Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS, CSAK AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN!HÓDMEZŐVÁSÁRHELYEN, a BELVÁROSBAN kínálom eladásra ezt a kiváló állapotú második emeleti lakást.Hódmezővásárhely belvárosában eladó egy nagyon szép, amerikai stílusú második emeleti lakás. Az ajtón belépve beépített előszobai tárolóval ellátott rész van kialakítva. Innen balra a szintén beépített konyhai gépekkel ellátott, igényes konyha található. Szemben tágas légterű nappali, ami a térelválasztó fél falnak és dísztéglával burkolt oszlopnak köszönhetően az étkező terület részben elkülönített kialakítására is remek lehetőséget ad. Balra a kisebb szoba található. A nappaliból nyíló vizesblokk előtere mosókonyhának használható, itt található a lakás egyedi fűtését biztosító gázkazán is. A fürdőszobában helyet kapott egy sarokkád valamint egy zuhanyzó kabin is. A WC külön helyiségben található. A nagyobbik szobában teljes fal hosszában beépített, tolóajtós szekrény található, mely remek tárolási lehetőséget biztosít. A nyílászárók fából készültek, Wellux tipusúak, minden ablak fényárnyékolóval ellátott, valamint a lakás klimatizált. Az ingatlan csendes, kulturált lépcsőházban a 2. emeleten helyezkedik el.Az ingatlan árában benne foglaltatik a zárt udvarban lévő 16,5 nm garázs, vagy igény esetén garázs nélkül is eladó a lakás!!! A lakást a belváros szívében lakást keresők számára ajánljuk.Amennyiben az ingatlan vásárláshoz banki finanszírozásra, CSOK-ra van szüksége,szakértő hitelügyintéző munkatársunk teljes körű, díjmentes hitel- és biztosításközvetítési szolgáltatással áll rendelkezésére.Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon nyugodtan!Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum Weboldalán.

+36704124Mutat

KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS, CSAK AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN!HÓDMEZŐVÁSÁRHELYEN, a belvároshoz közel, frekventált helyen kínálom eladásra ezt a jó állapotú hetedik emeleti lakást.Hódmezővásárhely belvárosához közel, frekventált helyen eladó egy szép, tágas, kihelyezett előteres, DUPLA ERKÉLYES hetedik emeleti lakás. Az ajtón belépve a kihelyezett előtér kínál jó lehetőséget tárolásra, ahonnan az étkezőbe érkezünk. Itt található nagy méretű beépített szekrény, mely kiváló tárolási lehetőség. Innen balra a tágas, világos nappaliba lépünk, ahol francia ágy mellett elhelyezett ülőgarnitúra, szekrénysor sem kelti zsúfoltság érzését. A nappaliból nyíló erkély városi panorámát biztosít. A második erkély a kisebb szobából nyílik, szép kilátással a ház mögötti erdősorra nyílik. A konyhából nyíló kicsi spájz jó tárolási lehetőséget biztosít, de igény esetén elbontásával a konyha még tágasabb lehet. A szobák körbe járhatóak, de két szoba teljesen külön bejárattal is megközelíthető. Az ingatlan csendes, kulturált lépcsőházban a 7. emeleten helyezkedik el. 500 méteres körzetben több bevásárló központ, iskola, étterem található.A lakás méreteit tekintve kiváló lehetőség nagy családnak is. 3 gyermekkel használt lakás vásárláshoz CSOK igényelhető!!Amennyiben az ingatlan vásárláshoz banki finanszírozásra, CSOK-ra van szüksége,szakértő hitel ügyintéző munkatársunk teljes körű, díjmentes hitelközvetítési szolgáltatással áll rendelkezésére.Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon nyugodtan!Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum Weboldalán.Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Hivatkozási szám: 1123-8Hódmezővásárhelyen a központtól 500 méterre, gyalogosan 10 percre, kiváló megoldás kínálkozik, hogy megvalósítsa otthonát újépítésű társasházi lakás első tulajdonosaként.A lakás a harmadik emeleten helyezkedik el, 57 m2-es, amerikai konyha-nappali +2 szobás+fürdő+külön wc+erkély helyiségekkel.Egyéb jellemzők: A társasház mindegyik lakása erkélyesFehér színű műanyag homlokzati nyílászárók valamint bejárati ajtókFűtés, meleg vízellátás kombi kazánról működtetveSzigetelt épületAutóbeálló tartozik a lakásokhozIgény esetén különböző méretű garázs is vásárolható (14 m2-es 1,2 M Forint és 17 m2-es 1,524 M Forint)Befektetési opcióként üzlethelyiség is vásárolható (28 m2, 29 m2, 32 m2)Jelenlegi állapot emeltszintű szerkezetkész állapotA meghirdetett ár kulcsrakész állapotot jelent.A lakások befejezése és átadása folyamatosan, a vásárlástól és megegyezéstől függően az átadásig +3 hónap. A lakások belvároshoz közeli és a társasházban való elhelyezkedése alapján valamint a különböző méreteknek köszönhetően minden korosztály számára jó választás lehet.Egyéb kérdés, egyeztetés vagy megtekintés esetén kérem, hívjon bizalommal!Fődi Katalin+36 30 758 7783KAM Home Consultingwww.kamhome.huIngatlanban otthon!KAM Home Consulting HITEL és BIZTOSÍTÁSI ajánlataiért, részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitel és biztosítási szakértő munkatársunkat:Palócz Gábor - hitel és biztosítási szakértőKizárólag biztonságos bankokkal dolgozunk!www.hitel.kamhome.huINGATLANBAN, OTTHON!

Hivatkozási szám: 1123-13Hódmezővásárhelyen a központtól 500 méterre, gyalogosan 10 percre, kiváló megoldás kínálkozik, hogy megvalósítsa otthonát újépítésű társasházi lakás első tulajdonosaként.A lakás a második emeleten helyezkedik el, 73 m2-es, amerikai konyha-nappali + 2 szobás+fürdő+külön wc+erkély helyiségekkel.Egyéb jellemzők: A társasház mindegyik lakása erkélyesFehér színű műanyag homlokzati nyílászárók valamint bejárati ajtókFűtés, meleg vízellátás kombi kazánról működtetveSzigetelt épületAutóbeálló tartozik a lakásokhozIgény esetén különböző méretű garázs is vásárolható (14 m2-es 1,2 M Forint és 17 m2-es 1,524 M Forint)Befektetési opcióként üzlethelyiség is vásárolható (28 m2, 29 m2, 32 m2)Jelenlegi állapot emeltszintű szerkezetkész állapotA meghirdetett ár kulcsrakész állapotot jelent.A lakások befejezése és átadása folyamatosan, a vásárlástól és megegyezéstől függően az átadásig +3 hónap. A lakások belvároshoz közeli és a társasházban való elhelyezkedése alapján valamint a különböző méreteknek köszönhetően minden korosztály számára jó választás lehet.Egyéb kérdés, egyeztetés vagy megtekintés esetén kérem, hívjon bizalommal!Fődi Katalin+36 30 758 7783KAM Home Consultingwww.kamhome.huIngatlanban otthon!KAM Home Consulting HITEL és BIZTOSÍTÁSI ajánlataiért, részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitel és biztosítási szakértő munkatársunkat:Palócz Gábor - hitel és biztosítási szakértőKizárólag biztonságos bankokkal dolgozunk!www.hitel.kamhome.huINGATLANBAN, OTTHON!

Hivatkozási szám: 1123-4Hódmezővásárhelyen a központtól 500 méterre, gyalogosan 10 percre, kiváló megoldás kínálkozik, hogy megvalósítsa otthonát újépítésű társasházi lakás első tulajdonosaként.A lakás harmadik emeleten helyezkedik el, 44 m2-es, amerikai konyha-nappali + 1 szoba+fürdő+külön wc+erkély helyiségekkel.Egyéb jellemzők: A társasház mindegyik lakása erkélyesFehér színű műanyag homlokzati nyílászárók valamint bejárati ajtókFűtés, meleg vízellátás kombi kazánról működtetveSzigetelt épületAutóbeálló tartozik a lakásokhozIgény esetén különböző méretű garázs is vásárolható (14 m2-es 1,2 M Forint és 17 m2-es 1,524 M Forint)Befektetési opcióként üzlethelyiség is vásárolható (28 m2, 29 m2, 32 m2)Jelenlegi állapot emeltszintű szerkezetkész állapotA meghirdetett ár kulcsrakész állapotot jelent.A lakások befejezése és átadása folyamatosan, a vásárlástól és megegyezéstől függően az átadásig +3 hónap. A lakások belvároshoz közeli és a társasházban való elhelyezkedése alapján valamint a különböző méreteknek köszönhetően minden korosztály számára jó választás lehet.Egyéb kérdés, egyeztetés vagy megtekintés esetén kérem, hívjon bizalommal!Fődi Katalin+36 30 758 7783KAM Home Consultingwww.kamhome.huIngatlanban otthon!KAM Home Consulting HITEL és BIZTOSÍTÁSI ajánlataiért, részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitel és biztosítási szakértő munkatársunkat:Palócz Gábor - hitel és biztosítási szakértőKizárólag biztonságos bankokkal dolgozunk!www.hitel.kamhome.huINGATLANBAN, OTTHON!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!