Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

ÁRCSÖKKENÉS!2018. TAVASZIG KEDVEZŐBB ÁRON VÁSÁROLHATÓ MEG EZ A KEREKIBEN TALÁLHATÓ CSALÁDI HÁZ, 14M HELYETT MOST 12,9M-ÉRT!A LIDO HOME SIÓFOK  eladásra kínálja Balatontól 6km-re Kerekiben, ezt a 01954-es számú, 59nm-es családi házat !A LIDO HOME SIÓFOK által kínált családi ház jellemzői:-A 59 nm-es, egyszintes családi házhoz 3563 nm-es panorámás telek tartozik.-A ház az 1900-as évek elején készült el és rendszeresen karbantartásnak köszönhetően ma is jó, azonnal költözhető állapotban van.-A falai 70 cm vastag vert falak. cserépfedésű tetőszerkezete pár évvel ezelőtt lett megerősítve és felújítva.-A helységek födéme, jó állapotú, dekoratív parasztgerendás mennyezetű.-Az épület fűtése gáz konvektorral és fatüzelésű kályhával megoldott, a meleg víz ellátásra villanybojler szolgál.-Az épületben minden helyiség tágas. Helyiségei a verandáról nyílnak. Van egy külön bejáratú szoba. Egy konyha, melyből a másik szoba illetve a spájz nyílik. A fürdőszobába szintén a verandáról juthatunk be.-Az összes hasznos lakótér 59 nm. Ehhez kapcsolódik még további 59 nm gazdasági épület, mellyel igény esetén tovább bővíthető a lakótér. Ebben garázs, műhely és raktár van kialakítva.-A házba a víz, a gáz és az áram van bevezetve, csatornával jelenleg nem rendelkezik a település, így emésztő van a házhoz.-Az ingatlan Kereki közepén helyezkedik el. A telek 3563 nm-es, folyamatosan emelkedik, teraszos pihenőkkel. Található rajt többféle gyümölcsfa, diófák és mogyoróbokor is. Szép panorámával rendelkezik a környékbeli dombokra, erdőkre, kilátással a Kőröshegyi völgyhídra és a Balatonra is.-Öntözéshez ásott kút áll rendelkezésre.-A BALATON 6km, az M7 autópálya 2km távolságra elérhető.-Az ingatlan alkalmas állandó lakhatásra vagy nyaralónak egyaránt, de gazdálkodóknak is jó lehetőséget biztosít a nagy 3563 nm-es telek.Amennyiben a 01954 -- számú a LIDO HOME által kínált CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!

Á R C S Ö K K E N É S  !!!MOST 1.000.000.- FORINTTAL OLCSÓBBAN, 7,5M HELYETT 6,5M-ÉRT LEHET ÖNÉ EZ A KEREKI CSALÁDI HÁZ!A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01491 számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, újszerű KEREKI CSALÁDI HÁZÁTLIDO HOME SIÓFOK által kínált KEREKI CSALÁDI HÁZ JELLEMZÖI:-112 nm-es, egyszintes családi ház, 2162nm-es telken.-A ház az 1980-ban épült. 2000-ben részben felújították, mely során új kerámia burkolatok lettek lerakva és cirkó fűtés lett kialakítva radiátorokkal és vegyes tüzelésű kazánnal.-A téglaépítésű családi ház cserépfedése, illetve a födém azonnali cserére szorul, ezért ez a kedvező ár.-Az épületbe a terasz felől a tágas, közel 30nm-es hallba jutunk. Innen nyílik az összes helyiség. Három nagy szoba, fürdőszoba külön wc-vel és egy konyha található a házban.-Parkolásra az udvaron belül van lehetőség, a garázst igény szerint újra lehet építeni.-A házba a víz és az áram van bevezetve, gáz az utcában hozzáférhető, csatornával jelenleg nem rendelkezik a település, így emésztő van a házhoz.-A BALATON 7km, az M7 autópálya 3km távolságra elérhető.-Az ingatlan alkalmas állandó lakhatásra vagy nyaralónak egyaránt, de gazdálkodóknak is jó lehetőséget biztosít a nagy 2162nm-es telek.Amennyiben a 01491 számú a LIDO HOME által kínált  KEREKI CSALÁDI HÁZ , vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A balatoni ingatlanok specialistája!Irodánkban teljes körű ügyintézés!Hétvégén is állunk rendelkezésére!

ÁRCSÖKKENÉS! VÁSÁROLJA MEG MOST 2.000.000,- Ft-tal KEDVEZŐBB ÁRON 16,5 M HELYETT 14,5M-ÉRT!!!Eladó CSALÁDI HÁZ KEREKIBENA LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja a 01580 számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, jó állapotú KEREKI CSALÁDI HÁZÁTLIDO HOME SIÓFOK által kínált KEREKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:-A 86 nm-es, egyszintes családi házhoz 2086 nm-es panorámás telek tartozik.-A ház az 1993-ban készült el és azóta is rendszeresen karban van tartva.-Az épület fűtése vegyes tüzelésű cirkó kazánnal és radiátorokkal megoldott, a meleg víz ellátásra villanybojler szolgál.-A téglaépítésű családi ház kiváló műszaki állapotú, hibátlan cserépfedésű tetőszerkezettel rendelkezik, a tetőtér igény esetén beépíthető.-Az épületben minden helyiség tágas. A nappali közel 19 nm, ebből nyílik két laminált padlóval burkolt  kb. 18 nm-es hálószoba, fürdő külön wc-vel illetve egy kamra. A nappali előtt az udvar felé 14 nm-es fedett terasz található, melyről panorámás kilátás a szemközti dombokra. A ház folytatásában található a konyha illetve ebből nyílik még egy járólap burkolatú 15 nm-es szoba. Az udvar felől lehet bejutni a műhelyben, mely alatt található a kazánház fatárolóval.-Az udvarban több épület található még. Egy kétszintes présház pincével. Motornak készült kis garázs, mely most tárolóként funkcionál. Gazdasági épület és füstölő. A ház mögötti telekrész jelenleg művelés alatt áll.  -A házba a víz és az áram van bevezetve, gáz az utcában elérhető, csatornával jelenleg nem rendelkezik a település, így emésztő van a házhoz.-Az ingatlan Kereki egyik csendes, átmenő forgalomtól mentes utcájában helyezkedik el. Szép panorámával a környékbeli dombokra, erdőkre, az udvarból kilátással a Kőröshegyi völgyhídra.-A BALATON 6km, az M7 autópálya 2km távolságra elérhető.-Az ingatlan alkalmas állandó lakhatásra vagy nyaralónak egyaránt, de gazdálkodóknak is jó lehetőséget biztosít a nagy 2086 nm-es telek.-Amennyiben nagyobb telekre lenne szükség, a ház melletti 2086 nm-es szomszéd telek szintén eladó, 01578-es számon megtalálható irodánk kínálatában!Amennyiben a 01580 számú a LIDO HOME által kínált KEREKI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME - A balatoni ingatlanok specialistája!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: