Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Tatabánya Újvárosban a Kós Károly úton 4 emeletes társasház IV. emeletén eladó átlagos / felújítandó másfél szobás lakás.A helyiségek ÉK-i tájolásúak, világosak, az ablakokból a Turul hegyoldalra, illetve az épületet övező parkra látni. Az épület jól karbantartott, a lépcsőház kulturált. A lakás fenntartási költségei szerényen terhelik a családi költségvetést. A közös költség 6.400.-Ft. A szemétszállítás külön fizetendő. A fűtési rendszer korszerűsített (költségosztós). A kellemes hőmérsékletről a helyi távfűtőmű gondoskodik, a számla a leghidegebb téli hónapokban sem haladja meg a 20eFt-ot (meleg víz nélkül). A környék gyönyörűen parkosított. Autóval a ház közelében lehet parkolni. A buszmegállók pár perc alatt elérhetők, de a mindennapi élethez szükséges dolgokért nem is nagyon kell utazni. A közelben szinte minden megtalálható. Van általános és középiskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, piac, pláza, nem túl messze vasútállomás, helyi-és helyközi buszpályaudvar. Az M1-es autópálya csomópontja 1km-en belül elérhető. Várom hívását, ha a hirdetés felkeltette érdeklődését!TISZTELT VÁSÁRLÓ! Ne döntsön nélkülünk! Hálózatunk közel, 30. 000-es ingatlan kínálatából segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbbet. Hitel Centerünknek köszönhetően irodáinkban egy helyen elérheti 20 bank kínálatát. Kollégáimmal együtt díjmentes tanácsadással, ajánlat készítéssel és ügyintézéssel állunk az Ön rendelkezésére, legyen szó ingatlanról, hitelről, biztosításról, vagy lakás célú megtakarításról. TISZTELT ELADÓ! Forduljon hozzánk bizalommal! Kiterjedt ügyfélkörünkkel és több éves piaci tapasztalatunkkal jelentősen hozzá tudunk járulni az értékesítés sikeréhez. Országos hálózatunk több, mint 1.000 tanácsadó munkatársával azon leszünk, hogy ingatlanára mielőbb vevőt találjunk. Átvállaljuk Öntől az értékesítés minden feladatát és megelőlegezzük azok költségét is. Ön csak akkor fizet, ha munkánk eredményes. Közreműködésünkkel kényelmesebben, gyorsabban, biztonságosabban fog a pénzéhez jutni.

+36707169Mutat

Lakás, vagy iroda? Mindkét célra megfelelhet Tatabánya-Újvárosban az Álmos vezér úton ez a jó állapotú, 2 szobás, I. emeleti téglalakás. A helyiségek DK-i tájolásúak, világosak, az ablakokból parkra látni. Az épület jól karbantartott, a lépcsőház kulturált. A legutóbbi felújítás során néhány fal és ajtó megszüntetésével és a kisebbik szoba méretének csökkentésével egy tágasabb, nyitottabb konyha-étkezőt hoztak létre. A nyereség egy jobban használható, világosabb otthon.A lakás fekvése, közlekedési kapcsolatai kiválóak. A közelben minden megtalálható amire a hétköznapokban szüksége lehet (Vértes Center, OBI, kisebb üzletek, közintézmények, iskola, óvoda, orvosi rendelő, park). Karnyújtásnyira a vasútállomás és az autóbusz-pályaudvar, ahonnan nem több mint egy órányi utazással elérhető akár a főváros, vagy éppen Győr. Tatabánya kártyával ingyenes a parkolás, autóját a közeli parkolók bármelyikében biztonságban tudhatja. Várom hívását amennyiben az ajánlat felkeltette érdeklődését!TISZTELT VÁSÁRLÓ!Ne döntsön nélkülünk! Hálózatunk több, mint 30. 000-es ingatlan kínálatából segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbbet. Hitel Centerünknek köszönhetően irodáinkban egy helyen elérheti 20 bank kínálatát. Kollégáimmal együtt díjmentes tanácsadással, ajánlat készítéssel és ügyintézéssel állunk az Ön rendelkezésére, legyen szó ingatlanról, hitelről, biztosításról, vagy lakás célú megtakarításról.TISZTELT ELADÓ!Forduljon hozzánk bizalommal! Kiterjedt ügyfélkörünkkel és több éves piaci tapasztalatunkkal jelentősen hozzá tudunk járulni az értékesítés sikeréhez. Országos hálózatunk több, mint 1000 tanácsadó munkatársával azon leszünk, hogy ingatlanára mielőbb vevőt találjunk. Átvállaljuk Öntől az értékesítés minden feladatát és megelőlegezzük azok költségét is. Ön csak akkor fizet, ha munkánk eredményes. Közreműködésünkkel kényelmesebben, gyorsabban, biztonságosabban fog a pénzéhez jutni.

+36707169Mutat

AZ ÚJ ÜTEM MEGNYITVA!!! 10M + 10M CSOK IGÉNYELHETŐ!!!!ÉPÍTKEZÉS KEZDÉSE :2017 JanMost egyedi igény szerint választhat szanitereket,burkolatokat, és élhet az illetékkedvezménnyel valamint a várva várt CSOK-kal !!!!Tata csendes, de frekventált helyén épült új mediterrán lakópark építése során, a lakások környezetükhöz a legmesszemenőbbig igazodnak. A park területén, jelenleg 2 társasházban válogathat lakások közül, amelyek nettó alapterülete 54-92 m2 ig terjed.Belső terek lakásonként változóak(:Nappali + egy ,illetve Nappali+ két hálószoba) A gépjárművek elhelyezését a tömbök alatti mélygarázs biztosítja.Teremgarázsban beállóhely 2.900.000 Ft, mely a tarolót árát is tartalmazza.Az igényekhez igazodva 8 sorház is épül, egyenként 168 m2-es lakóterülettel.Az épületek kivitelezésénél magas minőségű alapanyagok kerültek beépítésre, ezzel biztosítva az EU-s normákat is meghaladó hőszigetelési tényezőket .Fűtése gáz házközponti, lakásonként egyedi mérőkkel. A munkálatok végén a területet teljes egészében parkosítva lesz, s a kicsikre is gondolva EU konform játszótér is épül.Tekintse meg ízelítőként a már elkészült lakások képeit,majd válasszon a szabad lakások közül ahol saját elképzeléseit valósíthatja meg!Az ingatlanokat kizárólag a Dot-Ing Ingatlaniroda értékesíti!Bővebb információkért és megtekintésért forduljon hozzánk bizalommal:Szabó SzilviaTel.:06 70 367 76 36szabo.szilvi@dot-ing.huAz lakás árai az 5%-os áfát tartalmazzák.A garázs árai a 27%-os áfát tartalmazzák.

70 367 7Mutat

AZ OPENHOUSE INGATLANIRODA kínálatából ELADÓ a 120661-ES referencia számú, 3 SZOBÁS,  MAGASFÖLDSZINTI TÁRSASHÁZI LAKÁS TATABÁNYA ÓVÁROS városrészében, kiváló közlekedés mellett..AZ ELADÓ TÁRSASHÁZI LAKÁS jellemzői:-  69NM-ES, 3 SZOBÁS, ERKÉLYES, JÓ ÁLLAPOTÚ,  IGÉNY  SZERINT ALAKÍTHATÓ, FELÚJÍTHATÓ TÉGLA LAKÁS- négyemeletes, kaputelefonos, zárható, tégla építésű lakótömbben található középső LAKÁS- keleti-nyugati fekvésének köszönhetően, délelőtt és délután is élvezhető a napsütés a LAKÁSBAN- RÉSZLEGES VÍZ ÉS VILLANYRENDSZER felújítás-  hidegburkolatot kapott az előszoba, a konyha és a fürdőszoba, a tágas  szobákban faparketta- két éve lett kifestve az egész LAKÁS-  fa nyílászárók redőnnyel felszerelve-  kaputelefon, saját tároló, jó szomszédok- fűtése távhőről működik, a hideg hónapokban max. 36.000 ft  körüli számladíjjal-  a vételárban benne foglaltatik a konyhabútor,  és a beépített szekrény-  közös költség: 4600ft/hó szemétdíjjal együttTehermentes, hamar birtokba vehető ingatlan TATABÁNYA ÓVÁROS kedvelt részén.Kiváló infrastruktúra jellemzi, közelben iskola, óvoda, üzletek, buszmegálló, vasút.Várom szeretettel hívását!!MAGYAR MÓNIKA  0670/620-4103 BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!Amennyiben az általam kínált 120661-ES SZÁMÚ ELADÓ TATABÁNYAI TÁRSASHÁZI LAKÁS , vagy más, irodánk kínálatában található TÁRSASHÁZI LAKÁS felkeltette érdeklődését, kérem hívjon vagy írjon a MONIKA.MAGYAR@OH.HU címre !Kollégám ingyenes hjitelszűréssel, tanácsadással, banksemleges hitelajánlatokkal és teljeskörű hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.Bízza profiknak ingatlanügyeit !

+36-70-620-41Mutat

AZ OPENHOUSE INGATLANIRODA kínálatából ELADÓ a 121350-ES referencia számú,  KÉT SZOBA HALLOS,  1.EMELETI TÁRSASHÁZI LAKÁS TATÁN a BLÁTHY OTTÓ ÚTON.AZ ELADÓ TÁRSASHÁZI LAKÁS jellemzői:- 55nm-es 1.emeleti, 2szoba hallos, erkélyes, jó állapotú  szigetelt panel LAKÁS.- Négy emeletes kaputelefonos, zárható, jó lakóközösséggel rendelkező  lakótömbben található.- Nyugati fekvésének köszönhetően, világos, napfényes nappalival rendelkezik..- Az ELADÓ LAKÁST folyamatosan újították, melynek keretén belül kicserélték a vízvezetékeket, a nyílászárókat, laminált padlóval burkolták a szobákat, járólappal az előszobát, közlekedőt.- Új biztonsági acél bejárati ajtó gondoskodik a biztonságról.- A fürdőszobát és a wc-t újra csempézték a felújítások során.- Villanybojler szolgáltatja a melegvíz ellátást.- Kiváló minőségű műanyag nyílászárók kerültek beépítésre 2 évvel ezelőtt.- Fűtése távhőről történik,költségmegosztókkal felszerelve, mely így a hideg téli hónapokban sem megy 16.000.-ft fölé.-  A vételárban benne foglaltatik a fürdőszoba bútor és a 4 éve készíttetett fa konyhabútor.- A közös költség panelprogram díjával együtt: 12560.-ft/hó 2023-ig.- Saját tárolóval rendelkezik.- Tehermentes ingatlan!!!- Barátságos lakóközösség és jó szomszédok fogadják majd az új tulajdonost TATA kedvelt részén!Várom szeretettel hívását!!MAGYAR MÓNIKA  Amennyiben az általam kínált 121350-ES SZÁMÚ ELADÓ TATAI TÁRSASHÁZI LAKÁS , vagy más, irodánk kínálatában található TÁRSASHÁZI LAKÁS felkeltette érdeklődését, kérem hívjon vagy írjon a MONIKA.MAGYAR@OH.HU címre !Kollégám ingyenes hjitelszűréssel, tanácsadással, banksemleges hitelajánlatokkal és teljes körű hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.Bízza profiknak ingatlanügyeit !

+36-70-620-41Mutat

Komáromi Openhouse ingatlaniroda ELADÁSRA KÍNÁLJA a 118314-es számú, remek kialakítású TATABÁNYAI LAKÁST a Ságvári-lakótelepen.Kitűnő megközelíthetősége különlegessége teszi vonzóvá! Az ELADÓ TATABÁNYAI LAKÁS főbb jellemzői:- tégla építési mód- magasföldszinti elhelyezkedés- zárt, kapu telefonos lépcsőház- 67 nm, beépített erkély- három külön bejárattal rendelkező szoba, melyek egyikéhez kapcsolódik az erkély- egyedi mérőórás fűtés- plusz három csatornás, Osiris elektromos hősugárzó lapok kerültek  felszerelésre, jelenleg a konyhába és további két helyiségbe lehet tovább vinni ( a fűtés szabályozható, programozható)- nappali, éjjeli áram- közös költség: 5370 Ft/hó- nyílászárói részben cseréltek (a bejárati ajtó illetve a konyha és egy szoba ablaka cserélve lett)- aljzatburkolata: két szoba faparkettás, egy szoba illetve a többi helyiség hideg burkolatot kapott- az erkély beépített beton aljzatúBelső kialakítása jelenleg: közlekedő, konyha-kamra, wc, fürdőszoba, három előnyös elosztású szoba, erkély.- fürdőszobája akadálymentesített- csatorna rendszere felújítottKialakítása minden korosztálynak megfelel.Az ELADÓ LAKÁShoz, külön tároló tartozik.Ez az a hely ahol egyszerre élvezheti a természet szépségét és csendjét, ugyanakkor nem kell lemondania a város nyújtotta lehetőségekről sem!Amennyiben Ön ilyen jellegű ELADÓ TÉGLA ÉPÍTÉSŰ LAKÁSt keres TATABÁNYÁN, hívjon bizalommal a részletekért.Velenceiné Kinga: +36-70/626-7907Vásárolna?De nincs rá keret?Ingyenes hitelszűrés és hitel ügyintézés lehetőségét kínáljuk minden kedves ügyfelünknek. BÍZZA PROFIKRA INGATLAN ÜGYEIT!   

+36-70-626-79Mutat

Eladásra kínálunk Tatabánya Újvárosban egy 2 szoba + hallos lakást.Az ingatlan egy panelprogramban részt vett tizenegy emeletes épület tizedik emeletén található. A páratlan panoráma, az elénk táruló Gerecse szépsége a keleti oldalon kitekintve lenyűgözi az itt élőket. A szigetelésnek, és a felújításnak köszönhetően a lakás fenntartása igen kedvező. A fűtéskorszerűsítés során egyedi mérőket helyeztek el, így a fogyasztott hőmennyiség alapján történik a számlázás. A lakók takarékos gazdálkodása és a környezetükre való odafigyelés tette lehetővé a panelprogramban való részvételt. Továbbra is vigyáznak az épület és a lépcsőház állagára, és tisztaságára. A lift kizárólag kártyával működik, amit az itt élők igényelhetnek csupán, vendégek a tulajdonos közreműködésével tudják használni.A Kodály tér közelsége biztosítja a megfelelő infrastruktúrát, üzletek, szolgáltatások, orvosi rendelő, gyógyszertár, bölcsőde, óvoda, iskola mind-mind néhány perces sétával elérhető.A lakás belső felújítása is megtörtént, víz- és villanyvezetékeket cseréltek, új hideg- és meleg burkolatok, díszítő elemek, lambéria kerültek elhelyezésre. A fürdőszobában zuhanytálca található, így a tér nagyobb, kényelmesebb. A nappali szobában egy klímaberendezés szolgáltat hűs levegőt a nyári melegben.A konyhaszekrény és a beépített bútorok a vételár részét képezik.Amennyiben kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné azt megtekinteni, kérem forduljon hozzám bizalommal.

+36704123Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!