Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Eladó LAJOSMIZSÉN ,a központtól 5 km-re egy REPREZENTATÍV LUXUSVILLA, mely 6 éve épült. A KASTÉLY aszfaltos út mellett, parkosított, térkövezett , 23580 nm-es telken áll. Alapterülete kb. 340 nm. Az épület kényelmét a tágas belső terek, attraktív teraszok biztosítják. A földszinten egy nappali található, amerikai konyha, étkező, téli kert, hálószoba, dolgozószoba. A fürdőszoba berendezését Görögországból hozatta az igényes tulajdonos. Az emeleten szintén egy tágas nappalit találunk, 3 szobát, valamint egy fürdőszobát. Itt már a szauna is elő van készítve, de annak befejezése már a leendő tulajdonosra vár. Az alsó szinten egy két gépkocsi számára megfelelő garázs is van, mely fűthető, és egy tusoló, és WC is tartozik hozzá. Ezt a részt egy háztartási helyiség köti össze a lakótérrel. A házban mindenhol igényes, kétrétegű nyílászárók találhatók, melyek borovi fenyőből készültek. A burkolatok is a jó ízlésről tanúskodnak, Spanyolországból származnak. A házban klíma gondoskodik a meleg nyári napokon az elviselhető hőmérsékletről. A fűtés kétféleképpen is megoldható.Vegyes tüzelésű kazánnal, és a nappaliban beépített kandallóval. A házban padlófűtés, és radiátorok is gondoskodnak a melegről. A hívatlan betolakodók ellen riasztórendszer védi a házat. A kertben halastó, és stéggel ellátott fürdésre alkalmas tó is található. Külön épületben egy szerszámtároló, alatta borospince, a ház mögött kerti sütögető, kemence található. Ezen kívül fatároló is van a kertben.Valamint karámok az állatok számára. A telek erdő, és szántó minősítésű, gazdálkodásra alkalmas. Sőt, aki keveselli a területet, a szomszédos telkeket is megvásárolhatja. A z öntözési lehetőség kiépítve fúrt kút formájában, melynek vize bevizsgáltatott. Az épület adottságainál fogva diszkrét, nyugalmas hely, távol az emberektől. A teljes építési dokumentáció, és munkanapló is megtekinthető a helyszínen. A közelben buszmegálló is található, mellyel Kecskemétre is be lehet jutni. Ha hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal. Szlamka Klára 20/400-4004Vevőknek szolgáltatásaink ingyenesek! Bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése egy nap alatt, értékesítés gyorsan és profin, akár 3%-os sikerdíjtól.....Mert mi itthon vagyunk!

IGAZI LOVASTANYA!!! Lajosmizse külterületén, de viszonylag közel a központhoz eladó egy igényesen felújított , 3 szobás tanya 3,9 ha-os területtel.A tanya területét két részre lehet osztani. Az első részben található maga a tanya épület, egy különálló nyári konyhával, több tároló helyiséggel, kis állatok tartására alkalmas ólakkal. Itt található ezen a részem még egy garázs, és a garázs alatt egy pince.A hátsó részén a teleknek, ahogy hátrafelé haladunk találunk egy veteményes, gyümölcsös kertet, ahol több féle gyümölcsfa megtalálható. Ezen a részen van két darab vendégház, melyben mind a kettőben egy szoba és egy fürdőszoba van. Tovább haladva jutunk el a lovak birodalmához. Itt van kettő darab istálló, az egyikben 10 db lónak jut hely a másikban pedig 4 db-nak. A nagyobb istálló mellett van a lovászlakás, mely egy szoba, konyha fürdőszoba. A nagyobb istálló mögött pedig egy több 100 nm-es fedett, részben oldalfallal is ellátott takarmánytároló szín van, melyben a jelenlegi tulajdonosok a gazdálkodáshoz használatos gépeket is tárolják. Ezen a hátsó részen több karámot találunk, mely ideális a lovak számára. Ezen kívül a területen szántó, több kisebb erdő is van, mely akár az éves tüzelőt adja a tulajdonosoknak. Közművek közül a villany van (380-as is), víz 3 db furt kútból, gáz, a fűtés gázzal, és vegyes tüzeléssel lett megoldva.Abban az esetben, ha a területet kicsinek találnák, van lehetőség további területek megvásárlására is a szomszédos területből.A tulajdonosok az ingatlant akár egyben, akár két részre osztva is eladnák. A képek között talál egy rajzot, ahol megpróbáltam szemléltetni, hogy az épületek hogyan helyezkednek el a területen. Amennyiben az ingatlan felkeltette a figyelmét, hívjon bizalommal.Menyhártné 06-20-400-4007Vevőknek szolgáltatásaink ingyenesek! Bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése egy nap alatt, értékesítés gyorsan és profin.....Mert mi itthon vagyunk!

Lajosmizse határában, csendes környéken, viszont közel kövesúthoz (300 m), városközponthoz (2 km), tanya földterülettel, sok melléképülettel eladó.A kb. 15 éve épület, illetve felújított gazdaság egy nagyon kellemes környéken, privát, zárt környezetben, mégsem a világtól elszeparált környezetben található. Egy kb 100 m hosszú, fákkal övezett út vezet be a bekerített tanyához. Épületek:Főépület és a tanyaudvar:Nagyon ízléses stílussal berendezett ingatlan. Benne az előszobából (étkező) nyílik a nagy nappali, onnan két szoba. Fürdőszoba, külön mellékhelység, gardról és egy jelenleg tárolónak használt helység, mely könnyen konyhává alakítható (igény szerint), mivel a gáz és víz vezetékek már megtalálhatók benne. 1. melléképület, konyha:Jelenleg a tulajdonosok a konyhát egy szépen felújított, szalmatetős házikóban alakították ki. Ez az épület két helységből áll, könnyen egy másik lakóingatlanná is alakítható.2. melléképület:Szín, ólak, tárolók. Ez állattartásra lett kialakítva, illetve itt tartják a tanyaudvar környékén használatos eszközöket. Jó állapotú, betonozott, stabil épület.3. melléképület:Garázs, fészer. 4. melléképület:Fa építésű, beton alapú, stabil ól, tárolóval. 5. melléképület:Borospince és egy új építésű kemence. Ezek az épületek a tanyaudvaron, a lakóház környékén találhatók. Ha tovább sétálunk egy kb. 2500 nm-es kerten haladunk kesztül, ahol számtalan gyümölcsfa található (meggy, barack, dió, pisztácia, szilva stb.)Ezt elhagyva egy fenyőkkel övezett úton haladunk tovább, jobbról egykétszemélyes fa vendégház és egy zuhanyzó-Wc (a vendégeknek) látható.A hátsó udvar és a gazdasági épületek:Ha a hátsó udvarra érünk ott egy 10 állásos istálló és egy, az állatok gondozásával megbízott személy számára kialakított szoba-konyha-fürdő és egy garázs található. Az épület 15 éve épült, ló, illetve egyéb állatok tartására is kiválóan alkalmas. A kialakított karámban több egy épület, istálló látható. Mögötte egy több száz nm-es fedett szín, melyet jelenleg takarmánytárolásra és a mezőgazdasági gépek tárolására használnak. Az épületek, a karámrendszer mögött egy kisebb akácerdő és egy szántó található. 380 V, 3 fázis van a tanyán, 3 fúrt kút, számtalan kiállással, illetve a fő-és melléképületekben gáz található, több kiegészítő fatüzelésű fűtéssel. Területi besorolások:tanya: 6000 nmszántó:3 haerdő: 3500 nmVevőknek szolgáltatásaink ingyenesek! Bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése egy nap alatt, értékesítés gyorsan és profin.....Mert mi itthon vagyunk!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: