Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

- KUNSZENTMIKLÓSON, BELTERÜLETI, FELÚJÍTOTT, NAPPALI +3 SZOBÁS CSALÁDI HÁZ, ÖSSZKÖZMŰVEL, BEÉPÍTHETŐ TETŐTÉRREL, GARÁZS+MŰHELLYEL ELADÓ! ÁRCSÖKKENÉS! KITŰNŐ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY!- A BELTERÜLET, LAKÓÖVEZETI, NAGYON JÓ állapotú TÉGLA építésű ingatlan Kunszentmiklós központjától pár percnyire található, s részlegesen FELÚJÍTOTT ): az igényes felújítás keretén belül a szobák díszítő elemeket, nappalija új hidegburkolatot, az ablakok új REDŐNYT kaptak s a lakóház KÜLSŐ HŐSZIGETELÉST. Szobái VILÁGOSAK, TÁGASAK, kényelmesek, részben az utcára, részben a kertre néznek, az ablakok HŐ és HANGSZIGETELTEK. Konyhája étkezős, kamrával kiegészített, fürdőszoba és wc. külön: minden helysége ablakkal ellátott. A ház fűtése kettős rendszerű: GÁZKAZÁN + VEGYES TÜZELÉSŰ KAZÁN. (+gázbojler) A TETŐTÉR teljes értékű, TÁGAS, kitűnő állapotú, BEÉPÍTHETŐ: a hasznos alapterület 90 m2. feletti, így CSOK.-ra alkalmas lehet. (CSERÉPTETŐ, BETONFÖDÉM, jó állapotú gerendázat, lécezés) Az ingatlant kiegészíti, annak folytatásaként 2 MŰHELY és GARÁZS (130m2.) új HIDEGBURKOLATÚ padlózattal, IPARI ÁRAMMAL. (380 V.) A ház ideális tájolása NAPKOLLEKTOR, NAPELEM telepítését lehetővé teszi. Az utcát (ígéretek szerint) a közeljövőben aszfaltozzák, az ingatlan VÁLLALKOZÁSRA is alkalmas. A rezsi 30.e. Ft./hó. Bútorozva is eladó, a bútorok ára megegyezés tárgyát képezi.- A kert rendezett, kicsiny ugyan, de tökéletes pihenőkert alakítható ki benne.- Az ingatlan PER és TEHERMENTES, RENDEZETT TULAJDONJOGGAL. IRÁNYÁRA: 15,8 MILLIÓ Ft. Az ingatlan az átlagosnál igényesebb, jobb állapotú.- Az infrastruktúra jó, a város központja GYALOG is néhány perc alatt elérhető, ahol minden megtalálható.- További információkért kérem hívjon telefonon, visszahívom.

BORÁSZOK, VÁLLALKOZÁST, BÉRBEADÁST TERVEZŐK FIGYELEM!Szalkszentmártonban ELADÓ egy 80 m2-es lakótérrel és 85 m2-es üzletnek vagy lakásnak hasznosítható épülettel rendelkező családi ház 1085 m2-es telekrészen.Az utcafrontra épült 2 lakásos ház 2. lakása, már az utcáról külön bejárattal és a telken kerítéssel leválasztott lakása a húszas éveket idéző, nagy belmagasságú, jelenlegi tulajdonosa modernizálni, felújítani kezdte, ezért tégláig csupaszak a falak, a belső ajtók magasságát csökkentette.A vegyes falazatú ház lakásába a jelenlegi padlásfeljáró megszüntetésével egy tágas előszobán át jutunk be. Az eladó tervei szerint kialakítható étkezős konyha, nagy 23 m2-es nappali, 15 m2-es háló és egy 10 m2-es hatalmas fürdőszoba.A villany és vízvezeték csere megtörtént, a további befejezés, a falfelületek burkolása, a fűtés kialakítása már az új tulajdonos elképzelései szerint történhet. A telken van egy 85 m2-es 2. épület, ami az utcafronttal is határos, ez lehet üzlet, vállalkozás, bérbe adás céljára is vagy egy második lakrész több generáció részére. itt lehet amerikai konyhás nappali (38 m2), és 2 szoba (22 és 14 m2), fürdőszoba külön wc, háztartási helység és tároló vagy üzleti céllal hasznosítható helységek.A teljes főépület alatt kb. 160 m2 rendkívül száraz pince van, de a 2. épület alatt is. Borászoknak nagy kincs lehet. A főépület padlástere jó állapotú, nagy belmagasságú, akár hasznosítható.Az udvarra autóval is be lehet állni, első és hátsó kert tartozik hozzá elkerítve, használati megállapodás alapján.A ház külső homlokzata javításra szorul, de nagyon patinás nagypolgári stílusú, a 20-as éveket idézi a díszítése. Helyreállítás után gyönyörű épület lesz.Ennek a házrésznek az ára 7,5 Millió Ft.Mivel a házrész szomszéd lakása is eladó, ha valaki az egészet veszi meg, akkor egy 170 m2-es főépületből, 85 m2-es 2. épületből és egy 80 m2-es garázs és tárolóból álló 2575 m2-es telken álló ingatlan tulajdonosa lehet, melynek KOMPLETT ÁRA 16,5 Millió Ft.Amíg az egyik lakást befejezi, lakhat a másikban, mert az akár azonnal költözhető.Közel van a posta, orvosi rendelő, üzletek, a tömegközlekedés is pár perc sétára találhatóak. Érdeklődni a megadott telefonszámon lehet, ügyvédi hátteret, ingyenes hitelügyintézést biztosítunk.

BORÁSZOK, VÁLLALKOZÁST, BÉRBEADÁST TERVEZŐK FIGYELEM!Szalkszentmártonban ELADÓ egy jelenleg 2 lakrészre osztott összesen 170 m2-es főépületből, 85 m2-es 2. épületből, mely üzletnek vagy lakásnak hasznosítható és egy 135 m2-es garázs és tárolóból álló 2575 m2-es telken álló ingatlan 170 m2-es borospincével.A jelenleg is akár lakható (legalábbis modernizálásig) lakás 90 m2-es, 2 szoba, konyha, étkező, fürdőszoba, beépített terasz, kamra használható benne.A második, 80 m2-es lakótérrel rendelkező lakásban 2 szoba, étkező konyha, fürdőszoba külön wc, előszobának előkészített, de befejezésre váró lakás. A telken van egy 85 m2-es 2. épület, ami az utcafronttal is határos, ez lehet üzlet, vállalkozás, bérbe adás céljára is vagy egy második lakrész több generáció részére. itt lehet amerikai konyhás nappali (38 m2), és 2 szoba (22 és 14 m2), fürdőszoba külön wc, háztartási helység és tároló vagy üzleti céllal hasznosítható helységek.A teljes főépület alatt kb. 160 m2 rendkívül száraz pince van, de a 2. épület alatt is. Borászoknak nagy kincs lehet. A főépület padlástere jó állapotú, nagy belmagasságú, akár hasznosítható.Az udvarra 2 felől autóval is be lehet állni, első és hátsó kert tartozik hozzá.A ház külső homlokzata javításra szorul, de nagyon patinás nagypolgári stílusú, a 20-as éveket idézi a díszítése. Helyreállítás után gyönyörű épület lesz.Amíg az egyik lakást befejezi, lakhat a másikban, mert üres, költözhető.Közel van a posta, orvosi rendelő, üzletek, a tömegközlekedés is pár perc sétára találhatóak. Érdeklődni a megadott telefonszámon lehet, ügyvédi hátteret, ingyenes hitelügyintézést biztosítunk.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!