Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Hivatkozási szám: 190011Borsod megyében Kazincbarcika egyik legjobb kertvárosi részén a Csalogány úton eladó, egy dupla komfortos családi ház. Blokkból épült , 152 nm a lakóterülete, a tető minőségi cseréppel fedett, fűthető gáz-cirkós és vegyes tüzelésű kazánnal, a nyílászárók 90%-a műanyag. Kívülről 5 cm vastag hőszigetelő réteggel fedve.Két család vagy két generáció együtt vagy különélésére is alkalmas. A földszinten 15 helység helység található a beépített tetőtérben 5 helyiség került kialakításra.A belső terek minőségi faburkolatokkal és tégla díszburkolattal ékesítettek.A 768 nm területű telken fúrt kút, pince (12 nm), melléképület (35 nm)amelyben egy tüzelőtároló és egy műhely található.Szeretne egy jó és tágas ingatlant? Ami tele van lehetőséggel?Jó környéken legyen, jó szomszédokkal?Megtalálta amit keresett!Hívjon és megbeszéljük hogyan lehet az Öné!helységlista földszint:közlekedő :15 nm( járólap)konyha-étkező: 19 nm(járólap)nappali:20.5 nm (hajópadló+padlószőnyeg)Kamra: 2.6 nm (járólap)fürdőszoba: 5 nm (járólap)WC: 1 nm (járólap)Lépcsőfeljáró alatti tároló: 2 nm( járólap)folyosó: 4.2 nm (linóleum)előszoba: 5.5 nm(linóleum)kazánház: 2.1 nm ( sim. beton)konyha: 7.3 nm(linóleum)közlekedő: 2.9 nm (linóleum)kamra: 1.8 nm (sim. beton)fürdőszoba +WC: 4 nm (járólap)szoba: 19 nm (hajópadló)tetőtér:közlekedő: 3.2 nm (padlószőnyeg)szoba: 11 nm (szalagparketta)szoba: 9 nm (szalagparketta)szoba: 8 nm (padlószőnyeg)fürdőszoba+WC: 4.6 nm (járólap)

+36-20-277 7Mutat

Kertvárosi családi ház Kazincbarcikán!Kazincbarcika kertvárosában, csendes környéken, a Tervtáró utcában 692 m2-es telken álló, 3 + 1 félszobás, 168 m2 hasznos alapterülettel rendelkező, jó állapotú, két generáció együttélésére is alkalmas, összkomfortos családi ház, széppé varázsolt kerttel eladó. A tetőtér-beépítéses családi ház földszintjén egy külön bejárattal is rendelkező, 43 m2-es, szoba, konyha, fürdőszoba, előszoba, szélfogó helyiségekből álló lakrész került kialakításra. A szoba gázkonvektorral fűthető, ablaka az udvarra néz. A szoba ablaka alatt nagyméretű, fedett terasz. A konyha tágas, jól bútorozható. A zuhanykabinos fürdőszoba wc-vel közös helyiségben. A szint másik felében garázs, kazánhelyiség, műhely és tároló kapott helyet.A ház bejárati ajtaja, emeleti lakószintje kültéri lépcsősoron közelíthető meg. A szélfogón keresztül az étkezőbe jutunk. Az erkéllyel is rendelkező étkező a ház központi része, kiválóan alkalmas családi, baráti étkezések, beszélgetések és a társas élet színterének. Innen, az étkezőből nyílik a tágas és világos nappali, valamint a kamrával is rendelkező konyha. A szinten található még egy tágas fürdőszoba, illetve egy különálló wc is. A tetőtérben 2 hálószoba és egy fürdő rejlik. A szobák külön nyílnak, a nagyobb méretű erkéllyel is rendelkezik. A tágas, zuhanytálcás fürdőszobában hagyományos szaniterek és 1,7 méteres magasságig csempézett falak.A ház fűtéséről gázkazánról működő radiátoros központi fűtés gondoskodik (illetve a nappali fatüzelésű kályhával is fűthető.). A használati meleg vizet villanybojler biztosítja.A ház szerkezetileg jó állapotú, kívülről kőporozott, a tetőt cserépfedés borítja, fa nyílászárókkal rendelkezik, az ablakok zsalugáterrel, illetve redőnnyel szereltek.A ház kertje szépen karbantartott, gondozott, a ház körül túlnyomórészt örökzöldekkel telepített. Térburkolat, dísznövények, hinta, fedett kerti pihenő, szalonnasütő/tűzrakhely varázsolják széppé, zölddé, virágossá az udvart, intim területet is biztosítva a kertben tevékenykedőknek. Egy kisebb kerítéssel füves, gyümölcsfás, szőlőlugassal rendelkező, kútból öntözhető kertrész is leválasztásra került.Itt élvezhetik az önálló családi ház nyújtotta lehetőségeket, mely több generációnak is kellemes, nyugodt otthonává válhat, kedves, csendes és megbízható szomszédokkal.Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

K I H A G Y H A T A T L A N! 10,5 MILLIÓRÓL, 2 MILLIÓS ÁRZUHANÁS, KORLÁTOZOTT IDEIG!!! Kazincbarcika erdővel körül ölelt részén, vadregényes környezetben, a Völgy úton található családi házat kínálok eladásra.Az ingatlan másfél éve lett belülről teljes körűen, mind gépészetileg, mind esztétikailag felújítva, ezzel egyidejűleg a csatorna hálózat is komplett átalakításon esett át, illetve az ide évben kívülről újra lett vakolva, színezve. Az épület nyílászárói a 2015-ös év végén lettek egytől-egyig minőségi műanyagra cserélve, amikre redőnyök kerültek felszerelésre.A téli hónapokban a hideg elleni védelmet, gázkonvektor, illetve kandalló is tökéletesen el látja a megfelelő hő érzet biztosítását, a meleg vizet nagy méretű villany bojler szolgáltatja. Szobái hagyományos parketta borításúak, amik nem régen lettek csiszolva lakkozva, a többi helyiség pedig kerámia borítást kapott. Az udvaron található egy ásott kút is, aminek a segítségével sokkal költség hatékonyabb a lehet a növények öntözése. A kertet többek között gyümölcsfák, illetve szőlő lugasok tarkítják. A fárasztó hét után kényelmesen megpihenhet az új tulajdonos a fedett teraszon.Ideális választás lehet új OTTHONNAK, mindazok számára, akik nyugodt, csöndes, külvárosi környezetben szeretnék tudni életüket!Amennyiben felkeltettem érdeklődését és szeretné megtekinteni kérem keressen és nagyon szívesen megmutatom hogy le ne maradjon róla!OCH318252

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: