Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Referenciaszám: H339587Szeretne Szombathely környékén igényes, modern környezetben, egy luxus kivitelű házban élni? Itt a kihagyhatatlan lehetőség!! JÁK lakóparki övezetében kínálom eladásra ezt a kivételes lehetőségekkel bíró, 235 négyzetméteres, 4 szobás, földszintes, 2015-ben épült családi házat. Megkímélheti magát a kivitelezéssel, építkezéssel járó izgalmaktól, hiszen az ingatlan újszerű, 90 %-os készültségben van. Kialakítását tekintve kényelmes tágas terek jellemzik, luxussal tűzdelve. A DK -i tájolású nappali és konyha-étkező 75 négyzetméter, ami a ház központi élettere. A hatalmas 20 nm-es fürdőben beépített masszázskád van, míg a teraszon kültéri jakuzzi . A ház minden helységében kialakított egyedi fénytechnika is szolgálja kikapcsolódást, relaxálást. A tágas terasz kiváló lehetőséget ad családi, baráti összejövetelekre. A dupla garázs 2 gépkocsi beállására ad lehetőséget.A telek 1,8 méter magas, egyedi, épített kerítéssel körbe kerített.A ház távvezérléses irányításának előkészületei megtörténtek, ennek befejezése az új tulajdonosra vár.Ha fontos Önnek a nívós környezet, és egy modern, kivételes lehetőségekkel bíró házat keres, most megtalálta. Az egyedi megoldásokkal tűzdelt ház letisztult, modern hangulatú, ahol a kényelemhez és élhető élettérhez minden adott.De a ház ideális választás lehet egy többgenerációs családnak is.Hitelre van szüksége?Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Referenciaszám: H341643Szombathelytől 10 km-re, Jákon, jó állapotú, 160 nm-es, 4 szobás családi ház 1500 nm-es telken eladó. Csendes zsákutcában fekszik, szépen gondozott kertje biztosítja a jó pihenést. Az otthon melegét vegyes tüzelésű kazán szolgáltatja. Az 1995-ben épült ház alsó szintjének központi helye a tágas nappali, boltíves megoldással csatlakozik hozzá az étkező és a lengőajtóval, valamint átadó pulttal összekapcsolt konyha. Itt található még két kellemes méretű, világos szoba, fürdő, wc, és a kazánház, amely az udvarról is megközelíthető. A tetőtéri barátságos, erkélyes társalgóból nyílik két hangulatos szoba, fürdőszoba és tároló. Külön tégla épületben kapott helyet a nyári konyha és a garázs, amely mellett fedett kocsibeálló is van. A település teljes közmű hálózattal rendelkezik, amely magában foglalja a gázt, vizet, csatornát, telefont, illetve a kábel tv-t. Helyben működik posta, bolt, orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda, iskola. Az úthálózat jól kiépített. A település minden irányból jól és könnyen megközelíthető. A falu különlegessége és büszkesége a méltán híres román stílusú templom.Hitelre van szüksége?Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

ÁRCSÖKKENÉS!!!Jákon, a Szabadnép utca, Szentpéterfa felé kivezető szakaszán eladó ez a remek családi-ikerház.Ideális pároknak,nyudíjasoknak, akik szeretnek egy nagyközségben, mégis közel Szombathelyhez lakni.  A ház belső felújítása 2015-ben megtörtént, így jelentős értéknövekedésen esett át. Nem kell már a kiszámolhatatlan felújítási költségekkel és a kivitelezőkkel kalkulálni. -A ház 720-nm-en helyezkedik el, külön faház-tárolóval. -A tetőcsere új cserepezéssel 5 éve történt meg. A födémet betonfödémmel készítették, így akár könnyen beépíthető a tetőtér is.  -A nyílászárócserék szintén megtörténtek, új bejárati ajtó, új  műanyag ablakok lettek beépítve. Az ablakok szúnyoghálóval és redőnnyel szereltek. - A fürdőszoba is teljesen felújított. Épített zuhanyzó, szép szaniterek és falsíkba szerelt polcok teszik teljessé a fürdőt. - A különálló konyhából közvetlen ki lehet menni a hátsó teraszra és a  kertbe. -Az egyik szoba mérete 19 nm2, a másik szoba 15 nm2-es.  -A tágas étkezőben fa tüzelésű kandalló van.   -A házban külön wc és háztartási helyiség is ki lett alakítva. -A ház fűtése gázkazánnal és egy vegyes tüzelésű öntöttvas kazánnal is megoldható a kandallón kívül. Gondolja át 2017-es építési és vásárlási terveit. Most a szombathelyi panel lakását lecserélheti egy jáki házra.Amennyiben megtekintené, kérem hívjon bizalommal és megnézhetjük együtt.  A tulajdonos kizárólagosan irodánkat bízta meg az értékesítéssel.  

ÁRCSÖKKENÉS!!!Jákon, a Szabadnép utca, Szentpéterfa felé kivezető szakaszán eladó ez a remek családi-ikerház egyik fele. Ideális pároknak, családoknak, akik szeretnek egy nagyközségben, mégis közel Szombathelyhez lakni.  A ház belső felújítása 2015-ben megtörtént, így jelentős értéknövekedésen esett át. Nem kell már a kiszámolhatatlan felújítási költségekkel és a kivitelezőkkel kalkulálni. -A ház 720-nm-en helyezkedik el, külön faház-tárolóval. -A tetőcsere új cserepezéssel 5 éve történt meg. A födémet betonfödémmel készítették, így akár könnyen beépíthető a tetőtér is.  -A nyílászárócserék szintén megtörténtek.  -Új bejárati ajtó, új  műanyag ablakok lettek beépítve. Az ablakok szúnyoghálóval és redőnnyel szereltek. - A fürdőszoba is teljesen felújított. Épített zuhanyzó, szép szaniterek és falsíkba szerelt polcok teszik teljessé a fürdőt. - A különálló konyhából közvetlen ki lehet menni a hátsó teraszra és a  kertbe. -Az egyik szoba mérete 19 nm2, a másik szoba 15 nm2-es.  -A tágas étkezőben fa tüzelésű kandalló van.   -A házban külön wc és háztartási helyiség is ki lett alakítva. -A ház fűtése gázkazánnal és egy vegyes tüzelésű öntöttvas kazánnal is megoldható a kandallón kívül. Gondolja át 2017-es építési és vásárlási terveit. Ha szombathelyi lakását lecserélné egy jáki házra, akkor feltétlenül nézze meg ezt a házat. Amennyiben megtekintené, kérem hívjon bizalommal és megnézhetjük együtt.  A tulajdonos kizárólagosan irodánkat bízta meg az értékesítéssel.  

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: