Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

A TATABÁNYAI OPENHOUSE Ingatlaniroda kínálatában ELADÓ a 118075-ös referencia számú, KÖRNYEI, 77794 nm-es, külterületi TELEK.A KÖRNYEI ELADÓ TELEK jellemzői:- KÖRNYE és Tatabánya között található, szilárd aszfaltozott úton közelíthető meg.- A terület elnevezése: Katona völgy és Patár puszta, a megnevezése beruházási terület, jelenleg külterületi besorolás alá tartozik.- Az ELADÓ TELEK szomszédságában külterületi szántók, major, illetve telephely található.- A településrendezési terv alapján GKSZ, azaz gazdasági, kereskedelmi, szolgáltató illetve GIP, azaz gazdasági, ipari besorolás alá esik a terület. A telek közút felőli fele GKSZ, a hátsó fele GIP besorolású.- A TELEK korábbi tulajdonosa a telket termőföldből kivonta és a területre szabályozási tervet készítettek. Az erre vonatkozó előírások: GKSZ: szabadon álló beépítési mód, max. beépíthetőség 40%, max. építménymagasság 7,5 m, kialakítható minimális telekterület 3000 m2, zöldfelület min. 30%, közművesítettség teljes. GIP: szabadon álló beépítési mód, max. beépíthetőség 50%, max. építménymagasság 10,5 m, kialakítható minimális telekterület 5000 m2, zöldfelület min. 25%, közművesítettség teljes.- Csatorna és elektromos áram a TELEKre be lett vezetve, vezetékes ivóvíz és földgáz csatlakozási lehetőség a telekhatáron van.- A KÖRNYEI ELADÓ TELEK enyhén lejtős terepen található, alakja téglalaphoz hasonlító szabálytalan sokszög, bekerítve nincsen, területe összesen: 77794 m2Amennyiben a 118075-ös referencia számú ELADÓ TELEK, vagy bármely a kínálatunkban található TELEK felkeltette érdeklődését, kérem, keressen a 0670/615-6938-as telefonszámon, vagy az illa.lukacsi@oh.hu e-mail címen.Bízza profikra ingatlanügyeit!! HTTP://WWW.TATABANYA.OH.HU Figyelem, csak nálunk!Nem csak ingatlanvásárlás esetén:Irodánkban bank semleges hitelajánlatokkal, és ingyenes hitelügyintézéssel várjuk minden kedves ügyfelünket!

+36-70-615-69Mutat

ÁRVÁLTOZÁS!!!!!!!Eladásra kínálunk Szomódon egy 803 m2-es építési telket, kész építési tervekkel. Tulajdonosa 4 szobás családi házat terveztetett, amelyhez már csak egy kivitelezőt kell találni. (CSOK igényelhető!!!)A telken a villany már be lett kötve, a víz, csatorna, gáz még az utcán, ezek bekötése már az új tulajdonos feladata lesz. A telek a falu központjában, családi házas övezetben található, közelben iskola óvoda, üzletek. Amennyiben érdekli, hívjon bizalommal.Az Otthon Centrum irodánkban Önnek 20 bank és pénzintézet ajánlata közül választjuk ki a legideálisabbat. Amennyiben új, vagy használt lakást vásárolna, de nem rendelkezik elegendő fedezettel, úgy hiteltanácsadónk először felméri hitelképességét. Majd megismerteti Önnel a különböző banki termékek részleteit, és segít eldönteni, hogy mely hitelkonstrukció, vagy igényelhető támogatási forma a legmegfelelőbb az Ön számára. CSOK igénylésében is tudunk segíteni Önnek.Nagyon nehéz és időigényes feladat eligazodni a sok banki termék és fogalom között, rendkívül bonyolult feladat a különböző lehetőségek összehasonlítása és még annál is bonyolultabb az ideális megoldás megtalálása. Az Otthon Centrum Hitel Center nagy tapasztalattal és naprakész banki információval rendelkező szakértői segítenek eligazodni 20 bank és pénzintézet termékei között és megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő személyre szabott megoldást. A hitel kiválasztását követően ismertetik Önnel, hogy milyen dokumentumok kitöltésére illetve beszerzésére lesz szükség. A hitelkérelmi csomag összeállításban kollégáink mindenben segítségére lesznek, majd az elkészült dokumentációt eljuttatják a bankba. Ha kérdése merül fel, hívjon bizalommal!

+36707168Mutat

ÁRCSÖKKENTÉS!!!!!!Eladásra kínálunk Kecskéden, fiatalos, újépítésű környezetben, közel a sportpályához egy 1194 m2-es építési telket. A telekre családi ház építhető. A közmüvek mind az utcában, bekötve, a telekre még nicsenek.A közelben gyalogos távolságra van az iskola, óvoda, üzlet, rendelő, buszmegálló.Amennyiben építkezne, akkor nézze meg ezt a telket is a döntése előtt! Az Otthon Centrum irodánkban Önnek 20 bank és pénzintézet ajánlata közül választjuk ki a legideálisabbat. Amennyiben új, vagy használt lakást vásárolna, de nem rendelkezik elegendő fedezettel, úgy hiteltanácsadónk először felméri hitelképességét. Majd megismerteti Önnel a különböző banki termékek részleteit, és segít eldönteni, hogy mely hitelkonstrukció, vagy igényelhető támogatási forma a legmegfelelőbb az Ön számára. CSOK igénylésében is tudunk segíteni Önnek.Nagyon nehéz és időigényes feladat eligazodni a sok banki termék és fogalom között, rendkívül bonyolult feladat a különböző lehetőségek összehasonlítása és még annál is bonyolultabb az ideális megoldás megtalálása. Az Otthon Centrum Hitel Center nagy tapasztalattal és naprakész banki információval rendelkező szakértői segítenek eligazodni 20 bank és pénzintézet termékei között és megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő személyre szabott megoldást. A hitel kiválasztását követően ismertetik Önnel, hogy milyen dokumentumok kitöltésére illetve beszerzésére lesz szükség. A hitelkérelmi csomag összeállításban kollégáink mindenben segítségére lesznek, majd az elkészült dokumentációt eljuttatják a bankba. Ha kérdése merül fel, hívjon bizalommal!

+36707168Mutat

A legszebb panorámás telek eladó Tardoson.Minden közmű be van vezetve az ingatlanra, mely összesen 4200 nm-en terül el. Jelenlegi tulajdonosa gondosan és hosszú évek munkájával vásárolta össze az egymás mellett fekvő telkeketazért, hogy egy tökéletes építési telket alakítson ki és, hogy az épülő ház és a környezete a nyugalom és a csend szigete legyen.Átmenő forgalom kizárt, autóval mégis jól, aszfaltozott útról megközelíthető, a parkolás pedig a telek elején ízlésesen kiépített parkolóhelyen történhet.Egyedülálló panoráma, változatos udvarrészek, kerti növények, filagória (szaletli), bokrok, cserjék, sőt egy erdőrész is növeli a telek értékét. A telek bal elején egy oldalsó, 400 nm-es, önálló helyrajzi számon lévő telekrészen egy 2-szobás, rendezett állapotú parasztház található. Az épület kő-vályog falazatú, fagerendás mennyezetű, benne fürdőszoba és konyha is kialakításra került. A szobák keményfa parketta és hajópadlóval burkoltak, a konyha járólapozott. A roppant hangulatos parasztház hosszúkás kialakítású, oldalt végig gangos folyosóval.Udvara rendezett, parkosított.(Az új tulajdonos, ha később ezt a telekrészt a parasztházzal külön értékesítené, akkor sem befolyásolná a nagy telek arányosságát.)---Tardosról autóval Tatabánya 20 perc, Tata 15 perc, Budapest 45 perc alatt érhető el, és természetesen rendszeres buszjárat köti össze a falut a szomszédos városokkal.A községben bölcsőde-óvoda, alsó- és felső tagozatos iskola, orvosi rendelő, védőnői szolgálat, gyógyszertár, postahivatal, ATM bankautomata, étterem-panzió, számos bolt, művészeti csoportoknak otthont adó kultúrközpont (néptáncegyüttes, népdalkör, színjátszó társulat) valamint a mozgás szerelmeseinek sportpálya és sportcsarnok található, a Malomvölgy és a Tardosi-tó pedig igen kedvelt pihenőhely!A falu a Gerecse szívében fekszik, ahol a levegő tisztasága, a csend és a nyugalom a természet szerelmeseit is vonzza.

+36707169Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!