Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Referenciaszám: UZ003701Eladó Győrben ez a jelenleg is üzemelő 22 szobás, 3 csillagos szálloda, egy 80m²-es apartmannal, 150 fős klimatizált étteremmel, 250 fős folyóparti terasszal, különtermekkel, teniszpályával, komplett szaunával, 1200m² parkolóval. A létesítmény alapterülete 720m², összterülete 1900m², telekméret : 5423m². Az ingatlan kiváló természeti környezetben helyezkedik el, az étteremből és a szálloda felső szintjéről panorámás kilátás nyílik. Győr történelmi belvárosa 5 percnyi sétára elérhető.Az épületet 1999-ben az akkori legmodernebb szigetelés-technikákkal látták el. Ezzel párhuzamosan az egész épületben műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. 2007-ben az étterem, a konyha és a fűtésrendszer teljes körű felújítása történt meg. 2012-ben az összes szállodai szoba teljes felújításra került. Valamennyi szoba klímaberendezéssel van ellátva. Köszönhetően ezen felújításoknak és a folyamatos állagmegóvó munkáknak, a ház rezsiköltsége alacsonyan tartható, így relatív alacsony üzemeltetési költséggel számolhatunk. A konyha modern gépekkel felszerelt, van az épületben nyári konyha, hűtőkamrák, kiszolgáló helyiségek találhatók. A szállodának saját mosodája van, amely a teljes szállodai és éttermi mosatás kb. 80 %-t képes elvégezni. A recepciónál drinkbár üzemel. Az épületben szauna található zuhanyzóval, mosdóval, merülőkáddal. Ingyenes wi-fi hálózat biztosítva.A gépjárművek biztonságáról kamerás megfigyelő-rendszer gondoskodik.A különböző nagyságú termek ideálisak társas- üzleti-családi rendezvények lebonyolítására. Évente 40-50 esküvő kerül megrendezésre.A csendes, nyugodt környezet, a biztonságos parkolási lehetőség, a belváros közelsége és a jó megközelíthetőség miatt az átutazó magyar és külföldi üzletemberek is szívesen időznek itt. Ez a szálláshely ismert és elismert a belföldi és a külföldi vendégek körében, sok vendég érkezik a környező országokból.A nyereséges működtetés feltételei továbbra is, hosszú távon biztosítottak.Kérem keressen bizalommal, amennyiben bővebb információra van szüksége, ill. a konkrét üzleti eredmények is rendelkezésre állnak.Hitelre van szüksége?? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

+36 70 388 5Mutat

Referenciaszám: UZ007089EGY LEHETŐSÉGET AJÁNLOK. EGY OLYAN LEHETŐSÉGET AMINEK KÖSZÖNHETŐEN GYŐR-BELVÁROSÁBAN, KIEMELKEDŐ HELYEN, EGYEDI KIALAKÍTÁSÚ IRODÁT/ÜZLETHELYISÉGET VÁSÁROLHAT! ÉRTÉKÁLLÓSÁG, KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI ADOTTSÁGOK, MAGAS MŰSZAKI TARTALOM, SZÍNVONAL, LÁTHATÓSÁG, KÖNNYŰ MEGKÖZELÍTHETŐSÉG, PARKOLÁS, KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRA, MINDEZ A KÖZPONTBAN! A HASONLÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ INGATLANOKKAL ELLENTÉTBEN, AMIK GYŐR-SZIGETBEN, VIZIVÁROSBAN KERÜLNEK KIVITELEZÉSRE EZ EGY SOKKAL LIKVIDEBB, KÖNNYEN KIADHATÓ, ÉRTÉKÁLLÓBB BEFEKTETÉS! Győr-Belvárosában 130,61 nm-es, IGÉNY ESETÉN NÖVELHETŐ, fűtéskész Szuterén iroda, üzlethelyiség, bemutatóterem, VENDÉGLÁTÓ EGYSÉG, KLUB HELYISÉG eladó. A tégla épület külső homlokzati szigeteléssel, 3 rétegű, 6 légkamrás műanyag nyílászárókkal, padló,- és radiátoros fűtéssel, glettelve, festve, külön mérőórákkal, igény esetén saját tárolóval, saját kertkapcsolattal kerülnek átadásra 2017. Júniusában! Észrevételeivel, kérdéseivel esetlegesen további információkért kérem keressen!Projekt bemutatásaLEHETŐSÉGET AJÁNLOK. EGY OLYAN LEHETŐSÉGET AMINEK KÖSZÖNHETŐEN GYŐR-BELVÁROSÁBAN, KIEMELKEDŐ HELYEN, EGYEDI KIALAKÍTÁSÚ LAKÁST VÁSÁROLHAT! ÉRTÉKÁLLÓSÁG, PANORÁMA, KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI ADOTTSÁGOK, MAGAS MŰSZAKI TARTALOM, SAJÁT KERT, MINDEZ A KÖZPONTBAN, ÖRÖKPANORÁMÁVAL! A tégla épület külső homlokzati szigeteléssel, 3 rétegű, 6 légkamrás műanyag nyílászárókkal, padló,- és radiátoros fűtéssel, glettelve, festve, külön mérőórákkal, igény esetén saját tárolóval, saját kertkapcsolattal kerülnek átadásra 2017. Júniusában! Észrevételeivel, kérdéseivel esetlegesen további információkért kérem keressen!

Utolsó nagy lakások Győr-Sziget legfrekventáltabb helyén!!!! Egy elegáns megjelenésű minőségi épületben egy megbízható kivitelezőtől. Győr központjától, a Széchenyi Egyetemtől és a Rába Quelle fürdőtől néhány perces távolságra található ez a 32 lakásos társasház. A gépkocsik tárolására zárt udvari és mélygarázs beállók vásárolhatóak.A földszinten 8db üzlethelyiség kerül kialakításra /még 4 szabad/ amikben már tudhatóan prémium boltok lesznek. A liftes társasház 2.3. és 4. szintjén még elérhetőek nagy teraszos nappali + 4 szobás belső elrendezésében még variálható lakások.A társasház kivitelezésénél a magas műszaki tartalom a beruházó legfontosabb elvárása volt, ezáltal kerülnek beépítésre INTERNORM nyílászárók. Az épület 30cm-es Porotherm téglából rajta pedig 20cm-es külső hőszigetelésből épül fel.További extrák a klíma, riasztó alapszerelés és a redőnytok beépítés. A lakások fűtése távhővel megoldott, egyedi hőmennyiség mérővel, radiátor és padlófűtés hőleadóval.A felszíni beállók (1,27 millió-tól) a mélygarázs beállók (3,1-3,6 millió) Ft-ért vásárolhatóak, illetve különböző méretű tárolók közül lehet választani.Irodánkban díjmentes és teljes körű CSOK és hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére!A társasház átadása 2017 decemberében várható.Ne késlekedjen telefonáljon, most 50.000 Ft értékű építőipari utalványt adunk ajándékba.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!