Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Kertvárosi üzletsoron klímás üzlethelyiség, raktárakkal, 2 bejárattal eladó vagy kiadó.I.ár: 11 MFt+ÁFABérleti díj: 50 EFt+ ÁFA/hó+ rezsi + 200 EFt kaució. azaz indulásként 263,5 EFt-ot kell lerakni. FONTOS!!: Bérlés esetén az eladás fel lesz függesztve.Pécsett Kertvárosban forgalmas helyen az Aidinger János utcai üzletsoron kiadó egy jó állapotú, 60 m2-es (2x30 m2) fűtésmérős, klímás üzlethelyiség raktárakkal, 2 bejárattal, hosszabb távra, min. 1 évre. Azonnal kivehető.Szintek:Földszint: üzlettér, raktár, ami konyha vagy iroda is lehet, bejárat az üzletbe, és egy külön bejárat van még az utca felöli parkolóból árurakodásra. Lépcsőház is van, ami levisz az alagsori része.Alagsor: Lépcsőház, raktár, kisebb raktár, ami konyha is lehet, mosdó, zuhanyzó, takarítószer tároló.Fűtés: távfűtéssel és fűtésmérővel. Melegvíz: villanybojlerrel. Parkolási lehetőség: ingyenes, utcán. Ipari áram is van (3x22 A).Átalakítás (kizárólag vétel esetén): Az üzlettérben lévő falrészt, ami a felső raktárt választja el tőle, ki lehet bontani, ezzel növelve a teret. Bérlés esetén ez nem megengedett.Tevékenységi körök (bérlés esetén): bármit lehet, amit a törvény nem tilt. Többek között használható üzletként, raktárként, bemutatóteremként, étteremként, konyhaként, futár lerakatként (étel, csomag), szépségszalonként is.KIZÁRÓ OK (bérlés esetén): dohányzás, falbontás.Rezsi: Fűtés: télen: kb. 22 EFt, Közös költség: 4 EFt, villany, víz fogyasztás szerint.Közelben: Coop, Tom Market, élelmiszerbolt, kocsmák, szépségszalonok, buszmegállók.

36 (70) 542-7Mutat

Z pont Ingatlan- és Albérletközvetítő

Eladó Tótkomlós központjában egy igényesen kialakított kereskedelmi egység. Az üzlet jól megközelíthető, a környezetében közintézmények, alapszolgáltatások,üzletek és lakóházak helyezkednek el.Az üzlethelyiség alapterülete a hozzá tartozó helyiségekkel 98,8 m2. A külső térben egy fedett szín és egy osztott pincerész, valamint 196,5 m2 udvar tartozik az épülethez. Az ingatlanban korábban 60-80 fő befogadására alkalmas vendéglátóhely üzemelt. A tükörbetétes kemény gőzölt bükkfa falburkolat faragott motívumokkal díszített. A gyönyörű pultrendszernek egy része lebontás után állagmegóvással megőrzésre került és könnyen visszaállítható eredeti állapotába.A mosdóhelyiségek, fotocellás piszoárok adottak a további működtetéshez. A jelenlegi igényes bérlő jó gazda gondosságával üzemelteti virágbolti vállalkozását az épületben. Így az ingatlan - akár biztos bérlővel - befektetésnek is megvásárolható.Az üzlet helyiségei: két vendégtér, személyzeti öltöző, személyzeti mosdó, két előtér, egy raktárhelyiség valamint a vendégek számára férfi és női mosdó. Az üzlet fűtése gázkazánnal és öntöttvas, radiátorokkal van megoldva. (jó hőtartás)A melegvíz ellátást villanybojler biztosítja.A villamos hálózat, a vízvezetékrendszer, a falburkolatok, a padlóburkolók, a világítótestek, a 2002. évi felújítás alkalmával lettek kicserélve. Ekkor kerültek új fa nyílászárók is beépítésre.A nagyobb helyiség klímás, internet, tv csatlakozás ki van építve.Riasztóberendezés biztosítja a védelmet. Az üzlet előtt jó parkolási lehetőség biztosított.Amennyiben megtetszett az ingatlan, kérem, hívjon bizalommal.(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

+36 (70) 606-2Mutat

Szeged kedvelt városrészében, Felsővároson a Csuka utcában, most épülő 15 lakásos társasházban emelt szintű szerkezetkész állapotban, földszinten lévő , 37 m2-es üzlethelyiség eladó!Igény szerint vásárolható hozzá raktárhelyiség is.Az iroda magas minőségben és tényleg EMELT szintű szerkezetkész állapotban kerül átadásra, várhatóan 2018 júniusában. Néhány jellemző a teljesség igénye nélkül:A külső falak 30 cm-es klíma téglából, a lakások közötti falak 30 cm-es hang gátló téglából készülnek, a szintek között pedig lépéshang szigetelés van beépítve. A homlokzaton 15 cm homlokzati hőszigetelési rendszer , színvakolat és indiai pala kőburkolat díszítés készül.A szerkezetkész állapot ennél az építkezésnél magában foglalja a MŰKÖDŐ PADLÓFŰTÉST, a kazánok a lépcsőházban vannak elhelyezve. A villany vezetékelése is teljesen elkészül, csak a világítótesteket ,dugaljakat,kapcsolókat kell felszerelni. Minden mérőóra felszerelve, például a vízfogyasztás mérése rádiómodulus vízmérő órával - "távleolvasás"történik.Az udvar és a közös helyiségek teljesen és igényesen elkészülnek az átadásra. Garázsok 200.000 Ft/m2 áron , illetve udvari autóbeállók 700.000,- Ft/db áron vásárolhatók, valamint saját tároló (5,94m2 és 12,89 m2) 320.000,- Ft/m2 árért.Az építtető a kulcsra kész állapot befejezését is vállalja, igény és megegyezés szerint. További információért, bővebb műszaki leírásért hívjon bizalommal!(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

+36 (20) 338-8Mutat

Az ingatlan környezetének jellemzése: A települést Cegléd irányba átszelő műút központ közeli szakaszán fekvő kereskedelmi ingatlan, kimondottan forgalmas utcarészen, jól megközelíthető, saját parkolóval rendelkező, frekventált központi környezetben helyezkedik el. Pár száz méteren belüli vonzáskörzetében a település összes üzlete és szolgáltatója megtalálható, így a központ lüktető magjának szerves részét képzi. A korábban vegyesboltként üzemelő kereskedelmi ingatlan, több évtizedes múltra visszatekintő, jó hírnevű, folyamatos látogatottságú egység volt, mely a lakosság körében újra gyakori célpontja lehet a napi szükségletek beszerzésére irányuló vásárlások során.Az ingatlan jellemzése:Az 500 m2 terület nagyságú porta kerítetlen, közvetlen utcai kapcsolattal rendelkező bejárattal és üvegportálokkal kialakított üzlethelyiség. Csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése ülepítős rendszerű, a központi csatornára való csatlakozás lehetősége biztosított. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített tégla falazat, fa födémmel, sátor tetővel, pala fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, biztonsági fém rácsokkal és nyitásérzékelő riasztással ellátva. Fűtése gáz, konvektor fűtőtestekkel, kiegészítő fűtése egy kémény által biztosított, a szociális helyiségek meleg víz ellátása villanybojlerrel megoldott, elektromos berendezések üzemeltetéséhez a három fázis kiépítése megtörtént.Az ingatlan finanszírozása:Az ingatlan megvásárlásához 50% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott vállalkozói hitelt tudunk biztosítani. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!