Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

VÁLLALKOZÓK,BEFEKTETŐK FIGYELEM! ITT A BIZTOS MEGÉLHETÉS!Jász-Nagykun-Szolnok megye közlekedésileg jól megközelíthető részén - az M3 autópályától 25 km-re, Budapesttől 85 km-re-eladó egy biztos megélhetési alapot nyújtó telephely, melynek területe 79103 m2. A telep körbekerített, zárható, saját betonúthálózata van, önálló elektromos hálózattal és vízellátással rendelkezik. A telephely alkalmas akár ipari, akár mezőgazdasági célra, de alkalmas tárolási bázis, vagy gépjármű telephely kialakítására is. A telephely tartozéka egy 1999-ben épült takarmánykeverő üzem, amelyet azolasz MEC-ZOO cég tervezett, gyártott és végezte a kivitelezést. Az üzem teljesen automatizált. Alkalmas egy műszakban 40 t dercés, vagy 20 t granulált táptakarmány gyártására. Létesítmények: 2 db tároló épület szilárd burkolattal(1000 m2/db), 2 db tároló épület szilárd burkolat nélkül(1000 m2/db), 1 db komplett takarmánykeverő épület(450 m2), 2 db kültéri beton tárolótér(4000 m2/db), 8 db egybefüggő kültéri,támfallal osztott beton tárolótér(320 m2/db-össz: 2560 m2), 1 db elektromos trafo 1000 kWh.(60% tul.hányad) 1 db mélyfúrású kút-270 m mély(60% tul.hányad), 1 db vízmű(60% tul.hányad), 1 db hidroglóbusz-50 m3(60% tul.hányad).A telephely telekáron eladó!Irányár:8 EUR/m2 + ÁFA.Megvásárolható ingatlanként, vagy céggel együtt is!Érdeklődhet: Gál Edit 0670/931-60-53 Vevőkörünknek Folyamatosan Keresünk Eladó - Bérbeadó Ingatlanokat! Amennyiben a vásárláshoz még el kell adnia lakását, házát, abban is tudok segíteni! Hitel, illetve Ügyvédi ügyintézésben is állok rendelkezésére!Referencia szám: 414773

(1)786-8Mutat

Az 1500 nm-es Hotel az 1990-es években indult családi vállalkozás, mely jelenleg 30 darab klimatizált szobával és több mint 160 fő befogadó képességű étteremmel rendelkezik. Jászberény Budapesttől 80 km-re keletre, Jász-Nagykun-Szolnok megyében található 28.000 fős város, a Jászság legnagyobb települése és központja. Megközelíteni Budapestről az M3-as autópályán, valamint a 31-es főúton lehetséges. Több száz éves történelme, ápolt hagyományai, kulturális öröksége, de emellett fejlett infrastruktúrája lévén egyaránt kedvelt turisztikai és befektetői célpont. A város folyamatos fejlődésének köszönhetően a turisztikai és befektetői szolgáltatási igények mind magasabb fokú kielégítése ma már elengedhetetlen. Ennek megvalósításában a Hotel már több mint 15 éve aktívan részt vesz, és folyamatos fejlesztéssel, bővítéssel követi a piaci igények növekedését. A hotel jelenleg 30 darab szobával rendelkezik, összesen 65 fő befogadására alkalmas. Az étterem egyaránt alkalmas rendezvények bonyolítására (esküvők, konferenciák) és hagyományos a-la-carte kiszolgálásra. Saját energiatermelő rendszerrel rendelkezik, villany + meleg víz, valamint saját vízellátással is. Minden szobában a hűtés-fűtés külön szabályozható. Az udvar 24db autó számára biztosít zárt parkolót. Egy 140 nm-es különálló lakóház garázzsal tartozik még az épületegyütteshez. A rendkívül kedvezményes ár magába foglalja a teljes felszerelést, berendezést, ügyfélkört és az előre történt szobafoglalásokat is. Egyedülálló lehetőség, biztos megélhetés, rendkívül kedvező ár, hívjon mielőbb!(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

A MUNKÁD, MŰHELYED A HÁZADDAL EGY TELKEN LEHET! - ELADÓ ASZTALOS MŰHELY JÁSZBERÉNYBEN!Jászberényi ingatlaniroda megvételre kínálja a 97295 számú, működéséhez nagyon jó helyen lévő, jelenleg nem működő ASZTALOSMŰHELYT ESZKÖZEIVEL ÉS BERENDEZÉSEIVEL EGYÜTT JÁSZBERÉNYBEN.A JÁSZBERÉNYI MŰHELYRŐL:- a műhely jelenleg nem üzemel, de beüzemelés után azonnal indítható- a műhely 2000-ben épült, tégla falazatú, jó állapotban van, de más jellegű vállalkozás számára is hasznosítható- a 112 nm-es műhelyrészben kazánház, szociális blokk, és négy részből álló műhely található- fedett, nyitott oldalú, betonozott kiszolgáló tároló rész készült 67 nm-es területen- rendelkezésre áll 3X40 A-es ipari áram, a levegőhálózat kiépített, a levegő kompresszorral biztosítható- a központi fűtést kétféle kazán biztosítja, vegyes tüzelésű és gázkazán- a 954 nm-es telekből a műhely működéséhez szükséges telekrész bérlemény- a műhely víz, áram és gázellátása biztosított, a csatornarendszerre nincs rákötve- A 97295 SZÁMON HIRDETETT, EGY TELKEN LÉVŐ ASZTALOS MŰHELY, ÉS A 97291 SZÁMON HIRDETETT, EGY ÉPÜLETBEN LÉVŐ CSALÁDI HÁZ ÉS ÜZLETHELYISÉG CSAK EGYÜTT ELADÓ- OPCIÓ LEHET AZ ASZTALOS MŰHELY BÉRBEVÉTELE ISAmennyiben a JÁSZBERÉNYBEN LÉVŐ, 97295 számú, ELADÓ ASZTALOS MŰHELY , vagy a kínálatunkban lévő bármelyik ház, lakás megnyerte tetszését, hívjon a +36-20/330-1432  telefonszámon.Hitelre vásárolna? Díjmentes ügyintézéssel biztosítjuk az Önnek legmegfelelőbb hitelkonstrukció kiválasztását.Szolgáltatásaink vásárlóink számára DÍJMENTESEK!Kérem, forduljon hozzám bizalommal, és bemutatom a JÁSZBERÉNYI asztalos műhelyt.OPENHOUSE! BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: