Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

A meghirdetett ingatlanban és az azt körülvevő területen a 2000-es években a magyar nép kultúráját bemutató gyermektábor működött, nagy sikerrel és persze lelkesedéssel.A tanya a dél- alföldi régióban a kiskunmajsai kistérségen belül nagyon kellemes környezetben, erdő mellett, egy horgásztó közelében található 9000 négyzetméteres területen, fás, ligetes, parkosított, csendes pihenőhely.A tanya közel van az M5 autó pályához, illetve Szegedhez és Kiskunmajsához is.A terület alkalmas táboroztatásra, lovasturizmusra, céges rendezvények megtartására is. Kiváló befektetés, az előbb felsorolt tevékenységek bármelyikére.Az épületegyüttes három különálló épületből tevődik össze, amely lakható.Az első épület 2002-ben épült téglából,fa nyílászárókkal ,maga az épület két szintes, melyben 96 gyermek elhelyezése biztosítható. Az alsó szinten három különálló helység található, amely akár 30 gyermek táboroztatására is alkalmas. A felső szinten található 2WC, mosdó-zuhanyzóval és konyhával,illetve egy nagy terasszal. Az épület vízellátását a padláson elhelyezett hidroforos működtetésű szivattyú látja el, egy tartály segítségével.A második épület az eredeti tanya vályog falait meghagyva egy 60 nm épületté alakult át, található benne 2 szoba,fürdőszoba,előtér. Az épület alatt pince helyezkedik el, ahol hidrofor vízszivattyú biztosítja a második épület víz ellátását.A harmadik épület a második épülettel szemben található, 60 négyzetméteres nagyságban,szintén lakás funkciót betöltő helységekkel, - konyha,szoba,fürdőszoba. Tanya területén található vezetékes ivóvíz, illetve áram is.A tanya területén van egy teke pálya, egy kerti medence, illetve különböző tűzrakó helységek is.A zöldterület öntözése beépített öntöző rendszerrel oldható meg, amely 3db fúrott kútról üzemel.(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

Home&People azonosító: #4751Árcsökkenés!!!23.900.000 Ft helyett 21.900.000 FTKiskunmajsán eladásra kínálok egy közel 110 nm-es 2 szintes 2014-es építésű ikerházat.Az ikerház mind 2 része eladó szóval akár egyben is megvásárolható.A mellette lévő 150 nm-es 2 szintes családi házzal együtt is megvásárolható, így több funkciós felhasználásra is alkalmas.A ház a belvárosban, Fő utcától kb. 500 méterre található, közművesített, biztonságos terület.Termál gyógyfürdő 3 km., ahová rendszeresen helyi és távolsági busz közlekedik.A környéken még 7 fürdő hely, Kiskunsági Nemzeti Park, Bugac puszta és vadász terület található.Két megyei város Kecskemét 50, Szeged 34 km. távolságra van.Udvara füvesített és mindkét házhoz tartozik egy garázs, mely az udvarban található.Vállalkozás, időseket, gyerekeket gondozó intézet, vagy albérletbe kiadható.  Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon bizalommal.Tel.: +36709074299 Zeleznik IstvánIrányár: 21,9M  Ha további kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, hívja a +36709074299-es telefonszámot vagy érdeklődjön a Home and People Ingatlanügynökség szegedi irodájában a Bécsi krt. 18. szám alatt. Home and People akciós forint HITELEK:1 Millió Forint 10 évre ≈ 10.647 Ft/hó*Magasabb hitelösszeg esetén a havi törlesztőrészlet arányosan növekszikEgyedi Home and People akció:4 Millió Forint 10 évre akár 4,5 millió Forintos visszafizetéssel*Részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitelspecialista kollégánkat:Szalai Gábor HitelspecialistaA megadott adatok csak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!Kizárólag a legismertebb bankokkal dolgozunk!

Home&People azonosító: #4752 Árcsökkenés!!!23.900.000 Ft helyett 21.900.000 FTKiskunmajsán eladásra kínálok egy közel 110 nm-es 2 szintes 2014-es építésű ikerházat.Az ikerház mind 2 része eladó szóval akár egyben is megvásárolható.A mellette lévő 150 nm-es 2 szintes családi házzal együtt is megvásárolható, így több funkciós felhasználásra is alkalmas.A ház a belvárosban, Fő utcától kb. 500 méterre található, közművesített, biztonságos terület.Termál gyógyfürdő 3 km., ahová rendszeresen helyi és távolsági busz közlekedik.A környéken még 7 fürdő hely, Kiskunsági Nemzeti Park, Bugac puszta és vadász terület található.Két megyei város Kecskemét 50, Szeged 34 km. távolságra van.Udvara füvesített és mindkét házhoz tartozik egy garázs, mely az udvarban található.Vállalkozás, időseket, gyerekeket gondozó intézet, vagy albérletbe kiadható.  Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon bizalommal.Tel.: +36709074299 Zeleznik IstvánIrányár: 21,9M  Ha további kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, hívja a +36709074299-es telefonszámot vagy érdeklődjön a Home and People Ingatlanügynökség szegedi irodájában a Bécsi krt. 18. szám alatt. Home and People akciós forint HITELEK:1 Millió Forint 10 évre ≈ 10.647 Ft/hó*Magasabb hitelösszeg esetén a havi törlesztőrészlet arányosan növekszikEgyedi Home and People akció:4 Millió Forint 10 évre akár 4,5 millió Forintos visszafizetéssel*Részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitelspecialista kollégánkat:Szalai Gábor HitelspecialistaA megadott adatok csak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!Kizárólag a legismertebb bankokkal dolgozunk!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!