Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

A HÁZAD, A MEGÉLHETÉSED EGY HELYEN LEHET! - ELADÓ CSALÁDI HÁZ ÉS ÜZLET JÁSZBERÉNYBEN!Jászberényi ingatlaniroda megvételre kínálja a 97291 számú, működéséhez és az életvitelhez egyaránt nagyon jó helyen lévő, egy épületben lévő CSALÁDI HÁZAT ÉS ÜZLETHELYISÉGET Jászberényben.A JÁSZBERÉNYI CSALÁDI HÁZRÓL ÉS ÜZLETHELYISÉGRŐL:- a családi házban lévő üzlethelyiség jelenleg nem funkcionál, a családi ház lakott- az igen jó helyen lévő házhoz közel van buszmegálló, közel a kórház, és a belváros is 10 perc gyaloglással elérhető- a ház az 50-es években épült, vályog falazatú, a bővítések téglafallal készültek, 2000-ben felújították- a 954 nm-es telken van az összesen 110 nm-es családi ház, melyből 25 nm-es helyiség üzlethelyiség. ebből a telekrészből bérel területet a  972695 számon külön meghirdetett 112 nm-es asztalos műhely és a 67 nm-es fedett, nyitott oldalú, betonozott kiszolgáló tároló- a központi fűtést kétféle kazán biztosítja, vegyes tüzelésű és gázkazán, illetve egyes helyiségekben gázkonvektor is van beépítve- a családi házban és üzlethelyiségben a víz, áram és gázellátása biztosított, a csatornarendszerre nincs rákötve- A 97291 SZÁMON HIRDETETT EGY ÉPÜLETBEN LÉVŐ CSALÁDI HÁZ ÉS ÜZLETHELYISÉG ÉS A 97295 SZÁMON HIRDETETT, EGY TELKEN LÉVŐ ASZTALOS MŰHELY CSAK EGYÜTT ELADÓAmennyiben a JÁSZBERÉNYBEN LÉVŐ, 97291 számú, ELADÓ CSALÁDI HÁZ ÉS ÜZLETHELYISÉG , vagy a kínálatunkban lévő bármelyik ház, lakás megnyerte tetszését, hívjon a +36-20/330-1432  telefonszámon.Hitelre vásárolna? Díjmentes ügyintézéssel biztosítjuk az Önnek legmegfelelőbb hitelkonstrukció kiválasztását.Szolgáltatásaink vásárlóink számára DÍJMENTESEK!Kérem, forduljon hozzám bizalommal, és bemutatom a JÁSZBERÉNYI CSALÁDI HÁZAT ÉS ÜZLETHELYISÉGET.OPENHOUSE! BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!

20/330-1Mutat

 A JÁSZBERÉNYI családi ház CSENDES KÖRNYÉKEN, A VÁROSKÖZPONTHOZ KÖZEL, 18 DARAB 4 M-ES TUJÁVAL BEÜLTETETT TELKEN BIZTOSÍTHATJA EGY NAGYCSALÁD, TÖBBGENERÁCIÓS CSALÁD ÉLETTERÉT.   A családi ház befektetésnek is jó lehetőség, vállalkozás indítására  is lehetőséget biztosít.A családi házban hat szoba , nappali szoba,  három konyha és három fürdőszoba áll a család rendelkezésére. A hosszú közlekedő a helyiségek könnyű megközelítését, egyben a zavartalan egyedüllétet, a lakrészek esetleges leválaszthatóságát is biztosítja. A kellemes méretű nappali a családi-közösségi programok nívós, hangulatos színtere.A JÁSZBERÉNYI   családi ház udvarát hangulatosan árnyékolják a nagyméretű tuják, kellemes pihenést biztosít az ide költözőknek. Ide biztosan szeret majd hazajárni! A környék kertvárosi hangulatú, a két utcáról való megközelítési lehetőség kellő rugalmasságot biztosít a közlekedésre.A családi ház várja új tulajdonosát!  Ezt a lakást nehezen lehet kinőni, kellő mozgásteret biztosít minden itt élőnek. A ház saját igény szerint variálható, modernizálható, a kreativitás és elképzelés nyugodtan formába önthető.INGYENES ÜGYINTÉZÉSSEL BIZTOSÍTJUK  a legmegfelelőbb hitelkonstrukció kiválasztását, és kedvező ügyvédi díjakkal dolgozunk.SZOLGÁLTATÁSAINK VÁSÁRLÓINK RÉSZÉRE INGYENESEK! Amennyiben a 79844 kódszámú JÁSZBERÉNYI CSALÁDI HÁZ, vagy a kínálatunkból bármely társasházi lakás, telek, mezőgazdasági ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bennünket Jászberényben vagy hívjon a 06 20 221-3520 telefonszámon. BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!    

20/330-1Mutat

ÁRCSÖKKENTÉS! A JÁSZBERÉNYI CSALÁDI HÁZ CSENDES- NYUGODT-BÉKÉS KÖRNYÉKEN, a VÁROSKÖZPONTHOZ, a FŐISKOLÁHOZ, a BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOKHOZ, az ÓVODA CENTRUMHOZ EGYARÁNT KÖZEL ÉPÜLT. A NAGYON IGÉNYES KIVITELEZÉSŰ, KIVÁLÓ ELOSZTÁSÚ CSALÁDI HÁZ TÁGAS TÉRKIHASZNÁLÁSSAL, LÁTVÁNYNAK IS KELLEMES, ÉLHETŐ ÉS LAKHATÓ.   A 30 nm-es melléképületben nyári konyha, spájz, műhely, tárolók és alatta 13 nm-es pince van kialakítva. A JÓ BORNAK kell a megfelelő hőmérséklet! A CSALÁDI HÁZBAN ÖT SZOBA, KONYHA-KAMRA, KÉT FÜRDŐSZOBA, KÖZLEKEDŐK, LÉPCSŐHÁZ szolgálják a család kényelmét, biztosítják a komfortérzetet. A házban a padlástér beépíthető, további helyiségek kialakíthatók. A radiátoros központi fűtést gázkazán és vegyes tüzelésű kazán látja el meleg vízzel, a lakói igénynek megfelelően.A JÁSZBERÉNYI   családi ház  kertje rendezett, a virágoskert, a konyhakert, a gyümölcsfák lehetőséget adnak a kikapcsolódásra, kertépítésre, a szabad levegőn való mozgásra, pihenésre egyaránt. A családi ház földszintjén 15 nm-es garázs biztosítja gépkocsi tárolását.HA CSALÁDJÁNAK BIZTOSÍTANI AKARJA A BÉKÉS NYUGALMAT, EZT BIZTOSAN MEGVESZI! Ezt a remek lehetőséget KÁR LENNE KIHAGYNI!INGYENES ÜGYINTÉZÉSSEL BIZTOSÍTJUK  a legmegfelelőbb hitelkonstrukció kiválasztását, és kedvező ügyvédi díjakkal dolgozunk.SZOLGÁLTATÁSAINK VÁSÁRLÓINK RÉSZÉRE INGYENESEK! Kérem, keressen, forduljon hozzám bizalommal,hívjon a 06 20 3205575 telefonszámon és bemutatom EZT A JÁSZBERÉNYI CSALÁDI HÁZAT!BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT! 

20/330-1Mutat

HA ÚJAT, JÓT ÉS ALAKÍTHATÓT AKARSZ, EZ AZ! - ELADÓ CSALÁDI HÁZ JÁSZBERÉNYBEN!Jászberényi ingatlaniroda megvételre kínálja a 95933 számú, új építésű, jelenleg  85  %-OS KÉSZÜLTSÉGI ÁLLAPOTÚ, A VEVŐI IGÉNY SZERINT  VÁLTOZTATHATÓ, CSALÁDI HÁZAT JÁSZBERÉNYBEN.A JÁSZBERÉNYI CSALÁDI HÁZRÓL:- a családi ház jelenleg is építés alatt van, a tetőtéri falak festését és a külső színezést a jelenlegi irányárban a tulajdonos elvégezteti- falazat LEIER 30-as téglából készült, és 5 cm-es hungarocell hőszigetelést kapott, a nyílászárók hőszigeteltek- a földszinten padlófűtés van, az emeleten radiátoros fűtés van tervezve- a fűtést és a meleg vizet IMMERGA  kombi kazán biztosítja- a 480 nm-es telken épült, földszint és tetőteres, összesen 145 nm-es családi ház jó lehetőség- a riasztórendszer helye kiépített, nincs telepítve- a ház folytatásában a garázs vázszerkezete és tetőszerkezete készen van- A HÁZ ÖSSZKÖZMŰVES, széles, aszfaltozott úton épül, a városközpont 1,5 km-re van- a telken termő gyümölcsfák vannak, 2 db fúrott kút segít az öntözésben- VEVŐI IGÉNY SZERINT A CSALÁDI HÁZ BEFEJEZÉSÉT A TULAJDONOS VÁLLALJA KÜLÖN KÖLTSÉGVETÉSSEL- OPCIÓ LEHET TÁRSASHÁZI LAKÁS BESZÁMÍTÁSAAmennyiben a JÁSZBERÉNYBEN LÉVŐ, 95933 számú, MEGVÁSÁROLHATÓ CSALÁDI HÁZ , vagy a kínálatunkban lévő bármelyik ház, lakás megnyerte tetszését, hívjon a +36-20/330-1432 telefonszámon.Hitelre vásárolna? Díjmentes ügyintézéssel biztosítjuk az Önnek legmegfelelőbb hitelkonstrukció kiválasztását.Szolgáltatásaink vásárlóink számára DÍJMENTESEK!Kérem, forduljon hozzám bizalommal, és bemutatom a  JÁSZBERÉNYI családi házat.OPENHOUSE! BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!

20/330-1Mutat

ÁRCSÖKKENÉS!!! ELADÓ VAGY KIADÓ  JÁSZBERÉNY SZÍVÉBEN, FŐÚTVONALAK TALÁLKOZÁSÁNÁL EZ AZ IGAZÁN EXKLUZÍV ADOTTSÁGOKKAL rendelkező CSALÁDI HÁZ . A KERT ELKÉPESZTŐ! Hihetetlen, hogy itt a város közepén egy igazi VADREGÉNYES HANGULATÚ, családbarát kert található.A CSALÁDI HÁZ alsó szintjén akár HÁROM ÜZLET HELYISÉG is kialakítható. Jelenleg egy üzletnek van kiadva.Gyönyörű, nyitott lépcsőházból az IDEÁLISAN KIALAKÍTOTT LAKÓSZINT re érünk, ahol hatalmas nappali, étkező, konyha, szoba, és egy nagy fürdőszoba lett kialakítva.A tetőtérben két szoba, gardrób és egy fürdőszoba van.NAGYSZERŰ LEHETŐSÉG EZ A HÁZ EGY "NAGYSZERŰ" CSALÁDNAK, ahol az üzlet helyiségek kiadásával a család kiegészítő jövedelemhez juthat. Amennyiben a 79244 KÓDSZÁMÚ JÁSZBERÉNYI CSALÁDI HÁZ , vagy a kínálatunkból bármely TÁRSASHÁZI LAKÁS, TELEK, MEZŐGAZDASÁGI INGATLAN felkeltette érdeklődését, keressen bennünket JÁSZBERÉNYBEN vagy hívjon a 06 20 3205575 telefonszámon.   Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal, kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára!Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése!Időpont egyeztetéssel hétvégén is állunk rendelkezésére!BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYLETEIT!  

20/330-1Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!