Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

.A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 15501526-os számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű KEREKI ZÁRTKERTÉTLIDO HOME SIÓFOK által kínált KEREKI ZÁRTKERT JELLEMZÖI:-A telek 2443 nm-es, keleti irányban lankásan emelkedik..-Könnyen megközelíthető aszfaltos úton, Kereki központjától 550 méter távolságra.-A telek nagy része gyümölcsfákkal lett beültetve de található némi szőlőültetvény is. A telek kb 2/3 körbe van kerítve, a maradék rész még megművelésre vár.-Az utcafronti részen található egy tárolóhelyiség előtte lugasos fedett terasszal. Kicsit feljebb a telken egy új építésű szerkezetkész, kétszintes, téglaépítésű, cserépfedésű épület várja új tulajdonosát.  A földszinten 17 nm-en lehet kialakítani a nappalit, a konyhát és a vizesblokkot. Az emeleten pedig kb 18 nm-es hálószoba alakítható ki. Az épület jobb oldalán fut végig egy fedett terasz, innen juthatunk be a présházból nyíló új kialakítású téglával burkolt borospincébe.-A telekre az áram( 3 fázis, 10+10+16A) és a  vezetékes ivóvíz be van vezetve, saját mérőórákkal. A szennyvízgödör ki lett alakítva. Az esetleges fűtéshez kémény rendelkezésre áll.-Az épület mellett egy magasles található, melyről remek panoráma nyílik a környékbeli dombokra, a Völgyhídra és részleges balatoni panoráma is adott.-A gyümölcsös Kereki központjához közel helyezkedik el, így akár gyalog is pár perc alatt elérhető az élelmiszer bolt, az orvosi rendelő és a faluház is, így nem csak gazdálkodásra, hanem hétvégi háznak, nyaralónak is alkalmas az ingatlan!-A BALATON 6km, az M7 autópálya 2km távolságra elérhető.Vásárolna, de nincs rá keret? Hiteles kollégánk a rendelkezésére áll! Amennyiben a 01526-os számú a LIDO HOME által kínált KEREKI ZÁRTKERT , vagy bármely a kínálatunkban található ZÁRTKERT felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

+36 70 703-8Mutat

Eladó CSALÁDI HÁZ KEREKIBENA LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01580 számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, jó állapotú KEREKI CSALÁDI HÁZÁTLIDO HOME SIÓFOK által kínált KEREKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:-A 86 nm-es, egyszintes családi házhoz 2086 nm-es panorámás telek tartozik.-A ház az 1993-ban készült el és azóta is rendszeresen karban van tartva.-Az épület fűtése vegyes tüzelésű cirkó kazánnal és radiátorokkal megoldott, a meleg víz ellátásra villanybojler szolgál.-A téglaépítésű családi ház kiváló műszaki állapotú, hibátlan cserépfedésű tetőszerkezettel rendelkezik, a tetőtér igény esetén beépíthető.-Az épületben minden helyiség tágas. A nappali közel 19 nm, ebből nyílik két laminált padlóval burkolt  kb. 18 nm-es hálószoba, fürdő külön wc-vel illetve egy kamra. A nappali előtt az udvar felé 14 nm-es fedett terasz található, melyről panorámás kilátás a szemközti dombokra. A ház folytatásában található a konyha illetve ebből nyílik még egy járólap burkolatú 15 nm-es szoba. Az udvar felől lehet bejutni a műhelyben, mely alatt található a kazánház fatárolóval.-Az udvarban több épület található még. Egy kétszintes présház pincével. Motornak készült kis garázs, mely most tárolóként funkcionál. Gazdasági épület és füstölő. A ház mögötti telekrész jelenleg művelés alatt áll.  -A házba a víz és az áram van bevezetve, gáz az utcában elérhető, csatornával jelenleg nem rendelkezik a település, így emésztő van a házhoz.-Az ingatlan Kereki egyik csendes, átmenő forgalomtól mentes utcájában helyezkedik el. Szép panorámával a környékbeli dombokra, erdőkre, az udvarból kilátással a Kőröshegyi völgyhídra.-A BALATON 6km, az M7 autópálya 2km távolságra elérhető.-Az ingatlan alkalmas állandó lakhatásra vagy nyaralónak egyaránt, de gazdálkodóknak is jó lehetőséget biztosít a nagy 2086 nm-es telek.-Amennyiben nagyobb telekre lenne szükség, a ház melletti 2086 nm-es szomszéd telek szintén eladó, 114990-es számon megtalálható irodánk kínálatában!Amennyiben a 01580 számú a LIDO HOME által kínált KEREKI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME - A balatoni ingatlanok specialistája!

+36 70 703-8Mutat

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01494 számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű KEREKI CSALÁDI HÁZÁTLIDO HOME SIÓFOK által kínált KEREKI CSALÁDI HÁZ JELLEMZÖI:-Az épület passzív ház technológiával épült, geotermikus padlófűtéssel illetve mennyezethűtéssel. Az építő a ház minden részlétét alaposan kidolgozta és maga járt utána, hogy a lehető legjobb megoldásokat tudja alkalmazni a kivitelezésnél. Így az új tulajdonos biztos lehet benne, hogy egy remek, szinte önfenntartó házat vásárolhat!!!-A 73 nm-es, egyszintes családi ház, 1775nm-es téglalap alakú, két oldalról megközelíthető telken, Kereki legjobb részén található. Szép panorámával a dombokra.-A ház jelenleg építés alatt áll, de rövid időn belül akár kulcsrakész is lehet. Az irány a jelenlegi emelt szerkezetkész állapotot tartalmazza, de kb. 4-5M Ft-ból befejezhető.-A 44 cm-es passzív falelemből kivitelezett családi ház hőszigetelt lemez alapra épült. Az összes nyílászáró 3 rétegű 90mm hőszigetelt üvegezésű, 6 légkamrás kivitelű. A teljesen hőhídmentes épület szellőztetésére rekuperátor (hővisszanyerős levegő szellőztető berendezés) is beépítésre kerül.-Az épület elosztását tekintve a jelenlegi terv szerint nappali és egy hálószoba lesz kialakítva. Továbbá konyha, fürdőszoba külön wc-vel és a gépészeti helyiség. Azonban ha nagyobb épületre lenne szükség, a ház úgy lett tervezve, hogy az udvar felé még további szobákkal bővíthető.-Parkolásra az udvaron belül van lehetőség, garázs igény szerint építhető.-A házba a víz és az áram van bevezetve, a szennyvíz kezelésére biológiai szennyvíztisztító berendezés lett kiépítve.-A BALATON 8km, az M7 autópálya 4km távolságra elérhető.-Az ingatlan alkalmas állandó lakhatásra vagy nyaralónak egyaránt!Amennyiben a 01494 számú a LIDO HOME által kínált KEREKI CSALÁDI HÁZ , vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

+36 70 703-8Mutat

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01491 számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű KEREKI CSALÁDI HÁZÁTLIDO HOME SIÓFOK által kínált KEREKI CSALÁDI HÁZ JELLEMZÖI:-112 nm-es, egyszintes családi ház, 2162nm-es telken.-A ház az 1980-ban épült. 2000-ben részben felújították, mely során új kerámia burkolatok lettek lerakva és cirkó fűtés lett kialakítva radiátorokkal és vegyes tüzelésű kazánnal.-A téglaépítésű családi ház cserépfedése, illetve a födém azonnali cserére szorul, ezért ez a kedvező ár.-Az épületbe a terasz felől a tágas, közel 30nm-es hallba jutunk. Innen nyílik az összes helyiség. Három nagy szoba, fürdőszoba külön wc-vel és egy konyha található a házban.-Parkolásra az udvaron belül van lehetőség, a garázst igény szerint újra lehet építeni.-A házba a víz és az áram van bevezetve, gáz az utcában hozzáférhető, csatornával jelenleg nem rendelkezik a település, így emésztő van a házhoz.-A BALATON 7km, az M7 autópálya 3km távolságra elérhető.-Az ingatlan alkalmas állandó lakhatásra vagy nyaralónak egyaránt, de gazdálkodóknak is jó lehetőséget biztosít a nagy 2162nm-es telek.Amennyiben a 01491 számú a LIDO HOME által kínált  KEREKI CSALÁDI HÁZ , vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!Irodánkban teljes körű ügyintézés!Hétvégén is állunk rendelkezésére!

+36 70 703-8Mutat

 A LIDO HOME SIÓFOK  eladásra kínálja Balatontól 6km-re Kerekiben, ezt a 01954-es számú, 59nm-es családi házat !A LIDO HOME SIÓFOK által kínált családi ház jellemzői:-A 59 nm-es, egyszintes családi házhoz 3563 nm-es panorámás telek tartozik.-A ház az 1900-as évek elején készült el és rendszeresen karbantartásnak köszönhetően ma is jó, azonnal költözhető állapotban van.-A falai 70 cm vastag vert falak. cserépfedésű tetőszerkezete pár évvel ezelőtt lett megerősítve és felújítva.-A helységek födéme, jó állapotú, dekoratív parasztgerendás mennyezetű.-Az épület fűtése gáz konvektorral és fatüzelésű kályhával megoldott, a meleg víz ellátásra villanybojler szolgál.-Az épületben minden helyiség tágas. Helyiségei a verandáról nyílnak. Van egy külön bejáratú szoba. Egy konyha, melyből a másik szoba illetve a spájz nyílik. A fürdőszobába szintén a verandáról juthatunk be.-Az összes hasznos lakótér 59 nm. Ehhez kapcsolódik még további 59 nm gazdasági épület, mellyel igény esetén tovább bővíthető a lakótér. Ebben garázs, műhely és raktár van kialakítva.-A házba a víz, a gáz és az áram van bevezetve, csatornával jelenleg nem rendelkezik a település, így emésztő van a házhoz.-Az ingatlan Kereki közepén helyezkedik el. A telek 3563 nm-es, folyamatosan emelkedik, teraszos pihenőkkel. Található rajt többféle gyümölcsfa, diófák és mogyoróbokor is. Szép panorámával rendelkezik a környékbeli dombokra, erdőkre, kilátással a Kőröshegyi völgyhídra és a Balatonra is.-Öntözéshez ásott kút áll rendelkezésre.-A BALATON 6km, az M7 autópálya 2km távolságra elérhető.-Az ingatlan alkalmas állandó lakhatásra vagy nyaralónak egyaránt, de gazdálkodóknak is jó lehetőséget biztosít a nagy 3563 nm-es telek.Amennyiben a 01954 -- számú a LIDO HOME által kínált CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

+36 70 703-8Mutat

Kizárólag irodánkat bízták meg.SIÓFOKI INGATLANIRODA  eladásra kínálja BALATONTÓL 6KM-RE KEREKIBEN ezt a 120142-es számú, 59nm-es CSALÁDI HÁZAT ! A CSALÁDI HÁZ jellemzői:-A 59 nm-es, egyszintes családi házhoz 3563 nm-es panorámás telek tartozik.-A ház az 1900-as évek elején készült el és rendszeresen karbantartásnak köszönhetően ma is jó, azonnal költözhető állapotban van.-A falai 70 cm vastag vert falak, cserépfedésű tetőszerkezete pár évvel ezelőtt lett megerősítve és felújítva.-A helyiségek födéme jó állapotú, dekoratív parasztgerendás mennyezetű.-Az épület fűtése gáz konvektorral és fatüzelésű kályhával megoldott, a meleg víz ellátásra villanybojler szolgál.-Az épületben minden helyiség tágas. Helyiségei a verandáról nyílnak. Van egy külön bejáratú szoba. Egy konyha, melyből a másik szoba illetve a spájz nyílik. A fürdőszobába szintén a verandáról juthatunk be.-Az összes hasznos lakótér 59 nm. Ehhez kapcsolódik még további 59 nm gazdasági épület, mellyel igény esetén tovább bővíthető a lakótér. Ebben garázs, műhely és raktár van kialakítva.-A házba a víz, a gáz és az áram van bevezetve, csatornával jelenleg nem rendelkezik a település, így emésztő van a házhoz.-Az ingatlan Kereki közepén helyezkedik el. A telek 3563 nm-es, folyamatosan emelkedik, teraszos pihenőkkel. Található rajt többféle gyümölcsfa, diófák és mogyoróbokor is. Szép panorámával rendelkezik a környékbeli dombokra, erdőkre, kilátással a Kőröshegyi völgyhídra és a Balatonra is.-Öntözéshez ásott kút áll rendelkezésre.-A BALATON 6km, az M7 autópálya 2km távolságra elérhető.-Az ingatlan alkalmas állandó lakhatásra vagy nyaralónak egyaránt, de gazdálkodóknak is jó lehetőséget biztosít a nagy 3563 nm-es telek.Vásárolna, de nincs rá keret? Hiteles kollégánk a rendelkezésére áll! Amennyiben felkeltette az érdeklődését a 120142-es számú CSALÁDI HÁZ KEREKIBEN vagy bármelyik ingatlan a kínálatunkból, hívjon +36-70-703-8450-es számon!Irodánkban teljes körű ügyintézés!Hétvégén is állunk rendelkezésére!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: