Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 00123-as KESZTHELYI PANZIÓT.A LIDO HOME KESZTHELY által kínált KESZTHELYI PANZIÓ jellemzői:mely a város legbiztonságosabb, legnyugodtabb, legcsendesebb zöldövezetében fekszik 2756 nm-es területen.A panzió épületében a földszinten egy hangulatos étkező-kávézó található, melyet az utcáról közvetlenül meg lehet közelíteni, így a környékből érkező vendégek is igénybe vehetik a szolgáltatást. Az épület első és második emeletén erkélyes szobák várják a vendégeket. Az első emeleten további szolgáltatásokra ( masszázs, pedikűr-manikűr ) alkalmas helyiség áll rendelkezésre.A panzió dolgozói számára szállásként biztosított egy külön családi ház, a panzió épület közvetlen szomszédságában.A panzió udvarán gyermekjátszótér, vele szemben pedig egy grill kert kapott helyet. Az épületegyüttes körülöleli a 2000 nm-es virágoskertet és a vendégek parkolására szolgáló két hatalmas parkolót. A park több éven át megkapta a „Virágos Balatonért" különdíjat. A panzió a Balaton parttól, a vitorlás kikötőtől 400m-re fekszik, míg a bringakörúttól mindössze 100m-re. Közelben jobbnál jobb éttermek és bevásárlóközpontok találhatóak.Amennyiben a 00123-as számú a LIDO HOME által kínált KESZTHELY PANZIÓ , vagy bármely a kínálatunkban található PANZIÓ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

+36 70 610-3Mutat

A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 00057-es KESZTHELYI IRODAHELYISGÉT.A LIDO HOME KESZTHELY által kínált KESZTHELYI IRODAHELYISÉG jellemzői:Keszthelybelvárosának közelében, ezt a frekventált helyen épült, újszerű állapotú társasház földszintjén elhelyezkedő 285 nm-es irodát . Az iroda 13 irodahelyiségből, 2 irattárból, egy jelentős méretű előadóteremből, konyhából és mellékhelyiségekből áll. A szélfogóból egy előtérbe érkezünk, melynek jobb oldalán 3 irodahelyiség és a kisebbik irattár található, bal oldalán pedig egy folyosó nyílik. A folyosó bal oldalán, az utcafronton helyezkednek el a napfényes irodahelyiségek, szemben a nagy irattár, jobb oldalon pedig az előadóterem, és a mellékhelyiségek. Az iroda orvosi rendelőnek, szépészeti szalonnak, fitness teremnek vagy akár kereskedelmi célokra is egyaránt alkalmas, illetve alkalmassá tehető, mivel a falak nagy része eltávolítható, átalakítható. Az iroda legtöbb helyisége klímával van ellátva. A teljes területet riasztórendszer védi, mely egy vagyonvédelmi szolgáltatóhoz kapcsolódik. Kialakítás alatt van egy, az épületet kívülről megfigyelő kamerarendszer is. Az iroda bejárata akadálymentesített ! Belül az irodák padlószőnyeggel borítottak, a többi helység járólappal burkolt. Az iroda műanyag hőszigetelő nyílászárókkal rendelkezik, víz és gázellátása saját órával mért. Az épület előtti parkolóban 10 db parkolóhely az irodáé, mely Keszthelyen különösen nagy érték. Ezek a helyek igény szerint zárhatóvá tehetők a mellékelt képeken látható módon. Amennyiben a 00057-es számú a LIDO HOME által kínált KESZTHELY IRODAHELYISÉG , vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

+36 70 610-3Mutat

A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 00077-es KESZTHELYI SZÁLLODÁJÁT.A LIDO HOME KESZTHELY által kínált KESZTHELYI SZÁLLODA jellemzői:A hotel főépületének földszintjén található a panzió recepciója ami közös helységként, társalgóként is funkcionál. A recepció előteréből nyílik egy többszemélyes finn szauna, zuhanyzóval, mosdóval, WC-vel. Az épület földszintjének apartmanjai udvari bejáratúak.A főépület földszintjének másik részében egy luxus minőségben kialakított magán lakás található, 202nm lakóterülettel. A lakás 3 hálószobából, egy hatalmas, egyedi tervezésű és kivitelezésű hangulatos kandallóval ékesített nappaliból, tágas, jól felszerelt konyhából és az ehhez kapcsolódó panorámás étkezőből, egy luxus kivitelezésű fürdőszobából, tárolókból és mellékhelyiségekből áll.A lakáshoz tartozik egy dupla garázs és két gépkocsit befogadó kocsibeálló.Az emeleten lévő vendégszobák zuhanyzós fürdőszobákkal, túlnyomórészük erkéllyel rendelkezik. Az épülethez tartozik egy kinti fűtetlen, fedetlen medence, előtte gyönyörű gyümölcsfákkal és virágokkal.A panzió másik épületében a földszinten egy hangulatos étkező-kávézó található, melyet az utcáról közvetlenül meg lehet közelíteni, így a környékből érkező vendégek is igénybe vehetik a szolgáltatást. Az épület első és második emeletén erkélyes szobák várják a vendégeket. Az első emeleten további szolgáltatásokra ( masszázs, pedikűr-manikűr ) alkalmas helyiség áll rendelkezésre.A panzió dolgozói számára szállásként biztosított egy külön családi ház, a második panzió épület szomszédságában.A panzió udvarán gyermekjátszótér, vele szemben pedig egy grill kert kapott helyet. Az épületegyüttes körülöleli a 2000 nm-es virágoskertet és a vendégek parkolására szolgáló két hatalmas parkolót. A park több éven át megkapta a „Virágos Balatonért" különdíjat. A panzió a Balaton parttól, a vitorlás kikötőtől 400m-re fekszik, míg a bringakörúttól mindössze 100m-re. Közelben jobbnál jobb éttermek és bevásárlóközpontok találhatóak.Amennyiben a 00077-es számú a LIDO HOME által kínált KESZTHELY SZÁLLODA , vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

+36 70 610-3Mutat

KESZTHELYEN JÓL MŰKÖDŐ HÚSBOLT, HÚSFELDOLGOZÓVAL, HŰTŐKAMRÁKKAL, TELJES BERENDEZÉSSEL, HOZZÁ TARTOZÓ KÜLÖN BEJÁRATÚ FELÚJÍTOTT LAKÁSSAL EGYÜTT ELADÓ!KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN TALÁLJA!KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG, JÓL PROSPERÁLÓ HÚSBOLT, VALAMINT HOZZÁ TARTOZÓ HÚSFELDOLGOZÓVAL!A húsbolt Keszthely belvárosában, a piac téren található.Az üzlet nagy utcai üvegportállal, előtte parkolási lehetőséggel rendelkezik. Az ÁR TARTALMAZZA a TELJES BERENDEZÉST (Hűtőkamra, hűtőpultok, mérlegek, és a teljes bútorzat).A bolti értékesítésben saját feldolgozású sertéshúsok, valamint minőségileg ellenőrzött egyéb húsipari termékek forgalmazása folyik. Megtalálhatóak szárnyas, valamint sertéshúsok, továbbá egyéb húsipari termékcsoportok minőségi kiegészítői.A HÚSBOLT FÖLÖTT KÜLÖN BEJÁRATÚ FELÚJÍTOTT LAKÁS IS A HIRDETÉS, VALAMINT AZ ÁR RÉSZÉT KÉPEZI!LAKÁS JELLEMZŐI:-belső elrendezésének köszönhetően tágas, világos-1 nagy nappali, 1 konyha, 1 szoba, 1 félszoba, 1 fürdőszoba került kialakításra-a szobák laminált parkettásak, a többi helyiség járólappal fedett-a lakás fűtése gázcirkó kazánnal biztosított-nyílászárói szigeteltek-remek állapotban van, azonnal költözhető, felújítást már nem igényel-kiváló lehetőség akár kiadásra isA TULAJDONVISZONYOK RENDEZETTEK!HA FELKELTETTEM AZ ÉRDEKLŐDÉSÉT, HÍVJON BIZALOMMAL!Dominkó SzabolcsIngatlan Tanácsadó70/489-8889

Befektetők figyelem! Vízközeli 500 m2-es apartmanház eladó!Kizárólagos megbízás, csak nálunk!Keszthely Balatonparti részén,közel a strandhoz,forgalmas frekventált helyen, egész évben nyitva tartó, bejáratott apartmanház várja új gazdáját.-Közel a főtér, közel a strand.-20 éve visszajáró vendégkör.-2 épület egymás mellett, zárt parkolóval,2 garázzsal.-mindenhol külön körös gázcirko fűtés, télen is üzemeltethető.-az egyik épület 11 apartmanos mindegyik külön wc fürdő és erkély vagy terasz.-a másik épület földszintjén,1 apartman, reggeliző, fitnesz részleg konyha ill kiszolgáló helyiségek-az emeleten külön bejáratú lakás, 1 nappali 3 háló konyha étkező fürdő nagycsaládosoknak. A főtér 5 perc séta, a közelben gyalogtávolságra iskolát, óvodát, postát, pékséget és egyéb üzleteket találunk. A vasútállomás és busz pályaudvar is rövid sétával megközelíthető. Keszthely a Balaton egyik valódi gyöngyszeme. Nemcsak a szezont jelentő meleg évszakban, hanem az őszi-téli, kora tavaszi időszakban is töretlenül tartja vonzerejét az itt található kulturális és sportolási lehetőségeknek köszönhetően. Szerencsés elhelyezkedését még fokozza közeli fekvése Hévízhez, így a gyógyulni vagy csak welness kikapcsolódásra vágyók is megtalálhatják számításukat ebben az egyébként is igen szép, régi városban. Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon, hogy le ne maradjon!!

KESZTHELYEN TÖBB HELYISÉGBŐL ÁLLÓ IRODAI HÁZRÉSZ UTCAI BEJÁRATOS ÜZLETHELYISÉGGEL ELADÓ! Keszthelyen, a Balaton nyugati végén, 24.000 lakosú, jelentős történelmi előélettel, kistérségi-, regionális- és országos hatáskörű intézményekkel élő, főleg idegenforgalomból, kereskedelemből és szolgáltatásokból gazdálkodó városban eladó ingatlan. Az irodacsoport a belváros peremén eladó. Az épület monolit harántvázas, harántfalas, kerámia blokk körítőfalas, monolit vb. lemezfödémekkel, ácsolt fa fedélszékkel épült, tetőtere beépített. Az épület forgalmi kapcsolata jó. Az épület közműellátása komplex, megfelelő kapacitású. Az energiahordozók és fogyasztások mérése tulajdonos ill. bérelt egységenként kükön-külön biztosított.Az épületegyüttes társasházként működik. Az iroda az épület dél-keleti traktusában üzlethelyiségek összevonásával, átalakításával jött létre, benne 21 számítógépes munkahely lett kialakítva. A házgépészet önálló alrendszer, a helyiségek speciálisan bútorozottak, az elektromos és számítógépes hálózat korszerűen kiépített, közel 20 fős hálózatú. Az irodához jól felszerelt teakonyha tartozik.terjedelmi és kapacitás adatok- főterület : irodák192,5- járulékos terület (a.sor) raktárak16,0∑ kerekítve : 208,5 m2 netto..........................................................Gaborimmo ist ein Familienbetrieb, hat sich auf Raum Plattensee und Umgebung spezialisiert mit Immobilienvermittlung. Häuser, Ferienhäuser, Baugrundstücke, Wohnungen, Wochenendhäuser, Villen sind bei uns zu finden. Kontakt: 0036 30 471 8384 Wir sprechen Deutsch..................................................A warm welcome to GABORIMMO. We are a family business, we especialy offer from the Southwest-Balaton region and surroundings properties for sale. Please browse our website, looking for houses, holiday houses, sites, flats or villas, and contact us! We have an all day (7 day/week) viewing service. Call: 0036 30 471 8384 We speak English, ask for an appointment. Got a question? Get in contact.

KESZTHELYEN, FORGALMAS TÉREN, PLÁZA ÉPÜLETBEN ÜZLET ELADÓ! A plázában üzletek sokasága, étterem, Casino és a helyi rádió székháza is található. Befektetésnek vagy vállalkozásnak ajánlott. A Keszthely Plaza Keszthely központjában 2004-ben épült négyszintes épület. Az épület pinceszintje egylégterű, melyben ruhaüzlet működik. A földszinten 14 db üzlethelység üzemel, az első emeleten 16 db üzlethelység, a második emeleten 15 db üzlethelység kerület kialakításra. Az első emeleten ezekből az üzletekből kínálunk egyet eladásra. Az üzlethelyiség mind esztétikailag mind műszakilag kifogástalan állapotban van. Az épület és az üzlethelyiségek fűtését központi gázkazán szolgáltatja, padló- és légfűtéses hő leadással. Az épület és az üzletek klímatizáltak. A mosdó az üzlethelység mellett a II. emeleten központilag van kialakítva a vendégek és a dolgozók részére. Az üzletházban a szinteket egymással panoráma lift és egy lépcsőház köti össze. A közüzemi hálózat teljes mértékben ki van építve. Parkírozás megoldott a Plaza saját parkírozójában. A kulturált környezetben lévő üzlethelyiség lehetőséget jelent vállalkozók, cégek részére iroda vagy üzlet kialakítására..............................Gaborimmo ist ein Familienbetrieb, hat sich auf Raum Plattensee und Umgebung spezialisiert mit Immobilienvermittlung. Häuser, Ferienhäuser, Baugrundstücke, Wohnungen, Wochenendhäuser, Villen sind bei uns zu finden. Kontakt: 0036 30 471 8384 Wir sprechen Deutsch........................A warm welcome to GABORIMMO. We are a family business, we especialy offer from the Southwest-Balaton region and surroundings properties for sale. Please browse our website, looking for houses, holiday houses, sites, flats or villas, and contact us! We have an all day (7 day/week) viewing service. Call: 0036 30 471 8384 We speak English, ask for an appointment. Got a question? Get in contact.

100% kényelem és minőség - eladó CSALÁDI HÁZ KESZTHELYENA LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 00117-es KESZTHELYI CSALÁDI HÁZÁT.A LIDO HOME KESZTHELY által kínált KESZTHELYI CSALÁDI HÁZ jellemzői:2001-ben épített kétszintes családi ház, amelynek a földszinti részén bejáratott 94 nm-es vendéglátóegység üzemel, az emeleten pedig egy nettó 58 nm, bruttó 90 nm alapterületű lakás áll rendelkezésére a leendő tulajdonosának! A családi ház Keszthely frekventált részén található, közel a központhoz!A családi ház ban lévő vendéglátóegység a teljes berendezésével együtt eladó és tovább üzemeltethető, üzletté vagy akár lakótérré átalakítható. A földszinten egy kivételesen szép kályha is helyet kapott a vendégváró térben. Az emeleten egy nagy szoba található két bejárattal, amely igény esetén szétválasztható, egy 30.56 nm-es amerikai konyha, amelynek a bruttó területe 49.20 nm, egy szép fürdőszoba és külön WC. Az emeletre külön bejáraton keresztül is fel lehet menni, de az üzletből is megközelíthető. A családi házban 2 fűtési rendszer áll rendelkezésre. A környéken egyéb üzletek is vannak. Boltok, iskolák, kórház, gyógyszertárak pár perc alatt gyalogosan elérhetőek.Ez a családi ház kiváló befektetési lehetőség, ugyanakkor kényelmes családi életet biztosíthat. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez az kiváló ár-érték arányú alkalmi vételre ajánlott családi ház , forduljon hozzám bizalommal.A vételárba kisebb Keszthely környéki családi ház vagy személygépkocsi is beszámítható!  Amennyiben a 00117-es számú a LIDO HOME által kínált KESZTHELYI CSALÁDI HÁZ , vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a 00105-ös KESZTHELYI SZÁLLODÁJÁT.A LIDO HOME KESZTHELY által kínált KESZTHELYI SZÁLLODA jellemzői:A szálloda jellegzetessége, hogy szabályos hatszögek építik fel, ami modern jelleget kölcsönöz neki. A szálloda 3 emeletes. A földszinten található a hotel recepciója, egy glamour stílust képviselő tágas drink bár, egy 20 fős különterem, egy 45 férőhelyes konferenciaterem valamint egy fogászati rendelő. A szállodaépület aljában további üzletek is helyet kaptak. A szálloda a földszinttől a legfelső szintig lifttel felszerelt, a mélygarázsba zárt lépcsőházon keresztül jutunk. A hotel 40 db zuhanyzós fürdővel ellátott szobával rendelkezik, egyaránt nemdohányzóak, füst- és tűzjelzővel ellátottak. A szobák padlószőnyeggel burkoltak, televízióval, rádióval, szobaszéffel, mennyezeti ventilátorral, hűtőszekrénnyel, hajszárítóval felszereltek. Minden szinten elérhető a wifi-s internetkapcsolat. A szállodaelső emeletén 15 szoba, egy mediterrán stílusú reggeliző (ami meetingteremmé alakítható), egy előkészítő helyiség és 2 db raktár található. A második emeleten 18 db szoba, egy társalgó,egy jacuzzi és egy raktárhelyiség míg a harmadik emeleten 7 db szoba  található, mely utóbbiakból 5 db klímával felszerelt. Szintén a harmadik emeleten kapott helyet a modern, hangulatos wellness központ. Ebben a részlegben egy többszemélyes fényterápiás jacuzzi, egy gőzfürdő, egy sószoba, egy finn- és infraszaunák szolgálják a vendégek gondtalan pihenését és felfrissülését. A medence körül tágas pihenőtér terül el, melyből kiléphetünk a kellemes napozóteraszra, melyen a napfürdőzés mellett gyönyörködhetünk a város látképében is.A szálloda tetőszerkezetébe be lett építve egy 51nm-es napkollektor rendszer, amivel kihasználhatjuk a nap hasznos sugarait a medence fűtésénél és a használati meleg víz ellátásban is. A víz, fűtés, villany a szálloda saját rendszerén működik. Az alagsorban lévő mélygarázs 16 db gépkocsinak ad lehetőséget parkolásra. További gépkocsik parkolása a szálló előtti külső parkolóban megoldottak. A szálloda  saját értékesítési csatornáinak és állandó nyitva tartásának köszönhetően kimagasló kihasználtsággal üzemel egész éven át. Keszthely és a környéken lévő falvak nevezetességei, látnivalói és sokféle program lehetőségek tárháza várják az ide látogatókat.Amennyiben a 00105-ös számú a LIDO HOME által kínált KESZTHELY SZÁLLODA , vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!