Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Jászberény és Jászfelsőszentgyörgy között, az Öregerdő részen kínáljuk eladásra ezt a 3500 négyzetméteres telken található 90 négyzetméteres teljes felújításon átesett vegyes falazatú családi házat. Az ingatlan és a hozzá tartozó 3500 négyzetméteres erdős terület, Jászberénytől, 5 km-re, Jászfelsőszentgyörgy irányában található. A ház az 1960-as években vályogból épült tégla alapra. A tulajdonos 2010-ben minőségi anyagok felhasználásával, megkezdte az ingatlan teljes felújítását, melyet 2015-ben fejezett be, és így alakult ki egy modern belsővel és a régi kor hangulatát idéző enteriőr.Az elsődleges fűtés vegyes tüzelésű kazánnal történik, azonban a nappaliban elhelyezésre került egy kandalló is. A konyhában - mely járólap burkolatot kapott - található egy működő kemence. A szobák parkettásak, a közlekedő helyiségek járólaposak, melyek közül a fürdő és a mosóhelyiség padlófűtést kapott. A környék nagyon biztonságos. Az ingatlantól a legközelebbi buszmegálló gyalog 15 percre található, egyéb közlekedés autóval lehetséges. A vételár tartalmazza a konyhabútort a beépített modern gépekkel. Ha szereti a tanyasi életet egy nyugodt csendes helyen akkor megtalálta a számára megfelelő, csalódásmentes ingatlant.További információért hívjon bizalommal. Ingyenes hitel tanácsadás! BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. ...TOVÁBBI, TÖBB EZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 192644

Jászberényi ingatlaniroda megvételre kínálja a 97291 számú, működéséhez és az életvitelhez egyaránt nagyon jó helyen lévő, egy épületben lévő CSALÁDI HÁZAT ÉS ÜZLETHELYISÉGET Jászberényben.A JÁSZBERÉNYI CSALÁDI HÁZRÓL ÉS ÜZLETHELYISÉGRŐL:- a családi házban lévő üzlethelyiség jelenleg nem funkcionál, a családi ház lakott- az igen jó helyen lévő házhoz közel van buszmegálló, közel a kórház, és a belváros is 10 perc gyaloglással elérhető- a ház az 50-es években épült, vályog falazatú, a bővítések téglafallal készültek, 2000-ben felújították- a 954 nm-es telken van az összesen 110 nm-es családi ház, melyből 25 nm-es helyiség üzlethelyiség. ebből a telekrészből bérel területet a  972695 számon külön meghirdetett 112 nm-es asztalos műhely és a 67 nm-es fedett, nyitott oldalú, betonozott kiszolgáló tároló- a központi fűtést kétféle kazán biztosítja, vegyes tüzelésű és gázkazán, illetve egyes helyiségekben gázkonvektor is van beépítve- a családi házban és üzlethelyiségben a víz, áram és gázellátása biztosított, a csatornarendszerre nincs rákötve- A 97291 SZÁMON HIRDETETT EGY ÉPÜLETBEN LÉVŐ CSALÁDI HÁZ ÉS ÜZLETHELYISÉG ÉS A 97295 SZÁMON HIRDETETT, EGY TELKEN LÉVŐ ASZTALOS MŰHELY CSAK EGYÜTT ELADÓAmennyiben a JÁSZBERÉNYBEN LÉVŐ, 97291 számú, ELADÓ CSALÁDI HÁZ ÉS ÜZLETHELYISÉG , vagy a kínálatunkban lévő bármelyik ház, lakás megnyerte tetszését, hívjon a +36-20/330-1432  telefonszámon.Hitelre vásárolna? Díjmentes ügyintézéssel biztosítjuk az Önnek legmegfelelőbb hitelkonstrukció kiválasztását.Szolgáltatásaink vásárlóink számára DÍJMENTESEK!Kérem, forduljon hozzám bizalommal, és bemutatom a JÁSZBERÉNYI CSALÁDI HÁZAT ÉS ÜZLETHELYISÉGET.OPENHOUSE! BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!A JÁSZBERÉNYI CSALÁDI HÁZRÓL ÉS ÜZLETHELYISÉGRŐL:- a családi házban lévő üzlethelyiség jelenleg nem funkcionál, a családi ház lakott- az igen jó helyen lévő házhoz közel van buszmegálló, közel a kórház, és a belváros is 10 perc gyaloglással elérhető- a ház az 50-es években épült, vályog falazatú, a bővítések téglafallal készültek, 2000-ben felújították- a 954 nm-es telken van az összesen 110 nm-es családi ház, melyből 25 nm-es helyiség üzlethelyiség. ebből a telekrészből bérel területet a  972695 számon külön meghirdetett 112 nm-es asztalos műhely és a 67 nm-es fedett, nyitott oldalú, betonozott kiszolgáló tároló- a központi fűtést kétféle kazán biztosítja, vegyes tüzelésű és gázkazán, illetve egyes helyiségekben gázkonvektor is van beépítve- a családi házban és üzlethelyiségben a víz, áram és gázellátása biztosított, a csatornarendszerre nincs rákötve- A 97291 SZÁMON HIRDETETT EGY ÉPÜLETBEN LÉVŐ CSALÁDI HÁZ ÉS ÜZLETHELYISÉG ÉS A 97295 SZÁMON HIRDETETT, EGY TELKEN LÉVŐ ASZTALOS MŰHELY CSAK EGYÜTT ELADÓAmennyiben a JÁSZBERÉNYBEN LÉVŐ, 97291 számú, ELADÓ CSALÁDI HÁZ ÉS ÜZLETHELYISÉG , vagy a kínálatunkban lévő bármelyik ház, lakás megnyerte tetszését, hívjon a fent megadott  telefonszámon.BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!

HA ÚJAT, JÓT ÉS ALAKÍTHATÓT AKARSZ, EZ AZ! - ELADÓ CSALÁDI HÁZ JÁSZBERÉNYBEN!Jászberényi ingatlaniroda megvételre kínálja a 95933 számú, új építésű, jelenleg  85  %-OS KÉSZÜLTSÉGI ÁLLAPOTÚ.A JÁSZBERÉNYI CSALÁDI HÁZRÓL:- a családi ház jelenleg is építés alatt van, a tetőtéri falak festését és a külső színezést a jelenlegi irányárban a tulajdonos elvégezteti- falazat LEIER 30-as téglából készült, és 5 cm-es hungarocell hőszigetelést kapott, a nyílászárók hőszigeteltek- a földszinten padlófűtés van, az emeleten radiátoros fűtés van tervezve- a fűtést és a meleg vizet IMMERGA  kombi kazán biztosítja- a 480 nm-es telken épült, földszint és tetőteres, összesen 145 nm-es családi ház jó lehetőség- a riasztórendszer helye kiépített, nincs telepítve- a ház folytatásában a garázs vázszerkezete és tetőszerkezete készen van- A HÁZ ÖSSZKÖZMŰVES, széles, aszfaltozott úton épül, a városközpont 1,5 km-re van- a telken termő gyümölcsfák vannak, 2 db fúrott kút segít az öntözésben- OPCIÓ LEHET TÁRSASHÁZI LAKÁS BESZÁMÍTÁSA!Amennyiben a JÁSZBERÉNYBEN LÉVŐ, 95933 számú, MEGVÁSÁROLHATÓ CSALÁDI HÁZ , vagy a kínálatunkban lévő bármelyik ház, lakás megnyerte tetszését, hívjon a +36-20/330-1432 telefonszámon.Hitelre vásárolna? Díjmentes ügyintézéssel biztosítjuk az Önnek legmegfelelőbb hitelkonstrukció kiválasztását.Szolgáltatásaink vásárlóink számára DÍJMENTESEK!Kérem, forduljon hozzám bizalommal, és bemutatom a  JÁSZBERÉNYI családi házat.OPENHOUSE! BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!