Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Fajsz központjában egy két részből (lásd az alaprajzot) álló sarokház alacsony áron eladó. A telken tulajdonképpen 3 házrész van, melyből az egyik jelenleg lakott,egy kedves idős néni által, de teljesen különálló, külön bejárattal, csak az utcafronti nagykapu felőli bejárat a közös. Az egyik házrész adatai: 2 szoba, konyha, spájz, fürdőszoba, WC, előtérből áll. Téglaépítésű, cseréptetős. Fűtése konvektoros. A szobák közül az egyik padlós, a másik műanyagpadlós. A meleg víz átfolyós gázkazánról megy, a konyhai részen nincs melegvíz, de könnyen megoldható az odavezetése. A másik házrész adatai: 2 szoba, folyosó, melynek végén a régi bejáratot az utcafrontról befalazták, de újranyitható, ha arra van igény. Palatetős, fatüzeléssel. Helyiségei műanyagpadlósak, cementlaposak. A két házrész között kis kert van, szőlővel, virágokkal, kerti csappal. A két házrésznek külön gázórája van, a 3. házrésztől le van választva. A villany és a víz közös órán fut. Kisebb tároló épület van még az udvaron, régen ezt nyárikonyhának használták. Tisztasági festés elegendő a beköltözéshez. Minden ablakuk redőnyös. A bútorok megegyezés, kérés szerint maradhatnak. Teljesen tehermentes az ingatlan. A közös udvarrészen van még nagyobb tárolási lehetőség, néhány gazdasági épület, autóval is be lehet állni, akár az udvarra, akár fedett szín alá. A sarokházat utcafrontról szilva- és meggyfák veszik körül, árnyékot adva az épületnek. Központi elhelyezkedésének köszönhetően szinte minden a szomszédban van: posta, boltok, iskola, templom. Némi fantáziával, átalakítással a két rész összehozható, vagy két generációnak is alkalmas ez olcsó ház. 

Kecskeméttől 50 kilométerre,Solton az 52-es főút mellett eladó,egy 3838 négyzetméteres összközműves sarki telken lévő,2 db családi házból álló,és a hozzá tartozó,üzemmel,raktárakkal,irodával,garázsokkal,mintabolttal ellátott péküzem a teljes ipari berendezéssel.Az ingatlan egy 240 négyzetméteres 4 szobás (+ mintabolt üzlethelység) ,egy 140 négyzetméteres 3 szobás házból áll,illetve egy 800 négyzetméter alapterületű,jelenleg már nem üzemelő péküzemet tartalmaz.Jellemzők:Főépület:-240 nm lakótér,4 szoba (+2 szoba kialakítható a tetőtérben)-beépített gépesített konyhabútor-műanyag és fa nyílászárók,redőnnyel,szúnyoghálóval-cserélt fürdőszobai burkolat-energiatakarékos LED-es világítás az egész házban-klimatizált-kültéri medence,szaletlivel és kerti sütögetővel-mintabolt a pékséghez-2 utcára nyíló telek,3 db külön bejárattalII.Ház:-140 nm lakótér,3 szoba-fa nyílászárók,redőnnyelPéküzem:-közel 800 nm alapterület-garázsok,raktárak,öltözők,irodák-ipari áram-ipari kemencék,ipari dagasztó-teljes infrastruktúra kiépítve-rendkívül jó elhelyezkedésA jelenleg már nem üzemelő péküzem,a teljes kapacitásán dolgozva 150 db pékséget és boltot látott el pékáruval folyamatosan."Figyelem az adatlap megbízónktól kapott adatok alapján készült, pontosságáért felelősséget nem tudunk vállalni!"AHOUSE36 kínálatában található összes ingatlannal kapcsolatban tudok felvilágosítást nyújtani.A tulajdonos kérésére bővebb információt és egyéb dokumentációt személyes találkozás esetén tudunk biztosítani!Szolgáltatásaink keresőügyfeleink részére díjmentesek.Az iroda legfrissebb, aktuális kínálatát a HOUSE36 saját weboldalán találja.Referencia szám: 3604820

A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja a 1630009472-es számú kiváló tulajdonságokkal bíró, Uszódi családi házat.A LIDO HOME Uszodi ház által kínált családi ház jellemzői:A ház Uszódon található folyamatosan karban tartott, 2011-ben részlegesen felújított, így azonnal költözhető állapotban várja új tulajdonosait.  Mivel a háznak két bejárata van ,és alsó felső szinten ugyan azon elhelyezkedéssel  lett építve.Akár társasházként, vagy két generáció részére is egyaránt megfelelő.A ház három egyforma szintes, így a két szint alatt elhelyezkedő 100 nm pince kitűnő helyet ad akár tárolásra,  barkácsolásra egyaránt.2011-ben a házat a tulajdonos elkezdte felújítani. A nyílászárok, cseréje megtörtént, felső szinten lévő fürdő, konyha is fel újítva.Az udvar le lett térkövezve, illetve 2011-ben egy 3 férőhelyes garázs is lett hozzá építve. Valamint egy kis zöld terület van még az 540 nm-es telken.2 évvel ezelőtt a ház külső vakolata is újítva lett.  A ház  asló és felső szintjén egyaránt  2 nagy szobából, nappali ebédlő külön illem helységből, és közlekedőből áll.Ezen nagy ház most igazán kedvező áron várja új gazdáját, valamint csere is beszámítható Siófok, és Budapest cserealap lehetséges, értékegyeztetéssel. Amennyiben a 00472-es számú a LIDO HOME által kínált Uszódi ház vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI ház felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.LIDO HOME- A kaposvári ingatlanok specialistája! 

Eladó egy 310 négyszögöles telken lévő, 220 m2-es, két szintes, teljesen alápincézett családi ház. A ház az 1990-es években épült, tíz éve teljeskörű felújításon esett át. Ki lett cserélve a tető, az összes nyílászáró hőszigetelt műanyagra, a teljes fűtési rendszer, az elektromos vezetékek, és kívülről dryvit szigetelés került rá.A pince szinten egy nagy garázs, és két tároló helység van. Az egyikben kapott helyet egy kombi cirkó, és egy vegyes tüzelésű kazán is alternatív fűtési lehetőségként.Az alsó lakószinten előszoba, konyha, beépített bútorral, spájz, étkező, nappali, ami akár ketté is választható, fürdőszoba, melyben fürdőkád és zuhanykabin is van, és külön mosó helység található. A tetőtérben egy tágas előtérből három külön bejáratú hálószoba, és zuhanyzós fürdőszoba került kialakításra a tíz évvel ezelőtti felújításkor.Ez a szint akár külön lakrésszé is átalakítható, melynek az alagsorból lévő feljáraton önálló bejárata lehet.A ház teljes szélességében hátul egy kb. 16 m2-es fedett terasz található. Az udvar rendezett, füvesített, de egy külön elkerített rész gazdálkodásra alkalmas, locsoláshoz fúrt kúttal. A telken található még egy kb. 30 m2-es melléképület, akár vállalkozás számára is alkalmas, mert ipari áram is be van kötve.Az ingatlan kizárólag a tulajdonossal történt előzetes telefonos egyeztetés után tekinthető meg.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!