Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Új-Hatvan kedvelt, Bosch felőli oldalán teljeskörűen felújított, impozáns ház eladó! Hatvan város nyugati végén, kertvárosi, kedvelt övezetben kerül eladásra ez remekül megépített otthon. A telek elülső kert része gyönyörű díszkertként, hátsó udvara pedig intim pihenőkertként lett kialakítva. Az impozáns lakóépület központi tere a nappali-étkező-konyha blokk, 5 hálószobája tágas, szintenként egy fürdőszoba lett kialakítva. A 2013-as teljeskörű felújítás igényes kivitelben zajlott, a ház valóban költségmentes állapotú. A téglaépület a hőszigetelésnek és a korszerű gépészetnek köszönhetően méretéhez képes takarékos, de a nappali kandallójának illetve a vegyestüzelésű kazánnak köszönhetően további költséget is megtakaríthat. A teljes alapterület alápincézett, az itt kialakított helyiségekben korábban vállalkozás üzemelt, a belmagasság a szokványosnál magasabb. A saroktelki elhelyezésnek köszönhetően az utcából is bejárható melléképületben a garázs funkció mellett nyárikonyha és kertészfürdő is ki lett alakítva. Ha önnek klasszikus ízlése van, és beköltözhető állapotot keres, ezt látnia kell! Hívjon fel még ma!Hh833Mottónk: "Harmonikus kombinációk ingatlan- és pénzügyi kérdésekben."Irodánk, mely Hatvan főterén, a Kossuth tér 14. szám alatt található, 1998. óta működik Hatvanban és vonzáskörzetében.Irodánk 8 és 16 óra között tart nyitva, de előre egyeztetett időpontban és a terület specialitását figyelembe véve szükség esetén ezen kívül is ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Ó-Hatvan Hegyalja városrészén teljesen felújított, tágas, takarékos családi ház eladó. Hatvan, Hegyalja városrészén, csendes, átmenő forgalomtól mentes zsákutcában könnyen kezelhető méretű telken álló családi ház eladó. A térkövezett udvar pihenőparkja fúrt kútról üzemelő locsolórendszerrel telepített, a kis liget a nappalihoz kapcsolódó terasszal a pihenést szolgálja. A 1997-ben épült téglaépület nagyságrendileg 10 éve teljes körű, igényes felújítást kapott, szép állagban lett megőrizve. A ház ízléses, esztétikus kialakítású, alaprajza átgondolt, kellemes életteret ad, az amerikai konyhás nappaliba akár kandallót is be lehet kötni. A téglaépület szintenként fürdőszobás beosztású, a földszinten 2 külön szoba, a tetőtérben pedig 3 háló került kialakításra. A komfortot aktív szellőzés szolgálja, a hőszigetelt épület fűtése a kondenzációs kazánnak köszönhetően takarékos üzemű. A ház és az automatizált kapus garázs is riasztóval felszerelt. Ha könnyen kezelhető méretű kerttel rendelkező, akár azonnal beköltözhető állapotú házat keres, ezt mindenképpen nézze meg! Hívjon fel még ma! Hh831Mottónk: "Harmonikus kombinációk ingatlan- és pénzügyi kérdésekben."Irodánk, mely Hatvan főterén, a Kossuth tér 14. szám alatt található, 1998. óta működik Hatvanban és vonzáskörzetében.Irodánk 8 és 16 óra között tart nyitva, de előre egyeztetett időpontban és a terület specialitását figyelembe véve szükség esetén ezen kívül is ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Eladó a Hatvan város központjában egyéni épület: elit vendéglátó egység  háromszobás összkomfortos lakással.A gödöllői ingatlaniroda eladásra kínáljaez az impozáns épületét Hatvan központjában, melyben egy elegáns lakás és vendéglátó egység található.  A Hatvani ház és vendéglátó egység jellemzői:Az épület emeletes, 1970-ben készült.A mai tulajdonos 2004-ben vásárolta meg, és két év alatt igényesen, ízlésesen alakította át.Építési mód: tégla (vastagság 38 cm + vakolat).Tetőfedő anyag: cserép.Padlóburkolat: faparketta és minőségi járólapok.Fűtés: központi, gáz (cirkó).Szigetelés: hungarocell (5 cm).Nyílászárok: fa, hőszigetelt, újszerű.Az épületben víztisztítási rendszer működik.Ma az épület tartalmaz egy emeletes, összkomfortos lakást, és elitnek mondható vendéglátó egységet.Az udvar és kert: ápolt.Két garázs.A lakás három szobás, konyha, kamra, fürdőszoba, WC (külön), közlekedő, lépcsőház és előszoba van benne.A vendéglátó egység: három helyiség vendégek számára, raktár, iroda, 3 db mosdó.A vendéglátó egység esztétikai, higiénia szempontjából biztosan versenyezhet nagyon sok ír pubbal.A pub nagysága megengedi kisebb rendezvények megtartását (születésnap és hasonlók).Extrák: klíma, 90 TV-csatorna, riasztó, a már említett víztisztító, külön vendégszoba az ezt igénylő vendégek számára.A lakás területe 88.1 nm, az alsó szint területe 105.4 nm.Csodálatos környék a város szívében.Az épület előtt parkoló van.A pub, ha nincs rá szükség, könnyedén átalakítható lakássá.Az épület a város központjában található, a pubnak sok törzsvendége van.A ház déli fekvésű, utcai kilátással.Beköltözhető: megbeszélés szerint.Amennyiben ez az ingatlan , vagy bármely a kínálatunkban található lakás, családi ház, telek felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor telefonon! Vásárolna, de nincs rá keret? Irodánk díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!