Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Új-Hatvanban ötszobás, felújított ház kis kerttel eladó. Új-Hatvan nyugodt mellékutcájában eladó ez a részben vályog, részben tégla falazatú családi ház. A ház folyamatosan karbantartott állapotú, 2015-ben esett át komolyabb felújításon. Az udvar nagyrészt térkövezett, a terasz mellett halastavas díszkert lett elhelyezve. Az alaprajz különlegessége, hogy a saroktelki elhelyezkedésnek köszönhetően minden helyiség ablakozott, világos. Az egyik hálószobához gardrób tartozik, két szoba kivételével a hálók külön-bejáratúak.A részben vályog falazatnak, a hőszigetelt nyílászáróknak, a kútról üzemelő szürkevizes rendszernek és a korszerűsített, akár vízteres kandallóról is üzemelő központi fűtésnek köszönhetően a ház fenntartása gazdaságos. Elhelyezkedése miatt kifejezetten ajánlom gyermekes családoknak, mivel az óvodák, az iskolák közel találhatóak. Ingázóknak is jó választás a vasútállomás közelsége miatt. Ha tágas, de egyszintes házat keres, ezt mindenképpen nézze meg! Hívjon fel még ma! Hh868Mottónk: "Harmonikus kombinációk ingatlan- és pénzügyi kérdésekben."Irodánk, mely Hatvan főterén, a Kossuth tér 14. szám alatt található, 1998. óta működik Hatvanban és vonzáskörzetében.Irodánk 8 és 16 óra között tart nyitva, de előre egyeztetett időpontban és a terület specialitását figyelembe véve szükség esetén ezen kívül is ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Új-Hatvanban központi fűtéses háromszobás családi ház eladó. Új-Hatvan csendes, átmenő forgalomtól mentes mellékutcájában fekszik ez az eladásra kínált otthon. A telek hatvani viszonylatban kifejezetten széles, közel négyzetes kialakítású, így az oldalkert felőli szomszéd a háztól messzebb esik, nagyobb zöld felületet és jobb benapozottságot teremtve. Maga a telek 697nm-es, könnyen karbantartható méretű, a fenntartást ásott kút segíti. A ház három utcafronti szobája külön bejárattal nyílik, a konyha és a fürdő is önállóan elérhető. A vályog falazatnak és száraz lábban elérhető vegyestüzelésű kazánnak köszönhetően a ház jelenlegi állapotában is gazdaságosan fenntartható. A folyamatos karbantartásnak és a pár éves fürdőszobának köszönhetően akár ebben az állapotában is költözhető. Kifejezetten ajánlom kisgyermekes családoknak, az óvodák, az iskolák közelsége miatt, de az ingázók is megtalálhatják ebben a házban a számításukat a vasútállomás közelsége okán. Ha megfizethető, mégis lakható állapotú háromszobás házat keres, ezt mindenképpen nézze meg! Hívjon fel még ma! Hh861Mottónk: "Harmonikus kombinációk ingatlan- és pénzügyi kérdésekben."Irodánk, mely Hatvan főterén, a Kossuth tér 14. szám alatt található, 1998. óta működik Hatvanban és vonzáskörzetében.Irodánk 8 és 16 óra között tart nyitva, de előre egyeztetett időpontban és a terület specialitását figyelembe véve szükség esetén ezen kívül is ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Ó-Hatvan nyugodt környékén polgári jellegű nappali+3 hálós családi ház eladó! A széles zöldfelület mögött álló udvarra távirányítós kapun keresztül juthatunk be, a telek az átlagos igényekhez közelítő méretű, az ásott kútról locsolható kertrész pihenőkert jellegű. Az akadálymentes feljárattal rendelkező lakóépület tégla falazatú, hőszigetelt, mögötte található a kazánház, egy tárolóhelyiség és a szintén automatizált ajtajú garázs. A lakórész központi tere a jelenleg nappali-étkező beosztású korábbi tornácrész, ehhez kapcsolódik a három hálószoba külön bejárattal, valamint a ház kert felőli végén a konyha és a fürdő is. A ház hátsó részén különül el egy mosókonyha, zuhanyzós második fürdővel. A hőszigetelt ablakoknak, a külső hőszigetelésnek és a vegyestüzelésű kazánnak köszönhetően a gépészetileg felújított ház kialakításához mérten gazdaságosan fenntartható. Ha ön kedveli a polgári házak hangulatát, vagy családja életterét egyszintes épületben képzeli el, úgy ez kötelezően megnézendő darab, hívjon fel már most!Hh885Mottónk: "Harmonikus kombinációk ingatlan- és pénzügyi kérdésekben."Irodánk, mely Hatvan főterén, a Kossuth tér 14. szám alatt található, 1998. óta működik Hatvanban és vonzáskörzetében.Irodánk 8 és 16 óra között tart nyitva, de előre egyeztetett időpontban és a terület specialitását figyelembe véve szükség esetén ezen kívül is ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Az ingatlan Hatvanban családi lakóházas ingatlanok környezetében fekszik, de a közelben található a városi strand is. A településrész központjának távolsága kb. 1,8-2,0 km, a városközpont távolsága kb. 3,8-4,0 km. Az ingatlanhoz legközelebb fekvő autóbuszmegálló távolsága 200-300 m. A városi autóbusz pályaudvar kb. 2,5-3,0 km-re, míg vasútállomása kb. 3,0-3,5 km-re található. Az ingatlan körzetében a város valamennyi intézménye-, kereskedelmi- és szolgáltató ingatlana megtalálható, azok elsősorban gépkocsival, vagy helyi tömegközlekedéssel érhetők el.Az ingatlanhoz tartozó pince + fsz + 1.em. + magastető kialakítású, korábban összkomfortos családi lakóház az 1970-es években (1975 körül) épült. Az épület átépítésére/felújítására a 2000-es évek elején került sor. Ekkor a lakóépület részleges felújítása mellett az épületbelső részleges átalakítása is megtörtént. Az épület fa-ácsszerkezetű sátorteteje síkpalával fedett. A homlokzat vakolt, kőporos felületképzéssel. A külső határoló falakba épített nyílászárók fa szerkezetűek, hagyományos tüzépi minőségűek, kétrétegű üvegezésűek. A belső nyílászárók fa szerkezetűek, átlagos minőségűek. A szobák padozata parketta, a többi helyiségben mázas kerámia burkolatot kapott. Az épület fűtését a pincében elhelyezett vezetékes földgáz üzemű és vegyes tüzeléses kazán egyaránt szolgálhatta. A fűtési rendszer radiátoros. A földgázhálózati csatlakozás hiányában a gázkazán nem üzemképes. A használati melegvíz ellátást a fürdőszobában elhelyezett villanybojler szolgálta. A helyiségek közvetlen természetes bevilágítása és szellőzése biztosított. Az ingatlan 4 szobás. Az épület 2000. évi átépítése/felújítása során az átlagos műszaki megoldásokra törekedtek, így az épület mai kor igényeinek megfelel.Az eladáshoz kínált ingatlanhoz tartozó lakóház mellett, ahhoz közvetlenül csatlakoztatva megépített lapostetős épület(rész) az 1970-es évek közepén (1975 körül) épült. Azonosító: NRGRBV10Hívását munkanapokon 8.00 és 16.00 óra között tudjuk fogadni, amennyiben egyéb elfoglaltság miatt nem tudjuk felvenni a telefont, a lehető leghamarabb visszahívjuk Önt!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!