Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Kaposváron a nyugodt és csendes Géza utcában kínálom megvételre az alábbi remekül hasznosítható, több generációs családi házat!Az 1036 m2-es, parkosított telekterületen 1988-ban épült és 1998-ban felújított családi ház összesen három szintes.A 122 m2 alapterületű alsó szinten található garázs, háztartási helyiség, szociális helyiség mellett egy további két méretes szoba került kialakításra, mely akár vállalkozás vitelére, akár lakhatási céllal is kiválóan használható.A családi ház lépcsőházából megközelíthető 122 m2-es első emeleti, padlófűtéses lakás egy hallból, impozáns amerikai konyhás nappalitérből (65 m2), egy kamrából, két szobából, fürdőszobából, mellékhelyiségből, és egy 30 m2-es teraszból áll.A fa frontos konyhabútor, és a kandalló is a tér eleganciáját hivatottak növelni. A nappaliból nyíló üvegajtón keresztül juthatunk az intim kertre nyíló kb 20 m2-es teraszra.A második szinten található nettó 53-, bruttó 70 m2-es légkondicionált lakás szintén amerikai konyhás, mellette két szoba, fürdőszoba, mellékhelyiség, és egy 20 m2-es terasz található.A jelenlegi tulajdonosok fűtés céljára a házban található vegyes tüzelésű kazánt használják, ám igény esetén lehetőség van gázkazán használatára is. A lakások külön mérőórával felszereltek!Az összes kapu elektromosan vezérelhető, és a házban riasztórendszer is kiépítésre került!A családi ház szépen parkosított udvarán egy különálló épületben egy további dupla garázs-tároló is helyet kapott, mely igény esetén kis költségráfordítással akár más módon is (fittness, wellness, közösségi tér, vállalkozás vitele, lakhatás...) hasznosítható.Kiemelkedően jó ár/érték mellett a lehetőség az Öné! ...TOVÁBBI, TÖBB EZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 189273

+36-30-328-5Mutat

Kaposingatlan

Zsobrák Zita

+36 30 936-0Mutat

Kompasz Ingatlan Tanácsadó Iroda

Monory Gyula

Kompasz Ingatlan Tanácsadó Iroda

Monory Gyula

Kaposváron, kisgáti városrész közelében (Árpád utca), modern 2003-ban felújított tégla családi ház eladó. 126nm alapterület, (nettó 100nm). Ezen felül 16nm terasz. Kiváló elrendezésű. 3 szoba+ nappali+étkező, konyha, kamra, fürdőszoba. Egyik szoba keletre, a másik kettő délre néz. Minden szoba és a lakás többi része is világos, napfényes. A szobák tágas előtérből, külön nyílnak. Falak meleg, mediterrán színűek. Kiülésre alkalmas nagy terasz. Parkosított udvar. A telek mérete 600m2. Teljes felújításkor: új tetőszerkezet, Mediterrán, antracit színű betoncserép, külső dryvit hőszigetelés, műanyag nyílászárók, fenyő bejárati ajtó, riasztórendszer. A teljes elektromos hálózat felújítva, (éjszakai áram használatra is van lehetőség), fűtési rendszer felújítása, új kondenzációs gázkazán, padló burkolatok cseréje. Külső szinezés az új tulajdonos feladata. Bútorozva is eladó, megegyezés szerint.A környezet barátságos, biztonságos, a szomszédság különösen jó. Ház előtt és az udvarban parkolási lehetőség. Udvaron szerelőakna, műhely, tárolók.Közelben: általános iskola, Aldi, Lidl, Penny, buszmegálló. A belváros gyalog 15-20 perc. Az egyetem közelsége miatt diák(ok) részére is kiváló lakhatási lehetőség! Az ingatlan előre telefonon egyeztetett időpontban megtekinthető. Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését.Ingatlanközvetítők kérem ne keressenek!

+36 20 915-3Mutat

Genius 99 Ingatlanközvetítő Kaposvári irodája eladásra kínál a Kaposváron egy Tisztviselő telep szélén lévő 140  m2-es 2 szoba, nappalis családi házat.Az ingatlan Kaposvár csendes, közkedvelt utcájában helyezkedik el. 2014-ben teljeskörű felújítás történt :       Utólagos hőszigetelés (15 cm-es nikecell), padláson 30 cm kőzetgyapottal. Az ingatlanban a burkolatokat és szanitereket is cserélték és a teljes fűtésrendszer korszerűsítése is megtörtént új kondenzációs kazánnal.      A nyílászárókat, hőszigetelt műanyagra cserélték, melyeknek többsége 3 rétegű üveggel ellátott.                    Az ingatlan biztonságát a 2 zónás riasztórendszer biztosítja. A konyha felújítása során egyedi konyhabútor került beépítésre új konyhagépekkel, mely természetesen a vételár részét képezi.A felújításnak köszönhetően az épület megfelel a mai hőtechnológiai előírásoknak is ! Az ingatlanhoz tartozik még egy fatároló és egy gépkocsi beálló is, amit elektromos kapun keresztül lehet megközelíteni.Az Ingatlanról készült digitális fotók az irodánkban megtekinthetőek! I.ár.: 28,8 M Ft. Érd: 82/414-110, 70/9494-503 http://genius99.hu/csaladi-haz-kaposvar-tiszviselo-telep-szelen-elado/3895 Azonosító: 50304   A fent említett ingatlan hitelre is megvásárolható! Ha érdeklődését felkeltettük vagy bármilyen kérdés merült fel ingatlan hitelekkel kapcsolatban kérjük hívja non-stop hitelvonalunkat: 70/9494-502 vagy írjon a hitel@genius99.hu e-mail címre.

+36 70 949-4Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!