Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Hivatkozási szám: Győr – Nádorváros rohamosan fejlődő és megújuló részén ÚJ építésű társasházi lakás ELADÓ!MINŐSÉG, ELÉRHETŐ ÁR a belváros közelségében!A liftes, 3 szintes épület földszintjén helyezkedik el a lakás. Az amerikai konyhás nappalihoz három hálószoba, külön fürdő és wc, háztartási helység tartozik. A lakás alapterülete 86,04 m2. Az építkezés jelenlegi szakaszában még lehetőség van akár a válaszfalak elhelyezkedésének a részbeni módosítására is!A lakás EMELT SZINTŰ FŰTÉSKÉSZ átadása 2017 közepén várható. A kivitelező előzetes egyeztetés alapján, igény esetén a lakás kulcsrakész befejezését is vállalja.CSOK igénybe vehető, melynek intézésében készséggel nyújtunk segítséget!Műszaki leírás:- A főfalakhoz Porotherm Profi égett téglát használtak, a válaszfalak pedig Porotherm hanggátló téglából készültek, melyhez vasbeton födém tartozik.- Az épület külső szigetelése 12 cm grafit szürke polisztirol hab. A lakásokban lépésálló hangszigetelés van.- Három rétegű, 7 légkamrás, fehér műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. A redőnydoboz előkészítése megtörténik.- A lakások melegét a házhoz tartozó egyedi hő központon keresztül lapradiátor szolgáltatja. Minden lakás egyedi hőmennyiség mérővel lett ellátva, ezáltal alacsony a rezsi költség.- Az ár tartalmazza a lakásonkénti hideg – meleg víz és elektromos áram mérőórákat is.- Kaputelefon, kábel tv és telefonvonal is kiépítésre kerül.- A bejárati ajtók és a garázskapuk színezett acélszerkezetűek.- Különböző méretű garázsok vásárolhatóak 3,5-5 millió forintig.- Az ugyancsak eltérő méretű tárolók ára 1,1 – 1,9 millió forintig terjed.- Az épület zárt udvaron belül helyezkedik el.Az IGÉNYES építőanyagokhoz, megfelelő szakmai háttér társul a kivitelezés során!Tökéletes megoldás lehet saját részre, de akár befektetésnek is!Éljen a belváros közelében, biztonságos környezetben!Hívjon bizalommal!

+36-20-968 5Mutat

EraLak Kft.

Tulok Andrea

Akció 1 millió forint árcsökkenés! Aki a minőséget keresi! Nádorváros központi elhelyezkedésű telkén épül fel ez magas műszaki tartalommal ellátott liftes társasház. Több hasonló épülettel szemben ennél a háznál már a teherhordó falak is 30-as Porotherm hang gátló téglából lesznek. Szinte minden lakás fedett erkéllyel rendelkezik egynémely közel 20nm-essel. Az ablakok 3 rétegű üvegezéssel, antracit színben, rejtett redőnytokkal kerülnek beszerelésre. Az eladási ár tartalmazza a redőnytokokban lefutó alumínium redőnyöket is. A társasház fűtéséről és melegvíz ellátásáról 3 db BOSCH kondenzációs gázkazán gondoskodik kaszkádkapcsolással külső hőmérséklet figyeléssel. Lakásokat teljesen saját mérőórákkal szabályozható fűtési rendszerrel szerelik. A házra kívülről a fekvése alapján 10-15cm-es Dryvit hőszigetelés kerül. A belső falak csiszolt mennyezettel és gépi vakolt fal előkészítéssel lesznek. A társasház földszinti részén garázsbeállók a zárt udvaron pedig gépkocsi beállók, míg szintenként tárolók vásárolhatóak. A lakások emelt szintű fűtés kész állapotban kerülnek átadásra 2017 márciusában. 43nm-től egészen a 84nm-es lakás alapterületek közül lehet választani.Tárolók: 2,2 nm ár: 200.000,- FtZárt udvari gépkocsi beálló: 1,2 M FtTeremgarázs beálló: 2,5 M FtTovábbi előnyök: ÁFA visszaigénylés a telekhányad árából, CSOK igénybe vehető, a lakás illetékmentesek.Jelen lakás IV.emeleti 5-ös: nettó 70,1 nm-es, belső udvarra néző, 3,7 nm-es erkéllyel rendelkező lakás, nappali + 3 szobás elrendezéssel, tágas fürdővel,külön wc-vel, erkélykapcsolatos szobával és nappalival.Az ingatlan ára:24.000.000 FtHelyszíni bejárás vagy további kérdés esetén keressen bizalommal. Kérésre méretezett alaprajzot tudok küldeni.

+36706265Mutat

Ne késlekedjen mert lemarad! A lakások 2016 októberében emeltszintű fűtéskész állapotban kerülnek átadásra! CSOK igényelhető! Győr Belvárosától és az Audi iskolához közel társasházi lakások eladók. A társasház 2 szintes kivitelben épül,melyben 6 lakás kerül kialakításra saját zöld terület használatával. Műszaki tartalma a mai igényeknek megfelelő szerkezeti és hőtechnikai anyagokból valósul meg. A lakások redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A fűtést kondenzációs gázkazán látja el lakásonként lapradiátoros hőleadással. Ez alól a penthouse lakás kivétel,mivel itt elektromos redőnyök és padlófűtés kerül beépítésre. A lakások 320.000 Ft/ nm és 350.000 Ft /nm áron leköthetők. L1-2-es lakás: Földszinti 64,98 nm-es 11,43 nm-es teraszkapcsolattal és 15 nm saját zöld területtel. A lakásban 2 fél szoba amerikai konyhás nappali,fürdőszoba,külön wc és a közlekedő található. Ára:24.743.250 Ft L1-1-es lakás:Földszinti 77,64 nm-es 15,60 nm-es teraszkapcsolattal rendelkezik. Elosztását tekintve 3 fél szoba,amerikai konyhás nappali,gardrób helyiség,fürdőszoba,külön wc és a közlekedő található. Ára: 29.904.000 Ft L2-3-as lakás: A penthouse lakás 138,49 nm és a hozzá tartozó 37,49 nm terasz tartozik. Az elrendezése 2 egész 1 fél szoba,gardrób helyiség,fürdőszoba,külön wc,háztartási helyiség,kamra,amerikai konyhás nappali és a közlekedő. Ára: 50.315.200 Ft Műszaki leírás: Szigetelés: A talajon fekvő padlószerkezetben 10 cm vastag AUSTROTHERM ATN-150 lépésálló hőszigetelés kerül. Külső szigetelésként 12 cm vastag DRYVIT hőszigetelés kerül fel. Nyílászárók: A külső nyílászárók típusa műanyag szerkezetek fehér színben /Kömmerling 3 rétegezésű/ Belső padló és falburkolatok: A lépcsők csúszásmentes kültéri kerámia lapburkolatot kapnak. Az oldalfalakon és mennyezeten simított vakolás készül diszperzites festéssel. Homlokzatképzés: A lábazat antracit színben vakolt lesz. Teherhordó falszerkezet: Az épületek felmenő falai 30 cm-es Porotherm téglából, a lakások között, illetve a lépcsőház és a lakások belső terei közti fal Porotherm Aku Z 25 téglából készül a zaj- és hőtechnikai szabványoknak megfelelően. Födém: Monolit vasbeton födém készül, statikai terv alapján.Az ingatlan vételára emeltszintű fűtéskész állapotra értendő.

+36706265Mutat

Aki a minőséget keresi! Nádorváros központi elhelyezkedésű telkén épül fel ez magas műszaki tartalommal ellátott liftes társasház. Több hasonló épülettel szemben ennél a háznál már a teherhordó falak is 30-as Porotherm hang gátló téglából lesznek. Szinte minden lakás fedett erkéllyel rendelkezik egynémely közel 20nm-essel. Az ablakok 3 rétegű üvegezéssel, antracit színben, rejtett redőnytokkal kerülnek beszerelésre. Az eladási ár tartalmazza a redőnytokokban lefutó alumínium redőnyöket is. A társasház fűtéséről és melegvíz ellátásáról 3 db BOSCH kondenzációs gázkazán gondoskodik kaszkádkapcsolással külső hőmérséklet figyeléssel. Lakásokat teljesen saját mérőórákkal szabályozható fűtési rendszerrel szerelik. A házra kívülről a fekvése alapján 10-15cm-es Dryvit hőszigetelés kerül. A belső falak csiszolt mennyezettel és gépi vakolt fal előkészítéssel lesznek. A társasház földszinti részén garázsbeállók a zárt udvaron pedig gépkocsi beállók, míg szintenként tárolók vásárolhatóak. A lakások emelt szintű fűtés kész állapotban kerülnek átadásra 2017 márciusában. 43nm-től egészen a 84nm-es lakás alapterületek közül lehet választani.Tárolók: 2,2 nm ár: 200.000,- FtZárt udvari gépkocsi beálló: 1,2 M FtTeremgarázs beálló: 2,5 M FtTovábbi előnyök: ÁFA visszaigénylés a telekhányad árából, CSOK igénybe vehető, a lakás illetékmentesek.Jelen lakás I.emeleti 3-as : nettó 66 nm 18,8 nm-es erkéllyel rendelkező lakás, nappali + 2 szobás elrendezéssel, tágas fürdővel,külön wc-vel,gardróbbal,és a nappali körbe erkélykapcsolattal rendelkezik.Az ingatlan ára.24.600.000 FtKulcsra kész ára:27.000.000 FtHelyszíni bejárás vagy további kérdés esetén keressen bizalommal. Kérésre méretezett alaprajzot tudok küldeni.

+36706265Mutat

Hivatkozási szám: Penthouse lakás Nádorváros szívébenSzeretne családjával tágas Otthonban Nádorváros nyüzsgő forgalma felett élni? Nagy alapterületű teraszra vágyik, ahol nyugodtan töltheti az idejét családja és barátai körében? Ne keressen tovább, megtalálta! A projekt legnagyobb lakása!Győr Nádorvárosban épülő projektben 122,94 nm-es penthouse lakás eladó! A nappali + 3 hálószobás tekintélyes méretű lakás liftes társasház legfelső szintjén helyezkedik el. A lakást 60,95 nm terasz teszi egyedivé. A nagyméretű nappali-konyha-étkező igazi közösségi térként tud működni, baráti összejövetelek számára is tökéletesen alkalmas elrendezéssel. A nappali, valamint az összes hálószoba rendelkezik közvetlen teraszkapcsolattal.A lakáshoz opcionálisan korlátozott számban felszíni gépkocsibeálló, teremgarázs-beálló, valamint tároló is vásárolható. Műszaki tartalmat tekintve a 30 cm-es LEIER falazatra 15 cm DRYVIT szigetelés kerül. A homlokzati nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel ellátott műanyag profilból készülnek, redőnytok előkészítéssel. A fűtés választhatóan radiátoros hőleadókkal, illetve padlófűtéssel kerül kialakításra. A feltüntetett ár a lakás EMELTSZINTŰ SZERKEZETKÉSZ ára, az ÁR A TELEKHÁNYADOT TARTALMAZZA. Emeltszintű szerkezetkész állapot átadása 2017 őszén. Az építkezés már megkezdődött! Ne habozzon, még választhat különböző nagyságú és tájolású lakások közül. Bővebb információkért hívjon bizalommal!

+36-20-334 5Mutat

Nádorváros legújabb társasháza, kizárólag nálunk!! A Belváros határán klasszikus részen épül fel ez a 6 lakásból és egy irodából álló liftes társasház. Szintenként mindösszesen 2 db lakás található, mindegyik fedett erkélykapcsolattal. A modern épület kívülről részben ragasztott kőlapburkolatot kap. A társasház nyílászárói 7 légkamrás 3 rétegű ablakokkal és biztonsági bejárati ajtóval lesz szerelve. A telek adottságai lehetővé teszik, hogy a belső udvarban gépkocsibeállók vagy padlásrésszel rendelkező önálló garázsok legyenek kialakítva. /beálló 1,29M Ft garázs 3,49M Ft/ A földszinti részen kerül kialakításra a hőközpont ami eredményezi a lakások egyedi fűtését és szabályozásának lehetőségét. A 2db BOSCH kondenzációs kazán a hozzájuk kapcsolódó 1000 literes melegvíz tárolóval folyamatos ellátottságot biztosít a ház számára. Az építőanyagok nagy része Leiertherm tégla külső és hanggátló belső falakból lesznek, kívülről Dryvit hőszigeteléssel. Az alaprajzi elrendezésben az időben becsatlakozó vásárlók még kisebb változtatásokat tudnak eszközölni. Ne maradjon le erről a társasházról ami kizárólag irodánkon keresztül érhető el.Jelen földszinti, belső udvari, DNY-i lakás nettó 36,5 nm plusz terasz 4nm plusz saját kert kb 25nm. Az akció keretein belül most ajándék terasszal és kertrésszel.Az ingatlan vételára emeltszintű fűtéskész állapotra értendő.

+36706265Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!