Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

BALATONLELLE, BALATONBOGLÁR, LÁTRÁNY területén lévő kisebb ingatlan beszámításával!!!A GENIUS 99. Ingatlanközvetítő Kaposvári Irodája eladásra kínál Látrány belterületén a főút mellett egy három szintes thermo szigetelt tégla építésű 231 m2 alapterületű családi házat. Az ingatlan 1996. évben épült, nyílászárói fából készültek, fűtése elsődlegesen gáz kazánról központi radiátorokon keresztül történik, de a földszinti nappaliban cserépkandalló került beépítésre, meleg vizes rendszerrel, tetőszerkezete állószékes nyereg kialakítású, piros bramac cseréppel fedett. Az ingatlan szuterénrészén elektromos kapuval távvezérelt garázsba juthatunk be. A szuterénban továbbá kialakításra került kazánhelyiség, mosókonyha, valamint tároló és hobbyhelyiség. Utóbbi kettő jelenleg szobaként funkcionál. Az ingatlan földszintjén 40 m2 alapterületű nappali, beépített konyha, valamint étkező kapott helyet a fürdőszobán és a nagy fedett teraszon kívül. A tetőtérben pedig 3 szobát, fürdőszobát, és nappalit találhatunk. Az ingatlan egy 2783 m2 alapterületű enyhén lejtős területen terül el, melyen a melléképületeken kívül termő gyümölcsfák, valamint fúrt kút található.Az ingatlan nagysága, és elosztása akár több generáció kényelmes lakhatását biztosíthatja.A községben található iskola, óvoda, bolt, étterem. A Balaton part 5,5 km-es távolságra van, így az ingatlan akár nyaraltatásra is alkalmas.Az Ingatlanról készült digitális fotók az irodánkban és weblapunkon megtekinthetőek! I.ár.: 21,9 M Ft. Érd: 82/414-110, 70/9494-501 http://www.genius99.hu/csaladi-haz-latrany-belterulet-elado/2852 Azonosító: 24005A fent említett ingatlan hitelre is megvásárolható !! Ha érdeklődését felkeltettük vagy bármilyen kérdés merült fel ingatlan hitelekkel kapcsolatban kérjük hívja non-stop hitelvonalunkat: 70/9494-502 vagy írjon a hitel@genius99.hu e-mail címre.Meghatározott feltételek teljesülése esetén.A fent említett adatok nyilvános ajánlattételnek nem minősülnek.

KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!A Balatonboglári Openhouse ingatlaniroda megvételre kínál LÁTRÁNYBAN , annak kedvelt utcájában egy két külön lakrészből álló családi házat. Az utcaszinten lévő ház 80 %-os készültségű, kétszintes, 380 nm. Önre vár a befejezése. Saját ízlése szerint választhatja ki a burkolatokat, és rendezheti be fürdőszobáját, konyháját. Az épület nagysága miatt alkalmas nagycsaládosoknak vagy kialakíthatunk több lakrészt nyaraltatás céljából.Amíg a házunk elkészül lakhatunk a mögötte található 2 szobás, nappalis, összkomfortos lakrészben. A kiváló elosztású, 160 nm-es ház földszintjén egy előszoba, nappali, konyha és fürdőszoba került kialakításra. A tetőtérben kettő szoba található, ahova egy egyedi fa lépcsőn juthatunk fel.A két házat egy garázs köti össze, melyből közvetlenül juthatunk be az előszobába.Kiváló lehetőség, hiszen már azonnal itt lakhat, és a nagyobb házat saját igényeire szerint fejezheti be. Alkalmas az ingatlan összeköltözőknek, itt élhetünk együtt, de mégis külön házban.Az udvar rendezett, kellemes környezetet nyújt az itt élőknek.Látrány dinamikusan fejlődő település. A Balaton közelsége miatt / 4 kim / sokan választanak itt nyaralót vagy állandó lakhatásra házat!A faluban található óvoda, iskola, önkormányzat, orvosi rendelő, kultúrház...Szabad időnket eltölthetjük a Fűzes - tó partján, szépen rendezett környezetben. Számtalan rendezvény biztosít szórakozási lehetőséget az ott élők számára. Ez az ingatlan rendkívül kedvező áron lehet most az Öné!További információkért hívjon! Amennyiben a 105188-as számú, látrányi családi ház, vagy bármely kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a 06 70 703 8460-as telefonszámon a hét bármely napján!Várom jelentkezését!Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére! 

Eladó Családi ház Látrányban, Balatonlellétől 5 km-re, csendes kellemes környezetben, mégis mindenhez közel. Horgásztó, boltok, eü ellátás, templom, óvoda, iskola - itt mindent megtalál elérhető távolságban.A ház nyaralónak is alkalmas, akár vendégeknek is kiadható. Szép környezetben található. A közelben lévő horgásztó is jó lehetőség a kikapcsolódásra. 10 perc alatt Busszal vagy autóval annál is hamarabb Balatonlellén lehet.A házba bejuthatunk az alagsorban elhelyezett garázson, vagy az alapszinti teraszon keresztül, ahol nappali, és a tőle kissé elválasztott konyha található. Itt még hálószoba, fürdőszoba is teszi kényelmessé az otthon tartózkodást. Emeleten még hálószobák és fürdőszoba. Alagsorban a garázs mellett akár iroda is lehet, ha ön  vállalkozást folytat. Kábel tv, internet, még a mobil szolgáltatók is 4G jelet szolgáltatnak.Udvara rendezett, néhány fa és kiülő, szaletli található. ÉRDEKLŐDNI: 36-70-418-3401 WWW.BALATONBOGLAR.OH.HU  INGATLAN VÁSÁRLÁSA ESETÉN A KÖVETKEZŐ SZOLGÁLTATÁSSAL ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE: Kedvezményes ügyvédi költség, energetikai tanúsítvány készítés, értékbecslés, lakberendezési tanácsadás. Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten ügyfeleink számára! Várjuk szeretettel BALATONBOGLÁRI irodánkban is. Hétvégén előzetesen egyeztetett időpontban állunk rendelkezésére! 

KIZÁRÓLAG NÁLUNK:  JÓ KIS HÁZ, BALATONTÓL 6 KM-RE. Egyenesen Lellére, csak 3 km! Eladó Látrányban felújított családi ház: két hálószoba, nappali, konyha fürdőszoba. HA ÖN OLYAN HÁZAT KERES, AHOVA CSAK KÖLTÖZNI KELL, MEGTALÁLTA!   Remek belső, a külső színt Ön választja!Nagy nappali, ahonnét nyílik a többi helyiség. Igényes burkolatok. KÉT  külön bejáratú HÁLÓSZOBA  és FÜRDŐSZOBA  került kialakításra.  Központi fűtés, jelenleg a kazánházban elhelyezett vegyes tüzelésű kazánról, igény szerint gáz beköthető (telekhatáron). Beépive már a tetőtér, ahol szoba és nappali került  kialakításra. Új hőszigetelt üvegezésű műanyag  ablakok.  ÚJ  TETŐ.   NAGY    UDVAR. Balatonlellére napi több buszjárat, országos buszok útvonala is, így a hely könnyen megközelíthető. ( busz megálló 300 méter).A környék nemcsak horgász, hanem vadászparadicsom is!  Állandó lakóknak kényelmes családi ház, ahonnét busszal is gyorsan bejuthat Lellére.   Ezt a házat Ön a Balatonboglári OPENHOUSE ingatlaniroda  kínálatából megvásárolhatja, jó áron!Látrányban: iskola, posta, óvoda, bevásárlás, vendéglők,  üzletek csak 5 percre! Autópálya csatlakozás 4 km.Vegyen Ön olcsón jó házat! – ez kitűnő lehetőség! Érdeklődni: +36 70 418 3401  telefonszámon  INGATLAN VÁSÁRLÁSA ESETÉN A KÖVETKEZŐ SZOLGÁLTATÁSSAL ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE:Kedvezményes ügyvédi költség, energetikai tanúsítvány készítés, értékbecslés, lakberendezési tanácsadás. Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten ügyfeleink számáraVárjuk szeretettel irodánkban is, hétvégén előzetes időpontban állunk rendelkezésére!

City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Balatontól 6 km-re, Látrányban 1187 m2-es területen, 120 m2-es családi házat.A falu csendes, nyugodt részében gazdálkodásra alkalmas, gondos otthonra találunk. Kertben őszibarack, sárgabarack, körtefák várnak bennünket.A ház szuterén részén helyezkedik el a garázs, műhely, kazán, tároló, és egy szoba, ami bármilyen mesterségnek, vagy hobbinak alkalmas színtere.A házba lépve egy tágas előszoba vár bennünket, balra egy hálószoba, világos, napfényes nappali terasszal, szemben fürdőszoba WC-vel. Jobbra hálószoba és konyha tárolóval. Az előszobából lehet az alsó szintre lejutni a tetőtérbe pedig fel.A felső szinten három szoba amerikai konyha, nappali, fürdőszoba WC-vel található.Az otthon melegéről kettő cserépkályha gondoskodik, de ki van építve a központi fűtés is.Az udvarban kettő fúrt kút található. Az ingatlan beköltözhető, igény szerint kialakítható.Az ingatlanba gáz, víz, villany, derítő van, a településen folyamatban van a csatorna kiépítése.Itt Ön dönti el, hogy családjának biztosít tágas életteret, vagy az ingatlan bérbeadásával, esetleg átalakításával egész évben a jól jövedelmező befektetést, illetve megélhetést választja. Bármelyik is legyen, nem fog csalódni!Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, értékbecslés!Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség kedvező árakkal!NE FELEDJE, NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ!30%-OS VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL, HOZZÁSEGÍTJÜK ÁLMAI OTTHONÁHOZ!További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!Irodáink:8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza)8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.

A BOGLÁR-LELLEI Openhouse Ingatlaniroda megvételre kínál a Balatontól 5 km-re, Látrányban egy 114 nm-es családi házat.Az ingatlan Látrány központjában, de csendes utcában helyezkedik el. Az iskola, óvoda, önkormányzat, orvosi rendelő, boltok 300 méteren belül találhatók. Az autóbusz megálló 2 perc gyalog! A családi ház tégla építésű, alapja kő. Tetejét cserép borítja. Építési éve: 1965. A lakótérbe a teraszon keresztül juthatunk be. Itt találunk egy nappalit, amelyből nyílnak a helyiségek, 2 nagy méretű szoba, egy félszoba, konyha, fürdőszoba, mellékhelyiség és kamra. A fűtés gázkonvektorokkal történik, a meleg vizet villany bojler biztosítja. A faluba most épül a csatornahálózat. Az ingatlanhoz tartozik egy 200 éves pince présházzal, kettő beállásos garázs szerelőaknával, és külön tároló. Az telek nagysága 3000 m2.A családi ház felújítása az új tulajdonosra vár, aki így saját elképzeléseit valósíthatja meg. Kiváló otthon lehet nagycsaládosoknak, gazdálkodóknak vagy a BALATON közelsége miatt nyaralónak is. Ha Ön szeretne békés, nyugodt környezetben élni válassza ezt az ingatlant!Ha felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon az alábbi telefonszámon: / +36-70-703-84-60 Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadó órái, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése!Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára! Várjuk szeretettel irodánkban, hétvégén is. Nálunk Ön az első.  

A BOGLÁR-LELLEI OPENHOUSE INGATLANIRODA megvételre kínál LÁTRÁNYBAN egy új építésű családi házat, akciós áron!Az ingatlan a 67-es főúttal párhuzamos, csendes zsákutcában található. A horgásztó 500 méterre helyezkedik el, kiváló kikapcsolódást nyújt az ide költözőknek vagy az itt nyaralóknak.A 90 m2-es alapterületű ház 640 m2-es telken helyezkedik el. A déli és a nyugati oldalon végig terasz húzódik, melynek egy részét beépítették. Innen jutunk be az előtérbe, majd a szépen beépített konyhába. Utána következik a kellemes méretű nappali, amelyből nyílnak a szobák, és a fürdőszoba. A körbe beépített ablakok miatt a lakás minden napszakban világos, barátságos. Az emeleten még egy lakrész kialakítható, tetszés szerint belső vagy külső feljárattal. A meleg vizet villanybojler biztosítja, a fűtés gázkonvektorokkal történik, de alternatív megoldásként választhatjuk a kandallót is. A ház téglából épült, teteje cserép borítású, ablakai műanyagok. A folyamatos karbantartás miatt a lakás azonnal költözhető.A szuterénben kialakításra került egy lakrész és különböző tárolók. Ez kiválóan alkalmas nyári lakásnak, ha esetleg vendégfogadással szeretnénk foglalkozni.Az udvar füves, található itt 30 bőven termő, fiatal gyümölcsfa.LÁTRÁNY a BALATONTÓL 6 km távolságra található, a 67-es főút mentén. Kiváló infrastrukturális adottságokkal rendelkező település. Fiatalos lendülettel fejlődik, de a hagyományos értékeket is tiszteletben tartják. A faluban működik óvoda, iskola, van orvosi rendelő, gyönyörűen felújított kultúrház, ovi focipálya, élelmiszerboltok...A település vezetősége fontosnak tartja az itt élők biztonságát /polgárőrség működik/, a kulturált szórakozási és sportolási lehetőségek biztosítását.A rengeteg jó adottságokkal rendelkező ingatlant jó szívvel ajánlom letelepedni vágyóknak, horgászoknak, pihenni vágyóknak...... A CSALÁDI HÁZ ELCSERÉLHETŐ BUDAPESTI VAGY PÉCSI LAKÁSRA, ÉRTÉKEGYEZTETÉSSEL! Ha felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon az alábbi telefonszámon:06-70-703.84-60 Ingatlanvásárlás esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:  Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadó órái, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése !Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára!Várjuk szeretettel irodánkban, hétvégén is állunk rendelkezésére!           

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: