Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

- forgalmas út mellett- különböző vállalkozásra alkalmas- két bejáratos épület- riasztó- rendkívül jó ár/érték arány Hatvanban, kiváló helyen, forgalmas út mellet, eladó egy 666 nm-es telek, 90 nm-es házzal és két, árammal ellátott melléképülettel ( kb.40 nm). A telken egy 90 nm-es ház található, ennek elrendezése: előtér, tároló, konyha, raktár, eladótér (37 nm), öltöző és fürdőszoba. Külön bejáraton keresztül egy tárolót és egy műhelyt/raktárat találunk. Az ingatlan összközműves, ipari áram is van. A meleg vizet átfolyós gázbojler adja, a fűtését gázkonvektor biztosítja. A ház riasztóval, az udvar mozgásérzékelővel felszerelt.A tágas, széles udvar betonozott, akár több gépkocsi tárolására is alkalmas. Az ingatlan többféle üzleti vállalkozásra alkalmas, pl.:autókereskedés, fatelep, gumiszervíz, egyéb kereskedelem, stb. Azonnal birtokba vehető!SIKERÜNK TITKA A SZAKÉRTELEM, LENDÜLET ÉS MEGBÍZHATÓSÁGProfesszionálisan képzett kollégáink a leggyorsabban és legrugalmasabban, teljes lojalitással kezelik ügyfeleink ingatlanügyeit.TOVÁBBI INGATLANOK SZÉLES VÁLASZTÉKA IRODÁNK FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ KÍNÁLATÁBAN:KOMPLEX SZOLGÁLTATÁS CSOMAG: energetikai tanúsítvány (zöldkártya), lakásbiztosítás, hitel, szocpol, ingyenes pénzügyi tanácsadás, lakáskassza, értékbecslés, jogi háttérGacsó Ház Ingatlaningatlan- és hitelközvetítő iroda,Irodánk: 1163 Budapest, Veres Péter út 39.Gazdag Zsuzsanna, +36 20 225-6212, gazdag.zsuzsi@gacsohaz.hu

Az ingatlan Budapesttől 58 km-re, a Liszt Ferenc repülőtértől 45 km-re keleti irányban Hatvanban, az M3-as autópálya, valamint a 30-as út között található.Hatvan Észak-Magyarország egyik legfontosabb közlekedési csomópontja, ahol az M3-as autópályához csatlakoznak a Jászberény-Szolnok-Románia, valamint a Pásztó-Salgótarján-Szlovákia illetve a Miskolc-Nyíregyháza-Ukrajna irányába futó 32-es és 21-es és 30-as számú főutak. Itt található Észak-Magyarország legfontosabb vasúti csomópontja is.Az ingatlan az M3-as, illetve a 30-as útról közelíthető meg, az M3-as autópálya kerekharaszti csomópontjától másfél km távolságra van. A közvetlen szomszédságában már jól kiépített, működő ipari park van, amelynek legnagyobb befektetője a 2800 főt foglalkoztató BOSCH cég.A terület sík, nagysága 22 ha, amelyből kisebb hányad is megvásárolható. A besorolása: kereskedelmi, ipari övezet, a beépíthetőség 40%, a megengedett építménymagasság 10 m.A közművek: a víz nyomóvezeték közvetlen a telek déli határán, a 30-as út mentén halad. A szennyvízcsatorna kb. 200 m-re halad a telek keleti szélétől. Gáz és elektromos energia ellátás a telken keresztülhaladó NA 100-as 3 bar, illetve NA 300-as 50 bar nyomású gázvezetékről, illetve a 20kV-os távvezetékről szinte korlátozás nélkül megoldható. Előkészítés alatt van a terület közművesítése, megosztása, banki finanszírozással.Vételár:10 EUR/m2 + ÁFA.További információkért írjon, vagy hívjon az alábbi elérhetőségeim egyikén!Irodáink:8600 Siófok, Fő tér 6. /Sió Pláza földszint/8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.

Hatvanban 342 nm-es műhely eladó! Hatvan kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkező város Heves megye nyugati szélén, Budapest közelében, de már az észak-magyarországi régióban. A település külterületén álló 2200 nm-es kerített, részben térbetonos telken álló műhelynek, raktárnak alkalmas 342 nm-es épületeladó. A terület nagyon biztonságos, a szomszédos üzemekkel együtt élőerővel védett. Az épületen belül a műhelyen kívül iroda, szociális blokk és kazánház került elhelyezésre. A műhely 5,5 m-es hasznos belmagasságú, de a 7,5 m magas gerinc alatt ennél magasabb csúcsmagasságú gépek, eszközök is elhelyezhetőek. Az ingatlan sokféle tevékenységhez lehet alkalmas a tűzivíz tartálynak, az ipari vízellátásnak, a hőszigetelt nyílászáróknak és födémnek köszönhetően, a jelenlegi elektromos 3x20 A-es kapacitás akár 100 A-ig bővíthető. A nagyméretű ajtók, az állványrendszer miatt akár targoncával is használható. Ha olyan ingatlant vásárolna, ami az autópályától kevesebb mint 6 km-re fekszik, lakott terület érintése nélkül megközelíthető, ott akár zavaró tevékenység is elhelyezhető, akkor ezt mindenképpen látnia kell! Hívjon fel most!He720Mottónk: "Harmonikus kombinációk ingatlan- és pénzügyi kérdésekben."Irodánk, mely Hatvan főterén, a Kossuth tér 14. szám alatt található, 1998. óta működik Hatvanban és vonzáskörzetében.Irodánk 8 és 16 óra között tart nyitva, de előre egyeztetett időpontban és a terület specialitását figyelembe véve szükség esetén ezen kívül is ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: