Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS, CSAK AZ OTTHON CENTRUMNÁL!Értékesítésre kínálok Ajka mellett, Úrkúton egy központi fekvésű, mégis csendes környezetben, 1122 négyzetméteres rendezett telken elhelyezkedő három szobás+nappalis,106 négyzetméteres, kifejezetten jó állapotú, szépen rendben tartott családi házat. A szobák parkettásak, az előtér és a konyha járólappal burkoltak.A nyílászárók 2 éve hőszigetelt, műanyagra lettek cserélve, a tető Bramac cserépfedést kapott. A fürdőszoba és a wc vár még modernizálásra. A fűtésről vegyes tüzelésű kazán, gázkazán és kandalló egyaránt gondoskodik. A füvesített udvaron garázs, nyárikonyha és egyéb melléképületek találhatók, az épület alatt pedig pince húzódik. A három szobán, nappalin, fürdőszobán, konyhán, kamrán, wc-n, közlekedőkön kívül egy télikert teszi hangulatossá leendő otthonát. Iskola, óvoda, bölcsőde, posta, élelmiszer üzlet 5 percen belül gyalogosan elérhető. Úrkút szépfekvésű, erdővel és hegyoldalakkal övezett település a Kab-hegy északi oldalában, 400 méterrel a tengerszint felett. Keleti irányból Herend és Szentgál felől, nyugatról Ajka felől, délről Tótvázsonyról és Nagyvázsonyról érhető el. Veszprém 20 perc, Ajka 10 perc, a Balaton-part 30 perc távolságra található.KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETÍTŐI HÁLÓZATA NEVÉBEN:Oláh László Tanácsadó A hét minden napján 9-20 óra között.

+36703886Mutat

KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS, CSAK AZ OTTHON CENTRUMNÁL!Értékesítésre kínálok Ajka mellett, Úrkúton egy központi fekvésű, mégis csendes környezetben elhelyezkedő 2104 négyzetméteres telken fekvő, akár két generáció számára is alkalmas két családi házat. Mindkét épület statikailag teljesen rendben van, sem felázás, sem dohosodás nincs. A 95 négyzetméteres, nagyobb alapterületű épületben három szoba, egy konyha, egy fürdőszoba, egy mosókonyha, a kisebb alapterületűben egy konyha és egy nagy méretű szoba helyezkedik el, további helyiségek kialakítására lehetőség van. A fűtésről cserépkályhák gondoskodnak, de a gázcsonk is az udvarban található. Iskola, óvoda, bölcsőde, posta, élelmiszer üzlet 5 percen belül gyalogosan elérhető. Az épület alatt pince helyezkedik el, az udvaron egy füstölő,melléképületek és egy garázs is található. Az ingatlan kifejezetten alkalmas lehet mind gazdálkodás, állattartás és vállalkozás céljára egyaránt. A telekkel közvetlen határos, további 2356 négyzetméteres terület megvásárlásával esetlegesen tovább bővíthető a telek. Úrkút szépfekvésű, erdővel és hegyoldalakkal övezett település a Kab-hegy északi oldalában, 400 méterrel a tengerszint felett. Keleti irányból Herend és Szentgál felől, nyugatról Ajka felől, délről Tótvázsonyról és Nagyvázsonyról érhető el. Veszprém 20 perc, Ajka 10 perc, a Balaton-part 30 perc távolságra található.KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETÍTŐI HÁLÓZATA NEVÉBEN:Oláh László Tanácsadó A hét minden napján 9-20 óra között.

+36703886Mutat

ELADÓ AJKA-PADRAGKÚTON CSENDES BARÁTSÁGOS KÖRNYÉKEN EGY HÁROM ÉS FÉL SZOBÁS CSALÁDI HÁZ!A ház 73nm, 756nm-es telken.Az ingatlan három szoba,egy félszoba,folyosó,konyha,kamra,fürdőszoba,wc elosztású. A ház melegéről gáz(cirkó) kazán gondoskodik.A nyári meleg ellen klíma is beszerelésre került.A nyílászárok hőszigetelt műanyagra lettek cserélve. A tető is felújításon esett át. A telken a lakóház mellett egy nagy méretű garázs, és egy fatároló található.Az ingatlan zsákutcában található, gyermekekkel ideális választás.Pár perces sétára buszmegálló,bolt,gyógyszertár található. Ajka 2 perc autóútra található illetve a kiváló tömegközlekedésnek köszönhetően busszal is ugyancsak 5 perc a városba jutni.Ajka a Bakonyt északi és déli részre osztó törésvonal mentén, a Dunántúli-középhegységben ? egy nyugat felé nyitott félmedencében, a Balatontól 40 km-re ? terül el. Északon Magyarpolány, délen Öcs és Halimba, nyugaton Kolontár és Devecser, míg keleten Kislőd és Úrkút a szomszédos települések. A várost könnyű megközelíteni, hiszen északon a 8-as főút határolja, és átszeli az ún. 20-as vasútvonal (Székesfehérvár?Szombathely). A település emellett a térség autóbusz-közlekedésének a csomópontja, közel 200 járatpárral. Több kis patak folyik át a városon: a Torna- és a Csinger-patak a belterületen, míg a Széles-víz, Csigere- és Polányi-patak a település határain. A városban mesterségesen létrehozott Csónakázó-tó található.

+36-70-428-2Mutat

KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS, CSAK AZ OTTHON CENTRUMNÁL!Értékesítésre kínálok Ajka-Padragkúton csendes, nyugodt környéken egy 2 szobás, 104 négyzetméteres családi házat 748 négyzetméteres rendezett telken. A telken a lakóház mellett egy nagy méretű garázs, és egy fatároló található. A ház fűtését cserépkályha biztosítja. A nyílászárók hőszigetelt műanyagra lettek cserélve. Ajka 2 perc autóútra található illetve a kiváló tömegközlekedésnek köszönhetően busszal is ugyancsak 5 perc a városba jutni.Ajka a Bakonyt északi és déli részre osztó törésvonal mentén, a Dunántúli-középhegységben – egy nyugat felé nyitott félmedencében, a Balatontól 40 km-re – terül el. Északon Magyarpolány, délen Öcs és Halimba, nyugaton Kolontár és Devecser, míg keleten Kislőd és Úrkút a szomszédos települések. A várost könnyű megközelíteni, hiszen északon a 8-as főút határolja, és átszeli az ún. 20-as vasútvonal (Székesfehérvár–Szombathely). A település emellett a térség autóbusz-közlekedésének a csomópontja, közel 200 járatpárral. Több kis patak folyik át a városon: a Torna- és a Csinger-patak a belterületen, míg a Széles-víz, Csigere- és Polányi-patak a település határain. A városban mesterségesen létrehozott Csónakázó-tó található.KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETÍTŐI HÁLÓZATA NEVÉBEN:Tóthné Marcona Szabina ingatlan Tanácsadó06-70-454-0498

+36703886Mutat

FIGYELMÜKBE AJÁNLOK AJKÁN A KÓRHÁZDOMBON EGY PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZAT!KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!A ház Ajka egyik legszebb részén, zöld övezetben, 10 percre a város központtól található. Ezt a takaros akár több generációnak is megfelelő családi házat azoknak ajánljuk, akik szeretik a nagy tereket , akiknél fontos hogy a család együtt legyen. A ház adottságai:-a ház 255 nm-én, két szinten 1 nappali,1 étkező, 5 szoba,gardrób, konyha,3 fürdőszoba, 1 kamra,kazánház került kialakításra-belső elrendezésének köszönhetően tágas, világos-belső kialakítása, a felújításhoz használt anyagok igényesek, hozzáértő kezek munkáját dicsérik-a szobák és a közlekedők laminált lappal, a többi helyiség járólappal fedett-a ház fűtését gázcirkó kazán illetve vegyes tüzelésű kazán amihez van egy 800l-es puffertartály biztosítja, de hangulatos cserépkályha is beépítésre került a nappaliban-a fűtésrendszer három éve lett felújítva. -a tető is teljesen megújult -műanyag hőszigetelt nyílászárok -a parkolás dupla garázsban biztosított-a kényelemről elektromos kapu, az esti kikapcsolódásról, pihenésről nagyméretű tetőterasz gondoskodik-az épület egy 1000 nm-es telken helyezkedik el, a hozzá tartozó udvar ápolt, gondozott, két tároló is kialakításra került-a tetőtér beépített,de a helyiségek nincsenek kialakítva ,ott még 100nm tér áll rendelkezésre-IDEÁLIS VÁLASZTÁS MIND ÁLLANDÓ LAKÁSNAK AKÁR KÉT GENERÁCIÓ SZÁMÁRA IS ILLETVE PANZIÓ KIALAKÍTÁSÁRA EGYARÁNT!-A TULAJDONVISZONYOK RENDEZETTEKHA FELKELTETTEM AZ ÉRDEKLŐDÉSÉT, HÍVJON BIZALOMMAL!Tóthné Marcona Szabina0670-454-0498

+36703886Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!