Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Kiváló üzleti lehetőség, vendéglátósok részére. Ménfőcsanak központjában található, jelenleg is működő, 24 éves patinás múltra visszatekintő vendéglátó egység eladó! A vendéglátó egység összesen 130-140 fő befogadására képes, ami tavasztól őszig a tágas terasz megnyitásával további 60-70 fővel bővül. Az első, két részből álló, egybenyitható éttermi részben 70-80 fő fér el, míg az udvarra néző, hangulatos, csendes különterem még 50-60 vendégnek tud helyet adni. Az étteremben hangulatos bárpult is ki lett alakítva. A nyári vendéglátáshoz egy tágas terasz nyújt hangulatos helyet.Az étterem mögötti részben vannak, az előírásnak megfelelően kialakított, konyha, szárazáru, zöldség-előkészítő,hűtőház, dolgozói öltöző, mosdó- WC-zuhanyzó, kazánház és iroda helyiségek. A vendégek részére az étterem előteréből nyílnak a női és a férfimosdók, amelyek az étteremből, és a különteremből is elérhetőek. Az épület alatt egy közel 40m2-es pince található, ami további vendégtér kialakítására alkalmas.Az étterem saját udvari parkolóval rendelkezik. A telek hátsó részén külön épület van a nyári bútorok elhelyezésére.Az étterem jelenleg is működik, széles, visszatérő vendégkörrel rendelkezik. Esküvők, osztálytalálkozók, évfordulók, de akár a születésnapi rendezvények főbb helyszíne az étterem. A környéken élők is nagyon kedvelik. Kiválóan működő üzletről van szó, visszatérő vendégkörrel, de a turisták és a gyerekek népszerű helye is.Az ingatlan folyamatosan karban van tartva.Mivel az étterem jelenleg is működik, az ingatlant csak előre egyeztetett időpontban tudja az érdeklődő részletesebben megtekinteni! Ingatlanközvetítők kérem ne keressenek!

Kiváló üzleti lehetőség, vendéglátósok részére. Ménfőcsanak központjában található, jelenleg is működő, 24 éves patinás múltra visszatekintő vendéglátó egység eladó! A vendéglátó egység összesen 130-140 fő befogadására képes, ami tavasztól őszig a tágas terasz megnyitásával további 60-70 fővel bővül. Az első, két részből álló, egybenyitható éttermi részben 70-80 fő fér el, míg az udvarra néző, hangulatos, csendes különterem még 50-60 vendégnek tud helyet adni. Az étteremben hangulatos bárpult is ki lett alakítva. A nyári vendéglátáshoz egy tágas terasz nyújt hangulatos helyet.Az étterem mögötti részben vannak, az előírásnak megfelelően kialakított, konyha, szárazáru, zöldség-előkészítő,hűtőház, dolgozói öltöző, mosdó- WC-zuhanyzó, kazánház és iroda helyiségek. A vendégek részére az étterem előteréből nyílnak a női és a férfimosdók, amelyek az étteremből, és a különteremből is elérhetőek. Az épület alatt egy közel 40m2-es pince található, ami további vendégtér kialakítására alkalmas.Az étterem saját udvari parkolóval rendelkezik. A telek hátsó részén külön épület van a nyári bútorok elhelyezésére.Az étterem jelenleg is működik, széles, visszatérő vendégkörrel rendelkezik. Esküvők, osztálytalálkozók, évfordulók, de akár a születésnapi rendezvények főbb helyszíne az étterem. A környéken élők is nagyon kedvelik. Kiválóan működő üzletről van szó, visszatérő vendégkörrel, de a turisták és a gyerekek népszerű helye is.Az ingatlan folyamatosan karban van tartva.Mivel az étterem jelenleg is működik, az ingatlant csak előre egyeztetett időpontban tudja az érdeklődő részletesebben megtekinteni! További információkért hívja irodánkat.

Kiváló üzleti befektetési lehetőség! Ménfőcsanak központi részén, jelenleg is jól működő vállalkozás alapját képező, 24 éve üzemelő vendéglátó egység tulajdoni joga eladó!A ház alapterülete 280m2, amely 2070m2 rendezett telken helyezkedik el. A vendéglátó egység összesen 140 fő befogadására képes. Az első tágas, egybenyitható éttermi részben 75 fő fér el, míg hátul, hangulatos, csendes részben a különterem 55 vendégnek tud helyet adni. Az étterem dísze a bejárattal szemben kialakított, hangulatos bárpult székekkel. A hangulatos nyári vendéglátáshoz egy tágas nyitott terasz biztosít megfelelő helyet.Az épület hátsó részében vannak az előírásnak megfelelően kialakított, konyha, szárazáru, zöldség-előkészítő,hűtőház, dolgozói öltöző, mosdó- WC-zuhanyzó, kazánház és iroda helyiség. A vendégek részére külön helyiségből nyílnak a női és a férfimosdók, amelyek mind az étteremből, mind pedig a különteremből könnyedén elérhetőek. Az épület alatt még egy díszes lépcsőn át elérhető, közel 40m2 pince található, amely további hangulatos vendégtér kialakítására alkalmas. Az étterem saját zárt parkolóval rendelkezik, valamint a telken külön tároló van a nyári bútorok számára. Az egység jelenleg is jól működik, vendégköre széles, rendezvények, esküvők, osztálytalálkozók, évfordulók, születésnapok főbb helyszíne a környéken lakók nagyon kedvelik. Bejáratott üzletekről van szó és javarészt stabil hazai vendégkörrel rendelkezik, de a turisták és a táborozó gyerekek népszerű helyévé vált.Az ingatlan tulajdonosa folyamatosan karban tartja mind az épületet, mind pedig a telket.Tekintettel arra, hogy az étterem jelenleg is működik, a vendégek és az ott dolgozók nyugalmára való tekintettel az ingatlant csak előre egyeztetett időpontban tudja részletesebben megtekinteni! További kérdés esetén állok rendelkezésére! Hívjon bizalommal!(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: