Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

ÁRCSÖKKENÉS!VÁSÁROLJA MEG MOST EZT A KŐRÖSHEGYI CSALÁDI HÁZAT 1.000.000,- FT-TAL KEDVEZŐBB ÁRON!  A SIÓFOKI OPENHOUSE INGATLANIRODA  eladásra kínálja BALATONFÖLDVÁRTÓL PÁR PERCRE KŐRÖSHEGYEN  ezt a 115336-os számú, 83nm-es egyszintes CSALÁDI HÁZAT ! A CSALÁDI HÁZ jellemzői:-Nettó 83 nm-es hasznos lakóterű, egyszintes családi ház, melyhez 1035 nm-es telek tartozik.-A ház vegyes falazatú, az utcafronti rész vályog, míg az udvar felőli oldala téglaszerkezetű, mely a 80-as évek elején épült hozzá.-Az épület két külön bejáratú lakrészből áll, így lehetőség van az egyik házrész kiadására, így befektetésnek is jó lehetőség!-A cserépfedésű tetőtér igény esetén beépíthető.-Az ingatlan minden körművel rendelkezik, fűtése gázkonvektorokkal és mobil cserépkályhákkal megoldott.-Az első lakrészbe fedett teraszról jutunk be konyhába, melyhez kamra is tartozik. Ezen kívül itt jelenleg 3 szoba fürdő és wc van kialakítva.-A hátsó lakrészbe az udvar felől nyílik a bejárat. Ez egy szobás konyhával és fürdővel.-Az épület folytatásában még 40nm-nyi gazdasági épület garázzsal, az udvarban  10nm-es műhely, előtte fedett gépkocsibeálló, mellette füstölő található. Ásott kút is rendelkezésre áll az öntözéshez!-A családi ház Kőröshegy Szántódhoz közelebb eső részén helyezkedik el., udvarából kilátással a kőröshegyi dombokra.-A BALATON 3km, a Balatonföldvár központja 3,5 km, Szántód-rév 4,5km, M7 autópálya 3km távolságra elérhető-Az ingatlan alkalmas állandó lakhatásra vagy nyaralónak.Vásárolna, de nincs rá keret? Hiteles kollégánk a rendelkezésére áll! Amennyiben felkeltette az érdeklődését a 115336-os számú CSALÁDI HÁZ KŐRÖSHEGYEN vagy bármelyik ingatlan a kínálatunkból, hívjon a +36-70-703-8450-es számon!

A SIÓFOKI OPENHOUSE INGATLANIRODA  eladásra kínálja BALATONFÖLDVÁRTÓL PÁR PERCRE KŐRÖSHEGYEN  ezt a 115145-ös számú, 160nm-es kétszintes CSALÁDI HÁZAT ! A CSALÁDI HÁZ jellemzői:-Két vagy több generáció együttélésére, befektetésre, üzleti hasznosításra is kiválóan alkalmas családi ház.-A főépületben, mely 160 nm-es, két szinten egy-egy különálló lakás terveztek meg, konyhákkal, fürdőszobákkal. Az alsó szinten napfényes teraszokkal, az emeleten kilátással rendelkező erkélyekkel. Állapotát tekintve felújításra szorul, viszont így igényei szerint alakíthatja, szépítheti.-Az épületben cirkó fűtés van kialakítva, a földszinten gázkazán, az alagsorban pedig vegyes tüzelésű kazán van elhelyezve.-A telek további részében, a ház mögött melléképületek, amelyben különálló lakórészek találhatóak. Biztos jövedelemhez juthat, hiszen ezeket az épületeket kiadhatja, mivel külön mérőórákkal rendelkeznek.-2. épület bruttó 52nm-es. Ebben szoba, konyha, fürdő és wc van kialakítva. Áramhoz külön al mérő tartozik. Fűtése gázkonvektoros.-3. épület bruttó 92nm-es. Itt 3 szoba konyha és fürdőszoba található, továbbá egy garázs. Ez az épület is külön villany és gázmérővel rendelkezik. Fűtése szintén gázkonvektorokkal megoldott.-Az ingatlanhoz 2198 nm-es telek tartozik.KŐRÖSHEGY központjában, hivatal, posta, élelmiszerbolt közelében, frekventált helyen álló ELADÓ CSALÁDI HÁZ, a vidéki hangulatot kedvelőknek igazán kellemes lakóhelyéül válhat. A BALATON part 3,5 km-re található, végig kiépített kerékpárúton megközelíthető. A közelben közkedvelt borospincék várják az érdeklődőket.-Balatonföldvár központja 3,5 km, Szántód-rév 5 km, M7 autópálya 2,5 km távolságra elérhető!Vásárolna, de nincs rá keret? Hiteles kollégánk a rendelkezésére áll! Amennyiben felkeltette az érdeklődését a 115145-ös számú CSALÁDI HÁZ KŐRÖSHEGYEN vagy bármelyik ingatlan a kínálatunkból, hívjon a +36-70-703-8450-es számon!

A SIÓFOKI OPENHOUSE INGATLANIRODA  eladásra kínálja BALATONFÖLDVÁRTÓL PÁR PERCRE KŐRÖSHEGYEN  ezt a 113715- ös számú, 57nm-es egyszintes CSALÁDI HÁZAT ! A CSALÁDI HÁZ jellemzői:-Nettó 57 nm-es hasznos lakóterű, egyszintes családi ház, melyhez 667 nm-es telekrész tartozik.-A ház 2008-ban épült át jelenlegi formájára, az eredeti 1980-as épület kibővítésével.-A téglaépítésű épületbe műanyag nyílászárók lettek beépítve, és cserépfedésű tetővel lett ellátva.-A fűtéshez konvektorok kerültek beépítésre, de jelenleg fatüzeléssel fűtik a házat. A meleg víz ellátásról villanybojler gondoskodik.-A épület keleti és déli oldalán is van bejárati ajtó, melyet egy L alakú közlekedő köt össze. Található a házban egy tágas, közel 19 nm-es nappali, 3 hálószoba, konyha és kádas fürdőszoba.-A déli bejárat előtt 9nm-es kerámia burkolatú terasz helyezkedik el.-A melléképület, mely 10 nm-es egy nyári konyhát és egy tárolót tartalmaz.-Parkolásra az udvaron belül bőven van lehetőség!-A családi ház Kőröshegy Balatonföldvárhoz kapcsolódó részén helyezkedik el, udvarából remek panoráma nyílik a kőröshegyi dombokra.-A BALATON 2km, a Balatonföldvár központja 1500m, Szántód-rév 6km, M7 autópálya 3km távolságra elérhető-Az ingatlan alkalmas állandó lakhatásra vagy nyaralónak.Vásárolna, de nincs rá keret? Hiteles kollégánk a rendelkezésére áll! Amennyiben felkeltette az érdeklődését a 113715-ös számú CSALÁDI HÁZ KŐRÖSHEGYEN vagy bármelyik ingatlan a kínálatunkból, hívjon a +36-70-703-8450-es számon!

A SIÓFOKI OPENHOUSE INGATLANIRODA  eladásra kínálja BALATONFÖLDVÁRTÓL PÁR PERCRE KŐRÖSHEGYEN  ezt a 111603-as számú, 3062 nm-es telken fekvő szőlőt és gyümölcsöst PINCÉVEL és PRÉSHÁZZAL! Az INGATLAN jellemzői:-A telek 3062 nm-es, nyugati tájolású.-Könnyen megközelíthető szilárd úton, Kőröshegy déli oldalán, 200 méter távolságra a főúttól a borochegyi részen.-A telken gondozásra váró szőlőültetvény bor- és csemegeszőlővel, illetve több gyümölcsfa is található.-Az utcafronti részen lévő téglaépítésű kis 10 nm-es hullámpalatetős présház, mellette beton terasszal. A présház alatt borospince is ki lett alakítva. -A teleken közmű nincs. Az áram és a vezetékes ivóvíz a szomszédokig van elvezetve ( kb. 80m), így az is igény szerint beköthető. -A teraszról remek panoráma nyílik a környékbeli dombokra, a Völgyhídra. A teraszról pedig a részleges balatoni panoráma is adott.-A pince Kőröshegy központjához közel helyezkedik el, így akár gyalog is pár perc alatt elérhető több élelmiszer bolt, a gyógyszertár és az orvosi rendelő, étterem és a faluház is, így nem csak gazdálkodásra, hanem hétvégi háznak, nyaralónak is alkalmas az ingatlan!-A BALATON 4,5km, a Balatonföldvár központja 4km, Szántód-rév 6,5km, M7 autópálya 1km távolságra elérhető!Vásárolna, de nincs rá keret? Hiteles kollégánk a rendelkezésére áll! Amennyiben felkeltette az érdeklődését a 111603-as számú ZÁRTKERTI INGATLAN KŐRÖSHEGYEN vagy bármelyik ingatlan a kínálatunkból, hívjon a+36-70-703-8450-es számon!Irodánkban teljes körű ügyintézés!Hétvégén is állunk rendelkezésére!

Kizárólag irodánkat bízták meg. A SIÓFOKI OPENHOUSE INGATLANIRODA  eladásra kínálja BALATONFÖLDVÁRTÓL PÁR PERCRE KŐRÖSHEGYEN  ezt a 111114- es számú, 1780nm-es telken fekvő szőlőültetvényt PINCÉVEL és kétszintes PRÉSHÁZZAL! Az INGATLAN jellemzői:-A telek 1780 nm-es, nyugat felé lankásan lejt.-Könnyen megközelíthető aszfaltos úton, Kőröshegy központjától 650 méter távolságra a borkúti részen.-A telken szőlőültetvény bor- és csemegeszőlővel, illetve több gyümölcsfa is található.-Az utcafronti részen lévő kétszintes, téglaépítésű, hullámpalatetős épület földszintjén a 14nm-es présházból nyílik egy 3x5 méteres borospince. Az emeleten egy kis teraszról nyíló lakószoba lett kialakítva. A épület hátulja felől pedig a tetőtérbe lehet jutni.-A telekre az áram van bevezetve, vezetékes ivóvíz a szomszédokig van elvezetve, így az is igény szerint beköthető. Az esetleges fűtéshez kémény rendelkezésre áll.-A teraszról remek panoráma nyílik a környékbeli dombokra, a Völgyhídra. A telek felső részéből pedig a balatoni panoráma is adott.-A pince Kőröshegy központjához közel helyezkedik el, így akár gyalog is pár perc alatt elérhető több élelmiszer bolt, a gyógyszertár és az orvosi rendelő, étterem és a faluház is, így nem csak gazdálkodásra, hanem hétvégi háznak, nyaralónak is alkalmas az ingatlan!-A BALATON 4km, a Balatonföldvár központja 3,5km, Szántód-rév 6km, M7 autópálya 2,5km távolságra elérhető!Vásárolna, de nincs rá keret? Hiteles kollégánk a rendelkezésére áll! Amennyiben felkeltette az érdeklődését a 111114- es számú ZÁRTKERTI INGATLAN KŐRÖSHEGYEN vagy bármelyik ingatlan a kínálatunkból, hívjon a+36-70-703-8450-es számon!Irodánkban teljes körű ügyintézés!Hétvégén is állunk rendelkezésére!

ÁRCSÖKKENÉS! VEGYE MEG MOST 3,5M FORINTTAL OLCSÓBBAN EZT 3 LAKÁSBÓL ÁLLÓ, MODERN CSALÁDI HÁZAT KŐRÖSHEGYEN!!!A SIÓFOKI OPENHOUSE INGATLANIRODA  eladásra kínálja BALATONFÖLDVÁRTÓL PÁR PERCRE KŐRÖSHEGYEN  ezt a 110422-es számú, 191nm-es, háromlakásos, kétszintes CSALÁDI HÁZAT ! A CSALÁDI HÁZ jellemzői:-148 nm-es, kétszintes családi házhoz tartozik még egy külön épület, melyben egy 43nm-es külön lakás és egy 24nm-es garázs is található.-Az ingatlanhoz 743 nm-es telek tartozik.-A ház 1990-ben épült és azóta is folyamatosan karban van tartva.-A téglaépítésű családi ház fűtése a földszinten gáz cirkófűtés radiátorokkal, az emeleten fatüzelésű kályhával, a kis házban konvektorokkal van megoldva.-Az ingatlan minden közművel ellátott.-A házba szintenként fedett teraszokról külön bejáraton juthatunk be. Mindkét szinten található nappali és három hálószoba, konyha, fürdőszoba külön wc-vel. A melléképületben pedig szoba, konyha étkezővel és kamrával valamint fürdőszoba lett kialakítva.-Mivel mindhárom lakás külön bejáratú, így kiválóan alkalmas több generáció együttélésére. Ezenkívül befektetésnek is jó lehetőség, mivel jól kiadható télen és nyáron egyaránt.-A családi ház Kőröshegy központjában helyezkedik el, pár perc alatt elérhető több élelmiszer bolt, a gyógyszertár és az orvosi rendelő, étterem és a faluház is.-A BALATON 2,8 km, a Balatonföldvár központja 2,3km, Szántód-rév 6km, M7 autópálya 3km távolságra elérhető!-Az ingatlan alkalmas állandó lakhatásra vagy nyaralónak. Amennyiben felkeltette az érdeklődését a 110422-es számú CSALÁDI HÁZ KŐRÖSHEGYEN vagy bármelyik ingatlan a kínálatunkból, hívjon a+36-70-703-8450-es számon!Irodánkban teljes körű ügyintézés!Hétvégén is állunk rendelkezésére!

 Kizárólag irodánkat bízták meg. SIÓFOKI INGATLANIRODA  eladásra kínálja BALATONFÖLDVÁRTÓL PÁR PERCRE KŐRÖSHEGYEN , ezt a 100933- as számú, 85nm-es egyszintes CSALÁDI HÁZAT ! A CSALÁDI HÁZ jellemzői: -85 nm-es, egyszintes családi ház, 1228nm-es telken.-A ház 1968-ban épült és azóta is folyamatosan karbantartott.-A téglaépítésű családi ház fűtése jelenleg fatüzelésű kályhával történik, mellyel igen költséghatékonyan kifűthető a ház. Aki inkább a gázfűtést kedveli az is könnyen kivitelezhető, hiszen a gáz be van vezetve égészen a házig.-Az épület 7 praktikusan elosztott helyiségből áll. Az udvar felől a fedett teraszról jutunk a nappaliba. Ebből nyílik a nyugati oldal felé két tágas szoba. A egyik padlószőnyeggel a másik faparkettával burkolva. -A bejárattól jobbra helyezkedik el a konyha, melyhez spájz is tartozik. Illetve a konyhából nyílik még egy szintén faparketta burkolatú hálószoba, kilátással a hátsó udvarra. Ebből a szobából érhető el a zuhanyzós fürdőszoba wc-vel. -Parkolásra az udvaron belül bőven van lehetőség a nagy 1228nm-es telken, melyen még találunk zárható kerti tárolót, fóliasátrat és jó vízhozamú ásott kutat és pincét is.-A családi ház Kőröshegy központi részén helyezkedik el, így gyalog is pár perc alatt elérhető több élelmiszer bolt, a gyógyszertár és az orvosi rendelő, étterem és a faluház is. -A BALATON 4km, a Balatonföldvár központja 3,5km, Szántód-rév 6km, M7 autópálya 2km távolságra elérhető-Az ingatlan alkalmas állandó lakhatásra vagy nyaralónak. Vásárolna, de nincs rá keret? Hiteles kollégánk a rendelkezésére áll! Amennyiben felkeltette az érdeklődését a 100933- as számú CSALÁDI HÁZ KŐRÖSHEGYEN vagy bármelyik ingatlan a kínálatunkból, hívjon a +36-70-703-8450-es számon!Irodánkban teljes körű ügyintézés!Hétvégén is állunk rendelkezésére!

TAVASZVÁRÓ AKCIÓ!VÁSÁROLJA MEG MOST EZT A TELJESEN FELÚJÍTOTT, MODERN KIALAKÍTÁSÚ CSALÁDI HÁZAT MÁJUS 15-IG ÉS ÍGY 36,7M HELYETT MOST 33,9M-ÉRT AZ ÖNÉ LEHET! CSALÁDI HÁZNAK NEM IS TALÁL JOBBAT A KÖRNYÉKEN, DE NYARALÓNAK IS KIVÁLÓ VÁLASZTÁS, MIVEL 4-5 PERCEN BELÜL MÁR A BALATON PARTON TALÁLJA MAGÁT, VISZONT HAZATÉRVE NYUGODTAN TUD PIHENNI A CSENDES KÖRNYEZETBEN!A HÁZ RUGALMASAN MEGTEKINTHETŐ, HÍVJON ÉS NÉZZE MEG MÉG MA!KIZÁRÓLAG A SIÓFOKI OPENHOUSE INGATLANIRODA  eladásra kínálja BALATONFÖLDVÁRTÓL 4 percre, KŐRÖSHEGYEN , ezt a 97222- es számú, nettó 235nm-es CSALÁDI HÁZAT !  A CSALÁDI HÁZ jellemzői:-235 NM-ES, 2SZINTES CSALÁDI HÁZ-2015-2016-ban teljesen felújítva, mind műszakilag mind esztétikailag-FÖLDSZINT NETTÓ 129NM:--A szélfogóból nyíló előszobában helyet kapott az étkező, de a konyhában is kialakításra került egy kisebb étkező rész. A konyha mellet található egy nagy kamra és abból nyílik a kazánház. A házban cirkófűtés található radiátorokkal, mely igény szerint mind gáz mind vegyes tüzelésű kazánnal üzemeltethető.--Az alsó szinten egy közel 30nm-es nappali található, melynek éke a bioetanollal fűthető sarokkandalló. Ezen a szinten további két tágas szoba, egy igényesen kivitelezett padlófűtéssel is ellátott fürdőszoba, valamint egy mosókonyha található még.-EMELET NETTÓ 106NM:-- A felső szinten is 30nm-es nappali lett kialakítva, ebből nyílik 4 szoba, ebből kettő erkéllyel. Ezen a szinten is megtalálható az igényesen kivitelezett konyha, fürdőszoba és egy külön bejáratú wc.-Az emelet belső, de akár külső lépcsőn át is megközelíthető így szeparálható is a két szint egymástól.-minden nyílászáró 3rétegű üveggel van ellátva, mely kiváló hő- és hangszigettelést biztosít, valamint a teljes épületre 15-17cm hőszigetelés került. - parkolásra két DUPLA GARÁZS áll rendelkezés 80nm-en egy 13nm-es tárolóval kiegészítve-BALATON 3000M-Az ingatlan alkalmas két nagy családnak állandó lakhatásra vagy nyaralónak, de akár fizetővendéglátásra is hasznosítható így befektetésnek is ideális választás lehet! Vásárolna, de nincs rá keret? Hiteles kollégánk a rendelkezésére áll! Amennyiben felkeltette az érdeklődését a 97222- es számú CSALÁDI HÁZ KŐRÖSHEGYEN vagy bármelyik ingatlan a kínálatunkból, hívjon a +36-70-703-8450 -es számon!Irodánkban teljes körű ügyintézés!Hétvégén is állunk rendelkezésére!

A siófoki City Cartel eladásra kínálja ezt a kivételesen tágas, jó elrendezésű családi házat Kőröshegy legfrekventáltabb utcájában.A kétszintes, többerkélyes, dupla komfortos házban méretes helyiségek biztosítják a kényelmes, akár két generációnak is megfelelő életteret. A földszint egy gyors felújítással könnyedén lakhatóvá tehető, a tetőtér pedig kiváló lehetőséget teremt az új tulajdonosnak, hogy a padlózatokat, illetve burkolatokat saját ízlésének megfelelően alakítsa ki. Az utcafronton jól bejáratott élelmiszer üzlet üzemelt, amely igény szerint újra nyitható, így vállalkozók számára is remek befektetési lehetőséget kínál az ingatlan.Az udvarban az 52 m2-es melléképületben garázs, szoba-konyha, fürdőszoba található, és könnyedén kiadható, amely további befektetési lehetőséget rejt magában. A több, mint 2000 m2-es kert kiválóan alkalmas növénytermesztésre, biogazdálkodásra, állattartása, autópályához való közelsége pedig a közlekedés szempontjából is rendkivül praktikussá teszi az ingatlant.Hívjon mielőbb, mert nagy a befektetői kereslet most a hasonlóan előnyös elhelyezkedésű ingatlanokra ezen a túristák és vállalkozók által egyaránt közkedvelt településen!NE FELEDJE, NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ! 30%-OS VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL, HOZZÁSEGÍTJÜK ÁLMAI OTTHONÁHOZ!További információkért nyugodtan használja alábbi elérhetőségeim bármelyikét! Hívhat Skype-on, FB-on és Viber-en is!Irodáink:8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza)8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.

ÁRCSÖKKENÉS!!! Most 34,9M helyett már 29,9M-ért Öné lehet ez a jó beosztású családi ház! A siófoki OPENHOUSE INGATLANIRODA  eladásra kínálja ezt a KŐRÖSHEGYI , 195nm-es CSALÁDI HÁZAT !A ház 2km-re fekszik Balatonföldvártól, így 3 perc alatt elérhető autóval a város központja, ezért nagycsaládosoknak is ideális, hiszen ott óvoda, iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő, szórakozási és bevásárolási lehetőség is szinte egy helyen elérhető.A nagy, gondozott 1056 nm-es telek két utcáról is megközelíthető. Két épületből áll az ingatlan. A főépület kétszintes 151 nm-es. A földszinten hatalmas 64nm-es fedett terasz fogadja az érkezőket, míg a hátsó 46nm-es napozóterasz foglalja magába medencét! Az alsó szinten tágas előtérből nyílik a nagy 29nm-es nappali, egy hálószoba, a kádas fürdőszoba és a konyha spájzzal. A konyhán át egy kis közlekedőn a házból is kijuthatunk a medencéhez. Az előtérben találunk még egy szép kandallót, és innen jutunk fel az emeletre. Az emeleten szintén található egy 19nm-es nappali. Ebből nyílik 3 hálószoba és egy fürdőszoba. A két utcafronti szobához egy közös erkély is tartozik. A teljes épületben gázcirkó kazán gondoskodik a fűtésről és a meleg víz ellátásról.A másik kisebb épület a telek hátsó részén található, szintén külön gázcirkó fűtéssel. Ebben a 44nm-es apartmanban nappali, konyha, fürdőszoba és egy hálószoba került kialakításra. Ehhez az épülethez kapcsolódik a két garázs is, továbbá egy 65nm-es lebetonozott gépkocsi parkoló.Az parkosított udvar folyamatosan gondozott, sövénnyel, tujákkal körbeültetett. A kertben solar zuhanyozó, grillsütőhely és kerti mellékhelyiség is található!Akár saját célra, akár fizetővendéglátásra keres ingatlan, ez a ház mindkettőre alkalmas. Csendes nyugodt környezetben, de mégis a Balaton közelében fekszik!   Bővebb információért kérem hívja a +36-70-703-8450 -es telefonszámot!További ajánlataink pedig a WWW.SIOFOK.OH.HU  weboldalon megtekinthetőek! Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadó órái, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése!Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára!Várjuk szeretettel irodánkban!Nálunk Ön az első!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!