Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Budapest VIII. kerület Baross utca frekventált részén, Horváth Mihály tér közelében, forgalmas helyen 25 m2-es működő büfé bérleti joga teljes berendezéssel és beszállítói kapcsolatokkal átadó. Jelenleg hamburger, hot-dog, meleg szendvics, pek-snack (péksüti) profillal működik, de a kínálat igény szerint bővíthető (pl. gyros, lángos, hurka kolbász…stb). Az üzlet közvetlenül buszmegállóban van, közelben található az Óbudai egyetem, polgármesteri hivatal, és szemben a Fazekas Mihály gyakorló iskola. Az ingatlan teljes körű felújításon esett át.Felszereltség:Kínáló pult 2 dbFali polcok4 dbMunkapult1 dbVendégpult2 dbKávégép1 dbHot-Dog pároló1 dbRostlap1dbFritőz (8 L)1 dbToaster (2 tálcás)1 dbHűtőpult (6 tálcás)1 dbFagyasztó láda2 dbHűtőszekrény2 dbHűtő vitrin 265 L (Cola)1 dbHűtő vitrin 365 L (Sör)1 dbKemence (elektromos sütő)1 dbPékáru kínáló vitrin1 dbDigitális mérleg1 dbElszívó berendezés1 dbRiasztó rendszer1 dbUtcafronti napernyő1 db+ kamerarendszer telepítéséhez előkészített kábelezés+ klíma előkészítésA bérleti jog díja gyakorlatilag az üzlet kialakításának költségeit foglalja magában, tehát aki hasonló profilú és felszereltségű üzlet kialakításában gondolkodik, annak ilyen nagyságrendű költséggel egyébként is számolnia kell.Havi bérleti díj br. 115.000 Ft + rezsi + 3 havi kaucióAz üzlethelyiség bérleti joga üresen - felszerelés nélkül - is eladó. Ebben az esetben az ár: 1,29 M Ft

36 (30) 408-6Mutat

Budapesten a 11. kerületben újbudán a 4-es metrótól pár percre jó megközelíthetőségű igényes kialakítású bevezetett jóga stúdió vendégkörrel, családi okok miatt eladó. Saját website ahol az órákra is lehetőség van bejelentkezni valamint Facebook oldal közel 1500 oldalkövetővel. Saját fejlesztésű, design logóval ellátott vendégkártyás informatikai rendszer. Az admin felület bárhonnan hozzáférhető.Mobilról is könnyen elérhető a többcsatornás megfigyelő kamerarendszer ami visszanézhető és rögzíthető felvételeket készít, kiépített belső saját wifihálózat.A 170nm-es félszuterén üzlethelyiségben recepció, szolárium, egy nagyobb kb. 40nm-es tükrös terem,egy masszázs szoba,egy helyiség személyi foglalkozásokhoz, külön irodahelyiség, női öltöző zuhanyzóval, női wc, férfi öltöző zuhanyzóval, férfi wc, tágas közlekedő, pihenősarok és a személyzet részére teakonyha lett kialakítva. A felújításnak és a kiépített légtechnikának köszönhetően az üzlet szellőztethető. Az öltözőkben új, igényes fém öltözőszekrények. Az üzlethelyiség bérlemény és nem eladó, ezért az eladás tárgya nem tulajdonjog hanem bérleti jog valamint a teljes berendezés a uwe triumph fekvő szoli csokicsövekkel, az idegyártott bútorok, infrastruktúra, 100% üzletrész az üzemeltető cégben, honlap, facebook. Ideális választás azoknak akik most nyitnának hasonló tevékenységű üzletet mert a kezdeti nehézségeket és a felújítással járó maradandó ráncokat már tuti megspórolja. Kérem, hogy csak komoly érdeklődők jelentkezzenek! Hitelre nem megoldható, csak készpénz! Esetleg még forgalomképes ingatlant vételárként beszámítunk.Az üzletrész ára 9,99M Ft.

06706363Mutat

Ügylet típusa: eladóIngatlan kódja: F94215Ingatlan típus: Építési terület kiajánlása KÖZVETLENÜL magánszemélytőlOrszág: MagyarországVáros: SzombathelyBeépíthető terület: 50 %Telek méret: 11 000 m2Akciós ár: 1 FtÖsszefoglaló ajánlat:Szombathely Megyei Jogú Városába (Vas Megye székhelyére) a be,- és kivezető 4 sávos utak körgyűrűjén, azok közúti csomópontjának közelében, a frekventált, nagy forgalmú MULTICENTERREL szemben található, a vételre ajánlott 11.000 m2-es, az Önkormányzat által belterületként regisztrált, saját útcsatlakozással rendelkező építési ingatlan. A terület sík, folyamatosan művelt, szabályos téglalap alakú. Szombathely Megyei Jogú Város Szabályozási Terve szerinti besorolása:Gksz-SZ-50-12, 5-3000 (szabadon álló beépítés, 50 %-os beépíthetőség, 12,5 m építmény magasság).Ezen vételre ajánlott terület szomszédságában több vállalkozás beépítési szándéka ismert. A 11000 m2-es vállalkozói építési belterület közvetlenül magánszemélytől áfa-mentesen vásárolható meg.A most kiajánlott ingatlannal szemben lévő oldalon multi bevásárló üzletek sora helyezkedik el: így pl. a Family Center, a Media Markt, a Praktiker, TESCO… stb.Szombathely Város Szabályozási Tervének megfelelően a 11.000 m2-es terület -vállalkozói építési terület- 50 %-os beépítési lehetőséggel bír, pl. akár 5.000 m2-es beépíthetőséggel hasznosítható építmények hozhatók létre.A Szombathely város körgyűrűjéről illetve a körgyűrűre ezen területről saját, hivatalos közúti rácsatlakozás van, elsőbbségi adás táblával együtt.Az 1/1-es magántulajdonomban lévő terület reális vételárából további engedményként a tulajdonos vállalja, hogy az építési szándékkal megkötött és aláírt adás-vételi szerződés esetén, a több millió forintos földvédelmi járulékot a vevő helyett az eladó megfizeti. A 11.000 m2-es terület beruházásának megvalósítása zöldmezős beruházással, különböző pályázatokkal, vissza nem térítendő, valamint alacsony kamatkondíciójú vállalkozói hitellel tehető akár még előnyösebbé. A 11.000 m2-es belterület Szombathely Város Szabályozási Tervében szereplő besorolása: Gksz-SZ-50-12, 5-3000 (szabadon álló beépítés, 50 % beépíthetőség, 12,5 m építmény magasság). Pl. gazdasági, vendéglátóipari, kereskedelmi, és szolgáltató tevékenységek végzése, nemzeti jellegű építmények létrehozása, megkötöttség nélkül megvalósítható beruházások egyaránt lehetségesek.A kiajánlott 1 Ft-os ár jelképes ár, a tényleges vételárat a személyes ingatlanbemutatáskor tudjuk csak tudomásra hozni, mert nem kívánjuk szakmai, összehasonlító ingatlanárként nyilvánosságra hozni.

30/373-3Mutat

Böhönyén 1990-ben épült 197 m2-es étterem-büfé a hozzá tartozó 1.250 m2-es egyenes területtel együtt eladó. Az ingatlan földszintjén található egy 35 fős étterem-büfé, kijárattal a 23 m2-es részben fedett teraszra, női és férfi szociális blokk (wc, kézmosó), gazdasági bejárat, átvevő - közlekedő, wc-kézmosó, kazánház, konyha - mosogató helyiség (berendezés nélkül), áruátvevő helyiség, pincelejárat, száraz áruraktár, átjáró-közlekedő-előszoba kijárattal a teraszra, klubhelyiség és tároló. A ház udvar felőli oldalán a gazdasági bejáratnál szintén egy 20 m2-es terasz van. Az ingatlan betonozott 26 m2-es szuterén részében egy kazánház-tüzelőtároló és egy tároló-pince található. A ház 103 m2-es tetőtere lakás céljára be lett építve,70%-os készültségben van, 3 szoba, egy nagy előtér, fürdőszoba, gardrób és wc helyiségek kerültek kialakításra, valamint tartozik hozzá egy keleti és egy déli fekvésű erkély is. Az ingatlan fűtése vegyes tüzelésű- valamint gázkazánnal, lapradiátor hőleadókkal megoldott. A POROTHON téglából épült ház tetőhéjazata BRAMAC, az összközműves ingatlan igény esetén kis ráfordítással panzióvá vagy családi házzá is alakítható. A 2561 fő lakosú Böhönye település Nyugat-Somogyban közúti csomópontban fekszik, keresztezik egymást a 61-es és a 68-as főútvonal, közúton és vasúton könnyen megközelíthető. Iskola, óvoda, orvosi ellátás valamint kényelmes bevásárlási lehetőség van a községben. Az ingatlan ÜRES, TEHERMENTES, AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ! ¤ További információ kérhetõ az irodánkban BOLDIZSÁR BT. 7400 KAPOSVÁR ANNA U. 7. sz. alatt, vagy a bolding@t-online.hu e-mail címen az ajánlat szám megjelölésével (837)

30/956-3Mutat

Soroksári Tesco üzletsorán átadó ez a csodálatosan berendezett üzlet igény szerint teljes árukészlettel, gépparkkal (jogtiszta programokkal), bútorokkal, és felszereléssel!!!Az üzlethelység ZÖLD ZÓNÁS besorolású, vagyis itt a legjelentősebb mértékű a vásárlók áthaladása!Jelenlegi tevékenységek: Ajándékbolt, exclusive esküvői kellékek, kiegészítők, bélyegzőkészítés,gravírozás (3D is!!!), minőségi borok, tollak, nyomdai szolgáltatás, fénymásolás.Az üzlet 2000 óta folyamatosan üzemel, bevezetett, jelen pillanatban is jelentős céges és magán ügyfélkörrel rendelkezik, amely ráadásul folyamatosan bővül ! Mérete 28,5 nm. A üzlethelyiséghez tartozik egy kisebb mellékhelyiség is. Itt helyezkedik el a wc, továbbá egy kézmosó és egy pult.Az üzlet nyitvatartási ideje jelenleg: Hétfőtől Szombatig 9-20 ig, Vasárnap pedig 9-18.A tulajdonos jelenleg 2 fő alkalmazottal üzemelteti a boltot, akik teljesen be vannak tanítva, és akik megállapodás esetén az új tulajdonossal is szívesen együtt dolgoznának.Az üzletben online kamerarendszer működik, nyitvatartási időn kívül fém redőnnyel lehet lezárni.Igény esetén az üzletben lehetőség van kulcsmásolói tevékenység beindítására is, melyre nagy igény van, hiszen jelenleg ilyen szolgáltatás nincs az áruházban!A jelenlegi beszállítók az új üzemeltető felé is biztosítják a jelentős árengedményeket.Bérleti díja jelenleg 200.000 Ft + Áfa, a rezsije pedig jelenleg 18.000 – 22.000 Forint között változik, vagyis minimális mértékű.A jelenlegi tulajdonos vállalja, hogy az üzletet átvevőt a működésre 100% ban betanítja.Aki az üzletet átveszi egy dinamikusan fejlődő vállalkozást fog magáénak tudni, mely biztos megélhetést garantál a számára !!!Kérjük a hirdetésben megadott telefonszámot hívják, mert időpontot kizárólag itt tudnak egyeztetni!A helyszínen tartózkodó alkalmazottak semmiféle felvilágosítással nem tudnak szolgálni és mivel folyamatosan dolgoznak erre nincs is idejük!Köszönjük megértésüket, és várjuk mielőbbi szíves hívásukat !

06208510Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!