Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

+36306324Mutat

 A JÁSZBERÉNYI családi ház CSENDES KÖRNYÉKEN, A VÁROSKÖZPONTHOZ KÖZEL, 18 DARAB 4 M-ES TUJÁVAL BEÜLTETETT TELKEN BIZTOSÍTHATJA EGY NAGYCSALÁD, TÖBBGENERÁCIÓS CSALÁD ÉLETTERÉT.   A családi ház befektetésnek is jó lehetőség, vállalkozás indítására  is lehetőséget biztosít.A családi házban hat szoba , nappali szoba,  három konyha és három fürdőszoba áll a család rendelkezésére. A hosszú közlekedő a helyiségek könnyű megközelítését, egyben a zavartalan egyedüllétet, a lakrészek esetleges leválaszthatóságát is biztosítja. A kellemes méretű nappali a családi-közösségi programok nívós, hangulatos színtere.A JÁSZBERÉNYI   családi ház udvarát hangulatosan árnyékolják a nagyméretű tuják, kellemes pihenést biztosít az ide költözőknek. Ide biztosan szeret majd hazajárni! A környék kertvárosi hangulatú, a két utcáról való megközelítési lehetőség kellő rugalmasságot biztosít a közlekedésre.A családi ház várja új tulajdonosát!  Ezt a lakást nehezen lehet kinőni, kellő mozgásteret biztosít minden itt élőnek. A ház saját igény szerint variálható, modernizálható, a kreativitás és elképzelés nyugodtan formába önthető.INGYENES ÜGYINTÉZÉSSEL BIZTOSÍTJUK  a legmegfelelőbb hitelkonstrukció kiválasztását, és kedvező ügyvédi díjakkal dolgozunk.SZOLGÁLTATÁSAINK VÁSÁRLÓINK RÉSZÉRE INGYENESEK! Amennyiben a 79844 kódszámú JÁSZBERÉNYI CSALÁDI HÁZ, vagy a kínálatunkból bármely társasházi lakás, telek, mezőgazdasági ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bennünket Jászberényben vagy hívjon a 06 20 221-3520 telefonszámon. BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!    

+36-57-400-Mutat

Kunszentmárton központjában, a sétáló utca folytatásában vált eladóvá ez a 920nm-es telken található 80nm-es családi ház. Az ingatlant felújították, a régi ablakok helyett új, műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. A lakóterület kettő nagy szobából, konyhából - kamrával, előszobából, valamint két fürdőszobából áll. Az ingatlan fenntartási költségei minimálisak, a fűtés és meleg víz előállítása éjszakai áramról történik. Mind a háztartási áram (220 Volt), mind az ipari áram (380 Volt) rendelkezésre áll, mindkét épületben bekötve. A vastag falaknak, valamint a villanyfűtésnek köszönhetően a rezsi költségek igen kedvezőek. A meleg víz ellátásról két bojler gondoskodik. A telken több melléképület, egy garázs, valamint egy külön bejárattal rendelkező (akár teljesen leválasztható) házrész is található. Iskola, óvoda, a piac, az orvosi rendelő pár perces sétával elérhető. A részletekért hívjon bizalommal!Ingyenes hitel tanácsadás! BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. ...TOVÁBBI, TÖBB EZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 200024

Nagy családosok lehetősége!Eladó Jászberényben jelenleg 4 szobával rendelkező családi ház, két külön lakrésszel, ahol mind a tetőtérben, mind a szuterén részben még akár +3-4 szoba is kialakítható a ház adottságai alapján. Az épület kívülről jó állapotú, alsó része vegyes falazat, felső szintje téglából épült. A tető szerkezete,a gerendák és a beton födém stabil, legfelső szinten még kb 50 nm hasznos lakótér beépíthetőségre van lehetőség. A tető borítása hullámpala, nyílászárók fa szerkezetűek. Az ingatlan emeletét vegyes tüzelésű kazánnal, míg a földszintet gáz konvektorokkal fűtötték. A fenti lakó rész kisebb ráfordítással lakható állapotú,itt található 3 szoba, konyha, egy fürdő káddal és WC-vel, az alsó szint felújításra szorul, ahol egy tágas konyha, szoba, kamra és WC lett kialakítva. A ház egy hátsó bejáratán keresztül jutunk a fsz-en elhelyezkedő kazán házba és a 27 nm-es garázsba. A kert nem túl nagy, de nem is kicsi, 463 nm-ével kellemes időtöltésre kínál lehetőséget egy család számára. Melléképületek plusz rakodási lehetőséget biztosítanak.Vásárlási lehetőségek és a belváros pár percre az ingatlantól.Kérdés esetén hívjanakNÁLUNK VEVŐINKNEK MINDEN SZOLGÁLTATÁS DÍJMENTES!Megtalálta a megfelelő ingatlant, ám megvásárlásához hitelre van szüksége?DÍJMENTES Hitel Centrumunk banksemleges tanácsadással, és teljes körű ügyintézéssel áll az Ön szolgálatára!CSAK NÁLUNK: EGYEDÜLÁLLÓ LAKÁSHITEL konstrukciók a tőlünk vásárolt ingatlanok finanszírozásához.Jöjjön el egy díjmentes tanácsadásra!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!