Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Eladósorba került Kiskunlacháza Duna-parti üdülőterületén, a vízparttól pár méterre 1987.-ben épült Ibolya típusú téglaépítésű családi ház.A ház 350 nm összközműves telken került felépítésre. A hasznos alapterülete két szinten 95 nm +pince, és teraszok. Fedett gépkocsi tároló is kialakításra került. A földszinten két nagyobb terasz is található. Nagy nappali, nyitott konyha, hálószoba, előszoba, tároló és Wc kapott elhelyezést a lakótérben. A földszinten a tusoló a ház oldalában kialakított helységben lett elhelyezve. Az emeletre egy falépcsőn feljutva, három hálószoba, fürdőszoba, Wc és előtér található. A fűtést és meleg vizet gázcirkó szolgáltatja. A tető cseréppel fedett. A pincében igazi borospince lett kialakítva, mely alkalmas baráti összejövetelek megrendezésére is. Ugyan itt egy hatalmas tároló helység is található. Az egész házon látható, hogy igényesen lett kialakítva a kor követelményei szerint. Tulajdonosa rendszeresen karbantartja az épületet és a kertet is. A Duna csak néhány méterre található a háztól. Nem vízparti és stég sincsen hozzá. A közlekedés gépkocsival lehetséges. A nagyközség központjába, mely három kilométerre van az ingatlantól. A községben iskolák, óvodák, rengeteg vásárlási lehetőség várja az ott lakókat. Jelenlegi tulajdonosa nyaralóként használja, de tökéletesen alkalmas családok állandó lakásának. A környezetet a csend és madárcsiripelés hangja jellemzi. Sokan költöztek le Budapestről is a környékre. Nagyon ajánljuk azoknak, akik a város zajától szeretnének elmenekülni és élvezni a Duna által nyújtott élményeket.

Kiskunlacháza külterületi részén gazdálkodásra is alkalmas területtel eladó ez a hangulatos, szépen karbantartott családi ház. A házba belépve a beépített teraszról, modernül berendezett, és teljesen gépiesített konyhába jutunk, melynek teljes berendezése ott marad, nem viszik el. A beépített konyhaszekrényen kívül tartalmaz, mosógépet, mosogatógépet, kerámia lapos tűzhelyet. Tovább haladva az étkezőbe jutunk, szemben vele egy nagy nappali található. Az étkezőből jobbra levő közlekedőből nyílik egy nagyobb és egy kisebb szoba, illetve a zuhanyzós fürdőszoba, külön wc. A telken található még egy kisebb épület, amit nyári konyhaként használnak, alatta pince van. Mellette egy 5x4 méteres műhely és ólak, gazdasági épületek, melyek állattartásra alkalmasak, elkerített hátsó telekrésszel. Az ingatlan vezetékes vízzel, árammal ellátott, a központi radiátoros fűtést vegyes tüzelésű kazán biztosítja, míg a meleg vizet villany bojler. Nappaliba esetleg beállítható kiegészítésként kandalló, vagy cserépkályha, mivel kémény van. A szépen gondozott kert tele tujákkal, citrusokkal, bokrokkal, rózsával és termő gyümölcsfákkal. Amennyiben ilyen ingatlant keres, ahol gazdálkodna és mellette egy szép családi házban lakna, nyugodt környéken, hívjon és szívesen megmutatom, érdemes megnézni. (További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

Eladásra kínáljuk, Budapesttől 35 km-re fekvő Kiskunlacháza főútja mellett épült két lakásos családi házat.A 970 nm-s összközműves telken 1991-ben épült az alapház, melynek alsó szintje 90 nm és jelenleg garázs, de lehetőség van kereskedelmi tevékenységre is. Itt egy fürdőszoba és egy Wc is ki van alakítva. Ehhez épült 2007-ben téglából egy összesen 90 nm-s két és fél szobás ház, melynek a teteje egy 80 nm-es tetőterasz. A ház felújítása 2010-ben történt és folyamatosan történik. Az alap épület második és harmadik szintje egy 156 nm hasznos alapterületű ráckevei könnyűszerkezetes épület. A földszinti garázsból, külön belső lépcsővel is fel tudunk menni a főépületbe. Itt az első szinten egy 25 nm-s előszobából nyílik egy nappali egy szoba, egy Wc, fürdőszoba és az amerikai rendszerű konyha, kamrával Innen tudunk kimenni a 80 nm-s tetőteraszra, ahova az idén épült 35 nm-es fából készült előtető is található A tetőtérben kialakított két nagy hálószobát és egy előteret, kádas fürdőszobát- Wc-l találhatunk Az emeleti szobában egy hónapja kerültek beépítésre új műanyag ablakok. A ház fűtése hőtárolós villanykályhával történik és számlákkal igazoltan rendkívül gazdaságos az épület fűtése. A meleg vizet egy 200 és egy 80 literes villanybojler szolgáltatja a két lakásnak. A lakások teljesen szeparáltak, több bejáraton is be lehet jutni a lakásokba. Ezáltal a két lakás lakói nem zavarják egymást. A kertben akár 3-4 autó tárolására is van lehetőség a betonozott udvaron. Ide tolókapun keresztül tudunk bejutni. Az épület 2010-ben dryvit szigetelést kapott. A hatalmas kertben jelenleg fű van, de lehetőség van házi veteményes kialakítására is. A locsolásról egy hidroforos kút gondoskodik. A közelben iskolák, óvoda és bevásárlási lehetőségek, Spar, Lidl található. Közlekedés és Budapestre bejutást a nem messze található buszmegállóból induló buszokkal is lehetséges. Rendkívül kedvező lehetőség akár két generációnak is egy kényelmes házban élni, igen kedvező áron.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!