Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Egy különleges otthon, különleges vevőnek...........ahol az Ön/Önök meséje egy "földi paradicsomban" valóra válhat! Nemesek tulajdonából nemesi lélekhez kerülve, csodásan felújították 2005-ben a Veszprémhez közeli otthont!A család, aki jelenleg ezt a fantasztikusan kialakított házat, kertet saját forrás által táplált tavat, patakot, forrásokkal teli rezidenciát birtokolja és gondosan ápolja. 2000-ben került a család tulajdonába. Ekkor teljes renováláson "esett" át a ház. Új tetőt, víz- villany- és fűtésrendszert alakítottak ki, újragondolva az egész házat, ahol csodálatos tereket kialakítva, a ház adta lehetőségekkel maximálisan élve, két szinten 3 fürdőt, két nappalit, öt szobát, két téli kertet alakítottak ki, egy hatalmas pihenőterasszal együtt, ahonnan a birtok egy részét csodálhatja.. Ahogy a telekre lépünk, - és még a küszöböt sem léptük át- elvarázsol minket a kert a patakkal, ami izgalmasan mindkét oldalról átöleli a házat, ahol kacsák úszkálnak, a tavacska, amit 3 forrás táplál...és a sok- sok gyümölcs és ős fái, amiken különleges régi fajta, jó ízü gyümölcsök teremnek.... És amikor azt gondolnánk, hogy túl vagyunk a "varázslaton" belépünk a házba. A hangulat leírhatatlan, meghagyva az eredetit, de mégis élhető, praktikus. Az alsó szinten lévő nappaliban még egy cserépkályha is található az 1860-as évekből. A konyhából pedig a sziklás partszakaszról leomló virágok, melyek a patak vízének tükrében "pislognak" ránk. Ezen a szinten található még fürdő, kazánház, egy szoba, egy helyiség,amely szaunának lett előkészítve, egy téli kert, egy csodás étkező. A második szinten nappali, "királyi" hálószoba saját fürdővel, toilettel, ezenkívül két vendégszoba, plusz még egy háló fürdőszoba kapcsolattal.... És egy folyosó végén kiérünk egy "Ősi" hangulatot árasztó téli kertbe, ahonnan kijuthatunk egy szép tágas teraszra. A háznak három bejárata is van, így akár több generáció együtt élésére is alkalmas lehet. A telken még gazdasági épület is található, ahova szintén bevezették a 3 fázist is. Ezen a birtokon találkozik az épület és az otthon, ahol látszik az "ész" és az "érzelem", amikor ezt az otthont kialakították.A környék leírásaEz az a hely, amit szintén méltán nevezhetünk egy kis "ékszerdoboznak" , mégis közel mindenhez. Jól ellátott, tiszta, szépen gondozott, szép település nagyon jó közlekedéssel.

20/352-5Mutat

Veszprémi ingatlaniroda eladásra kínálja a 156200306 számú, Herend kedvelt városrészében található családi ház projektet.- Herend legújabb tervezésű, kialakítású részén kerül kivitelezésre- harmonikus lakókörnyezet, modern kertvárosi hangulat- a térségben egyedülállóan alacsony energiaszintű technológiával tervezett épületek, melyek fenntartási költségei ténylegesen minimalizálódnak...- hőszivattyús hűtés/fűtésrendszer- napelemekkel történő energiaigény előállítás- AA+ követelményrendszerének megfelelő aljzat/tető/falazat szigetelés- az ingatlan tetőterének beépítésének előkészítése, mellyel a bruttó alapterületet duplázhatjuk- a modern tervezés esztétikus vegyítése a hagyományos, rusztikus elemekkel- az ár tartalmaz egy pergolás gépkocsibeállót, opcióként garázs is igényelhető, melyet a kivitelező felépítNéhány műszaki paraméter:- Porotherm 30 N+F falelem- EPS hőszigetelés - egyenes él-képzésű,  függőleges falon LB-Knauf Thermosystem Grafit  polisztirol hőszigetelő lemez- 1,5-2,5 mm-es szemcsemérettel  LB-Knauf STRUKTUROLA DEKOR R 2 dörzsölt vékonyvakolat- GV-4 bitumenes szigetelés talajnedvesség ellen- CREATON Domino tetőcserép- BRAMAC Therm Kompakt hőszigetelés- Rockwool ásványi szálas hőszigetelés...stb.Amennyiben a 156200306 számú herendi családi ház projekt , vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a 06 20/ 273 3700 telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.           

Veszprémi ingatlaniroda eladásra kínálja az alábbi, Herend kedvelt városrészében található családi ház projektet.- Herend legújabb tervezésű, kialakítású részén kerül kivitelezésre- harmonikus lakókörnyezet, modern kertvárosi hangulat- a térségben egyedülállóan alacsony energiaszintű technológiával tervezett épületek, melyek fenntartási költségei ténylegesen minimalizálódnak...- hőszivattyús hűtés/fűtésrendszer- napelemekkel történő energiaigény előállítás- AA+ követelményrendszerének megfelelő aljzat/tető/falazat szigetelés- az ingatlan tetőterének beépítésének előkészítése, mellyel a bruttó alapterületet duplázhatjuk- a modern tervezés esztétikus vegyítése a hagyományos, rusztikus elemekkel- az ár tartalmaz egy pergolás gépkocsibeállót, opcióként garázs is igényelhető, melyet a kivitelező felépítNéhány műszaki paraméter:- Porotherm 30 N+F falelem- EPS hőszigetelés - egyenes él-képzésű,  függőleges falon LB-Knauf Thermosystem Grafit  polisztirol hőszigetelő lemez- 1,5-2,5 mm-es szemcsemérettel  LB-Knauf STRUKTUROLA DEKOR R 2 dörzsölt vékonyvakolat- GV-4 bitumenes szigetelés talajnedvesség ellen- CREATON Domino tetőcserép- BRAMAC Therm Kompakt hőszigetelés- Rockwool ásványi szálas hőszigetelés...stb.Amennyiben a herendi családi ház projekt , vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a 06 20/ 273 3700 telefonszámon. Hivatkozzon az alábbi referencia számra: 156200310Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.            

ÚJ Családi-Ház Veszprémtől 10km-re Herenden!Különleges, jövőbemutató OTTHONT kínálunk ÖNÖKNEK ahol NINCS többé más rezsi mint a víz, a többit a NAP intézi, nem hagyva " FEKETE LÁBNYOMOT" szeretett gyermekeinknek, unokáinknak.NE hagyja elveszni a CSOK adta lehetőséget, talán nem is tudja, hogy ÖNÖK is élhetnek vele!! Legyen Ön és Családja boldog lakója a Tavasszal induló ÖKO Lakóparknak, ami az Országban is egyedinek számít. Az első 5 vevőnek komplett konyhagépészetet adunk ajándékba. A családi-házak különleges műszaki megoldásokkal épülnek meg a terveknek megfelelően nagy odafigyeléssel, hogy hosszú időn át szinte költségek nélkül élvezhessék a boldogabb mindennapokat. Az egyszintes, nyeregtetős, modern tégla épületet 20cm.-es grafitos szigeteléssel látják el, körben, de nem csak az alap mellett, hanem alatta is megvédjük azt a hőt, amit a hőszivattyúk termelnek, ezek motorjait pedig a NAPELEMEK adta villamos energiával hajtatjuk meg. A méretezés úgy történt, hogy bőven marad Nap-energia mindenre, nem kell petróleumlámpa, csak a rádióban fog szólni, INGYEN. Keressen a részletekért. Ebben a kedves, önálló arculattal rendelkező kisvárosban már kétszer építkeztem, ajánlom Önöknek is, hogy miért, mert szeretem.A környék leírásaA lakópark aszfaltos úton, járdán megközelíthető, ahol nem kell várni a közvilágításra. A terület talajvízmentesítése megtörtént. Közeben bölcsöde, óvoda, kiváló iskola működik iskolajárattal. Van mindenünk mi a mindennapokhoz szükség lehet.

Veszprémi ingatlaniroda eladásra kínálja az alábbi, Herend kedvelt városrészében található családi ház projektet.- Herend legújabb tervezésű, kialakítású részén kerül kivitelezésre- harmonikus lakókörnyezet, modern kertvárosi hangulat- a térségben egyedülállóan alacsony energiaszintű technológiával tervezett épületek, melyek fenntartási költségei ténylegesen minimalizálódnak...- hőszivattyús hűtés/fűtésrendszer- napelemekkel történő energiaigény előállítás- AA+ követelményrendszerének megfelelő aljzat/tető/falazat szigetelés- a modern tervezés esztétikus vegyítése a hagyományos, rusztikus elemekkel- az ingatlan tetőterének beépítésének előkészítése, mellyel a bruttó alapterületet duplázhatjuk- az ár tartalmaz egy pergolás gépkocsibeállót, opcióként garázs is igényelhető, melyet a kivitelező felépítNéhány műszaki paraméter:- Porotherm 30 N+F falelem- EPS hőszigetelés - egyenes él-képzésű,  függőleges falon LB-Knauf Thermosystem Grafit  polisztirol hőszigetelő lemez- 1,5-2,5 mm-es szemcsemérettel  LB-Knauf STRUKTUROLA DEKOR R 2 dörzsölt vékonyvakolat- GV-4 bitumenes szigetelés talajnedvesség ellen- CREATON Domino tetőcserép- BRAMAC Therm Kompakt hőszigetelés- Rockwool ásványi szálas hőszigetelés...stb.Amennyiben a herendi családi ház projekt , vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a 06 20/ 273 3700 telefonszámon. Hivatkozzon az alábbi referencia számra: 156200309Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.              

Herenden eladó egy két generációs, vállalkozásra is alkalmas családi ház. Az ingatlan 1985- ben épült, felújítására 2005 -ben került sor, melynek köszönhetően korszerűsítették a fűtést, és a teljes nyílászárócsere is megtörtént. A ház egyedi rusztikus kőburkolata az épületet időtlené teszi. A lakóingatlan 240 nm területű, amely három szint eltolással épült. A földszint önálló lakrészként, egy idősebb családtag számára nyújthat otthont. A következő szinten található a közösségi tér, amely egy teraszkapcsolatos nappaliból, konyha-étkezőből, hálószobából valamint egy külön fürdő és mosdó helyiségből áll. A nappali fekvése délnyugati, így ez a szint napfényes, kellemes hangulatú. A következő fél szintre érkezve a közlekedőből két hálószoba, egy külön mosdó, illetve zuhanyzó nyílik. Az emeleten egy tágas, 40 nm-es erkélykapcsolatos nappali került kialakításra, melyből egy hálószoba nyílik. A telek mérete 1049 nm. A vállalkozásra kialakított 200 nm alapterületű, két szintes melléképületek számtalan lehetőséget biztosítanak új tulajdonosának. A melléképület közművei teljesen függetlenek a lakóingatlantól, külön mérőórával rendelkeznek. Az épület 3x50 A ipari árammal ellátott, így valóban nagyon sok lehetőséget kínál. Jelenleg húsipari üzemként funkciónál, komplett hűtőkamrákkal, padlótól mennyezetig csempézett. Az udvar egy része beépített, amely számtalan családi vagy egyéb rendezvények lebonyolítására is alkalmas. A hangulatot fokozandó fatüzelésű kemencével, rusztikus sörpadokkal, asztalokkal és beépített bútorzattal rendelkezik, további kérdésekkel állók szíves rendelkezésükre!

Veszprémi ingatlaniroda eladásra kínálja a 156200308 számú, Herend kedvelt városrészében található családi ház projektet.- Herend legújabb tervezésű, kialakítású részén kerül kivitelezésre- harmonikus lakókörnyezet, modern kertvárosi hangulat- a térségben egyedülállóan alacsony energiaszintű technológiával tervezett épületek, melyek fenntartási költségei ténylegesen minimalizálódnak...- hőszivattyús hűtés/fűtésrendszer- napelemekkel történő energiaigény előállítás- AA+ követelményrendszerének megfelelő aljzat/tető/falazat szigetelés- az ingatlan tetőterének beépítésének előkészítése, mellyel a bruttó alapterületet duplázhatjuk- a modern tervezés esztétikus vegyítése a hagyományos, rusztikus elemekkel- az ár tartalmaz egy pergolás gépkocsibeállót, opcióként garázs is igényelhető, melyet a kivitelező felépítNéhány műszaki paraméter:- Porotherm 30 N+F falelem- EPS hőszigetelés - egyenes él-képzésű,  függőleges falon LB-Knauf Thermosystem Grafit  polisztirol hőszigetelő lemez- 1,5-2,5 mm-es szemcsemérettel  LB-Knauf STRUKTUROLA DEKOR R 2 dörzsölt vékonyvakolat- GV-4 bitumenes szigetelés talajnedvesség ellen- CREATON Domino tetőcserép- BRAMAC Therm Kompakt hőszigetelés- Rockwool ásványi szálas hőszigetelés...stb.Amennyiben a 156200308 számú herendi családi ház projekt , vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a 06 20/ 273 3700 telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.       

Veszprémi ingatlaniroda eladásra kínálja a 156200307 számú, Herend kedvelt városrészében található családi ház projektet.- Herend legújabb tervezésű, kialakítású részén kerül kivitelezésre- harmonikus lakókörnyezet, modern kertvárosi hangulat- a térségben egyedülállóan alacsony energiaszintű technológiával tervezett épületek, melyek fenntartási költségei ténylegesen minimalizálódnak...- hőszivattyús hűtés/fűtésrendszer- napelemekkel történő energiaigény előállítás- AA+ követelményrendszerének megfelelő aljzat/tető/falazat szigetelés- az ingatlan tetőterének beépítésének előkészítése, mellyel a bruttó alapterületet duplázhatjuk- a modern tervezés esztétikus vegyítése a hagyományos, rusztikus elemekkel- az ár tartalmaz egy pergolás gépkocsibeállót, opcióként garázs is igényelhető, melyet a kivitelező felépítNéhány műszaki paraméter:- Porotherm 30 N+F falelem- EPS hőszigetelés - egyenes él-képzésű,  függőleges falon LB-Knauf Thermosystem Grafit  polisztirol hőszigetelő lemez- 1,5-2,5 mm-es szemcsemérettel  LB-Knauf STRUKTUROLA DEKOR R 2 dörzsölt vékonyvakolat- GV-4 bitumenes szigetelés talajnedvesség ellen- CREATON Domino tetőcserép- BRAMAC Therm Kompakt hőszigetelés- Rockwool ásványi szálas hőszigetelés...stb.Amennyiben a 156200307 számú herendi családi ház projekt , vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a 06 20/ 273 3700 telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.    

ÚJ Családi-Ház Veszprémtől 10km-re Herenden!Különleges, jövőbemutató OTTHONT kínálunk ÖNÖKNEK ahol NINCS többé más rezsi mint a víz, a többit a NAP intézi, nem hagyva " FEKETE LÁBNYOMOT" szeretett gyermekeinknek, unokáinknak.NE hagyja elveszni a CSOK adta lehetőséget, talán nem is tudja, hogy ÖNÖK is élhetnek vele!! Legyen Ön és Családja boldog lakója a Tavasszal induló ÖKO Lakóparknak, ami az Országban is egyedinek számít. Az első 5 vevőnek komplett konyhagépészetet adunk ajándékba. A családi-házak különleges műszaki megoldásokkal épülnek meg a terveknek megfelelően nagy odafigyeléssel, hogy hosszú időn át szinte költségek nélkül élvezhessék a boldogabb mindennapokat. Az egyszintes, nyeregtetős, modern tégla épületet 20cm.-es grafitos szigeteléssel látják el, körben, de nem csak az alap mellett, hanem alatta is megvédjük azt a hőt, amit a hőszivattyúk termelnek, ezek motorjait pedig a NAPELEMEK adta villamos energiával hajtatjuk meg. A méretezés úgy történt, hogy bőven marad Nap-energia mindenre, nem kell petróleumlámpa, csak a rádióban fog szólni, INGYEN. Keressen a részletekért. Ebben a kedves, önálló arculattal rendelkező kisvárosban már kétszer építkeztem, ajánlom Önöknek is, hogy miért, mert szeretem. Ne maradjon megválaszolandó kérdés! Keressen!A környék leírásaA lakópark aszfaltos úton, járdán megközelíthető, ahol nem kell várni a közvilágításra. A terület talajvízmentesítése megtörtént. Közeben bölcsőde, óvoda, kiváló iskola működik iskolajárattal. Van mindenünk mi a mindennapokhoz szükség lehet. Ez a telek a 8sz. főút közelében található, így számolni érdemes a zajvédő falon átszűrődő kisebb zajterheléssel

Veszprémi ingatlaniroda eladásra kínálja a 156200304 számú, Herend kedvelt városrészében található családi ház projektet.- Herend legújabb tervezésű, kialakítású részén kerül kivitelezésre- harmonikus lakókörnyezet, modern kertvárosi hangulat- a térségben egyedülállóan alacsony energiaszintű technológiával tervezett épületek, melyek fenntartási költségei ténylegesen minimalizálódnak...- hőszivattyús hűtés/fűtésrendszer- napelemekkel történő energiaigény ellátás- AA+ követelményrendszerének megfelelő aljzat/tető/falazat szigetelés- az ingatlan tetőterének beépítésének előkészítése, mellyel a bruttó alapterületet duplázhatjuk- a modern tervezés esztétikus vegyítése a hagyományos, rusztikus elemekkel- az ár tartalmaz egy pergolás gépkocsibeállót, opcióként garázs is igényelhető, melyet a kivitelező felépítNéhány műszaki paraméter:- Porotherm 30 N+F falelem- EPS hőszigetelés - egyenes él-képzésű,  függőleges falon LB-Knauf Thermosystem Grafit  polisztirol hőszigetelő lemez- 1,5-2,5 mm-es szemcsemérettel  LB-Knauf STRUKTUROLA DEKOR R 2 dörzsölt vékonyvakolat- GV-4 bitumenes szigetelés talajnedvesség ellen- CREATON Domino tetőcserép- BRAMAC Therm Kompakt hőszigetelés- Rockwool ásványi szálas hőszigetelés...stb.Amennyiben a 156200304 számú herendi családi ház projekt , vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a 06 20/ 273 3700 telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.         

Veszprémi ingatlaniroda eladásra kínálja a 156200305 számú, Herend kedvelt városrészében található családi ház projektet.- Herend legújabb tervezésű, kialakítású részén kerül kivitelezésre- harmonikus lakókörnyezet, modern kertvárosi hangulat- a térségben egyedülállóan alacsony energiaszintű technológiával tervezett épületek, melyek fenntartási költségei ténylegesen minimalizálódnak...- hőszivattyús hűtés/fűtésrendszer- napelemekkel történő energiaigény előállítás- AA+ követelményrendszerének megfelelő aljzat/tető/falazat szigetelés- az ingatlan tetőterének beépítésének előkészítése, mellyel a bruttó alapterületet duplázhatjuk- a modern tervezés esztétikus vegyítése a hagyományos, rusztikus elemekkel- az ár tartalmaz egy pergolás gépkocsibeállót, opcióként garázs is igényelhető, melyet a kivitelező felépítNéhány műszaki paraméter:- Porotherm 30 N+F falelem- EPS hőszigetelés - egyenes él-képzésű,  függőleges falon LB-Knauf Thermosystem Grafit  polisztirol hőszigetelő lemez- 1,5-2,5 mm-es szemcsemérettel  LB-Knauf STRUKTUROLA DEKOR R 2 dörzsölt vékonyvakolat- GV-4 bitumenes szigetelés talajnedvesség ellen- CREATON Domino tetőcserép- BRAMAC Therm Kompakt hőszigetelés- Rockwool ásványi szálas hőszigetelés...stb.Amennyiben a 156200305 számú herendi családi ház projekt , vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a 06 20/ 273 3700 telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.           

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: