Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Eladásra kínálunk a festői szépségű Vérteskozmán, a természetvédelmi terület kellős közepén, egy 161m2-es, 3 szobás, nívós családi házat, mely 2010 után telejes átépítésen és felújításon esett át. Az ingatlan régen az Eszterházyak vadászházaként funkcionált, ma luxus kivitelű családi otthonként szolgál, impozáns belsővel, átlag feletti méretekkel és terekkel.A házhoz 2205 m2 telek tartozik, mely több oldalról is megközelíthető. A házban vezetékes víz, villany, telefon, internet bekötve. Gáz és csatorna nincs a településen. Kút van. Az épület fűtése több lábon áll. A ház alatt egy modern Defro pellet kazán szolgáltatja a meleget radiátorokon keresztül, puffer tartályokkal, elektronikával, vezérléssel, de van lehetőség hagyományosan is begyújtani a házban lévő kandallókba. Az ingatlan a mai modern kor technológiájával lett átépítve, renoválva, odafigyelve a minőségi anyaghasználatra, melynek eredménye egy nem hétköznapi álom otthon lett.A környék csendes, szinte elzárt a mai rohanó, modern világtól, így kiválóan alkalmas pihenésre, kirándulásra, vadászatra, állandó lakhatásra, vagy csak hétvégékre.Amennyiben többet szeretne megtudni az ingatlanról, vagy szeretné megtekinteni jövőbeli otthonát személyesen, akkor kérem hívjon bizalommal. Az Otthon Centrum irodánkban Önnek 20 bank és pénzintézet ajánlata közül választjuk ki a legideálisabbat. Amennyiben új, vagy használt lakást vásárolna, de nem rendelkezik elegendő fedezettel, úgy hiteltanácsadónk először felméri hitelképességét. Majd megismerteti Önnel a különböző banki termékek részleteit, és segít eldönteni, hogy mely hitelkonstrukció, vagy igényelhető támogatási forma a legmegfelelőbb az Ön számára. CSOK igénylésében is tudunk segíteni Önnek.Nagyon nehéz és időigényes feladat eligazodni a sok banki termék és fogalom között, rendkívül bonyolult feladat a különböző lehetőségek összehasonlítása és még annál is bonyolultabb az ideális megoldás megtalálása. Az Otthon Centrum Hitel Center nagy tapasztalattal és naprakész banki információval rendelkező szakértői segítenek eligazodni 20 bank és pénzintézet termékei között és megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő személyre szabott megoldást. A hitel kiválasztását követően ismertetik Önnel, hogy milyen dokumentumok kitöltésére illetve beszerzésére lesz szükség. A hitelkérelmi csomag összeállításban kollégáink mindenben segítségére lesznek, majd az elkészült dokumentációt eljuttatják a bankba. Ha kérdése merül fel, hívjon bizalommal!

Székesfehérvári ingatlaniroda eladásra kínálja a 92866-os számú, GÁNT, VÉRTESKOZMAI CSALÁDI HÁZAT, VADÁSZHÁZAT.ELADÓ egy teljesen korhűen felújított 1822-ben épült CSALÁDI HÁZ VÉRTESKOZMÁN.  A CSALÁDI HÁZ a páratlan szépségű SKANZEN faluban a Vértes tájvédelmi körzetben található és 2006-os teljes körű felújítást követően a település dísze lett. A lélegzetelállító panorámával rendelkező parasztház műemléki értékekkel bír.   A képeken látható és a házban található bútorokkal, berendezésekkel kínáljuk eladásra! Az összes bútor restaurálva lett ezért kiváló állapotban van, így magas értékekkel bírnak.Vérteskozma a Vértes csúcsán található, kiemelkedő tulajdonságai miatt az ország egyik legszebb települése.A környéken található vadászterület.  Az M1-es autópályától és Székesfehérvártól egyaránt 25 km-re elterülő terület 90 %-a erdő, minden nagyvadfaj igényét kielégítő, változatos növény-összetételű, a nagy erdőtömbökbe beékelődő vadföldekkel és vadlegelőkkel. Ideális vadászoknak, vagy nyugalmat keresőknek.- Teljes korhű felújítás - Teljes víz- és villanyvezeték csere- 1800-as évekbeli restaurált bútorok- új tetőszerkezet a régi cserepek megőrzésével- cserépkályha, búbos kemence, szemes kemence- kialakításra került fürdőszoba, szauna, konyha- dupla gépkocsi beálló- 130 nm-es pince - 10 nm-es borospince, ahol a barátokkal poharazgathat- szauna- Az udvaron és a pincében kiváló rendezvényeket lehet szervezni. Családi, baráti összejövetelekre tökéletes terület áll rendelkezésre.Minden olyan érdeklődőm számára ajánlom, akik szeretnének elrejtőzni egy kicsit a rohanó világ zajától egy csendes és gyönyörű környezetben, illetve olyan személyek számára, akik imádják a vadászatot, mivel itt található Magyarország legszebb és legkedveltebb vadászterülete. Amennyiben a 92866-os számú VÉRTESKOZMAI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található LAKÁS, HÁZ felkeltette érdeklődését, vagy szeretné ingatlanát értékesíteni, hívjon bármikor a 06-70/633-0048-as telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

Eladásra kínálunk a festői szépségű Vérteskozmán egy 124 m2-es, 5 szobás, tégla építésű családi házat, 892m2-es gondozott, parkosított telken.Az ingatlan 1978-ban épült, lemásolva a településen lévő házak hangulatát, stílusát.Az ingatlan alsó szintjén nappali, egy hálószoba, konyha, étkező, fürdőszoba és WC található. Az emeleten egy nagyobb szoba mellett két félszoba kapott helyet, de van még lehetőség egy plusz szoba kialakítására, ami jelenleg tárolóként szolgál.A házban víz, villany (380V), telefon bekötve. Gáz és csatorna nincs a településen.Az épület fűtéséről több cserépkályha gondoskodik, illetve elektromosan is megoldható.A teleken ásott kút segíti az öntözést.A környék csendes, szinte elzárt a modern világtól, kiválóan alkalmas pihenésre, kirándulásra.Az Otthon Centrum irodánkban Önnek 20 bank és pénzintézet ajánlata közül választjuk ki a legideálisabbat. Amennyiben új, vagy használt lakást vásárolna, de nem rendelkezik elegendő fedezettel, úgy hiteltanácsadónk először felméri hitelképességét. Majd megismerteti Önnel a különböző banki termékek részleteit, és segít eldönteni, hogy mely hitelkonstrukció, vagy igényelhető támogatási forma a legmegfelelőbb az Ön számára. CSOK igénylésében is tudunk segíteni Önnek.Nagyon nehéz és időigényes feladat eligazodni a sok banki termék és fogalom között, rendkívül bonyolult feladat a különböző lehetőségek összehasonlítása és még annál is bonyolultabb az ideális megoldás megtalálása. Az Otthon Centrum Hitel Center nagy tapasztalattal és naprakész banki információval rendelkező szakértői segítenek eligazodni 20 bank és pénzintézet termékei között és megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő személyre szabott megoldást. A hitel kiválasztását követően ismertetik Önnel, hogy milyen dokumentumok kitöltésére illetve beszerzésére lesz szükség. A hitelkérelmi csomag összeállításban kollégáink mindenben segítségére lesznek, majd az elkészült dokumentációt eljuttatják a bankba. Ha kérdése merül fel, hívjon bizalommal!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!

Lehetséges, hogy a kívánt helyhez egyelőre nincs, vagy kevés hirdetés van feladva.
Kattintson az alábbi linkre, és találja meg a keresett ingatlant egy szinttel feljebb: