Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

 Panorámás pincét kínál megvételre Kőröshegyen, a hegyoldalban 00248-asszámon a LIDO HOME SIÓFOK ingatlan iroda. Őzikék, szarvasok lakhelyének szomszédságában, Európa legnagyobb viaduktjának tövében, balatoni panorámás szőlő, három szintes pincével eladó.A hagyományos pince előtere présházként és ebédlőként egyaránt funkcionálhat, mellette kis konyhai résszel. Az udvaron fedett (felújításra kész) szabadtéri étkezőhely búbos kemencével, bográcsfőzési lehetőséggel. Az épület emeletén egy épített kályhával fűthető "tiszta" szoba, a tetőtérben még egy hálószoba található. Így éjszakába nyúló nyári "teadélutánokon" öten-hatan is elférnek a ház két szintjén - és még többen a ház előtti füvön,  vagy fedett étkezdénél. A szőlő több fajtából áll: zöld vertelini, kékfrankos, rizling és csemege. Gyümölcsök: körte, mandula, sárgabarack, szilva, cseresznye, meggy, ribizli.(Ezen az ingatlanon túl több, mint 2.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a  Balaton Déli partján. Hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan mit is keres?)Amennyiben a 00248-as számú kőröshegyi panorámás pince, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor  telefonon.- Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel segít Önnek!LIDO HOME – A balatoni ingatlanok specialistája!Hétvégén is állunk rendelkezésére!

+36 70 428-2Mutat

LidoHome Siófok

Gyarmati László

Eladó CSALÁDI HÁZ KŐRÖSHEGYENA LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01587 számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, felújítandó KŐRÖSHEGYI CSALÁDI HÁZÁTLIDO HOME SIÓFOK által kínált KŐRÖSHEGYI CSALÁDI HÁZ jellemzői:-Két vagy több generáció együttélésére, befektetésre, üzleti hasznosításra is kiválóan alkalmas családi ház.-A főépületben, mely 160 nm-es, két szinten egy-egy különálló lakás terveztek meg, konyhákkal, fürdőszobákkal. Az alsó szinten napfényes teraszokkal, az emeleten kilátással rendelkező erkélyekkel. Állapotát tekintve felújításra szorul, viszont így igényei szerint alakíthatja, szépítheti.-Az épületben cirkó fűtés van kialakítva, a földszinten gázkazán, az alagsorban pedig vegyes tüzelésű kazán van elhelyezve.-A telek további részében, a ház mögött melléképületek, amelyben különálló lakórészek találhatóak. Biztos jövedelemhez juthat, hiszen ezeket az épületeket kiadhatja, mivel külön mérőórákkal rendelkeznek.-2. épület bruttó 52nm-es. Ebben szoba, konyha, fürdő és wc van kialakítva. Áramhoz külön al mérő tartozik. Fűtése gázkonvektoros.-3. épület bruttó 92nm-es. Itt 3 szoba konyha és fürdőszoba található, továbbá egy garázs. Ez az épület is külön villany és gázmérővel rendelkezik. Fűtése szintén gázkonvektorokkal megoldott.-Az ingatlanhoz 2198 nm-es telek tartozik.Kőröshegy központjában, hivatal, posta, élelmiszerbolt közelében, frekventált helyen álló eladó családi ház, a vidéki hangulatot kedvelőknek igazán kellemes lakóhelyéül válhat. A Balaton part 3,5 km-re található, végig kiépített kerékpárúton megközelíthető. A közelben közkedvelt borospincék várják az érdeklődőket.-Balatonföldvár központja 3,5 km, Szántód-rév 5 km, M7 autópálya 2,5 km távolságra elérhető!Amennyiben a 01587 számú a LIDO HOME által kínált KŐRÖSHEGYI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME - A balatoni ingatlanok specialistája!

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01516 számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű KŐRÖSHEGYI CSALÁDI HÁZÁTLIDO HOME SIÓFOK által kínált KŐRÖSHEGYI CSALÁDI HÁZ JELLEMZÖI:-64 nm-es, egyszintes, klasszikus parasztház, 1980 nm-es telken.-A ház 1937-ben épült, így alapos felújítást igényel.-A téglaépítésű családi ház fűtése fatüzelésű kályhával történik, mellyel igen költséghatékonyan kifűthető a ház. Aki inkább a gázfűtést kedveli az is könnyen kivitelezhető, hiszen a gázcsonk telken belül van. A csatorna a víz és a villany be van vezetve a házba.-Az épületbe az udvar felől az előszobába jutunk, ebből nyílik a nappali. Jobbra a hálószoba, balra pedig a konyha, spájz és fürdőszoba található A szoba burkolata hajópadló, a többi helyiség kőburkolatú.-Parkolásra az udvaron belül bőven van lehetőség a nagy 1980nm-es telken, melyen még egy külön épületben nyári konyha, présház és pince is található.-A telek hátsó részén konyhakert, termő szőlőültetvény és többféle gyümölcsfa is lett telepítve.-A családi ház Kőröshegy déli oldalán helyezkedik el, de gyalog is pár perc alatt elérhető több élelmiszer bolt, a gyógyszertár és az orvosi rendelő, étterem és a faluház is.-Az udvarból remek panoráma nyílik a Völgyhídra, az alatta lévő horgásztóra és a kőröshegyi dombokra.-A BALATON 4,5km, a Balatonföldvár központja 4km, Szántód-rév 6km, M7 autópálya 1km távolságra elérhető-Az ingatlan alkalmas állandó lakhatásra vagy nyaralónak.Amennyiben a 01516 számú a LIDO HOME által kínált KŐRÖSHEGYI CSALÁDI HÁZ , vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ KŐRÖSHEGYENA LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01522 számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű KŐRÖSHEGYI CSALÁDI HÁZÁTLIDO HOME SIÓFOK által kínált KŐRÖSHEGYI CSALÁDI HÁZ JELLEMZÖI:-148 nm-es, kétszintes családi házhoz tartozik még egy külön épület, melyben egy 43nm-es külön lakás és egy 24nm-es garázs is található.-Az ingatlanhoz 743 nm-es telek tartozik.-A ház 1990-ben épült és azóta is folyamatosan karban van tartva.-A téglaépítésű családi ház fűtése a földszinten gáz cirkófűtés radiátorokkal, az emeleten fatüzelésű kályhával, a kis házban konvektorokkal van megoldva.-Az ingatlan minden közművel ellátott.-A házba szintenként fedett teraszokról külön bejáraton juthatunk be. Mindkét szinten található nappali és három hálószoba, konyha, fürdőszoba külön wc-vel. A melléképületben pedig szoba, konyha étkezővel és kamrával valamint fürdőszoba lett kialakítva.-Mivel mindhárom lakás külön bejáratú, így kiválóan alkalmas több generáció együttélésére. Ezenkívül befektetésnek is jó lehetőség, mivel jól kiadható télen és nyáron egyaránt.-A családi ház Kőröshegy központjában helyezkedik el, pár perc alatt elérhető több élelmiszer bolt, a gyógyszertár és az orvosi rendelő, étterem és a faluház is.-A BALATON 2,8 km, a Balatonföldvár központja 2,3km, Szántód-rév 6km, M7 autópálya 3km távolságra elérhető!-Az ingatlan alkalmas állandó lakhatásra vagy nyaralónak. Amennyiben a 01522 számú a LIDO HOME által kínált KŐRÖSHEGYI CSALÁDI HÁZ , vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

ÁRCSÖKKENÉS!Vásárolja meg most ezt a kőröshegyi családi házat 3.000.000,- Ft-tal kedvezőbb áron 14M helyett most csak 11M az ár!100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ KŐRÖSHEGYENA LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01589 számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, felújítandó KŐRÖSHEGYI CSALÁDI HÁZÁTLIDO HOME SIÓFOK által kínált KŐRÖSHEGYI CSALÁDI HÁZ jellemzői:-Nettó 83 nm-es hasznos lakóterű, egyszintes családi ház, melyhez 1035 nm-es telek tartozik.-A ház vegyes falazatú, az utcafronti rész vályog, míg az udvar felőli oldala téglaszerkezetű, mely a 80-as évek elején épült hozzá.-Az épület két külön bejáratú lakrészből áll, így lehetőség van az egyik házrész kiadására, így befektetésnek is jó lehetőség!-A cserépfedésű tetőtér igény esetén beépíthető.-Az ingatlan minden körművel rendelkezik, fűtése gázkonvektorokkal és mobil cserépkályhákkal megoldott.-Az első lakrészbe fedett teraszról jutunk be konyhába, melyhez kamra is tartozik. Ezen kívül itt jelenleg 3 szoba fürdő és wc van kialakítva.-A hátsó lakrészbe az udvar felől nyílik a bejárat. Ez egy szobás konyhával és fürdővel.-Az épület folytatásában még 40nm-nyi gazdasági épület garázzsal, az udvarban  10nm-es műhely, előtte fedett gépkocsibeálló, mellette füstölő található. Ásott kút is rendelkezésre áll az öntözéshez!-A családi ház Kőröshegy Szántódhoz közelebb eső részén helyezkedik el., udvarából kilátással a kőröshegyi dombokra.-A BALATON 3km, a Balatonföldvár központja 3,5 km, Szántód-rév 4,5km, M7 autópálya 3km távolságra elérhető-Az ingatlan alkalmas állandó lakhatásra vagy nyaralónak.Amennyiben a 01589 számú a LIDO HOME által kínált KŐRÖSHEGYI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME - A balatoni ingatlanok specialistája!

Eladó ZÁRKERTET KÖRÖSHEGYEN.A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01532-os számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű KÖRÖSHEGYI ZÁRKERTETLIDO HOME SIÓFOK által kínált KÖRÖSHEGYI ZÁRKERT JELLEMZÖI: Az ingatlan jellemzői:-A telek 3062 nm-es, nyugati tájolású.-Könnyen megközelíhető szilárd úton, Kőröshegy déli oldalán, 200 méter távolságra a főúttól a borochegyi részen.-A telken gondozásra váró szőlőültetvény bor- és csemegeszőlővel, illetve több gyümölcsfa is található.-Az utcafronti részen lévő téglaépítésű kis 10 nm-es hullámpalatetős présház, mellette beton terasszal. A présház alatt borospince is ki lett alakítva. -A teleken közmű nincs. Az áram és a vezetékes ivóvíz a szomszédokig van elvezetve ( kb. 80m), így az is igény szerint beköthető. -A teraszról remek panoráma nyílik a környékbeli dombokra, a Völgyhídra. A teraszról pedig a részleges balatoni panoráma is adott.-A pince Kőröshegy központjához közel helyezkedik el, így akár gyalog is pár perc alatt elérhető több élelmiszer bolt, a gyógyszertár és az orvosi rendelő, étterem és a faluház is, így nem csak gazdálkodásra, hanem hétvégi háznak, nyaralónak is alkalmas az ingatlan!-A BALATON 4,5km, a Balatonföldvár központja 4km, Szántód-rév 6,5km, M7 autópálya 1km távolságra elérhető!Vásárolna, de nincs rá keret? Hiteles kollégánk a rendelkezésére áll! Amennyiben a 01532-os számú a LIDO HOME által kínált KÖRÖSHEGYI ZÁRTKERT , vagy bármely a kínálatunkban található ZÁRTKERT felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ KŐRÖSHEGYENA LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01485 számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű KRRÖSHEGYI CSALÁDI HÁZÁTLIDO HOME SIÓFOK által kínált KŐRÖSHEGYI CSALÁDI HÁZ JELLEMZÖI:-85 nm-es, egyszintes családi ház, 1228nm-es telken.-A ház 1968-ban épült és azóta is folyamatosan karbantartott.-A téglaépítésű családi ház fűtése jelenleg fatüzelésű kályhával történik, mellyel igen költséghatékonyan kifűthető a ház. Aki inkább a gázfűtést kedveli az is könnyen kivitelezhető, hiszen a gáz be van vezetve égészen a házig.-Az épület 7 praktikusan elosztott helyiségből áll. Az udvar felől a fedett teraszról jutunk a nappaliba. Ebből nyílik a nyugati oldal felé két tágas szoba. A egyik padlószőnyeggel a másik faparkettával burkolva. -A bejárattól jobbra helyezkedik el a konyha, melyhez spájz is tartozik. Illetve a konyhából nyílik még egy szintén faparketta burkolatú hálószoba, kilátással a hátsó udvarra. Ebből a szobából érhető el a zuhanyzós fürdőszoba wc-vel. -Parkolásra az udvaron belül bőven van lehetőség a nagy 1228nm-es telken, melyen még találunk zárható kerti tárolót, fóliasátrat és jó vízhozamú ásott kutat és pincét is.-A családi ház Kőröshegy központi részén helyezkedik el, így gyalog is pár perc alatt elérhető több élelmiszer bolt, a gyógyszertár és az orvosi rendelő, étterem és a faluház is. -A BALATON 4km, a Balatonföldvár központja 3,5km, Szántód-rév 6km, M7 autópálya 2km távolságra elérhető-Az ingatlan alkalmas állandó lakhatásra vagy nyaralónak. Amennyiben a 01485 számú a LIDO HOME által kínált KŐRÖSHEGYI CSALÁDI HÁZ , vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!Irodánkban teljes körű ügyintézés!Hétvégén is állunk rendelkezésére!

100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ KÖRÖSHEGYEN.A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 155001532-os számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű KÖRÖSHEGYI CSALÁDI HÁZÁTLIDO HOME SIÓFOK által kínált KÖRÖSHEGYI CSALÁDI HÁZ JELLEMZÖI:  A ház 2km-re fekszik Balatonföldvártól, így 3 perc alatt elérhető autóval a város központja, ezért nagycsaládosoknak is ideális, hiszen ott óvoda, iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő, szórakozási és bevásárolási lehetőség is szinte egy helyen elérhető.A nagy, gondozott 1056 nm-es telek két utcáról is megközelíthető. Két épületből áll az ingatlan. A főépület kétszintes 151 nm-es. A földszinten hatalmas 64nm-es fedett terasz fogadja az érkezőket, míg a hátsó 46nm-es napozóterasz foglalja magába medencét! Az alsó szinten tágas előtérből nyílik a nagy 29nm-es nappali, egy hálószoba, a kádas fürdőszoba és a konyha spájzzal. A konyhán át egy kis közlekedőn a házból is kijuthatunk a medencéhez. Az előtérben találunk még egy szép kandallót, és innen jutunk fel az emeletre. Az emeleten szintén található egy 19nm-es nappali. Ebből nyílik 3 hálószoba és egy fürdőszoba. A két utcafronti szobához egy közös erkély is tartozik. A teljes épületben gázcirkó kazán gondoskodik a fűtésről és a meleg víz ellátásról.A másik kisebb épület a telek hátsó részén található, szintén külön gázcirkó fűtéssel. Ebben a 44nm-es apartmanban nappali, konyha, fürdőszoba és egy hálószoba került kialakításra. Ehhez az épülethez kapcsolódik a két garázs is, továbbá egy 65nm-es lebetonozott gépkocsi parkoló.Az parkosított udvar folyamatosan gondozott, sövénnyel, tujákkal körbeültetett. A kertben solar zuhanyozó, grillsütőhely és kerti mellékhelyiség is található!Akár saját célra, akár fizetővendéglátásra keres ingatlan, ez a ház mindkettőre alkalmas. Csendes nyugodt környezetben, de mégis a Balaton közelében fekszik!   Bővebb információért kérem hívja a megadott telefonszámot!Amennyiben a 01347-es számú a LIDO HOME által kínált KÖRÖSHEGYI  CSALÁDI HÁZ , vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!   

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01483 számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű KŐRÖSHEGYI CSALÁDI HÁZÁTLIDO HOME SIÓFOK által kínált KŐRÖSHEGYI CSALÁDI HÁZ JELLEMZÖI-128 nm-es, kétszintes családi ház, 1973nm-es telken.-A ház 1973-ban épült és azóta is folyamatosan karbantartott.-A téglaépítésű családi ház gáz konvektoros fűtésű.-Az épület földszintjén az üveges előszobából jutunk a hallba. Innen nyílik a többi helyiség, illetve vezet fel a lépcső az emeletre, ahol még egy erkélyes szoba lett kialakítva egy kis előtérrel. -A földszinten található még 3 egész, 1félszoba, fürdőszoba külön wc-vel, 2 konyha és egy nagy kamra.-Parkolásra egy szimpla és egy dupla garázs is rendelkezésre áll. -Tartozik a házhoz még pince és több gazdasági épület. -A BALATON 2000m, a hajóállomás 2500m, a Balatonföldvár központja 1600m, Szántód-rév 6km, M7 autópálya 4km távolságra elérhető-Az ingatlan alkalmas állandó lakhatásra vagy nyaralónak. Amennyiben a 01483 számú a LIDO HOME által kínáltKŐRÖSHEGYI CSALÁDI HÁZ , vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!Irodánkban teljes körű ügyintézés!Hétvégén is állunk rendelkezésére!

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01540 számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű KŐRÖSHEGYI ZÁRTKERTETLIDO HOME SIÓFOK által kínált KŐRÖSHEGYI ZÁRTKERT jellemzői:Kőröshegy gyönyörű panorámás domboldalában, a Balatontól körülbelül 4 km-re található ez a rengeteg lehetőséget magában rejtő zártkert. A központ 1,5 km -re található, bolt, dohánybolt, gazdabolt, gyógyszertár, posta, minden amire csak szüksége lehet. A telek több mint 870 m2-es, víz és villany bent van.Jelenleg egy közel 40 nm-es gazdasági épület található, ez egy kis ráfordítással alkalmasabbá tehető huzamosabb nyaralásra is. De ha az új tulajdonos terveinek az útjában lenne, elbontható. Ezen felül egy kis épített szalonnasütő gyümölcsfák, amik biztosítják az egész család BIO almáját, egy megfelelő mérető konyhakert, ahol mindent megtermelhet, amire csak szüksége lehet, na és persze a szőlő, erős stabil tőkék remek terméssel. Elengedhetetlen a száraz és hűvös borospince, kiváló szerkezeti állapotának köszönhetően még hosszú éveken át szolgálja.A Zártkert rugalmasan megtekinthető bármikor.Amennyiben a 01540 számú a LIDO HOME által kínált KŐRÖSHEGYI ZÁRTKERT, vagy bármely a kínálatunkban található ZÁRTKERTfelkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME - A balatoni ingatlanok specialistája!

 100% kényelem és minőség - eladó ZÁRTKERT KŐRÖSHEGYEN.A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01525-os számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű KŐRÖSHEGYI ZÁRTKERTÉT.LIDO HOME SIÓFOK által kínált KŐRÖSHEGYI ZÁRTKERT JELLEMZÖI:-A telek 1780 nm-es, nyugat felé lankásan lejt.-Könnyen megközelíthető aszfaltos úton, Kőröshegy központjától 650 méter távolságra a borkúti részen.-A telken szőlőültetvény bor- és csemegeszőlővel, illetve több gyümölcsfa is található.-Az utcafronti részen lévő kétszintes, téglaépítésű, hullámpalatetős épület földszintjén a 14nm-es présházból nyílik egy 3x5 méteres borospince. Az emeleten egy kis teraszról nyíló lakószoba lett kialakítva. A épület hátulja felől pedig a tetőtérbe lehet jutni.-A telekre az áram van bevezetve, vezetékes ivóvíz a szomszédokig van elvezetve, így az is igény szerint beköthető. Az esetleges fűtéshez kémény rendelkezésre áll.-A teraszról remek panoráma nyílik a környékbeli dombokra, a Völgyhídra. A telek felső részéből pedig a balatoni panoráma is adott.-A pince Kőröshegy központjához közel helyezkedik el, így akár gyalog is pár perc alatt elérhető több élelmiszer bolt, a gyógyszertár és az orvosi rendelő, étterem és a faluház is, így nem csak gazdálkodásra, hanem hétvégi háznak, nyaralónak is alkalmas az ingatlan!-A BALATON 4km, a Balatonföldvár központja 3,5km, Szántód-rév 6km, M7 autópálya 2,5km távolságra elérhető! Amennyiben a 01525-os számú a LIDO HOME által kínált KŐRÖSHEGYI ZÁRTKERT , vagy bármely a kínálatunkban található ZÁRTKERT felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

 CSALÁDI HÁZ KŐRÖSHEGYENA LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01571 számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű KŐRÖSHEGYI CSALÁDI HÁZÁTLIDO HOME SIÓFOK által kínált KŐRÖSHEGYI CSALÁDI HÁZ jellemzői:-Nettó 57 nm-es hasznos lakóterű, egyszintes családi ház, melyhez 1335 nm-es telekrész tartozik.-A ház 2008-ban épült át jelenlegi formájára, az eredeti 1980-as épület kibővítésével.-A téglaépítésű épületbe műanyag nyílászárók lettek beépítve, és cserépfedésű tetővel lett ellátva.-A fűtéshez konvektorok kerültek beépítésre, de jelenleg fatüzeléssel fűtik a házat. A meleg víz ellátásról villanybojler gondoskodik.-A épület keleti és déli oldalán is van bejárati ajtó, melyet egy L alakú közlekedő köt össze. Található a házban egy tágas, közel 19 nm-es nappali, 3 hálószoba, konyha és kádas fürdőszoba.-A déli bejárat előtt 9nm-es kerámia burkolatú terasz helyezkedik el.-A melléképület, mely 10 nm-es egy nyári konyhát és egy tárolót tartalmaz.-Parkolásra az udvaron belül bőven van lehetőség!-A családi ház Kőröshegy Balatonföldvárhoz kapcsolódó részén helyezkedik el, udvarából remek panoráma nyílik a kőröshegyi dombokra.-A BALATON 2km, a Balatonföldvár központja 1500m, Szántód-rév 6km, M7 autópálya 3km távolságra elérhető-Az ingatlan alkalmas állandó lakhatásra vagy nyaralónak.Amennyiben a 01571 számú a LIDO HOME által kínált KŐRÖSHEGYI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME - A balatoni ingatlanok specialistája!

100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ KŐRÖSHEGYEN.A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01323-as számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű KŐRÖSHEGYI CSALÁDI HÁZATLIDO HOME SIÓFOK által kínált KŐRÖSHEGYI CSALÁDI HÁZ  JELLEMZÖI:A kertes családi házas ingatlan kiváló adottságokkal rendelkezik, a Balaton partjától 3 km-re, 3299 nm telken, Balatonföldvár közelében. A megkímélt állapotú, jó elosztású lakóingatlan világos előszobáján keresztül a közlekedőből minden helyiség külön bejárattal elérhető, kényelmes konyha étkezővel, 2 szoba, fürdő és kamra. A ház melegét gázkonvektorok biztosítják, de lehetőség van cserépkályha, kandalló elhelyezésére is. A telken melléképület is van elhelyezve, mely szintén gázkonvektorral fűthető, lakóépületté alakítható. Állattartásra több ól, ketrec is rendelkezésre áll. A telek 637 nm-rel tovább bővíthető.Kőröshegy a Balaton déli partjától 3 km-re, egy völgyben fekszik. Mára összeépült Balatonföldvárral, Siófok 18 km, a megyeszékhely Kaposvár 61 km-re délre fekszik. Kőröshegy és környéke a Somogy megyei dombvidékhez tartozik, közelebbről a Külső-Somogyi dombság egyik völgye a Kőröshegyi-völgy.  Amennyiben a 01323-as számú a LIDO HOME által kínált KŐRÖSHEGYI  CSALÁDI HÁZ , vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!   

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01153-as számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, felújított KŐRÖSHEGYI CSALÁDI HÁZAT.LIDO HOME SIÓFOK által kínált KŐRÖSHEGYI CSALÁDI HÁZ  JELLEMZÖI:A ház 1009nm-es parkosított, beépített medencével ellátott telken áll.A házban három külön bejáratú apartman lett kialakítva, melyből kettő teljesen téliesített, a harmadikban pedig a fürdőszobákba van bevezetve a központi fűtés.Az utcafronti apartman kétszintes.  Az alsó szinten konyha, fürdőszoba külön wc-vel, taroló egy hálószoba és egy abból nyíló gyerekszoba található. Szintén az alsó szinten van egy egyedileg tervezett tágas galériás nappali, ahonnan lépcső vezet a felső szintre.Az emeleten 3 hálószoba, egy fürdőszoba és egy külön wc  kapott helyet.Az épület középső részén az első szinten egy kisebb apartman lett kialakítva. A lépcsőn feljutva egy előtérbe lépünk. Innen nyílik a fürdőszoba és az amerikai konyhás nappali. A nappalin át juthatunk a közel 14,5 nm-es hálószobába. Az apartmanhoz tartozik még egy 20nm-es napozóterasz is. Itt egy kültéri zuhanyzó került kialakításra.A harmadik lakrészbe az udvar felől juthatunk be egy fedett, több mint 20nm-es teraszon át. Itt az előtérrel egybenyitott nappali fogad. Ezen a szinten van még egy hálószoba és egy amerikai konyha étkezővel. A konyhából pár lépcső vezet le az alagsorba, mely szintén szerves részét képezi a lakásnak. Itt is van egy előtér, ahonnan a káddal és zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba nyílik, valamint a fürdőben lett kialakítva hely a mosókonyhának is. Ezen szinten van még egy tágas 20nm-es szoba is. Az előtérben kapott helyet még a kazánt kiegészítő forróvíztároló is, mely biztosítja, hogy mindhárom lakrészben egyszerre elegendő meleg víz álljon rendelkezésre. De elő van készítve már az épület arra, hogy a jövőben a meleg víz ellátást napkollektorral is ki lehessen egészíteni.Az egész épületre jellemző, hogy a mind a beépített konyhabútorok, mind a burkolatok terén és a fürdőszobák berendezésénél is a legjobb minőségi alapanyagokat használták fel. A felújítást 2013-ban és 2014-ben végezték. Így a leendő új tulajdonos, egy szinte teljesen új házba költözhet be!    A ház alkalmas több generációnak, de befektetésnek is kiváló lehetőség. Az első két apartman eddig is ki volt adva, ezért már bejáratott vendégkörrel rendelkezik. Így továbbra is megvan a lehetőség akár a teljes épület kiadására. De akár 3 lakásos társasházzá is alakítható, így lakásonként is értékesíthető a jövőben.Távolságok a háztól: Balatonföldvár központja:1300m; strand:1500m; hajókikötő: 1800m; horgászati lehetőség: 800m; Buszmegálló: 100m; Vasútállomás: 1500m; Siófok: 20km; Sármellék: FlyBalaton repülőtér: 60 km; Budapest: 120kmAmennyiben a 01153-as számú a LIDO HOME által kínált KŐRÖSHEGYI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!  

A City Cartel ingatlaniroda eladásra kínálja Kőröshegy egyik gyöngyszemét jelentő családi házat, melynek egyik szintjén kávézót alakítottak ki.  Az épület 5 km-re található a Balatontól, csodálatos panorámával a Viaduktra.  A kávézó, amely bejáratott vendégkörrel rendelkezik 2014-ben és 2015-ben is előkelő helyen szerepelt a Balaton Top 100-as listáján. Az épület jól átgondolt koncepció alapján, minőségi anyagokból épült, felhasználva a legmodernebb építési technológiákat.Fűtése hőszivattyús rendszerrel üzemelő padlófűtés, áramellátását napelemes rendszer segíti, önálló szennyvíztisztító-rendszerrel üzemel, az egész épület klimatizált, riasztóval felszerelt, mely távfelügyelethez van bekötve, a vízellátást fúrt kút is segíti, mely tisztítórendszerrel van kombinálva.Az 4526 nm-es telken fekvő 234 nm-es épület felső szintjén található a 109 nm-es kávézó-cukrászda, melynek vendégtere 73 nm-es, itt található még a szervízhelyiség, raktár, személyzeti mosdó és a vendégmosdók, valamint egy 47 nm-es fedett terasz. A vendégek az épület előtt magánterületen tudnak parkolni.Az alsó szint 125 nm-es, egy üzlethelyiség, valamint egy amerikai konyha – étkező - nappali + 3 hálószobás, 2 fürdőszobás lakosztály, ehhez is tartozik egy 47 nm-es fedett terasz. A lakosztályhoz tartozó személygépkocsi külön parkolóhelyen tud parkolni. Az alsó szint alkalmas arra, hogy 2-3 különálló apartmanná alakítsák.Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a remek ingatlan, kérem hívjon bizalommal.Irodáink:8600 Siófok, Fő tér 6. /Sió Pláza földszint/8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!