Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

SZÉKESFEHÉRVÁRI ingatlaniroda eladásra kínálja a 114721-es számú, B2 jelzésű új építésű, pompás SORHÁZI LAKÁST PÁKOZDON.Kétszer négy sorházas kialakítású kitűnő elrendezésű, tágas térkihasználással, hangulatos otthonok várják új tulajdonosaikat. Műszakilag és esztétikailag is tökéletes tervezés.  * INGYENES CSOK ÉS HITELÜGYINTÉZÉS * 100 nm hasznos alapterületen három szoba, amerikai konyhás nappali, háztartási helyiség, fürdő, két wc és igen, még egy 20 nm-es garázs is *  három terasz összesen 40 nm, hogy az Önnek megfelelő, napsütéses, vagy árnyékos oldalt is ki tudja használni *  128 nm saját kert, ahol kedve szerint készülhet kis játszótér a gyerekeknek, vagy a családi baráti összejöveteleknek lehet ideális helyszínePákozd nagyközség a Velencei-hegység délkeleti, a Velencei-medencébe ereszkedő lankáin, a Velencei-tó északnyugati kiszögellésénél fekszik. 3000 fős település. Pákozd és környéke kőkori, ókori és középkori régészeti lelőhelyekben gazdag terület.  A magyar történelem két fontos, győztes csatája fűződik Pákozd nevéhez.  A törökellenes küzdelmek során 1593-ban megvívott ütközet, valamint az 1848-49-es szabadságharc egyik legnevezetesebb csatája. Kedvelt kirándulóhely, több nevezetesség és természetvédelmi terült található a környéken.  A Velencei tavat megkerülő kerékpárút is a közelben fut el, valamint két lovarada is található a közelben. Budapest és a Balaton között félúton, Székesfehérvár határától, mindössze ötperces autóútra helyezkedik el. Gyorsan elérhető az M7-es  autópálya.Amennyiben a 114721-es számú PÁKOZDI ÚJ ÉPÍTÉSŰ SORHÁZI LAKÁS, vagy bármely a kínálatunkban található LAKÁS, HÁZ felkeltette érdeklődését, vagy szeretné ingatlanát értékesíteni, hívjon bizalommal a 06-70/633-0048-as telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. 

A gárdonyi társasházi lakás jellemzői:- a keleti fekvésű lakás egy tégla építésű, zárt társasház első emeletén található,-  a lakásban amerikai konyhás nappali, két hálószoba,gardrób,  két fürdőszoba (zuhanyzós és kádas), külön mellékhelyiség és nagyméretű erkély kapott helyet,- mivel az első emeleti lakás itt egyben a tetőtér, így az 190 cm alatti részek felezve beleszámolnak a lakás bruttó négyzetméterébe, így összesen nettó 67, bruttó 79 nm-es a lakás mérete (a helyiséglistában bruttó nm-ek vannak feltüntetve),- a lakás kitűnő állapotban van, frissen van festve, szép és igényes konyhabútor, illetve jó minőségű háztartási gépek lettek beépítve, - a lakásnak nagyon jó az elrendezése, így a mai igényeknek megfelelően jól be lehet rendezni,- a lakás fűtését saját gázcirkó kazán biztosítja, a hőmérsékletet termosztáttal lehet szabályozni,- parkolásra a társasház saját, zárt udvarában van lehetőség,- a lakás rendes belterületi ingatlan, külön helyrajzi számmal rendelkezik, teljesen tehermentes, minden közműhöz külön mérőórával rendelkezik,- hitel és illeték szempontjából új építésű ingatlannak minősül,- a társasház Gárdony szélén található, csendes zöld környezetben, a vasútállomás ~ 2,5 km séta távolságban, buszmegálló a termálfürdőnél és a társasház mellett is található,- a társasházban kedves lakók élnek, jó közösség alakult ki, idősebbek, fiatalok és gyermekes családok egyaránt élnek, a gyerekeknek biztonságos udvar biztosítja hogy kimehessenek játszani,- a lakás üres, így azonnal költözhető!Amennyiben további kérdések merültek fel Önben az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné megtekinteni, hívjon és megbeszéljük a részleteket!

SZÉKESFEHÉRVÁRI ingatlaniroda eladásra kínálja a 114722-es számú,A2 jelzésű új építésű, pompás SORHÁZI LAKÁST PÁKOZDON.Kétszer négy sorházas kialakítású lakások eladók! Műszakilag és esztétikailag is tökéletes tervezés. Részletekért keressen telefonon!   * INGYENES CSOK ÉS HITELÜGYINTÉZÉS * 100 nm hasznos alapterületen három szoba, amerikai konyhás nappali, háztartási helyiség, fürdő, két wc és igen, még egy  20 nm-es garázs is * három terasz összesen 40 nm, hogy az Önnek megfelelő, napsütéses, vagy árnyékos oldalt is ki tudja használni * 124 nm saját kert, ahol kedve szerint készülhet kis játszótér a gyerekeknek, vagy a családi baráti összejöveteleknek lehet ideális helyszíne Pákozd nagyközség a Velencei-hegység délkeleti, a Velencei-medencébe ereszkedő lankáin, a Velencei-tó északnyugati kiszögellésénél fekszik. 3000 fős település. Pákozd és környéke kőkori, ókori és középkori régészeti lelőhelyekben gazdag terület.  A magyar történelem két fontos, győztes csatája fűződik Pákozd nevéhez.  A törökellenes küzdelmek során 1593-ban megvívott ütközet, valamint az 1848-49-es szabadságharc egyik legnevezetesebb csatája. Kedvelt kirándulóhely, több nevezetesség és természetvédelmi terült található a környéken.  A Velencei tavat megkerülő kerékpárút is a közelben fut el, valamint két lovarda is található a közelben. Budapest és a Balaton között félúton, Székesfehérvár határától, mindössze ötperces autóútra helyezkedik el. Gyorsan elérhető az M7-es  autópálya.  Amennyiben a 114722-es számú ÚJ ÉPÍTÉSŰ PÁKOZDI SORHÁZI LAKÁS, vagy bármely a kínálatunkban található LAKÁS, HÁZ felkeltette érdeklődését, vagy szeretné ingatlanát értékesíteni, hívjon bizalommal a 06-70/633-0048-as telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. 

ÁRCSÖKKENÉS! 19,02mFt-ról 18,1mFt-ra csökkent az ára!Velence központjában, családias ősfás rendezett környezetben 4 szintes, 31 lakásos társasházban belső kétszintes, 63.43 nm-s amerikai konyhás lakás eladó. Két hálószobája a tetőtérben található és csodálatos panorámával rendelkezik.A környék infrastrukturális ellátottsága rendkívül jó, termálfürdő vasútállomás, (biztonságos alagúton lehet átjutni) néhány lépésnyire található.Irányár: 18,1mFtSZERKEZETI LEÍRÁSAAlkalmazott anyagok: hagyományos anyagok, szerkezetek, melyek beépítése semmilyen statikai vagy tűzvédelmi problémát nem okozhat. Az építés hagyományos technológiával történt.Teherhordó falazatok POROTHERM 30 és 38 N+F téglablokk tartófalak, Hvb7 jelű javított cementhabarccsal.Válaszfalak 8 cm-es válaszfal lapokból, Hvb7 jelű javított cementhabarcsba ágyazva.Födém Hagyományos monolit, vasalt szerkezetű, betonból, technológiai utasítás szerint kivitelezve, a fel beton alatti kopogás gátló réteg és lépésálló hőszigetelő réteg (NIKECELL) beépítésével.A homlokzati ablakok, beépíthető redőnytokkal kerültek kialakításra.A tetőszerkezet minősített panelekből ( ISO-TECH ) készül. A cseréptartó, és szigetelő réteg, a monolit födémre kerül elhelyezésre cserép héjazattal. A vizes helyiségekben a falakra , használati víz elleni szigetelés kerül.Az ablakok hőhídmentes hőszigetelt 4-12-4 üvegezésű műanyag nyílászárók., bejárati ajtók 5 ponton záródó, biztonsági vasalással kerültek beépítésre.A felületek belül vakolattal készültek diszperziós falfestéssel, kívül nemes vakolattal. A fa szerkezetek pácoltak, az acél szerkezetek mázoltak.A szobákban laminált parketta, a többi helyiségben kerámia lapburkolat készült, fürdőben és WC-ben +210cm-ig csempeburkolat készült.Lakásokként, és a közös vételezéseknél, vízórák kerültek beszerelésre.A fűtési és használati meleg vízellátást a gázkazánok szolgáltatják. A lakások, önálló hőmennyiségmérővel és meleg vízmérővel kerültek kivitelezésre. 

Gárdony-Agárd szélén, csendes és zárt, biztonságos társasházban élvezheti a Velencei tó természeti kincseit. Zöldellő gesztenyékkel övezett, aszfaltozott úton jutunk ki a Termálfürdőtől pár percre lévő eldugott társasházba. A már kialakult, összetartó közösség még keresi új tagját.Székesfehérvári ingatlaniroda eladásra kínálja a 124122 számú, zöldövezetben lévő társasházi lakását Gárdonyban.A gárdonyi társasházi lakás jellemzői:- a lakás egy tégla építésű, zárt társasház első emeletén található,- a lakás kelet-dél-nyugat irányok felé is rendelkezik nyílászárókkal, így elég világosak a helyiségek,-  a lakásban amerikai konyhás nappali, kamra, két hálószoba, két fürdőszoba (zuhanyzós és kádas), külön mellékhelyiség és nagyméretű erkély kapott helyet,- mivel az első emeleti lakás itt egyben a tetőtér, így az 190 cm alatti részek felezve beleszámolnak a lakás bruttó négyzetméterébe, így összesen nettó 73, bruttó 83 nm-es a lakás mérete (a helyiséglistában bruttó nm-ek vannak feltüntetve),- a lakás jó állapotban van, meleg színvilág jellemzi,- a lakás fűtését saját gázcirkó kazán biztosítja, a hőmérsékletet termosztáttal lehet szabályozni,- parkolásra a társasház saját, zárt udvarában van lehetőség,- a lakás rendes belterületi ingatlan, külön helyrajzi számmal rendelkezik, teljesen tehermentes, minden közműhöz külön mérőórával rendelkezik,- hitel és illeték szempontjából új építésű ingatlannak minősül,- a társasház Gárdony szélén található, csendes zöld környezetben, a vasútállomás ~ 2,5 km séta távolságban, buszmegálló a termálfürdőnél és a társasház mellett is található,- a társasházban kedves lakók élnek, jó közösség alakult ki, idősebbek, fiatalok és gyermekes családok egyaránt élnek, a gyerekeknek biztonságos udvar biztosítja hogy kimehessenek játszani,- a lakás üres, így azonnal költözhető!Amennyiben további kérdések merültek fel Önben az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné megtekinteni, hívjon és megbeszéljük a részleteket!Díjmentes és bank semleges hitelügyintézésben, CSOK-kal vagy bármilyen más kedvezmények igénybevételében is segítünk Önnek! 

Referens: HKVE/55974TÁRSASHÁZI LAKÁS A CSODÁS VELENCÉN!!!MOST ÉRDEMES INGATLANT VÁSÁROLNI!!!Velence központjában, 200m-re a tóparttól, 54m2-es LAKÁSA ELADÓ!Állandó lakhatásra, nyaralónak, kiadásra vagy befektetésnek is ideális! Fekvése kitűnő, hiszen pillanatok alatt elérhető a vasútállomás, helyi és távolsági buszmegálló, egészség központ, iskola, óvoda, szabad strand!A lakás magas műszaki és komfort fokozatú.Fűtése központi gázkazánról történik, a radiátorok külön szabályozhatóak, a felhasznált hideg- és meleg víz, illetve a fűtési energia egyedileg mérhető.AZ INGATLAN KULCSRA KÉSZ ÁLLAPOTBAN VAN!Helységei: az alsó részen előtér, nappali – konyha-étkező (28m2), fürdőszoba. A felső részén hálószoba (16m2) beépített szekrénnyel.A lakás különleges atmoszférával rendelkezik, hiszen a nappaliból belső lépcsőn közelíthető meg a felette lévő hálószoba. (38m2+16m2)Ha úgy érzi, hogy a Velencei-tó közelében szeretne egy kis otthont, akkor megtalálta, itt biztosan csak jól érezheti magát. Az ingatlant időseknek, fiataloknak, kis és nagycsaládosoknak egyaránt ajánlom!A FOTÓK CSAK ILLUSZTRÁCIÓK NEM FEDIK A VALÓSÁGOT!A környékről:Velence az ország közepén található, közel Budapesthez és Székesfehérvárhoz, mely munkahely szempontjából igen előnyös. Busz, vonat, autópálya mind könnyen elérhető. Új óvoda, új magyar–angol két tanítási nyelvű iskola, egészségközpont, üzletek, homokos tópart (VELENCE KORZÓ) várja az ide költözőket.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!