Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Fejér megyében, Lepsény településen, a Balatontól 8 km távolságra, a vasútállomás közelében, forgalmas, központi helyen eladó, helyileg konkurenciamentes tevékenységű Kft. 3 üzletből álló kereskedelmi telephelye. A cég két telephellyel, árukészlettel, épületekkel, és egy 75 nm-s szerkezetkész lakással egyben eladó. A Kft. tevékenységi körei: autómosó, autóápoló szolgáltatás, építőanyag kereskedelem, és egyéb kereskedelmi tevékenység. Igazoltan évi nettó 90 millió forintos árbevétellel rendelkezik, valamint, NAV köztartozásmentes adózók nyilvántartásában szerepel. A fő tevékenységi körű telephelyen, a 7-s főútvonal mellett található egy 2 állásos autómosó, és egy építőanyag kereskedés. A 2008-n épült forgalmas, központi helyen levő 268 nm-s 2 szintes, szigetelt épületben. A földszinten található a 2 állásos autómosó, a személyzeti mosdó, és öltöző, és raktár, valamint az építőanyag kereskedés légkondicionált bemutató, és ügyféltere, valamint építőanyag raktárak, árukiadó helyek. A tetőtérben található a szerkezetkész 75 nm-s lakás. A 2300 nm-s területen levő telephely még bőven fejleszthető. Ennek a telephelynek 100 000 000 Ft az ára.A második, vasút állomás közelében, központi, forgalmas helyen levő telephelyen egy épületben 3 külön álló, különböző profilú üzlethelyiség található. Fodrászat, használt ruha, és vegyi áruüzlet működik jelenleg az épületben. Ez 5100 000 Ft. A Kft. megvásárlásával, a telephelyek kiváló elhelyezkedése, és a konkurenciamentes tevékenységi körök által, egy további növekedésre képes profitábilis, hosszú távon jó megélhetést biztosító céghez juthat.

+36 70 636 7Mutat

Fejér megyében, Lepsény településen, a 7-es főút mellett a Balatontól 8 km távolságra eladó,helyileg konkurenciamentes tevékenységű Kft. két telephellyel, árukészlettel, épületekkel, és egy 75 nm-s szerkezetkész lakással. A Kft.. tevékenységi körei: autómosó, autóápoló szolgáltatás, építőanyag kereskedelem, és egyéb kereskedelmi tevékenység. Igazoltan évi nettó 90 millió forintos árbevétellel rendelkezik, valamint, NAV köztartozásmentes adózók nyilvántartásában szerepel. A fő tevékenységi körű telephelyen található egy 2 állásos autómosó, és egy építőanyag kereskedés. A 2008-n épült forgalmas, központi helyen levő 268 nm-s 2 szintes, szigetelt épületben. A földszinten található a 2 állásos autómosó, a személyzeti mosdó, és öltöző, és raktár, valamint az építőanyag kereskedés légkondicionált bemutató, és ügyféltere, valamint építőanyag raktárak, árukiadó helyek. A tetőtérben található a szerkezetkész 75 nm-s lakás. A 2300 nm-s területen levő telephely még bőven fejleszthető. a második, vasút állomás közelében, központi, forgalmas helyen levő telephelyen egy épületben 3 külön álló, különböző profilú üzlethelyiség található. Fodrászat, használt ruha, és vegyi áruüzlet működik jelenleg az épületben. A Kft. megvásárlásával,a telephelyek kiváló elhelyezkedése, és a konkurenciamentes tevékenységi körök által, egy további növekedésre képes profitábilis, hosszú távon jó megélhetést biztosító céghez juthat.

+36 70 636 7Mutat

Székesfehérváron, buszmegállótól 100 m-re, 9600 m2-es összközműves telekre épített, egyszintes, 400 m2 hasznos alapterületű, (bruttó 440 m2), műhely-CSARNOK, telephely + 400m2 kétszintes IRODAÉPÜLET + 40 m2 téglaépítésű 1 szoba-konyha-fürdőszobás LAKÓHÁZ garázzsal eladó. Az udvaron át megközelíthető épületben találjuk a műhelynek, raktárnak használható csarnokot, csatlakozva hozzá az iroda épülete, melyben a földszinten konyha, étkező, 2 öltöző vizesblokkal és 2 raktárhelyiség található. Az emeleti részen irodák, tárgyaló és irattár, vizesblokk található.A különálló lakóépületben szoba-konyha-fürdőszoba található, csatlakozva hozzá egy garázzsal.Az irodaépület beton sávalapra, 30-as falazóblokkból, betongerendás födémmel, hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászárókkal, műanyag hullámlemez fedéssel épült. A raktár-műhely épülete Lindab csarnokszerkezet felhasználásával épült. A fűtést radiátorokon keresztül vegyes tüzelésű és gázkazán, a meleg vizet gázcirko biztosítja.A műhelyben simított beton, a mellékhelyiségben és az öltözőben járólap burkolatot találunk.A téglaépítésű lakóépület szigetelt, betongerendás, cserépfedéssel, burkolatok tekintetében a helyiségek műanyagpadlóval fedettek, a fűtés cserépkályhával biztosított, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja.Az ingatlan 9600 m2 bekerített, ebből 2600 m2térkővel burkolt, tehergépjármű és kamion beállási lehetőséggel. Az irodaépület és lakóház környéke parkosított. A telephely végében található 7000m2 telek tereprendezés előtt áll.KörnyékForgalmas, családi házas övezethez, főúthoz, autóbuszmegállóhoz közel.MegközelíthetőségKönnyen megközelíthető kamionnal, teherautóval, autóval és autóbusszal.

Referens: FIFE/72590FEJÉR MEGYÉBEN, SZÉKESFEHÉRVÁR KÖZELÉBEN, jó állapotú 2005-ben épült TELEPHELY ELADÓ!Aszfaltos úton jól megközelíthető, főútvonal mellett, autópálya közelében elhelyezkedő, minden igényt kielégítő, jó állapotú, 9.120 m2 alapterületű felépítmény, 30.000 m2 kerített telekkel eladó.Irányár: 950.000.000 Ft + ÁFA.Felépítmény gyártó és iroda funkciót lát el, a szükséges szociális, kiszolgáló és raktározási területekkel.A 2005-ben épült, vasbeton pillérvázas, vasbeton hossztartós, könnyűszerkezetes tetőfödémmel, hőszigetelt trapézlemez fedéssel megépített épület , hőszigetelt szendvicspanel oldalfalazatú, irodánál festett hőszigetelt alumínium, üzemrésznél műanyag hőszigetelt nyílászárokkal ellátott.Üzem épületrész három részre tagolt, belmagassága 7-10 m. Aljzatburkolata öt tonna teherbírású ipari padló. Egy épületrész híddaruval daruzott, daru teherbírása 3.2 tonna.Irodarész jó állapotú, jó kialakítású,kerámiás és szalagparkettás aljzatburkolatokkal.Légkondicionáló rendszer kiépítve.Felépítmény gáz központi fűtésű. Irodánál padlófűtés, üzemrésznél mennyezet alá szerelt földgáz üzemű sötétsugárzók biztosítják a meleget. Riasztórendszer kiépített.Az ingatlan eladó, igény esetén a egyben, vagy épületrészenként bérbe is vehető.JÓ VÁLASZTÁS AZ INGATLAN TELEPHELYET KERESŐKNEK, jól megközelíthető, kerített, parkoló kiépítve, közel az autópálya, bármely tevékenységre alkalmas az épület, jó állapotú, MEGVÁSÁRÓLHATÓ vagy BÉRELHETŐ!VELENCEI-TÓ KÖRNYÉKÉN lévő településeken (Velence, Gárdony, Agárd, Dinnyés, Pákozd, Sukoró, Nadap, Kápolnásnyék, Pázmánd, Lovasberény vagy Székesfehérvár) KERES ELADÓ VAGY KIADÓ családi házat, lakást, nyaralót, hétvégi házat, telket vagy mezőgazdasági INGATLANT AKKOR NÉZZE MEG KÍNÁLATUNKAT!Hívjon a megadott telefonszámon.

Fejér megyében, Velence város csendes nyugodt, üdülő övezetében eladó egy kétszintes, 200 nm-es 28 éve kiválóan működő 4 szobás, bevezetett panzió, visszajáró vendégkörrel, és az alsó szinten privát lakrésszel.Külön bejárattal rendelkező panzió az emeleten (tetőtérben) található, 1+3 félszobás. Minden szobában egy zuhanyzós vizesblokkal. A kétágyas, pót ágyazható szobák előtt egy társalgó, valamint egy teakonyha kapott helyet. A miliőből szembetűnően látszik, hogy minden a vendégekről szól, s az Ő pihenésüket szolgálja. A panzió 28 éve kiválóan működik vissza járó vendégkörrel, tavasztól őszig, valamint szilveszter időszakában teltházzal. Köszönhetően a Velencei Tóstrandjának, szabad strandjának, és a parti sétány, korzó közelségének, melyek 20 perc kényelmes sétával elérhetők. Az ingatlan parkosított udvarán van egy vendégeknek fenntartott pihenő rész, kerti pavilonnal, épített bográcsozó hellyel, és szökőkúttal, sok örökzölddel, bokorral, amelyek ideális pihenő környezetet biztosítanak. A nagyon szép meghitt alsó szinten, mely sugározza a tulajdonosok ház szeretetét, található a privát lakás rész 2+1 szobás, parketta, és szőnyegpadló burkolattal, a többi helyiség járólapos. Az udvar hátsó részén található a privát parkosított kert rész, valamint egy 3 autó tárolására alkalmas zárt kocsi beálló a vendégeknek. Továbbá található ebben a részben konyhakert, termő gyümölcsfákkal, és egy 2 X 2-es üvegház, melyek a saját, és a panzió zöldség-gyümölcs ellátását segítik. Az ingatlan a jellegéből adódóan nagyon szépen gondozott, és folyamatos felújítás alatt áll. A nyílászárók, fa, és részben már műanyag hőszigeteltek. Az ingatlan közelségében megtalálható iskola, óvoda, vendéglő, élelmiszer bolt, hús üzlet, autóbusz megálló (távolsági, és helyi járat). A komplexum kiváló választás olyanoknak, akik SAJÁT turizmussal, vendéglátással kapcsolatos vállalkozásban szeretnének boldogulni, illetve akár több generáció összeköltözésével, csendes nyugodt üdülő övezetben szeretnének élni családjukkal.M79488

Székesfehérvár Öreghegyen buszmegállótól 80 m-re, összközműves telekre, 1993-ban épített, 2002-ben felújított, kétszintes, modern, 296 m2 hasznos terű, (bruttó 315,6 m2) sorház első egysége eladó. Az utcáról az előtérbe lépünk - ami egy megfelelő recepció - innen jobbra a zuhanyozók, majd két egymásból nyíló helyiség található - az öltöző és a szauna - balra pedig a w.c.és két külön nyíló helyiség - masszázs szobák. Középen, egy kellemes ívű lépcsőn felérve a társalgóból nyílik a tükörrel borított kondicionáló terem és az L alakú aerobik terem, az iroda, és a teakonyha. A ház beton sávalapra, tégla falazattal, vasbeton gerendás síkfödémmel és Bramac cserépfedéssel épült. A homlokzati nyílászárók egyedi kialakítású fa ablakok, hőszigetelt üvegezéssel, a belső ajtók hagyományos fa ajtók.A fűtést Ariston típusú Gázkazán biztosítja radiátorokon keresztül. A meleg vizet KF 120 l-es gázbojler biztosítja. A tetőtéri helyiségekben splít rendszerű klímák biztosítják a kellemes hőfmérsékletet.A bejáratnál gresslap, a vizes helyiségekben járólap, a tetőtéri helyiségekben laminált parketta, ill. szőnyegpadló burkolatot találunk. KörnyékCsendes, családi házas övezet, központhoz, főúthoz, autóbuszmegállóhoz közel.MegközelíthetőségTömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető a 23, 23E, 25, 31, 31E-es, autóbusszal, a buszmegálló kb. 80 m-re van.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!