Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Referens: FIFE/70964PÁKOZDON BELTERÜLETI, ÖRÖKPANORÁMÁS, LAKÓHÁZ JELLEGŰ ÜDÜLŐ ELADÓ!Belterületen, csendes helyen, szilárdburkolatú útról jól megközelíthető, 1985-ben épült, 105 m2-es összes alapterületű üdülő eladó.A felépítmény háromszintes tégla épület, beton födémmel, nyereg tetővel, pala fedéssel.Téliesített, lakóház jellegű, átlagos állapotú, egyedi központi fűtéssel.Szuterén szint három helyiséges, betonos aljzatú épületrész. Lakószinten nappali, konyha, fürdőszoba, WC, közlekedő van kialakítva. Aljzatburkolatok kerámia és PVC. Tetőtérben három parkettás félszoba szolgálja a pihenést.Külső nyílászárók hőszigetelt műanyag ajtók és ablakok, bejárati ajtó fából készült. Külső nyílászárók részben vasráccsal védettek. Lakószinten és a szuterén szintnél 18-18m2-es terasz került kialakításra.Az üdülő lakóházzá átminősíthető.Telek panorámás, kerített, parkosított, gondozott. Buszmegálló és bolt gyalogosan tíz percre.Az ingatlan jó választás üdülőt vagy lakóházat keresőknek, akik szeretik a csendet s nyugalmat, kedvelik a tóra néző panorámát, s szeretnének egy lakható 105 m2-es üdülőnek tulajdonosai lenni.VELENCEI-TÓ KÖRNYÉKÉN lévő településeken (Velence, Gárdony, Agárd, Dinnyés, Pákozd, Sukoró, Nadap, Kápolnásnyék, Pázmánd, Lovasberény vagy Székesfehérvár) KERES ELADÓ VAGY KIADÓ családi házat, lakást, nyaralót, hétvégi házat, telket vagy mezőgazdasági INGATLANT AKKOR NÉZZE MEG KÍNÁLATUNKAT!Hívjon a megadott telefonszámon.

06 70 370 7Mutat

Referens: FIFE/67959JÓ VÁLASZTÁS! ELADÓ belterületen, Velencei tóra néző örökpanorámás telek, lakható hétvégi házzal!Ajánlom a pihenésre vágyó, kertészkedni szerető, panorámát és a Velencei tó közelségét értékelő embereknek.Fejér megyei Sukorón belterületen, beton útról jól megközelíthető, 1220 nm-es örökpanorámás jó adottságú D-NY tájolású, , ideális kerített közműves telek, 35 nm-es átlagos állapotú, lakható, cserépkályha fűtésű hétvégi házzal eladó. Telek gondozott, teraszos művelésű, termő szőlővel és gyümölcsfákkal beültetett. Öntözése vízgyűjtő tartályból és ásott kútból történik. Vezetékes víz és villany az épületben, telefon és gáz az utcában. A felépítmény 1987-ben épült, 2005-ben felújították, beton alapú, tégla falazatú, nyeregtetős, fagerendás. Aljzatok kerámia borításúak. Az épületben szoba, konyha, fürdőszoba került kialakításra, esztétikus fa födémmel megépítve. Pihenőszint alatt, kellemes kéthelyiséges tégla borospince biztosítja a felhőtlen pihenést. Buszmegálló és bolt gyalogosan 10 percre az ingatlantól.VELENCEI-TÓ KÖRNYÉKÉN lévő településeken (Velence, Gárdony, Agárd, Dinnyés, Pákozd, Sukoró, Nadap, Kápolnásnyék, Pázmánd, Lovasberény vagy Székesfehérvár) KERES ELADÓ VAGY KIADÓ családi házat, lakást, nyaralót, hétvégi házat, telket vagy mezőgazdasági INGATLANT AKKOR NÉZZE MEG KÍNÁLATUNKAT!Hívjon a megadott telefonszámon.

06 70 370 7Mutat

Referens: HKVE/72565VELENCE BENCE-HEGYEN IGÉNYES NYARALÓ CSODÁLATOS KÖRNYEZETBEN, PANORÁMÁVAL A VELENCEI-TÓRA !!!1300 m2-es gyönyörűen parkosított telekre épült, összközműves, 3 szintes DK-i tájolású, SZIGETELT KÖNNYŰSZERKEZETES nyaralót kínálunk megvételre! Udvara karban tartott, szépen parkosított, gyönyörű növényzettel, gyümölcsfákkal beültetett, öntöző berendezéssel, szaletlival, szalonna sütővel, gépkocsi beállási lehetőséggel ellátott.Az ingatlan külsőleg szigetelt, cserép héjazatú, fa nyílászárókkal felszerelt. Fűtése jelenleg egy gyönyörű cserépkályha, a meleg vizet villanybojler biztosítja. Közművek közül víz, villany és csatorna az ingatlanra vezetve, gáz a telken belül található.Hasznos lakóterülete 63m2, a három szint terasszal bruttó 93m-es.Elrendezése:Az alsó szinten tágas panorámás terasz. Bejáraton belépve nappali étkező egy légtérben, kissé elszeparált konyha, fürdőszoba. Nappaliból vezet lépcső az emeletre, ahol egy közlekedőből kényelmes 2 háló és mellékhelyiség fogad. Alsó szuterén szintje jelenleg tárolásra használják, de adottságai több lehetőséget is biztosítanak.Az ingatlan a Bence-hegyen egy csendes utcájában található, kiválóan alkalmas arra, hogy a tulajdonosa kellemes, nyugodt panorámás környezetben töltse idejét. Kisebb ráfordítással akár állandó lakhatásra is alkalmas! Könnyen megközelíthető akár busszal, akár személy gépkocsival, az autópálya is perceken belül elérhető!Ha felkeltette figyelmét, és szívesen megtekintené, keressen bizalommal a hét bármely napján telefonon vagy e-mailben!

+36 70 360 1Mutat

Bicske Baboshegyen egy csendes, nyugodt utcában, ahová a szomszédokon kívül csak a madarak, az őzek és a sündisznók járnak vendégségbe kínálok megvételre egy két helységből, széles folyosóból álló felújítandó, de masszív lábakon álló 27 m2-es téglából és kőből épült házikót, amihez egy 19 m2-es téglából kirakott szép esztétikus pince tartozik. Közvetlenül a ház mellett egy 8 m2-es fatároló, mögötte egy árnyékszék.Villany van a házban, fűtése kályháról megoldható. A vízellátása a kertben lévő fúrt kútból lehetséges, amivel már a tulajdonosok nem foglalkoztak. A víz lelőhely 6 méter mélyen lapul.Gémeskút formájában az utcában van közkút, ami a telektől 20 m-re van, benne kiapadhatatlan vízforrás.A telek nagysága 3011 m2, amin sok termő gyümölcsfa található, mint például: körte, sárgabarack, szilva, alma, diófák, cseresznye, amerikai mogyoró, sima mogyoró, stb.A ház előtti részen kialakítottak egy nyári pihenőrészt, kerti kiülővel, virágos kerttel és egy nagy zöld füvesített, lelket megnyugtató területtel, ahol indulhat is a vadles.Ezt a területet állandóan nyírják a lovaknak, így nincs gond vele. A hátulsó részen egy veteményes kert került kialakításra, és itt található a gyümölcsfák fele. A terület itt is füvesített.Gépkocsival aszfaltozott úton jutunk el a házikó utcájáig, majd onnan szintén jó állapotú köves úton 300 m megtéve eljutunk a telek határig. Parkolásra rengeteg hely van, így egy buli szervezésével, nem lehet akadály a parkolás.A telek jó adottságokkal rendelkezik, déli fekvésű, így egész nap lehet élvezni a melengető napsugarakat. Ha soknak érezzük, akkor az öreg fák árnyékában folytathatjuk a pihenést. A területet leylandi ciprus, illetve csodasövény határolja el a szomszédoktól. A kilátás panorámás.A ház egyik előnye, hogy a saját magunk ízlésének megfelelően alakítható, formálható.A szomszédok odafigyelnek a másikra és védik a területeket. Könnyű dolguk van, mert nincs kitől. Bicske központja, valamint az élelmiszerüzletek Tesco, Lidl gépjárművel 5 perc, de autóbusszal is megközelíthető.Stresszben élő embereknek mindenféleképpen gyógyírt jelenthet ez a gondozott terület.Ajánlom mindenkinek, aki friss levegőt akar és értékeli, hogy a szabadban töltheti szabadidejét. Családosoknál a gyerekek nagy élménnyel gazdagodhatnak.

70/2253Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!