Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Referenciaszám: UZ007085EGY LEHETŐSÉGET AJÁNLOK. EGY OLYAN LEHETŐSÉGET AMINEK KÖSZÖNHETŐEN GYŐR-BELVÁROSÁBAN, KIEMELKEDŐ HELYEN, EGYEDI KIALAKÍTÁSÚ IRODÁT/ÜZLETHELYISÉGET VÁSÁROLHAT! ÉRTÉKÁLLÓSÁG, KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI ADOTTSÁGOK, MAGAS MŰSZAKI TARTALOM, SZÍNVONAL, LÁTHATÓSÁG, KÖNNYŰ MEGKÖZELÍTHETŐSÉG, PARKOLÁS, KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRA, MINDEZ A KÖZPONTBAN! A HASONLÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ INGATLANOKKAL ELLENTÉTBEN, AMIK GYŐR-SZIGETBEN, VIZIVÁROSBAN KERÜLNEK KIVITELEZÉSRE EZ EGY SOKKAL LIKVIDEBB, KÖNNYEN KIADHATÓ, ÉRTÉKÁLLÓBB BEFEKTETÉS! Győr-Belvárosában 58 nm-es, IGÉNY ESETÉN NÖVELHETŐ, fűtéskész földszinti iroda, üzlethelyiség, bemutatóterem eladó. A tégla épület külső homlokzati szigeteléssel, 3 rétegű, 6 légkamrás műanyag nyílászárókkal, padló,- és radiátoros fűtéssel, glettelve, festve, külön mérőórákkal, igény esetén saját tárolóval, saját kertkapcsolattal kerülnek átadásra 2017. Júniusában! Az ingatlant az eladó a Fordított Adózás Szabályai szerint (FAD) Áfa mentesen értékesíti.Investment Protection, an excellent investment conditions, HIGH TECHNICAL CONTENT, high-quality, visibility, easy access, parking, good infrastructure, all in the center!Észrevételeivel, kérdéseivel esetlegesen további információkért kérem keressen!Projekt bemutatásaLEHETŐSÉGET AJÁNLOK. EGY OLYAN LEHETŐSÉGET AMINEK KÖSZÖNHETŐEN GYŐR-BELVÁROSÁBAN, KIEMELKEDŐ HELYEN, EGYEDI KIALAKÍTÁSÚ LAKÁST VÁSÁROLHAT! ÉRTÉKÁLLÓSÁG, PANORÁMA, KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI ADOTTSÁGOK, MAGAS MŰSZAKI TARTALOM, SAJÁT KERT, MINDEZ A KÖZPONTBAN, ÖRÖKPANORÁMÁVAL! A tégla épület külső homlokzati szigeteléssel, 3 rétegű, 6 légkamrás műanyag nyílászárókkal, padló,- és radiátoros fűtéssel, glettelve, festve, külön mérőórákkal, igény esetén saját tárolóval, saját kertkapcsolattal kerülnek átadásra 2017. Júniusában! Észrevételeivel, kérdéseivel esetlegesen további információkért kérem keressen!

+36 70 469 3Mutat

Referenciaszám: UZ007088EGY LEHETŐSÉGET AJÁNLOK. EGY OLYAN LEHETŐSÉGET AMINEK KÖSZÖNHETŐEN GYŐR-BELVÁROSÁBAN, KIEMELKEDŐ HELYEN, EGYEDI KIALAKÍTÁSÚ IRODÁT/ÜZLETHELYISÉGET VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉGET VÁSÁROLHAT! ÉRTÉKÁLLÓSÁG, KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI ADOTTSÁGOK, MAGAS MŰSZAKI TARTALOM, SZÍNVONAL, LÁTHATÓSÁG, KÖNNYŰ MEGKÖZELÍTHETŐSÉG, PARKOLÁS, KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRA, MINDEZ A KÖZPONTBAN! A HASONLÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ INGATLANOKKAL ELLENTÉTBEN, AMIK GYŐR-SZIGETBEN, VIZIVÁROSBAN KERÜLNEK KIVITELEZÉSRE EZ EGY SOKKAL LIKVIDEBB, KÖNNYEN KIADHATÓ, ÉRTÉKÁLLÓBB BEFEKTETÉS! Győr-Belvárosában 324,7nm-es, fűtéskész földszinti iroda, üzlethelyiség, bemutatóterem, VENDÉGLÁTÓ IPARI EGYSÉG, 155nm-es TERASSZAL eladó. A tégla épület külső homlokzati szigeteléssel, 3 rétegű, 6 légkamrás műanyag nyílászárókkal, padló,- és radiátoros fűtéssel, glettelve, festve, külön mérőórákkal, igény esetén saját tárolóval, saját kertkapcsolattal kerülnek átadásra 2017. Júniusában! Észrevételeivel, kérdéseivel esetlegesen további információkért kérem keressen!Projekt bemutatásaLEHETŐSÉGET AJÁNLOK. EGY OLYAN LEHETŐSÉGET AMINEK KÖSZÖNHETŐEN GYŐR-BELVÁROSÁBAN, KIEMELKEDŐ HELYEN, EGYEDI KIALAKÍTÁSÚ LAKÁST VÁSÁROLHAT! ÉRTÉKÁLLÓSÁG, PANORÁMA, KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI ADOTTSÁGOK, MAGAS MŰSZAKI TARTALOM, SAJÁT KERT, MINDEZ A KÖZPONTBAN, ÖRÖKPANORÁMÁVAL! A tégla épület külső homlokzati szigeteléssel, 3 rétegű, 6 légkamrás műanyag nyílászárókkal, padló,- és radiátoros fűtéssel, glettelve, festve, külön mérőórákkal, igény esetén saját tárolóval, saját kertkapcsolattal kerülnek átadásra 2017. Júniusában! Észrevételeivel, kérdéseivel esetlegesen további információkért kérem keressen!

+36 70 469 3Mutat

Újépítésű 2 lakásos családi ház, 2 generációnak vagy vállalkozásra!Győr központi részén Szabadhegyen kínálunk megvételre egy 600m2-s parkosított telken felépült 2 lakásos társasházban, földszinti és I.emeleti lakást.A társasház már elkészült, fizikailag is megtekinthető, az értékesítése viszont csak most indult, ugyanis az ingatlanokat egy építész iroda építette saját részre, végül az Ön örömére az eladás mellett döntöttek!Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, könnyen megközelíthető családias utca saroktelkén, 3 oldalról zöld terület övezi, parkolás utcán ingyenes, a belső udvarban pedig lakásonként 2db beálló biztosított.Főbb műszaki paraméterek:-3 rétegű ablakok-15cm szigetelés-kondenzációs gázkazánA földszinti és az emeleti lakás is 3szoba+nappalis, napfényes, egyenként 91.32m2, ezáltal a teljesen körbekerített 600m2-s telket közös tulajdonként használhatják, melynek nagy része füvesített, a parkolásra 4 autónak biztosított térköves terület, igény esetén a zöld területek szeparálhatók, továbbiakban garázs is építhető!Az autóbeállók külön is megvásárolhatók 700.000 Ft/db áron.A lakásokhoz tartozik egy 14,26m2 tároló.Az emeltszintű fűtéskész ár: 63.000.000. Ft.Igény esetén kulcsra kész állapotban is kérhető!Csok és államilag támogatott hitel is igényelhető,Díjmentes hitelügyintézéssel , jogi háttérrel, és földhivatali eljárással segítjük a vásárlást!

+36209596Mutat

Referenciaszám: UZ003701Eladó Győrben ez a jelenleg is üzemelő 22 szobás, 3 csillagos szálloda, egy 80m²-es apartmannal, 150 fős klimatizált étteremmel, 250 fős folyóparti terasszal, különtermekkel, teniszpályával, komplett szaunával, 1200m² parkolóval. A létesítmény alapterülete 720m², összterülete 1900m², telekméret : 5423m². Az ingatlan kiváló természeti környezetben helyezkedik el, az étteremből és a szálloda felső szintjéről panorámás kilátás nyílik. Győr történelmi belvárosa 5 percnyi sétára elérhető.Az épületet 1999-ben az akkori legmodernebb szigetelés-technikákkal látták el. Ezzel párhuzamosan az egész épületben műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. 2007-ben az étterem, a konyha és a fűtésrendszer teljes körű felújítása történt meg. 2012-ben az összes szállodai szoba teljes felújításra került. Valamennyi szoba klímaberendezéssel van ellátva. Köszönhetően ezen felújításoknak és a folyamatos állagmegóvó munkáknak, a ház rezsiköltsége alacsonyan tartható, így relatív alacsony üzemeltetési költséggel számolhatunk. A konyha modern gépekkel felszerelt, van az épületben nyári konyha, hűtőkamrák, kiszolgáló helyiségek találhatók. A szállodának saját mosodája van, amely a teljes szállodai és éttermi mosatás kb. 80 %-t képes elvégezni. A recepciónál drinkbár üzemel. Az épületben szauna található zuhanyzóval, mosdóval, merülőkáddal. Ingyenes wi-fi hálózat biztosítva.A gépjárművek biztonságáról kamerás megfigyelő-rendszer gondoskodik.A különböző nagyságú termek ideálisak társas- üzleti-családi rendezvények lebonyolítására. Évente 40-50 esküvő kerül megrendezésre.A csendes, nyugodt környezet, a biztonságos parkolási lehetőség, a belváros közelsége és a jó megközelíthetőség miatt az átutazó magyar és külföldi üzletemberek is szívesen időznek itt. Ez a szálláshely ismert és elismert a belföldi és a külföldi vendégek körében, sok vendég érkezik a környező országokból.A nyereséges működtetés feltételei továbbra is, hosszú távon biztosítottak.Kérem keressen bizalommal, amennyiben bővebb információra van szüksége, ill. a konkrét üzleti eredmények is rendelkezésre állnak.Hitelre van szüksége?? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

+36 70 388 5Mutat

Győr-Moson-Sopron megye Győr belvárosában 55 m2-es, 2017-ben felújított és modern bútorokkal, élelmiszer pultokkal és hűtőkkel berendezett, bioboltként üzemelő üzlethelyiség (megegyezés szerint a berendezéssel együtt) eladó.Az igényesen kialakított, modern üzlethelyiség egy tágas központi-, valamint egy kisebb oldalsó üzlettérből áll. Kiszolgáló háttérként egy jól felszerelt, komfortos, kis előkészítő-konyha, a munkatársak számára öltöző és WC tartozik hozzá. Az üzlet az utcafronti bejáraton kívül természetesen rendelkezik egy hátsó gazdasági bejárattal is, amely a társasház közös udvarára nyílik, ahol az üzlethez egy gépkocsi beálló is tartozik.Az üzlethelyiség egy patinás tégla építésű ház fölszintjén található, ablakai, a kirakati portálként szolgáló dupla bejárati ajtó, valamint a belső ajtók modern, jó hőszigetelő képességű műanyag nyílászárók. A klímával, biztonsági kamerarendszerrel és riasztó berendezéssel felszerelt ingatlanban Ariston villanybojler biztosítja a meleg vizet.Az üzlethelyiséget tulajdonosai 2017 elején teljesen felújították: minőségi, modern és divatos padló burkolattal látták el, tiszta, hófehérre festették, az üzlet belső berendezését alkotó polcrendszerek, kínáló és hűtőpultok is a mai kor vívmányai. Az üzlet egésze sugározza a letisztult, egészség fontosságát szem előtt tartó, tiszta szellemiséget. A bio élelmiszerek forgalmazásával foglalkozó bolt üzleti bevezetése előrehaladott állapotban van, kialakult üzleti hátérrel és vevőkörrel. Kis ráfordítással hamarosan, jó profitot termelő vállalkozássá válik.Az ingatlant jó szívvel ajánljuk befektetési céllal azoknak az egészséges táplálkozás iránt elkötelezett üzletasszonyoknak és üzletembereknek, akik a szépen előkészített vállalkozás továbbüzemeltetésében gondolkodnak. (Az üzlethelyiség igény szerint bérelhető is, a bérleti díj 150.000 Ft + Áfa / hó)Amennyiben más profilban gondolkodik, természetesen önmagában az üzlethelyiség eladó vagy bérelhető.

30/927-8Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!