Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Kisújszállástól 8 kilométerre, a Kakat-ér mellett eladó egy tégla építésű családi ház.Az ingatlan 63 nm-es, 2 szobás, jelenleg raktározási célra használják. Megközelítése aszfalt úton lehetséges, a telekig salakos bekötéssel. Biztonságos, védett részen van. Több nyílászáró (ajtó) nincs beépítve, így a helyiségek szabadon átjárhatóak. Fűtéshez kmf téglakémények állnak rendelkezésre, így kandalló, vagy egyedi kályhafűtés lehetséges. A telek területe 795 nm. A ház mögött van egy több részből álló ól, istálló. Az ingatlan összenyitható a mellette lévő 60 négyzetméteres lakással, így együtt is megvásárolhatóak.Az ingatlan nagyon közel van a Hortobágy-Berettyó folyóhoz, és a halastavakhoz, valamint a dévaványai túzokrezervátumhoz. Természetet kedvelő, horgász, vadász, madarász érdeklődők jelentkezését várjuk elsősorban, valamint azokat, akik gazdálkodási, lovazási célra keresnek ingatlant.Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, vagy ismerősei körében tud eladó házról, lakásról, kérem hívjon!Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Jogosultság esetén vegye igénybe a kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához állami támogatást biztosító terméket: Otthonteremtési kamattámogatott lakáshitel, CSOK, OTP Lakástakarék. Ingatlanpont Takarékos Lakáshitel választása esetén egyedi kamatkedvezményben részesülhet. Az OTP Lakáslízing Zrt. is kedvező konstrukciót kínál ingatlanok finanszírozásához. A tájékoztatás nem teljes körű. A pénzügyi konstrukciók részletes leírását a Bank aktuális üzletszabályzatai és hirdetményei tartalmazzák.

Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Kisújszállástól 8 kilométerre, a Kakat-ér mellett eladó egy tégla építésű családi ház.Az ingatlan 60 nm-es, 2 szobás, jelenleg raktározási célra használják. Megközelítése aszfalt úton lehetséges, a telekig salakos bekötéssel. Biztonságos, védett részen van. Több nyílászáró (ajtó) nincs beépítve, így a helyiségek szabadon átjárhatóak. Fűtéshez kmf téglakémények állnak rendelkezésre, így kandalló, vagy egyedi kályhafűtés lehetséges. A telek területe 795 nm. A ház mögött van egy több részből álló ól, istálló. Az ingatlan összenyitható a mellette lévő 60 négyzetméteres lakással, így együtt is megvásárolhatóak.Az ingatlan nagyon közel van a Hortobágy-Berettyó folyóhoz, és a halastavakhoz, valamint a dévaványai túzokrezervátumhoz. Természetet kedvelő, horgász, vadász, madarász érdeklődők jelentkezését várjuk elsősorban, valamint azokat, akik gazdálkodási, lovazási célra keresnek ingatlant.Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, vagy ismerősei körében tud eladó házról, lakásról, kérem hívjon!Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Jogosultság esetén vegye igénybe a kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához állami támogatást biztosító terméket: Otthonteremtési kamattámogatott lakáshitel, CSOK, OTP Lakástakarék. Ingatlanpont Takarékos Lakáshitel választása esetén egyedi kamatkedvezményben részesülhet. Az OTP Lakáslízing Zrt. is kedvező konstrukciót kínál ingatlanok finanszírozásához. A tájékoztatás nem teljes körű. A pénzügyi konstrukciók részletes leírását a Bank aktuális üzletszabályzatai és hirdetményei tartalmazzák.

Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Kisújszállástól 8 kilométerre, a Kakat-ér mellett eladó egy tégla építésű családi ház.Az ingatlan 92nm-es, 4 szobás, jelenleg raktározási célra használják. Megközelítése aszfalt úton lehetséges, a telekig salakos bekötéssel. Biztonságos, védett részen van. Több nyílászáró (ajtó) nincs beépítve, így a helyiségek szabadon átjárhatóak. Fűtéshez kmf téglakémények állnak rendelkezésre, így kandalló, vagy egyedi kályhafűtés lehetséges. A telek területe 795 nm. A ház mögött van egy több részből álló ól, istálló. Az ingatlan összenyitható a mellette lévő 60 négyzetméteres lakással, így együtt is megvásárolhatóak.Az ingatlan nagyon közel van a Hortobágy-Berettyó folyóhoz, és a halastavakhoz, valamint a dévaványai túzokrezervátumhoz. Természetet kedvelő, horgász, vadász, madarász érdeklődők jelentkezését várjuk elsősorban, valamint azokat, akik gazdálkodási, lovazási célra keresnek ingatlant.Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, vagy ismerősei körében tud eladó házról, lakásról, kérem hívjon!Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Jogosultság esetén vegye igénybe a kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához állami támogatást biztosító terméket: Otthonteremtési kamattámogatott lakáshitel, CSOK, OTP Lakástakarék. Ingatlanpont Takarékos Lakáshitel választása esetén egyedi kamatkedvezményben részesülhet. Az OTP Lakáslízing Zrt. is kedvező konstrukciót kínál ingatlanok finanszírozásához. A tájékoztatás nem teljes körű. A pénzügyi konstrukciók részletes leírását a Bank aktuális üzletszabályzatai és hirdetményei tartalmazzák.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!