Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Home&People azonosító:8493Hódmezővásárhely központjához közel két szintes családi ház eladó. A három plusz két félszobás ház egy 470nm-es telken épült. Az emeleten külön lakás kialakítható, a konyha előkészítése megtörtént. A földszinten és az emeleten is külön fürdőszoba és WC épült. A téli meleget gáz központi fűtés biztosítja, melyre szükség esetén két éjszakai áramról működő hőtárolós kályhával rá lehet segíteni. Az udvarra száraz kapubejárón keresztül juthatunk be, amely kocsibeállóként is szolgálhat, amennyiben az udvari garázs nem lenne elegendő. Az udvaron ezen kívül több állattartásra és tárolásra szolgáló melléképület található. A ház melletti tárolóban egy búbos kemence áll a hagyományos konyhaművészet szolgálatában. Az épület összközműves, a melléképületben ipari áram is rendelkezésre áll. Az ingatlan Hódmezővásárhely központjához, fő közlekedési útvonalak közelében fekszik. Tömegközlekedés, iskola, bolt néhány perc távolságban.A ház azonnal beköltözhető. A bútorok külön megegyezés tárgyát képezhetik.Hívjon bizalommal.Irányár 22.900.000.- Ft Tel.: Mák István +36-30-637-0798Ha további kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, hívja a 06-30/924-2510 telefonszámot, vagy érdeklődjön a Home & People Ingatlanügynökség szegedi irodájában a Bécsi krt. 18. szám alatt.Home and People akciós forint HITELEK:1Millió Forint 10 évre ≈ 10.647 Ft/hó*Magasabb hitelösszeg esetén a havi törlesztőrészlet arányosan növekszikEgyedi Home and People akció:4 Millió Forint 10 évre akár 4,5 millió Forintos visszafizetéssel*Részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitelspecialista kollégánkat:Szalai Gábor HitelspecialistaA megadott adatok csak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!Kizárólag a legismertebb bankokkal dolgozunk!

30/637-0Mutat

Hódmezővásárhelyen eladót ez a 3 éves, kiváló adottságokkal, praktikus elrendezéssel megálmodott és magas minőségű alapanyagokból kivitelezett, akár két generációs házzá is alakítható, 240 m2-es családi ház. Az ingatlan egy 688 m2-es telken épült, két szintes, Phoroterm HS Profi 30-as téglából készült modern és letisztult ízlésvilágú ház.Elosztását tekintve a főbejáraton beérkezve egy tágas előszobából érkezünk az ettől jobbra nyíló nagy, nappali és étkező kombinációját egybefogó élettérbe. Ez a helyiség körpanorámás a kertre, ahová egy teraszon át tudunk kijutni. A nappali + étkező egységét a konyha designos, fa-üveg kompozíciójával kialakított tolóajtaja választja el a konyha terétől, melyhez külön kamra is kapcsolódik egy normál ajtós nyílászárón keresztül. A konyhához jelenleg még nem készült bútor, de a tervei megtekinthetőek a fényképek között vagy saját ízlés kialakítása is teljességgel megoldható.Visszakanyarodva az előtérhez, attól bal kéz felé találunk egy gépházat és háztartási helyiséget egyben. Ezen keresztül a fűtött, elektromos garázskapuval is ellátott dupla autóbeállóba érünk. A nappalival szemben, a közlekedőből egy különálló mosdó és egy exkluzív tusolós fürdőszoba, valamint két szoba is nyílik még. A wc-k, fürdők mind beépített, egyedileg készítettet, minimál stílusú de meleg hatású, fa alapanyagokból készült bútorokkal lettek felszerelve. A tusoló esőztetős és üvegkabinos jellege, újszerű állapota letisztult, higiénikus és kellemes érzetet adnak. A ház összes nyílászárója tölgyfából készült, a padló a legellenállóbb és mégis meleg érzetű bambuszból készült „parketta” burkolatot kapott. A maximális komfortot a ház összes ablakán felszerelt alumínium, elektromos redőnyök segítik elő, valamint a padlófűtés mellett mind fal mind pedig mennyezetfűtés és központi szellőztetőrendszer is a kor legmodernebb lehetőségei kínálja a kényelmes otthonlét megélhetéséhez. Nyári melegben a falfűtés hűtő módozata megvalósítható, az ehhez szükséges műszaki feltételek kialakításra kerültek.A földszint konyhája ás az emeletre vivő lépcső között találunk még egy helyiséget, mely a ház biztonsági riasztó és kamerarendszerét valamint az internetkapcsolatért felelős technológiai eszközöket rejti. Az emeletre egy szintén bambuszborítású lépcsőn jutunk, ahol a középső tér természetes fény megvilágítást is kap a beépített bevilágító ablakokon keresztül. Ezen a szinten 3 külön bejáratú szoba, két erkély és egy gardrób + fürdőszoba, valamint egy különálló toalett is található. Az emeleti fürdőszoba még nem készült el, saját igények, ízlésvilág itt is maximálisan kialakítható még.A kert rendezett, locsolórendszerrel felszerelt, szépen karbantartott zöld területe az ingatlannak, ahol biztonsággal játszhatnak gyermekek és pihenhet az egész család.

Ingatlan azonosító:8388 Eladóvá vált, Hódmezővásárhely közelében lévő WELLNESS PARADICSOM. A 980 nm-es telken 2013-ban megépítésre került egy 45 nm-es könyűszerkezetes, klimatizált, téliesített lakóépület.A házban kialakitásra került egy amerikai konyhás nappali, szoba, tusoló, wc. A szoba és a nappali laminált, a többi helyiség járólapos burkolatot kapott.A telek hangulatát nagy mértékben fokozza a parkosított kert, az uszómedence, a szauna illetve a meleg kavicsos talpmasszázs.A polikarbonát fedéssel ellátott, teljesen automatizált úszómedence a szolár és elektromos fűtésnek köszönhetően egész évben használható.A medence 7m X 3.6m X 1.5m ami hát és nyakmasszírozóval, illetve ellenáramoltatóval is fel lett szerelve.(automata víztisztás,vegyszeradagolás,vízszintszabályozás)A kényelmet az autómata öntözőrendszer, távirányítós kapu nagyban elősegíti.Minden korosztály számára kiválóan alkalmas.Szolgáltatásaink vevőink részére díjmentesek!Hívjon bizalommal. Országh Gábor tel: 0670/776-6138Iár :  9 900 000 FtHa további kérdése van az ingatlannal kapcsolatban érdeklődjön a 0670/776-6138-es telefonszámon, vagy személyesen irodánkban Szegeden, a Bécsi krt 18. szám alatt .Home and People azonosító : 8388Home and People akciós forint HITELEK:1Millió Forint 10 évre ? 10.647 Ft/hó*Magasabb hitelösszeg esetén a havi törlesztőrészlet arányosan növekszikEgyedi Home and People akció:4 Millió Forint 10 évre akár 4,5 millió Forintos visszafizetéssel*Részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitelspecialista kollégánkat:Szalai Gábor HitelspecialistaA megadott adatok csak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!Kizárólag a legismertebb bankokkal dolgozunk!

Home & People Azonosító: 7159Eladó Hódmezővásárhelyen 3 szobás 130 m2-es családi ház és mellette 95 m2-es vendéglátó egység.2013-ban teljeskörűen felújítottákVillany hálózat csere megtörténtNyílászárók müanyagra lettek cserélveHőszigetelt a házCirkó fűtéses, fürdőszobába padlófűtés vanSöröző 95 m2,(+ konyha engedélyekkel) a berendezések mind újak és korszerűek, a bútorok csomoros nyárfából készültek, kifogástalan állapotban, az ár részét képezi. A sörözőhöz tartozó terasz akácfából készült, és csomoros nyárfa bútorokat tartalmaz.Az épület négyzetméterén felül még kettő db( 40 és 50 négyzetméteres) gyönyörű terasz is tartozik.Kiváló minőségű légkondicionáló a lakó és söröző részben is.Irányár.: 49.900.000,- ForintHome&People azonosító: 7159Tel: Zeleznik István +36709074299Hívjon Bizalommal!Ha további kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, érdeklődjön a +36709074299-es telefonszámon vagy a Home and People Ingatlanügynökség szegedi irodájában a Bécsi krt. 18. szám alatt.Home and People akciós forint HITELEK:1Millió Forint 10 évre &szeg esetén a havi törlesztő részlet arányosan növekszikEgyedi Home and People akció:4 Millió Forint 10 évre akár 4,5 millió Forintos visszafizetéssel*Részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitelspecialista kollégánkat:Szalai Gábor HitelspecialistaA megadott adatok csak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!Kizárólag a legismertebb bankokkal dolgozunk!http://homeandpeople.hu/

Home and People azonosító: 5922Tisztelt Érdeklődő!Hódmezővásárhelyen 2002 építésű, 190m2 .-es mediterrán stílusú igényes családi ház eladó. Az óriási egyedi fa keretes üveg ajtóknak köszönhetően a természetes fény és a  friss levegő átjárja az egész házat.A konyha és az étkező praktikus: a ház központi része, tágas, jól bejárható.A háló és a gyermekszoba a ház végében található, eldugva az idegen szemek elől, megtartva az intim szférát.Minden szobából ki lehet jutni a tágas teraszra, így a szobák szellőzetése könnyen megoldható, otthonos érzés.A vendégszoba a ház elején helyezkedik el, akár dolgozószobaként, irodaként is használható.A fő fürdőszobában található kristályajtós zuhanyzó, illetve egy hidromasszázs sarokkád, whirlpool- airpool és fertőtlenítő rendszerrel.A ház kényelmét szolgálja mégegy igen tágas mosókonyha is, itt is a porcelán mosókagyló a praktikumra építve 40x50x50 méretű, szintén „Dolomiti" saniter márkától. Az összes csaptelep az elnyűhetetlen híres Grohe márkájú, a villanykapcsolók mind az olasz Vimar terméke, a hideg burkolat nívós olasz csempék és szép üveg mozaikok díszítik mind kér fürdőszobát. A teljes ház falazata becsövezett így az újabb vezetékeket rombolás nélkül is el tudjuk vezetni, bár sok konnektor és  dupla kapcsoló van mindenütt az ingatlanban. A szobákban állítható radiátorok, a többi részen padlófűtés található, de a nappaliból a ház nagy részét egy gyönyörű cserépkályha is melegen tarthatja.A kert végében egy lugas, egy nagy grillező sütővel, alkalmas baráti társaságok fogadásáravagy egy vidám családi vacsorára. A természetességhez hangolva fából épített dupla garázs, külön fatároló és a kerti tároló is ügyes mesterek kezeit dicséri, szép mázas cseréppel fedve harmonizálva a háztetővel és ezzel lezárva a nagy  telek végét. A ház elosztása ideális egy 4- 5 tagú család harmonikus otthonának, de akár 2 generáció is kényelmesen elfér. A közvetlen szomszéd telek megvásárlásával bővíthetjük kertünket vagy a ház használati funkcióit.Csere lehetséges, értékegyeztetéssel.Irányár:31,9MHome and People ingatlanazonosító: 5922Bármikor megtekinthető telefonos egyeztetéssel.Ha további kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, érdeklődjön 70/701-2351-os telefonszámon Véber László-nál vagy a Home and People Ingatlanügynökség szegedi irodájában a Bécsi krt. 18. szám alatt.Home and People akciós forint HITELEK:1Millió Forint 10 évre &Magasabb hitelösszeg esetén a havi törlesztő részlet arányosan növekszikEgyedi Home and People akció:4 Millió Forint 10 évre akár 4,5 millió Forintos visszafizetéssel*Részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitelspecialista kollégánkat:Szalai Gábor HitelspecialistaA megadott adatok csak tájékoztató jellegűek, ajánlattételnek nem minősülnek!Kizárólag a legismertebb bankokkal dolgozunk!http://homeandpeople.hu/

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!