Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Dunavecse (A városi rangot 2004-ben kapta meg), közvetlenül a Duna bal partján helyezkedik el, a Dunaújvárossal ellentétes oldalon. A település mellett halad át az 51-es főút, határát pedig az M8-as autópálya nyomvonala érinti. A hozzá legközelebb elhelyezkedő települések: Apostag (délre: 4 km), Kisapostag (nyugat: 5 km), Szalkszentmárton (észak: 10 km). A legközelebbi nagyváros Dunaújváros (7 km). Dunavecse és Apostag között kerékpárút épült a Duna mellett.Az eladásra kínált szigetelt homlokzatú tégla építésű ingatlan Dunavecse központhoz közeli részén egy csenden utcában található. A tetőtér beépítéses családi ház lakóterülete közel 120 négyzetméter.Az alsó szinten kialakításra került egy mellékhelyiség, egy étkező/főzőfülke, és egy nagyméretű közel 20 négyzetméteres nappali.A felső szinten egy fürdőszoba található és 2 lakószoba, és egy tároló helyiség melyet igény szerint akár lakóhelyiséggé vagy dolgozószobává is átlehet alakítani.Az ingatlanban a szobák padlószőnyeggel borítottak, a közlekedő helyiségek, a fürdőszoba, WC és az étkező/konyha járólappal burkolt.A fűtésről a pincében elhelyezett vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, és itt helyezkedik el a garázs is.Ha felkeltettem érdeklődését, vagy további kérdése van, kérem, hívjon, akár hétvégén is!A telefonban hivatkozzon az alábbi regisztrációs számra: H344613.Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ingatlanok adás-vételéhez.Kedvezményes Ügyvédi költséggel, Energetikai tanúsítvány készítéssel,Ingyenes hitelügyintézéssel és biztosítási tanácsadással várjuk Kedves Ügyfeleinket.Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére a hét minden napján.

Dunavecse (A városi rangot 2004-ben kapta meg), közvetlenül a Duna bal partján helyezkedik el, a Dunaújvárossal ellentétes oldalon. A település mellett halad át az 51-es főút, határát pedig az M8-as autópálya nyomvonala érinti. Belterülete hullámos felszínt mutat, legmagasabb pontja a Rózsadomb. Tengerszint feletti magassága 105 m. A hozzá legközelebb elhelyezkedő települések: Apostag (délre: 4 km), Kisapostag (nyugat: 5 km), Szalkszentmárton (észak: 10 km). A legközelebbi nagyváros Dunaújváros (7 km). Dunavecse és Apostag között kerékpárút épült a Duna mellett.Az eladásra kínált tégla építésű ingatlan Dunavecse központhoz közeli részén egy csenden utcában található. A tetőtér beépítéses családi ház lakóterülete közel 280 négyzetméter (140négyzetméter a földszinten, 140 négyzetméter a tetőtérben), és kialakításának köszönhetően akár 2 generáció részére is tökéletes választás lehet, mivel igény szerint a lépcsőházban egy válaszfal beépítésével két külön lakássá alakítható.Mindkét szinten kialakításra került egy fürdőszoba, egy konyha és több szoba. A házban jelenleg 5 lakószoba és egy félszoba található, de igény szerint falak mozgatásával vagy új válaszfalak beépítésével igény szerint variálható.A fűtésről a pincében elhelyezett gázkazán és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, a melegvíz éjszakai áramról működtetett vízmelegítő rendszer biztosítja (fürdőszobánként egy).Az udvaron (mely nagyrészt füvesített) található külön épületben 2 gépjármű számára kialakított garázs, egy különálló épületben nyári konyha, és kamra.Ha felkeltettem érdeklődését, vagy további kérdése van, kérem, hívjon, akár hétvégén is!A telefonban hivatkozzon az alábbi regisztrációs számra: H344096Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ingatlanok adás-vételéhez.Kedvezményes Ügyvédi költséggel, Energetikai tanúsítvány készítéssel,Ingyenes hitelügyintézéssel és biztosítási tanácsadással várjuk Kedves Ügyfeleinket.Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére a hét minden napján.

KUNBÁBONYBAN TANYA 136nm-ES CSALÁDI HÁZZAL, 4 HEKTÁR FÖLDDEL ELADÓ!,A településről: Kunszentmiklós-Kunbábony a Kiskunság északnyugati részén, Budapesttől 60km-re délre helyezkedik el, a település az 51-es főútról Apajon keresztül, vagy Tassnál letérve az 5-ös főútról Örkénynél letérve érhető el. Tömegközlekedéssel aBudapest-Kunszentmiklós-Tass-Kelebia vasútvonalon és helyi buszjárattal közelíthető meg.A település legnevezetesebb látnivalója az Avar Kagán sír, amit a világ legszebb avarkori leleteként tartanak számon.Kunbábonyban aszfaltos úttól kb. 500m-re kínáljuk eladásra a három helyrajzi számon nyilvántartott birtokot, mely az alábbiakból áll:1., 136nm-es, 5 szobás ház 3766nm-es telekkel, földhivatali nyilvántartását tekintve lakóház megnevezésű,2., 2259nm-es erdő3., 31264nm-es szántó.A lakóház porotherm téglából épült, beton födémmel, cserép fedéssel, alatta egy kb. 12nm-es pincével. A ház fűtése vegyes tüzelésű kazánnal, melegvíz ellátása villanybojlerrel történik. Vezetékes víz nincs, vízellátását 2db kút biztosítja házi vízművel.A ház beosztása: előszoba, tágas közlekedő, nappali-étkező-konyha, 4db hálószoba, fürdőszoba káddal, zuhanyzóval, wc-vel, külön wc, valamint egy gardrób szoba, amely igény esetén fürdőszobává alakítható (közmű kiállások adottak).A ház tágas terekkel rendelkezik, nagy családok számára is kellemesen élhető.Az ingatlanon található még egy kb. 100nm-es tégla építésű gazdasági épület, itt 3db ól, terménytároló, (körülötte baromfiudvarral) és egy szerelőaknás garázs. Ezeken kívül még egy szerelőaknás garázs is van.Az akácerdő közvetlenül a házhoz tartozó telek mellett található, villanypásztorral körbekerítve, a szántó pedig a házzal szemben helyezkedik el.A ház és környezete is folyamatosan karbantartott, szépen gondozott.Amennyiben Ön a város zajától távol, mégis a civilizáció által biztosított kényelemben szeretne élni és gazdálkodni, akkor mielőtt döntene, ezt a birtokot látnia kell!Az ingatlanra fiatal gazda pályázat igényelhető!Hívjon bizalommal akár hétvégén is! ...TOVÁBBI, TÖBB EZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 212086

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!