Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Bábolna város központjához közel, de mégis csendes helyen társasházi lakás eladó. A lakás egy két emeletes épület II.emeletén található. A 47 nm-en konyha, közlekedő folyosó, két szoba és a fürdőszoba egyben wc-vel található. Folyamatos felújításon megy keresztül a, lakás amibe beletartozik,az ablakok cseréje,műanyag hőszigeteltre redőnnyel és szúnyog hálóval. A teljes fűtési rendszer át lett alakítva központi rendszerűre. Így a fűtést egy turbó kazán látja el, a hő leadást, lapradiátorok szolgáltatják. A meleg víz, ellátásról egy 80 literes villany, bojler gondoskodik. Ezen kívül cserére kerültek a beltéri ajtók burkolatok. A beltéri ajtók tölgyfából készültek, a konyha, közlekedő és a fürdőszoba járólap, a két szoba pedig laminált parketta burkolatot kapott. A lakáshoz tartozik egy saját, és egy közös tároló. A lakás tehermentes és lehetőség szerint gyorsan költözhető. Az új tulajdonosnak csak a bőröndjeit kell vinnie, mivel lehetőség van az ingatlant, a teljes bútorzattal együtt is megvásárolni. Ne késlekedjen, tekintse meg, és annál előbb beköltözhet. Többéves hitelezési múlttal rendelkező kollégánk, díjmentesen és rugalmas hitelügyintézéssel várja Önöket irodánkban, ahol teljesen személyre szabott hitelkonstrukciókkal, csok támogatással, biztosításokkal segítjük ügyfeleinket a saját otthon megvalósításában. Az ingatlan irány ára:10.900.000 Ft

+36203175Mutat

FIGYELEM! ALKALMI VÉTEL! VÁROSKÖZPONT, PARKOS KÖRNYEZET, MAGASFÖLDSZINT, 2 SZOBA, ÚJ NYÍLÁSZÁRÓK!A komáromi Dot-ing ingatlan- és hiteliroda megvételre kínálja ezt a belvárosi, magasföldszinti, K-i fekvésű, 56 m2-es, 2 szobás lakást. Elrendezése: előszoba, konyha, fürdő és WC egyben, 2 szoba. 2011-ben a lakásban az összes nyílászárót műanyagra cserélték, az ablakokat redőnnyel és szúnyoghálóval szerelték fel. A fürdőszoba teljes körű felújításra került. A kis szobában új laminált parketta padozat készült, a nagyszobában, a közlekedőben és a fürdő-WC helyiségben járólap padozat van. A fűtést a nagyszobában elhelyezett elektromos hőtárolókályha, valamint a fürdőszobában elektromos fali fűtőtest biztosítja. A rezsi nagyon kedvező. A villany általány díja 18.000.-Ft/hó. A közös költség összege 10.790 forint, melynek egy része az épület szigetelésének költségére megkezdett takarékoskodás. Az ingatlan kizárólag a Dot-Ing Ingatlaniroda kínálatában és közreműködésével tekinthető meg előzetes, telefonos időpont egyeztetést követően. Érdeklődni kizárólag: Nagy Edit 30/6-226-317Kellemes, családias hangulatú irodánk teljes körű ügyintézést biztosít az ingatlant vásárlóknak és eladóknak egyaránt. Jogi képviselet. Komplex, INGYENES pénzügyi tanácsadás, jelenleg a piacon található összes bank kínálatából pénzügyi szakemberünk személyre szabottan készíti el ÖNNEK a legjobb ajánlatot.Kérdéseivel hívjon, vagy keresse fel irodánkat.

A komáromi Openhouse eladásra kínálja a 120206-os számú kiváló adottságokkal bíró ELADÓ KOMÁROMI TÁRSASHÁZI LAKÁSt!Az ELADÓ KOMÁROMI TÁRSASHÁZI LAKÁS paraméterei:- 2001-ben épült az emeleti szint, amely jelen pillanatban 3. emelet, az alatta lévő szintek pedig 1970-ben- lakótér nagysága: 50 nm-es- helyiségei: előszoba, közlekedő, fürdőszoba, különálló wc, konyha, nyitott kamra, loggia, 2 különálló szoba- fűtése: távhő egyedi mérővel felszerelt- műszakilag teljesen felújított: új villany és vízvezetékek vannak- konyhája esztétikailag felújított 2016-ban új konyhabútor, díszburkoló lapok, álmennyezet dekorációként kaptak teret- a tömbnek a tetőszerkezete teljesen új és leszigetelt, cseréppel fedett- a lakás fekvésének köszönhetően napfényes- nyílászárói: műanyag ajtó-ablakok, az ablakokon redőny és reluxa részlegesen felszerelt- saját pincerész: 4 nm- a vételárba bele tartozik a teljes vételár kifizetése esetén: konyhabútor, főzőlap, sütő, micro, fürdőszoba bútor- tehermentes A társasházi lakás a központhoz közeli helyen található. A város fejlődő ipari park számos munkalehetőséget biztosít a távolból érkező új otthont keresők számára. A településnek kiváló az infrastruktúrája, bölcsődék, óvodák, általános és középiskolák állnak rendelkezésünkre.Orvosi rendelő, gyógyszertár, élelmiszer multik és egyéb kereskedelmi és szolgáltatók megtalálhatóak.Nemzetközi vasútvonal, autópálya felhajtó, határ mentén elhelyezkedő városként számos lehetőséget biztosít akár közlekedés, vásárlás tekintetében egyaránt.Irányár: 9,99 M FtKissné SzilviaVezető értékesítő/oktató+36706157722Amennyiben a 120206-os számú jó adottságokkal bíró ELADÓ KOMÁROMI TÁRSASHÁZI LAKÁS, vagy bármely ingatlan a kínálatunkból felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal bármikor a 06 70 6157722 telefonszámon!Vásárolna, de nincs rá keret? Díjmentes hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésére!BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!

A komáromi Openhouse ingatlaniroda eladásra kínálja a 118698-as  egyedi adottságokkal bíró ELADÓ ALMÁSFÜZÍTŐI TÁRSASHÁZI LAKÁSát! Az ELADÓ ALMÁSFÜZÍTŐI TÁRSASHÁZI LAKÁS paraméterei:- 1970-ben épült panelből- 3. emeleti erkélyes társasházi lakás- fekvése: K- NY- fűtése: távfűtéses egyedi mérővel felszerelt- lakótér nagysága: 54 nm- pincerész saját: 5 nm- a fűtésnél a mérőórák újak továbbá a vízóra is cserélve lett- jó elosztású, világos lakás- a fürdőszobában a vízvezetékek ki lettek cserélve- 2011-ben a konyha új padozatot és bútorzatot kapott- a berendezési tárgyak külön egyezség tárgyát képzik nem tartozik bele a vételárba!- helyiségek: előszoba, 2 db tároló, konyha+étkező, fürdőszoba, különálló wc, 2 szoba A legzöldebb lakóparkban található, ahol a csend és békesség honol!Ha nyugalomra vágyik ez a tökéletes választás!Bölcsőde, óvoda, általános iskola, élelmiszer boltok és egyéb szolgáltatások találhatók a településen.A közlekedést a vasút és a buszjáratok biztosítják.Fix ára: 7,9 M Ft Csak készpénzre vásárolható meg az ingatlan!Kissné SzilviaVezető értékesítő/oktató+3670/6157722Amennyiben a 118698-as számú ELADÓ ALMÁSFÜZÍTŐi TÁRSASHÁZI LAKÁS, vagy bármelyik ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a 06 70/6157722 telefonszámon!Vásárolna, de nincs rá keret? Díjmentes hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésére!BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!

A komáromi Openhouse ingatlaniroda eladásra kínálja a 117549-es számú egyedi, kiváló adottságokkal bíró KOMÁROMI TÁRSASHÁZI LAKÁSt! Az ELADÓ KOMÁROMI TÁRSASHÁZI LAKÁS paraméterei:- 2. emeleti erkélyes- lakótér nagysága: 100 nm- telek mérete: 300 nm- helyiségei: konyha, étkező, 3 szoba + nappali, fürdőszoba, különálló wc, kamra, erkély.- fekvése: D-K- 1980-ban épült téglából- felújításai: 2013 és 2016-ban: új fürdőszoba, és a lakás teljes kifestése, a fürdőben a vízvezeték cserélve lett- közművei: csatorna, gáz, villany, víz, vízóra, telefon, internet, Klapka tv, meleg vizet: gáz bojer biztosítja- tetőfedés anyaga: pala- nyílászárói: új műanyag ablakok és ajtó került beszerelésre- fűtése: kandalló, gázcirkó radiátoros hőleadókkal- parkolás: udvaron belül 2 garázs áll rendelkezésünkre, amelyből az egyik mobil garázs- konyhabútor a vételár részét képezi A város infrastruktúrája kiváló!Tömegközlekedés jól megoldott vasút és busz tekintetében.Az autópálya közelsége is nagy segítség a távolsági utak megtételében!A településen bölcsőde, óvoda, általános és középiskolák, élelmiszer multik, szolgáltatók állnak rendelkezésre.Munkalehetőségre az ipari park ad lehetőséget!Ár: 12,5 M FtKissné SzilviaVezető értékesítő/mentor+36706157722Amennyiben a 117549-es számú eladó komáromi társasházi lakás, vagy bármely ingatlan a kínálatunkból felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a 06 70 6157722 telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Díjmentes hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésére!BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!

RITKA ALKALMAK EGYIKE: BELVÁROSHOZ KÖZELI ELHELYEZKEDÉS, PARKOS KÖRNYEZET, FÖLDSZINTI LAKÁS!Eladásra kínálunk Komárom belvárosához közel, a Tópart lakótelepen, földszint + négyemeletes lakótömb földszintjén egy 57 m2-es, ÉNy-i fekvésű, 2 szobás, távfűtéses lakást. A konyha, az étkező és a kisszoba északra néz, a nagyszoba pedig nyugatra. A szobák padozata laminált parketta, a többi helyiségben pedig járólap van. A fürdő és a WC külön helyiségben van. A fűtést a távhő szolgáltató biztosítja, új lapradiátorokon keresztül, egyedi hőmennyiségmérőkkel és szabályzókkal felszerelve, így a fűtés alakítható. 2010-ben szerelték fel az új radiátorokat, 2012-ben részleges felújításként a szobákban laminált parketta padozat készült, a konyhában új gépesített konyhabútort építettek be, mely a vételár részét képezi. A lakáshoz tároló is tartozik, mely közvetlenül a lakás alatt helyezkedik el. Végül, de nem utolsó sorban azonnal beköltözhető.Az épület előtt megfelelő számú parkolóhely biztosított. Az infrastruktúra kiváló, közvetlen közelben megtalálható két óvoda, iskola, élelmiszer bolt, játszótér, szabadidő park és a közkedvelt Rüdiger-tó.Amennyiben Önnek fontos, hogy minden közintézmény pár percnyi sétával elérhető legyen, mégis csendes zöldövezetben éljen, akkor ezt az ingatlant érdemes megtekinteni!Az ingatlan kizárólag a Dot-ing ingatlaniroda kínálatában található meg és közreműködésével tekinthető meg, előzetes telefonos időpont egyeztetést követően. Érdeklődni kizárólag: Nagy Edit 30/6-226-317Irodánk teljes körű tájékoztatást és szolgáltatást nyújt az ingatlant eladóknak és vásárlóknak egyaránt. Kérdéseivel hívjon bátran.

Almásfüzítő – Felsőn, tégla építésű, földszint + 2 emelet + tetőtér kialakítású társasház 2.emeletén 66 nm-es, felújított lakás eladó.Az eredetileg kétszintes, lapos tetős épületre 2004-ben tetőteret építettek, a tetőtéri helyiségek téglából készültek. A 2. emeleten elhelyezkedő lakások alapterületét tetőtéri szobákkal növelték, így az eredeti 44 m2-es nettó alapterülethez 22 m2-es alapterület csatlakozott. A lakás egy kis előszobán keresztül közelíthető meg, melyből a konyha-étkező nyílik, itt helyezkedik el a tetőtérbe vezető íves, meglepően kényelmes lépcsősor. A konyhával szemben a fürdő-WC helyiség kapott helyet. Jobbra pedig a nappali található, melyből a hálószoba nyílik. A lakást jelenlegi tulajdonosai teljes körűen felújították, a belső falakat szigeteléssel látták el, melyre gipszkarton burkolat került, ekkor alakították ki az álmennyezetet is, beépített Spot lámpás világítással. Az összes nyílászáró műanyag szerkezetű. A fűtést a távhő biztosítja, a radiátorok egyedi mérőórákkal felszereltek, így a fűtésszámla minimális. A beépített, gépesített konyhabútor a vételár részét képezi, valamint a lakásban található többi berendezés és felszerelés külön megállapodással megvásárolható.Az épület előtt megfelelő számú parkolóhely biztosított. Az infrastruktúra kiváló: a közvetlen közelben busz és vasútállomás is található.Az ingatlan kizárólag a Dot-ing ingatlaniroda kínálatában és közreműködésével tekinthető meg, előzetes telefonos időpont egyeztetést követően. Érdeklődni: Nagy Edit 30/6-226-317Amennyiben nem rendelkezik a vásárláshoz szükséges teljes vételárral, irodánkban banksemleges hitelajánlatokkal és ingyenes hitelszűréssel várjuk ügyfeleinket.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!