Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Új ház! Megvételre kínáljuk ezt a megrendelhető/megrendelésre épülő házat.A feltüntetett kulcsrakész építés a telek árát nem tartalmazza! A telek kiválasztásában tudunk segíteni ! A hirdetésben szereplő ingatlan kulcsrakész megépítése, akár meglévő, vagy megvásárolni kívánt telekre is megrendelhető.  Családi házaink a jövő évi energetikai szabálynak megfelelően készülnek.Kulcsrakész házépítés: a teljes kivitelezési folyamat egyetlen cég által kerül lebonyolításra, a szerkezetépítéstől a festés és burkolati munkálatok elvégzéséig, minden terhet leveszünk a megrendelő válláról! Irodánkban több építési terv közül választhat.Az épület két szintes, egy légterű konyha,nappali,étkező, mosókonyha az alsó szinten, 3 szoba és fürdőszoba az emeleten, két terasz, garázs.Építési technológiája: Tégla építésűKomfortszintje: ÖsszkomfortosBurkolatok: Burkolatok, szaniterek megrendelő igénye szerinti kialakítássalGépészet megrendelő igénye szerint Fűtés: Gáz cirkó, radiátorok Többféle műszaki tartalom kombinálható!Napos és világos minden helyiség.Családi ház terve: A terv egyedi igények szerint átalakíthatóKöltözzön új építésű saját igénye alapján épülő családi házába!Az egyszerűség, a praktikusság és a költséghatékonyság volt a fő szempont a ház megalkotásakor. Ideális lehet mindazok számára, akik egy lakás áráért egy családi házban képzelik el jövőbeni mindennapjaikat. Családi házak nagy részénél Ön döntheti el a  külső, illetve belső elrendezésének kialakítását. A tervrajzaink módosíthatók egyedi igény szerint!Otthonos családi ház akár 4 hónap alatt.Referencia ház megtekintési lehetőség!Építési telek:Ha Önnek még nincs építési telke amire megépíthetnénk álmai otthonát, segítünk a telek megtalálásában, kiválasztásában, a teljes egyeztetési folyamatokban (önkormányzattal, illetékes építési osztállyal, közmű szolgáltatókkal)melyben a kivitelező is segít Önnek.Telkek: Kecskemét és környéke, Ballószög legújabb lakóparkjában.Építéshez önerő szükséges.10+10 M Ft-os CSOK igénybe vehető!Részletes információért keressen bizalommal! Hivatkozzon a 117427 referenciaszámra!Irodánkban díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Új ház! Az Openhouse ingatlaniroda megvételre kínálja ezt a megrendelhető/megrendelésre épülő házat.A feltüntetett kulcsrakész építés a telek árát nem tartalmazza! A telek kiválasztásában tudunk segíteni! A hirdetésben szereplő ingatlan kulcsrakész megépítése, akár meglévő, vagy megvásárolni kívánt telekre is megrendelhető. Családi házaink a jövő évi energetikai szabálynak megfelelően készülnek.Kulcsrakész házépítés: a teljes kivitelezési folyamat egyetlen cég által kerül lebonyolításra, a szerkezetépítéstől a festés és burkolati munkálatok elvégzéséig, minden terhet leveszünk a megrendelő válláról! Irodánkban több építési terv közül választhat. Építési technológiája: Tégla építésűKomfortszintje: ÖsszkomfortosBurkolatok: Burkolatok, szaniterek megrendelő igénye szerinti kialakítássalGépészet megrendelő igénye szerint Fűtés: Gáz cirkó, radiátorok Többféle műszaki tartalom kombinálható!Napos és világos minden helyiség.Családi ház terve: A terv egyedi igények szerint átalakíthatóKöltözzön új építésű saját igénye alapján épülő családi házába!Az egyszerűség, a praktikusság és a költséghatékonyság volt a fő szempont a ház megalkotásakor. Ideális lehet mindazok számára, akik egy lakás áráért egy családi házban képzelik el jövőbeni mindennapjaikat. Családi házak nagy részénél Ön döntheti el az ingatlan külső, illetve belső elrendezésének kialakítását. A tervrajzaink módosíthatók egyedi igény szerint!Otthonos családi ház akár 4 hónap alatt.Referencia ház megtekintési lehetőség!Építési telek:Ha Önnek még nincs építési telke, amire megépíthetnénk álmai otthonát, segítünk a telek megtalálásában, kiválasztásában, a teljes egyeztetési folyamatokban (önkormányzattal, illetékes építési osztállyal, közmű szolgáltatókkal),melyben a kivitelező is segít Önnek.Telkeink:Ballószög belterületén, egy 29 telekből álló lakóövezetben, összközműves(víz,villany,gáz,csatorna).Kecskemét Alsószéktón, a kis Tescotól 5 percre, csendes, nyugodt új építésű családi házak mellett található.Kecskemét és környékén számos eladó telkeink vannak.Építéshez önerő szükséges.10+10 M Ft-os CSOK igénybe vehető!Részletes információért keressen bizalommal!Irodánkban díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Új ház! Az Openhouse ingatlaniroda megvételre kínálja ezt a megrendelhető/megrendelésre épülő házat.A feltüntetett kulcsrakész építés a telek árát nem tartalmazza! A telek kiválasztásában tudunk segíteni ! A hirdetésben szereplő ingatlan kulcsrakész megépítése, akár meglévő, vagy megvásárolni kívánt telekre is megrendelhető.  Családi házaink a jövő évi energetikai szabálynak megfelelően készülnek. Kulcsrakész házépítés: a teljes kivitelezési folyamat egyetlen cég által kerül lebonyolításra, a szerkezetépítéstől a festés és burkolati munkálatok elvégzéséig, minden terhet leveszünk a megrendelő válláról! Irodánkban több építési terv közül választhat. Építési technológiája: Tégla építésűKomfortszintje: ÖsszkomfortosBurkolatok: Burkolatok, szaniterek megrendelő igénye szerinti kialakítássalGépészet megrendelő igénye szerint Fűtés: Gáz cirkó, radiátorok Többféle műszaki tartalom kombinálható!Napos és világos minden helyiség.Családi ház terve: A terv egyedi igények szerint átalakíthatóKöltözzön új építésű saját igénye alapján épülő családi házába!Az egyszerűség, a praktikusság és a költséghatékonyság volt a fő szempont a ház megalkotásakor. Ideális lehet mindazok számára, akik egy lakás áráért egy családi házban képzelik el jövőbeni mindennapjaikat. Családi házak nagy részénél Ön döntheti el az ingatlan külső, illetve belső elrendezésének kialakítását. A tervrajzaink módosíthatók egyedi igény szerint!Otthonos családi ház akár 4 hónap alatt.Referencia ház megtekintési lehetőség!Építési telek:Ha Önnek még nincs építési telke, amire megépíthetnénk álmai otthonát, segítünk a telek megtalálásában, kiválasztásában, a teljes egyeztetési folyamatokban (önkormányzattal, illetékes építési osztállyal, közmű szolgáltatókkal)melyben a kivitelező is segít Önnek.Telkeink:Ballószög belterületén, egy 29 telekből álló lakóövezetben, összközműves(víz,villany,gáz,csatorna).Kecskemét Alsószéktón, a kis Tescotól 5 percre, csendes, nyugodt új építésű családi házak mellett található.Kecskemét és környékén számos eladó telkeink vannak.Építéshez önerő szükséges.10+10 M Ft-os CSOK igénybe vehető!Részletes információért keressen bizalommal!Irodánkban díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: