Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

A Jászberényi Openhouse Ingatlaniroda megvételre kínálja a 83503-as számú, JÁSZFÉNYSZARUI CSALÁDI HÁZAT.   Budapesttől 65 km-re JÁSZFÉNYSZARUN rohamosan fejlődő városban, a központhoz közel, csendes kis utcában CSALÁDI HÁZ várja új  gazdáját. .JÁSZFÉNYSZARU földrajzi elhelyezkedését tekintve közel van  JÁSZBERÉNY és HATVAN hoz mely városok számos munkalehetőséget kínálnak!JÁSZFÉNYSZARU 5660 fő lakosú városában található többek között a SAMSUNG gyár mely több száz embernek biztosít munkalehetőséget,emellett az ipari parkban is több multinacionális cég kínál munkalehetőséget,pl német autógyár.JÁSZFÉNYSZARUN kettő  óvoda és kettő általános iskola van és a városban a bölcsőde építése lassan be fejeződik.A JÁSZFÉNYSZARUI CSALÁDI HÁZ jellemzői:- 1965- ben épült vályogból,-2 szoba, konyha, kamra és egy verandából áll,- 65 m2 hasznos alapterülettel. --kisebb ráfordítással takaros kis otthon alakítható belőle.- a ház két utcára nyíló 1287 m2 telken fekszik, mely igény esetén megosztható.- kiválóan alkalmas, akár építkezni készülőknek is, hiszen nem kell albérletet fizetni ameddig felépül az új ingatlan.- csak át kell sétálni a kerten és máris az új otthonában találja magát.- a családi ház folytatásában található melléképületek lehetőséget nyújtanak állattartásra és a telek nagyságából adódóan kitűnő lehetőség gazdálkodásra is.Amennyiben a 82503- as számú JÁSZFÉNYSZARUI CSALÁDI HÁZ ,vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon, szívesen állok rendelkezésére.Vásárolna, de nincs rá kerete? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.BÍZZA PROFIKRA INGATLAN ÜGYEIT!

Eladásra kínálok egy központhoz közeli (10 perc kényelmes séta), jelenlegi formában is lakható, de igény szerinti felújításra váró családi házat Jásztelken csendes, nyugodt környezetben. A riasztóval is felszerelt családi ház 80nm-es, amiben 2,5szoba, konyha, fürdőszoba, folyosó és kamra /padlásfeljáró található. A fürdőszobában új bojler és wc kagyló került bevezetésre (szennyvízhálózatra rácsatlakoztatva). A fűtést gázkonvektorok biztosítják, de egyedi fűtésre is van lehetőség, mivel 3 kémény is rendelkezésre áll. Az ingatlanhoz tartozó telek nagysága 3809nm, ami megosztható és akár el is adható, de gazdálkodásra is kiválóan alkalmas. Jelenleg lucernával van beültetve és konyhakertnek is ki van hagyva egy kis darab. A telken melléképületek, 20nm-es műhely-ami alatt 20nm-es pince van; gyümölcsfák őszibarackfák, almafák, szilvafák, diófák, szőlők is találhatóak. Az ingatlan energetikai besorolása: F (Átlagos). A központban minden szolgáltatás, üzletek, közintézmények, orvosi rendelők, gyógyszertár elérhetőek. Jászberény 8km-re, Szolnok kb 35km-re fekszik. Munkalehetőség szempontjából több ingyenes céges buszjárat is közlekedik a településről mindkét irányba.Csak komoly érdeklődők jelentkezését várom!Az ár ésszerű keretek között alkuképes!Csere és havi szintű részletfizetési lehetőség nem megoldható!Hitelre történő vásárlás esetén kérem abban az esetben érdeklődjön,ha már van pozitív hitelminősítése,hogy biztosan kapni fog hitelt.Megértését köszönöm!

Jászberény és Jászfelsőszentgyörgy között, az Öregerdő részen kínáljuk eladásra ezt a 3500 négyzetméteres telken található 90 négyzetméteres teljes felújításon átesett vegyes falazatú családi házat. Az ingatlan és a hozzá tartozó 3500 négyzetméteres erdős terület, Jászberénytől, 5 km-re, Jászfelsőszentgyörgy irányában található. A ház az 1960-as években vályogból épült tégla alapra. A tulajdonos 2010-ben minőségi anyagok felhasználásával, megkezdte az ingatlan teljes felújítását, melyet 2015-ben fejezett be, és így alakult ki egy modern belsővel és a régi kor hangulatát idéző enteriőr.Az elsődleges fűtés vegyes tüzelésű kazánnal történik, azonban a nappaliban elhelyezésre került egy kandalló is. A konyhában - mely járólap burkolatot kapott - található egy működő kemence. A szobák parkettásak, a közlekedő helyiségek járólaposak, melyek közül a fürdő és a mosóhelyiség padlófűtést kapott. A környék nagyon biztonságos. Az ingatlantól a legközelebbi buszmegálló gyalog 15 percre található, egyéb közlekedés autóval lehetséges. A vételár tartalmazza a konyhabútort a beépített modern gépekkel. Ha szereti a tanyasi életet egy nyugodt csendes helyen akkor megtalálta a számára megfelelő, csalódásmentes ingatlant.További információért hívjon bizalommal. Ingyenes hitel tanácsadás! BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. ...TOVÁBBI, TÖBB EZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 192644

ÁR CSÖKKENTÉS!A Jászberényi Openhouse Ingatlaniroda megvételre kínálja a 85107-es számú, JÁSZKISÉRI CSALÁDI HÁZAT. A jÁSZKISÉRI CSALÁDI HÁZ jellemzői: - 6 SZOBÁS, 196 NM-ES CSALÁDI HÁZ,- MELYNEK A FÖLDSZINTJE VENDÉGLÁTÓ EGYSÉGGÉ ÁTALAKÍTOTT. - A jelenleg üzemen kívüli létesítmény működhet tovább vendéglátós egységként, növelve ezzel Jászkisér vendéglátásának és turista forgalmának ellátását. -- a bejáratott egység egy ÚJ ARCULAT  és ÚJ KÍNÁLAT  megteremtésével újra a fiatalok, a szórakozni vágyók, a régi vendégek kedvenc helye lehet.- ha döntött a vendéglátós vállalkozás indításában, itt a komoly lehetőség és esély, hogy azt meg is valósítsa. - a vendégtér újra két nagyméretű szobává alakításával viszont akár kétgenerációs CSALÁDI HÁZ TULAJDONOSA  lehet ön és családja.- a jászkiséri vendéglátó egység és családi ház nagyméretű,-1486 nm-es telken,  KÖZEL 100 NM- ES VENDÉGLÁTÓ ÉS KISZOLGÁLÓ HELYISÉGEKKEL,- az emeleten szintén KÖZEL 100 NM-ES LAKÓTÉRREL azonnal megvásárolható.- összközműves, az emeleti fűtést gázkonvektorok,- a földszint fűtését gázkazán és vegyes tüzelésű kazán egyaránt tudja biztosítani.-A JÁSZKISÉRI VENDÉGLÁTÓ-CSALÁDI HÁZ a városközponttól 5 percre, jó helyen, mindenhez közel, nyugodt, biztonságos helyen várja,az új tulajdonost.- AZ ÉPÜLET RIASZTÓRENDSZERREL VÉDETT. - 380 V-os ipari áram biztosított, ami szükséges egy vendéglátós vállalkozás működtetéséhez.- a vendéglátó-családi ház nagyméretű kertjében füvesített terület,-480 nm-es zöldséges és konyhakert, termőre fordult gyümölcsfák adnak munkát és egyúttal segítik a megélhetést.- ásott kútból van lehetőség a takarékos öntözésre.-  a zöld sövénnyel körbekerített telek látványos és szemet gyönyörködtető.- a JÁSZKISÉRI VENDÉGLÁTÓ-CSALÁDI HÁZHOZ egy 7 nm-es kazánház és egy 14 nm-es garázs is tartozik.- a  vendéglátó egység előtt nagyméretű, 30 nm-es terasz készült,- LINDAB-lemezből készült tetőhéjazattal, és további két terasz segíti a házba történő bejutást. - az újra festett üzlethelyiség és emeleti lakórész várja a biztosan elégedett tulajdonosát.Amennyiben a 85107- es számú JÁSZKISÉRI CSALÁDI HÁZ ,vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon, szívesen állok rendelkezésére.Vásárolna, de nincs rá kerete? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.BÍZZA PROFIKRA INGATLAN ÜGYEIT!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!