Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Referens: HKVE/55974TÁRSASHÁZI LAKÁS A CSODÁS VELENCÉN!!!MOST ÉRDEMES INGATLANT VÁSÁROLNI!!!Velence központjában, 200m-re a tóparttól, 54m2-es LAKÁSA ELADÓ!Állandó lakhatásra, nyaralónak, kiadásra vagy befektetésnek is ideális! Fekvése kitűnő, hiszen pillanatok alatt elérhető a vasútállomás, helyi és távolsági buszmegálló, egészség központ, iskola, óvoda, szabad strand!A lakás magas műszaki és komfort fokozatú.Fűtése központi gázkazánról történik, a radiátorok külön szabályozhatóak, a felhasznált hideg- és meleg víz, illetve a fűtési energia egyedileg mérhető.AZ INGATLAN KULCSRA KÉSZ ÁLLAPOTBAN VAN!Helységei: az alsó részen előtér, nappali – konyha-étkező (28m2), fürdőszoba. A felső részén hálószoba (16m2) beépített szekrénnyel.A lakás különleges atmoszférával rendelkezik, hiszen a nappaliból belső lépcsőn közelíthető meg a felette lévő hálószoba. (38m2+16m2)Ha úgy érzi, hogy a Velencei-tó közelében szeretne egy kis otthont, akkor megtalálta, itt biztosan csak jól érezheti magát. Az ingatlant időseknek, fiataloknak, kis és nagycsaládosoknak egyaránt ajánlom!A FOTÓK CSAK ILLUSZTRÁCIÓK NEM FEDIK A VALÓSÁGOT!A környékről:Velence az ország közepén található, közel Budapesthez és Székesfehérvárhoz, mely munkahely szempontjából igen előnyös. Busz, vonat, autópálya mind könnyen elérhető. Új óvoda, új magyar–angol két tanítási nyelvű iskola, egészségközpont, üzletek, homokos tópart (VELENCE KORZÓ) várja az ide költözőket.

+36 70 360 1Mutat

ÁRCSÖKKENÉS! 19,02mFt-ról 17,1mFt-ra csökkent az ára!Velence központjában, családias ősfás rendezett környezetben 4 szintes, 31 lakásos társasházban belső kétszintes, 63.43 nm-s amerikai konyhás lakás eladó. Két hálószobája a tetőtérben található és csodálatos panorámával rendelkezik. A környék infrastrukturális ellátottsága rendkívül jó, termálfürdő vasútállomás, (biztonságos alagúton lehet átjutni) néhány lépésnyire található.Irányár: 17,1mFtSZERKEZETI LEÍRÁSAAlkalmazott anyagok: hagyományos anyagok, szerkezetek, melyek beépítése semmilyen statikai vagy tűzvédelmi problémát nem okozhat. Az építés hagyományos technológiával történt.Teherhordó falazatok POROTHERM 30 és 38 N+F téglablokk tartófalak, Hvb7 jelű javított cementhabarccsal. Válaszfalak 8 cm-es válaszfal lapokból, Hvb7 jelű javított cementhabarcsba ágyazva. Födém Hagyományos monolit, vasalt szerkezetű, betonból, technológiai utasítás szerint kivitelezve, a fel beton alatti kopogás gátló réteg és lépésálló hőszigetelő réteg (NIKECELL) beépítésével.A homlokzati ablakok, beépíthető redőnytokkal kerültek kialakításra.A tetőszerkezet minősített panelekből ( ISO-TECH ) készül. A cseréptartó, és szigetelő réteg, a monolit födémre kerül elhelyezésre cserép héjazattal. A vizes helyiségekben a falakra , használati víz elleni szigetelés kerül.Az ablakok hőhídmentes hőszigetelt 4-12-4 üvegezésű műanyag nyílászárók., bejárati ajtók 5 ponton záródó, biztonsági vasalással kerültek beépítésre. A felületek belül vakolattal készültek diszperziós falfestéssel, kívül nemes vakolattal. A fa szerkezetek pácoltak, az acél szerkezetek mázoltak. A szobákban laminált parketta, a többi helyiségben kerámia lapburkolat készült, fürdőben és WC-ben +210cm-ig csempeburkolat készült.Lakásokként, és a közös vételezéseknél, vízórák kerültek beszerelésre. A fűtési és használati meleg vízellátást a gázkazánok szolgáltatják. A lakások, önálló hőmennyiségmérővel és meleg vízmérővel kerültek kivitelezésre.

Mintha nyaralni mennénk haza minden nap. Beállunk a zárt udvarra a jól megszokott, saját gépkocsibeállónkba. Zöldellő fák adják az árnyékot a nyári melegben. Belépünk a lakásunkba, ide már nem szűrődik be a külvilág zaja. Kilépünk a saját kertünkbe és a fákon élő madarak csicsergését figyeljük. Elcsendesedni, átgondolni a napi történéseket a legjobb helyen vagyunk.Gárdony-Agárd szélén, csendes és zárt, biztonságos társasházban élvezheti a Velencei tó természeti kincseit. Zöldellő gesztenyékkel övezett, aszfaltozott úton jutunk ki a Termálfürdőtől pár percre lévő eldugott társasházba. A már kialakult, összetartó közösség még keresi új tagját.Székesfehérvári ingatlaniroda eladásra kínálja a 121657 számú, zöldövezetben lévő társasházi lakását Gárdonyban.A gárdonyi társasházi lakás jellemzői:- a 2010-ben épült tégla építésű társasházi lakásban 1 db külön hálószoba és egy amerikai konyhás nappali található, a nappaliból pedig a saját ~ 85 nm-es, leválasztott kertünkbe juthatunk ki,- a fürdőszoba szintén tágas, ablakos, jól szellőztethető- a mellékhelyiség külön helyiségben található,- a szobákban laminált parketta, fürdőben, mellékhelyiségben és konyhában kerámia burkolat található,- a földszinti lakás fűtését és meleg víz ellátását egyedi gázcirkó kazán biztosítja,- a lakás külön helyrajzi számmal és külön mérőórákkal rendelkezik,- parkolás a társasház saját, zárt udvarában lehetséges,- a társasház Gárdony szélén található, csendes zöld környezetben,  a vasútállomás ~ 2,5 km séta távolságban, buszmegálló a termálfürdőnél és a társasház mellett is található,- a társasházban kedves lakók élnek, jó közösség alakult ki, idősebbek, fiatalok és gyermekes családok egyaránt élnek, a gyerekeknek biztonságos udvar biztosítja hogy kimehessenek játszani, - a lakás azonnal birtokba vehető!Amennyiben a 121657 számú gárdonyi lakás, vagy bármelyik kínálatunkban található lakás felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a 06 70 88 66 606-os telefonszámon.Vásárolna de nincs rá keret? Kollégám díjmentesen, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Mintha nyaralni mennénk haza minden nap. Beállunk a zárt udvarra a jól megszokott, saját gépkocsibeállónkba. Zöldellő fák adják az árnyékot a nyári melegben. Belépünk a lakásunkba, ide már nem szűrődik be a külvilág zaja. Kilépünk a saját kertünkbe és a fákon élő madarak csicsergését figyeljük. Elcsendesedni, átgondolni a napi történéseket a legjobb helyen vagyunk.Gárdony-Agárd szélén, csendes és zárt, biztonságos társasházban élvezheti a Velencei tó természeti kincseit. Zöldellő gesztenyékkel övezett, aszfaltozott úton jutunk ki a Termálfürdőtől pár percre lévő eldugott társasházba. A már kialakult, összetartó közösség még keresi új tagját.Székesfehérvári ingatlaniroda eladásra kínálja a 121657 számú, zöldövezetben lévő társasházi lakását Gárdonyban.A gárdonyi társasházi lakás jellemzői:- a 2010-ben épült tégla építésű társasházi lakásban 1 db külön hálószoba és egy amerikai konyhás nappali található, a nappaliból pedig a saját ~ 98 nm-es, leválasztott kertünkbe juthatunk ki,- a fürdőszoba szintén tágas, ablakos, jól szellőztethető- a mellékhelyiség külön helyiségben található,- a szobákban laminált parketta, fürdőben, mellékhelyiségben és konyhában kerámia burkolat található,- a földszinti lakás fűtését és meleg víz ellátását egyedi gázcirkó kazán biztosítja,- a lakás külön helyrajzi számmal és külön mérőórákkal rendelkezik,- parkolás a társasház saját, zárt udvarában lehetséges,- a társasház Gárdony szélén található, csendes zöld környezetben,  a vasútállomás ~ 2,5 km séta távolságban, buszmegálló a termálfürdőnél és a társasház mellett is található,- a társasházban kedves lakók élnek, jó közösség alakult ki, idősebbek, fiatalok és gyermekes családok egyaránt élnek, a gyerekeknek biztonságos udvar biztosítja hogy kimehessenek játszani, - a lakás azonnal birtokba vehető!Amennyiben a 121657 számú gárdonyi lakás, vagy bármelyik kínálatunkban található lakás felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a 06 70 88 66 606-os telefonszámon.Vásárolna de nincs rá keret? Kollégám díjmentesen, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Referens: HKVE/55977ÚJ ÉPÍTÉSŰ PANORÁMÁS, LAKÁS A CSODÁS VELENCÉN!!!MOST ÉRDEMES INGATLANT VÁSÁROLNI!!!Velencén 200 m-re a tóparttól, 65 m2-es LAKÁSA ELADÓ!Állandó lakhatásra, nyaralónak, kiadásra vagy befektetésnek is ideális! Fekvése kitűnő, hiszen pillanatok alatt elérhető a vasútállomás, helyi és távolsági buszmegálló, egészség központ, iskola, óvoda, szabad strand!A lakás magas műszaki és komfort fokozatú.Fűtése központi gázkazánról történik, a radiátorok külön szabályozhatóak, a felhasznált hideg- és meleg víz, illetve a fűtési energia egyedileg mérhető.Helységei: az alsó részen előtér, nappali – konyha-étkező, fürdőszoba. A felső részén 2db hálószoba.A lakás különleges atmoszférával rendelkezik, hiszen a nappaliból belső lépcsőn közelíthető meg a felette lévő hálószoba.AZ INGATLAN KULCSRAKÉSZ ÁLLAPOTBAN VÁSÁROLHATÓ MEG!A FOTÓK ILLUSZTRÁCIÓK, NEM FEDIK A VALÓSÁGOT!!!Ha úgy érzi, hogy a Velencei-tó közelében szeretne egy kis otthont, akkor megtalálta, itt biztosan csak jól érezheti magát. Az ingatlant időseknek, fiataloknak, kis és nagycsaládosoknak egyaránt ajánlom!A környékről:Velence az ország közepén található, közel Budapesthez és Székesfehérvárhoz, mely munkahely szempontjából igen előnyös. Busz, vonat, autópálya mind könnyen elérhető. Új óvoda, új magyar–angol két tanítási nyelvű iskola, egészségközpont, üzletek, homokos tópart (VELENCE KORZÓ) várja az ide költözőket.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!