Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Szabadhegy Bau Kft. megkezdte a várva várt III. ütem építését a Panoráma Lakóparkban.Lakópark egy domboldalban helyezkedik el, így szinte egyedülálló panorámával rendelkezik Győr irányába. A társasházat egy új építésű körúton lehet megközelíteni, illetve a Szabadi utca felől is lesz bejárat. Telken egy csendes magánutcácska fut végig, amit két oldalról sorompóval zárunk és teszünk biztonságossá. A társasház felső szakaszára tervezett sorházakat két oldalról rézsűbe nőtt fasor övezi, így teremtve igazán idilli környezetet a lakók számára. A kert végéből a szomszéd helyett a természetet hallhatják és láthatják. Ez igazán egyedivé és élvezhetővé teszi ezeket a sorházakat. A lakók úgy érezhetik, mintha egy kis csendes völgyben laknának elzárva a zajos világtól.A lakások tájolása dél-nyugati, biztosítva a világos helyiségeket.Lakásaink műszaki paraméterei: Lakásonként egyedi gázkazán, ami kiváló teljesítményű BOSCH kazán. Ehhez minden helyiségben padlófűtést alakítunk ki, ami energiatakarékos és költséghatékony. Rejtett redőnytok, 3 rétegű 6 légkamrás ablakok, klíma vezetékelése előkészítve. Parkolási lehetőség felszíni parkolóban vagy garázsban.Tervezés során nagy hangsúlyt fektettünk az ergonomikus helykihasználásra és minél világosabb és a mindennapokban is élhető lakások kialakítására, ezért is vettünk igénybe több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező Tervező Irodát.Az épületek jelölése: B1-B5 társasházak, A1-A8 sorházak.A hirdetésben szereplő lakás pontos mérete 82,81 m2 amihez 8,27 m2 terasz tartozik – ami 50%-ban van beleszámolva a lakás összes területébe, illetve a lakáshoz kert is tartozik. Az ár fűtéskész árra vonatkozik, de kulcsrakész kialakításra is van lehetőség. A lakáshoz tartozó felszíni parkoló ára 500.000 Ft.Elérhetőségeink: Projektiroda: 9028, Győr Szabadi utca 3honlap: www.panoramalakoparkgyor.huEmail: cegvezeto.szabadhegybau@gmail.comTelefon: +36 30 631 46 09Várjuk Projekt irodánkba az építkezéstől mindössze 100 m-re, előzetes időpont egyeztetés után.Hitelkonstrukcióban és CSOK-ban segítünk.

36 30 631 46Mutat

Szabadhegy Bau Kft. megkezdte a várva várt III. ütem építését a Panoráma Lakóparkban.Lakópark egy domboldalban helyezkedik el, így szinte egyedülálló panorámával rendelkezik Győr irányába. A társasházat egy új építésű körúton lehet megközelíteni, illetve a Szabadi utca felől is lesz bejárat. Telken egy csendes magánutcácska fut végig, amit két oldalról sorompóval zárunk és teszünk biztonságossá. A társasház felső szakaszára tervezett sorházakat két oldalról rézsűbe nőtt fasor övezi, így teremtve igazán idilli környezetet a lakók számára. A kert végéből a szomszéd helyett a természetet hallhatják és láthatják. Ez igazán egyedivé és élvezhetővé teszi ezeket a sorházakat. A lakók úgy érezhetik, mintha egy kis csendes völgyben laknának elzárva a zajos világtól.A lakások tájolása dél-nyugati, biztosítva a világos helyiségeket.Lakásaink műszaki paraméterei: Lakásonként egyedi gázkazán, ami kiváló teljesítményű BOSCH kazán. Ehhez minden helyiségben padlófűtést alakítunk ki, ami energiatakarékos és költséghatékony. Rejtett redőnytok, 3 rétegű 6 légkamrás ablakok, klíma vezetékelése előkészítve. Parkolási lehetőség felszíni parkolóban vagy garázsban.Tervezés során nagy hangsúlyt fektettünk az ergonomikus helykihasználásra és minél világosabb és a mindennapokban is élhető lakások kialakítására, ezért is vettünk igénybe több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező Tervező Irodát.Az épületek jelölése: B1-B5 társasházak, A1-A8 sorházak.A hirdetésben szereplő lakás pontos mérete 82,56 m2 amihez 8,27 m2 terasz tartozik – ami 50%-ban van beleszámolva a lakás összes területébe, illetve a lakáshoz kert is tartozik. Az ár fűtéskész árra vonatkozik, de kulcsrakész kialakításra is van lehetőség. A lakáshoz tartozó felszíni parkoló ára 500.000 Ft.Elérhetőségeink: Projektiroda: 9028, Győr Szabadi utca 3honlap: www.panoramalakoparkgyor.huEmail: cegvezeto.szabadhegybau@gmail.comTelefon: +36 30 631 46 09Várjuk Projekt irodánkba az építkezéstől mindössze 100 m-re, előzetes időpont egyeztetés után.Hitelkonstrukcióban és CSOK-ban segítünk.

36 30 631 46Mutat

Marc. 20.-ig 1M Ft kedvezmény! BOMBA Ár UTOLSÓ tavaszi Sorházi LAKÁS! Közvetlen a beruházótól :I-III. ütem mind a 18 lakás eladvaIV. ütem 2018 tavaszi költözés Foglalja le most nehogy lemaradjon róla! 5 szoba + garázs + teraszok összesen 151,67m2 bruttó 33.900.000 Ft helyett bruttó 32.900.000 Ft kizárólag 2018. március 20.-ig.Győr-Pinnyéden eladó EXKLUZÍV paraméterekkel rendelkező kiváló tájolású 2000m2-es telken új kialakítású zsákutcában belvároshoz közel, új építésű kertkapcsolatos sorházi lakás. 5 szoba + garázs + teraszok összesen 151,67m2 . L4 lakás: földszint: 53,30 m2 + 17,02 m2 garázs + 15,65 m2 terasz , emelet: 61,65 m2 + 4,05 m2 erkély =151,67m2 + 450m2 zöld terület (amiből 69m2 örökös használati joggal rendelkezik) Bővebb információ : alsó részen kerülnek kialakításra a közös helyiségek, amerikai konyhás nappali spájzzal, fürdővel, illetve további egy szobával, a felső részen kap helyet a három nagyméretű hálószoba, háztartási helyiség továbbá fürdőszoba és külön WC. A felső rész sem tetőtér, TELJES SZINT. Garázs amelyből a lakás közvetlenül is megközelíthető, terasz, saját zöld terület teszi komfortosabbá az itt élők életét, továbbá a második gépkocsi számára beálló.HIVJA közvetlenül a beruházót további ugyanabban az utcában épülő lakásokért , ikerházakért, családi ház jellegű ingatlanokért: nappali + 3 szobától - nappali + 6 szobáig. Földszinti és emeleti lakások is vannak CSOK 10+10 re is!!!A lakások kialakításán a belső válaszfalakon még változtathat jelenleg amerikai konyhás nappalival, fürdővel és három hálószobával rendelkeznek. A hat lakásos sorházat egy közel 2000 m2-es telekre építjük fel ami lehetővé teszi kb 450m2 es közös zöldterület kialakítását, ahol szinte akár bármi elhelyezhető (medence, park játszótér, kerti sütő , stb..).Illeték kedvezmény, államilag támogatott hitelek, szoc.pol. támogatás (CSOK) igénybe vehető!Szeretné családjának a legjobbat? tágas hálószobákat? A földszinten is egy szobát? háztartási helyiséget? nyugalmas, amerikai konyhás nappalit, kapcsolódó terasszal? udvarral? panorámás kilátással? szükség lenne két fürdőre? de jó lenne ha garázsban tarthatná autóját és akár a második autónak is legyen beállója? és természetesen ne legye messze a várostól? Ne habozzon! Hívjon! További részletekért forduljon hozzánk bizalommal! Várjuk hívását!2018. tavaszi költözés Gépkocsi beálló 700.000 FT

30/400-3Mutat

Legfrissebb Szabadhegyi ajánlatunk!Győr Szabadhegyen Nádorváros közelében, csendes zsák utcában, 9 lakásos társasházban kínálunk magas műszaki tartalommal épülő lakásokat!A társasház rendezett környezetben található, a családias légkört megtartva a házhoz tartozó telek az építkezés után saját és közös használatú részekre lesz felosztva, a közös zöldterület 501m2.Az emeleti lakásokhoz nagyméretű erkély tartozik.Autó tárolására mélygarázsban és felszíni parkolóban van lehetőség, továbbiakban tároló is vásárolható.Jelen lakás:emelet/8.alapterülete:92.51m2+11.8m2 erkélyElrendezése:3szoba+nappalisFűtéskész ára: 34.960.000. ForintNappali-konyha:30.54m2szoba:10.5m2szoba:11.72m2szoba:11.72m2fürdő:7.38m2háztartási helyiség:4.68m2wc:1.92m2előtér:14.05m2Lakások műszaki paraméterei:Fűtéskész állapotban kerülnek átadásra:egyedi kondenzációs gázkazán radiátoros fűtéssel és padlófűtéssel kombinálva, lepróbálva, valamint klíma előkészítésselvíz-, szennyvíz csövek a lakásbelső falaiban elvezetve, rajz szerinti kiállásokkal villanyszerelési munkálatok elkészülte villamos tervek szerintKözös használatú helyiségekben szerelvényezéssel, egységes teraszlámpákkal.Jelen készültségi szint nem tartalmazza a szanitereket, a vízcsapokat, a fal és padló burkolatokat, a villamos szerelvényeket.Külső/belső korlátokAz erkélyeken üveg, illetve horganyzott-festett fém korlátok kerülnek elhelyezésre. A lépcsőházakban acélkorlát készül 1,00 m magasságban.Az épület főbb műszaki paraméterek:A külső falazatok és tartófalak Leiertherm 30 N+F falazóelemből,15 cm Austrotherm homlokzati hőszigetelő rendszerrel készülVálaszfalak: 10 cm vtg. vázkerámia válaszfallapból,Nyílászáró:műanyag szerkezetű, külső alumínium borítású nyílászárók kerülnek beépítésre a lakásoknál fokozott hő és hangszigetelt, középtömítéses, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel (k= 0,6W/m2K, Rw=40-44 dB)Postaláda, kaputelefonA postaládák és kaputelefonok a földszinti alaprajz szerint.KerítésA telek északkeleti oldalán a jelenlegi kerítés megmarad. A keleti oldalon a ház vonaláig tömör kerítés, utána táblás kerítés készül. A telek nyugati oldalán táblás kerítés készül.RámpaMonolit nyersbeton oldalfelülettel, csúszásmentes térburkolattal kialakított lehajtórámpa készül, burkolatfűtéssel.

+36209596Mutat

Házközpont Pénzügyi Szolgáltató Kft

Török Attila

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!