebben: http://www.oc.hu/ingatlan/M0000441 Várjuk ajánlatát, megegyezünk.A ház és tartozékainak leírása:-3 szintes szigetelt, klimatizált -400 nm padló fűtés-örök panorámás-saját aszfaltos út fasorral, mályva bokrokkal szegélyezve-díszkert szökőkúttal-biztonsági játszótér( gumitéglás)-automata öntözőrendszer-riasztórendszer-kamerarendszer-távirányítású kapu és garázs-fúrt kút-6 KW-os napelem-3 KW-os szélgenerátor-1800Ah akkumulátor park-30 nm-es napkollektor-fedett, fűtött 36 nm-es medence-telefonhálózat, internet és műholdas rendszer-az ablakokon szigetelt redőny (némelyik motoros), szúnyogháló-kandalló beépítési lehetőség ( külön Leier kémény)stb.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!