Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

20/214-3Mutat

Vendéglátós vállalkozók Figyelmébe! Panzió- munkásszáló is kialakítható!!!!!!!Győr-Ménfőcsanakon / Győrtől 5 perc-re/ ELADÓ egy kiváló adottságokkal rendelkező MELEGKONYHÁS étterem teljes berendezéssel!!: 49999000 FtAz étterem 2070 nm-es telken fekszik amely 1980-ban épült, jelenlegi állapota kiváló, azonnali továbbüzemelésre alkalmas!!Az étterem, a 83-as főút mellett található alapterülete 400nm/ három értékesítő különálló értékesítő résszel rendelkezik és kb: 80nm-es teraszkapcsolódik hozzá mediterrán stílusban. Az épület alatt egy boltíves 60nm-estégla kirakású pince található. Az étteremhez a telken belül 30-40 gépkocsiparkírozó került kialakításra. a kert végében egy nagyméretű földpince is kialakításra került földes árú akár éves betárolására.Az ingatlan utcafrontja két telek szélessége, a fűtése gázcirkó ami 2 éve került kialakításra. A konyha akár 400-500 adagos főzésre is alkalmas , az étterem felszerelése ami egyszerre a terasz nélkül 150 fő egyszeri fogadását tudja ellátni.Az étterem 300 főre elegendő felszereléssel rendelkezik!!Az étterem teljesen közművesített és 380 volt áram is rendelkezésre áll!Az üzlet környezete gondozott, sok zöld növénnyel.Az üzlet jelenleg is működik, melegkonyhás üzletként, a jövő képe a településelhelyezkedése, a főúti közelsége,valamint egy teljesen új lakóparkra is tervezhet.Ne hagyja ki a Győrtől pár percre lévő üzletlehetőséget, akár egyéb tevékenység bevezetésével. Várom érdeklődését: Füredi József 06209194-518 , E-mail: furedj@gmail.com

20/919-4Mutat

Referenciaszám: UZ003701Eladó Győrben ez a jelenleg is üzemelő 22 szobás, 3 csillagos szálloda, egy 80m²-es apartmannal, 150 fős klimatizált étteremmel, 250 fős folyóparti terasszal, különtermekkel, teniszpályával, komplett szaunával, 1200m² parkolóval. A létesítmény alapterülete 720m², összterülete 1900m², telekméret : 5423m². Az ingatlan kiváló természeti környezetben helyezkedik el, az étteremből és a szálloda felső szintjéről panorámás kilátás nyílik. Győr történelmi belvárosa 5 percnyi sétára elérhető.Az épületet 1999-ben az akkori legmodernebb szigetelés-technikákkal látták el. Ezzel párhuzamosan az egész épületben műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. 2007-ben az étterem, a konyha és a fűtésrendszer teljes körű felújítása történt meg. 2012-ben az összes szállodai szoba teljes felújításra került. Valamennyi szoba klímaberendezéssel van ellátva. Köszönhetően ezen felújításoknak és a folyamatos állagmegóvó munkáknak, a ház rezsiköltsége alacsonyan tartható, így relatív alacsony üzemeltetési költséggel számolhatunk. A konyha modern gépekkel felszerelt, van az épületben nyári konyha, hűtőkamrák, kiszolgáló helyiségek találhatók. A szállodának saját mosodája van, amely a teljes szállodai és éttermi mosatás kb. 80 %-t képes elvégezni. A recepciónál drinkbár üzemel. Az épületben szauna található zuhanyzóval, mosdóval, merülőkáddal. Ingyenes wi-fi hálózat biztosítva.A gépjárművek biztonságáról kamerás megfigyelő-rendszer gondoskodik.A különböző nagyságú termek ideálisak társas- üzleti-családi rendezvények lebonyolítására. Évente 40-50 esküvő kerül megrendezésre.A csendes, nyugodt környezet, a biztonságos parkolási lehetőség, a belváros közelsége és a jó megközelíthetőség miatt az átutazó magyar és külföldi üzletemberek is szívesen időznek itt. Ez a szálláshely ismert és elismert a belföldi és a külföldi vendégek körében, sok vendég érkezik a környező országokból.A nyereséges működtetés feltételei továbbra is, hosszú távon biztosítottak.Kérem keressen bizalommal, amennyiben bővebb információra van szüksége, ill. a konkrét üzleti eredmények is rendelkezésre állnak.Hitelre van szüksége?? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

+36 70 388 5Mutat

Győr-Marcal 2 városrészén eladó felújított üzlethelyiség bérleti joga!A rendkívül frekventált elhelyezkedésnek és a jó megközelíthetőségnek köszönhetően kiváló befektetés minden nemű üzlet nyitására!Jelenlegi kialakítása gyorsbüfé, pékség, cukrászda és fagylaltozó azonnali nyitását teszi lehetővé!A pultok újak, a belső tér szépen és hangulatosan egy éve teljesen fel lett újítva, elszívó rendszer és klíma is került kiépítésre!A villamos vezetékek is újak, külön villanyóra és biztosíték tábla lett beépítve a felújítás során, ipari áram is van az üzletben!A húsz nm-es helyiséghez tartozik egy különálló raktár és előkészítő egység is, kamerával és riasztóval felszerelt!A szintén húsz nm-es helyiség több részre lett felosztva, ételek előkészítésére illetve hús előkészítésre is kiválóan alkalmas, helyet kapott egy személyzeti mosdó és egy takarítószer szekrény is!Jelenleg is több engedéllyel rendelkezik az üzlet, a fő profil a meleg-hideg étel, cukrászati készítmények, fagyi árusítása.Pizzéria, hamburgeres étkező nyitása kisebb ráfordítással szinte azonnal lehetséges!Közterületen a parkolás ingyenes!A befektetés itt biztosan megtérül, akár étkeztetésben gondolkodik, akár más jellegű üzletet szeretne nyitni egy igazán forgalmas helyen!A rezsi és a bérleti díj nagyon kedvező, jó passzív jövedelemszerzési lehetőség a vállalkozó kedvűek számára!Ajánlom mindenkinek ezt a kitűnő üzleti lehetőséget, váltsa valóra itt az elképzelését!Keressen bizalommal!

+36202628Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!