Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

30-9752Mutat

BALATONLELLE - KORREKT INGATLANIRODA

Szabó Tibor

Pilisvörösvár üdülő-övezetében, csendes zsákutcában kínáljuk ezt a volt zártkerti ingatlant, melyen egy 1994-ben, téglából épült házikó található. Az épület, adottságai tekintetében lakóingatlanként használható. A földszinten található egy étkezős konyha, egy nappali és egy fürdőszoba, a tetőtérben pedig 3 hálószoba kapott helyet. A ház néhány éve lett modernizálva, műanyag nyílászárókat kapott, a fűtését pedig gáz-cirkó biztosítja, minden helyiségben lapradiátorok lettek beszerelve. Ezen felül alternatív fűtési lehetőség is adott, a konyha-étkezőbe lehetőség van egy kandalló telepítésére. A ház vízellátását egy 32 m mély fúrt kút biztosítja, melynek vize bevizsgált, friss ivóvíz. A ház alatt egy járólappal burkolt, száraz pince van. Az udvaron egy szerelőaknás garázs és műhely, két autó számára fedett beálló, és egy további szerelőakna található.A kert két részre van osztva. Az első, nagyobb területű, fenyőkkel, bokrokkal, sziklakerttel díszített, a nyári hőségben, kellemes hűsölést ígérő medencével, kerti zuhannyal és sütögető hellyel. A hátsó kert veteményesnek lett kialakítva, néhány gyümölcsfával.Elhelyezkedését tekintve, 10-12 perc gyalogos távolságra van a buszmegálló, ahonnan óránként van buszjárat Budapest és Esztergom irányába.Mivel az ingatlan zártkerti művelés alól kivett terület és gazdasági épület besorolású, ezért hitel nem igényelhető a vásárláshoz.Ha szeretne az év minden napján üdülni, ezt az ingatlant ne hagyja ki!

+36707168Mutat

Fektesse megtakarított pénzét értékálló ingatlanba. A betétek kamata az infláció mértékét sem fogja elérni...Vegyen vízparti, felújított apartmant SIÓFOKON, az egyedi módon szállodából átalakított Aranyhíd Üdülőházban MEGFIZETHETŐ ÁRON.MÁR CSAK 6 db eladó apartman maradt, siessen, mert lemarad róla!Az erkélyes szobákból csodálatos kilátás nyílik a tóra és az északi part hegyeire.Ez az üdülőegység (418/A. számú) a 4. emeleten található, az épület északi oldalán. A 418-as, 53 nm-es, 2 erkélyes, felújított, légkondicionált apartmanból elválasztással alakítható ki, ára 18.000.000,- Ft + ÁFA.A 418/B. egység is megvásárolható 16 millió Ft+áfa vételáron, vagy egyben a két szobás 418-as apartman 33 millió Ft+áfa vételáron.15 % foglaló + 5 % előleg megfizetésével az apartmanok akár azonnal használatba vehetők!3 éves részletfizetési lehetőség!Az adásvétel ügyvédi munkadíját az eladó fizeti!ÁFA alanyoknak (magánszemélyeknek is) lehetőségük van a fordított ÁFA szabályai szerint fizetni, amelyhez minden információt rendelkezésre bocsátunk.Az ELADÓ ÜDÜLŐEGYSÉGEK SIÓFOKON az ARANYPARTON, zöldövezetben, elegáns környezetben, közvetlenül a vízparton találhatóak. Az épületet a Balatontól csak egy szabadstrand-sáv választja el.Siófok központjától, sétálóutcájától és a szórakozóhelyektől nem messze található, így minden lehetőség adott ahhoz, hogy az itt apartmant vásárlók kellemesen tölthessék el a pihenésre szánt idejüket.Az épület a 80-as évek elején épült és 1995-ben felújításra került; azóta is folyamatos karbantartás alatt állt. Az Aranyhíd Hotel 2010. évben is még szállodaként működött.Az ingatlan téliesített, fűthető, ezért a balatoni szezonon kívül is használható.Az Üdülőház wellness-részleggel is rendelkezik, melyben jacuzzi, szauna, merülőfürdő, szolárium és pihenő helyiségek találhatók.A telek parkosított, ahol játszótér és bográcsozó is található.Az Üdülőház két részből áll: az „A” főépület-szárny fszt+9 szintes, ebben a részben 132 db apartman található; a „B” oldalszárny fszt+5 szintes, itt 30 db üdülőegység van. Az ingatlanban 4 db 6 személyes lift található.A társasház alapítás megtörtént, az apartmanok külön albetétenként, önálló helyrajzi számmal, kizárólagos tulajdonként kerülnek értékesítésre.

30/388-3Mutat

Referens: SZIFE/67959JÓ VÁLASZTÁS! ELADÓ belterületen, Velencei tóra néző örökpanorámás telek, lakható hétvégi házzal!Ajánlom a pihenésre vágyó, kertészkedni szerető, panorámát és a Velencei tó közelségét értékelő embereknek.Fejér megyei Sukorón belterületen, beton útról jól megközelíthető, 1220 nm-es örökpanorámás jó adottságú D-NY tájolású, , ideális kerített közműves telek, 35 nm-es átlagos állapotú, lakható, cserépkályha fűtésű hétvégi házzal eladó. Telek gondozott, teraszos művelésű, termő szőlővel és gyümölcsfákkal beültetett. Öntözése vízgyűjtő tartályból és ásott kútból történik. Vezetékes víz és villany az épületben, telefon és gáz az utcában. A felépítmény 1987-ben épült, 2005-ben felújították, beton alapú, tégla falazatú, nyeregtetős, fagerendás. Aljzatok kerámia borításúak. Az épületben szoba, konyha, fürdőszoba került kialakításra, esztétikus fa födémmel megépítve. Pihenőszint alatt, kellemes kéthelyiséges tégla borospince biztosítja a felhőtlen pihenést. Buszmegálló és bolt gyalogosan 10 percre az ingatlantól.VELENCEI-TÓ KÖRNYÉKÉN lévő településeken (Velence, Gárdony, Agárd, Dinnyés, Pákozd, Sukoró, Nadap, Kápolnásnyék, Pázmánd, Lovasberény vagy Székesfehérvár) KERES ELADÓ VAGY KIADÓ családi házat, lakást, nyaralót, hétvégi házat, telket vagy mezőgazdasági INGATLANT AKKOR NÉZZE MEG KÍNÁLATUNKAT!Hívjon a megadott telefonszámon.

06 70 370 7Mutat

Fektesse megtakarított pénzét értékálló ingatlanba. A betétek kamata az infláció mértékét sem fogja elérni...Vegyen vízparti, felújított apartmant SIÓFOKON, az egyedi módon szállodából átalakított Aranyhíd Üdülőházban MEGFIZETHETŐ ÁRON.MÁR CSAK 6 db eladó apartman maradt, siessen, mert lemarad róla!Az erkélyes szobákból csodálatos kilátás nyílik a tóra és az északi part hegyeire.Ez az üdülőegység (218/B. számú) a 2. emeleten található, az épület északi oldalán. A 218-as, 53 nm-es, 2 erkélyes, felújított, légkondicionált apartmanból elválasztással alakítható ki, ára 15.000.000,- Ft + ÁFA.15 % foglaló + 5 % előleg megfizetésével az apartmanok akár azonnal használatba vehetők!3 éves részletfizetési lehetőség!Az adásvétel ügyvédi munkadíját az eladó fizeti!ÁFA alanyoknak (magánszemélyeknek is) lehetőségük van a fordított ÁFA szabályai szerint fizetni, amelyhez minden információt rendelkezésre bocsátunk.Az ELADÓ ÜDÜLŐEGYSÉGEK SIÓFOKON az ARANYPARTON, zöldövezetben, elegáns környezetben, közvetlenül a vízparton találhatóak. Az épületet a Balatontól csak egy szabadstrand-sáv választja el.Siófok központjától, sétálóutcájától és a szórakozóhelyektől nem messze található, így minden lehetőség adott ahhoz, hogy az itt apartmant vásárlók kellemesen tölthessék el a pihenésre szánt idejüket.Az épület a 80-as évek elején épült és 1995-ben felújításra került; azóta is folyamatos karbantartás alatt állt. Az Aranyhíd Hotel 2010. évben is még szállodaként működött.Az ingatlan téliesített, fűthető, ezért a balatoni szezonon kívül is használható.Az Üdülőház wellness-részleggel is rendelkezik, melyben jacuzzi, szauna, merülőfürdő, szolárium és pihenő helyiségek találhatók.A telek parkosított, ahol játszótér és bográcsozó is található.Az Üdülőház két részből áll: az „A” főépület-szárny fszt+9 szintes, ebben a részben 132 db apartman található; a „B” oldalszárny fszt+5 szintes, itt 30 db üdülőegység van. Az ingatlanban 4 db 6 személyes lift található.A társasház alapítás megtörtént, az apartmanok külön albetétenként, önálló helyrajzi számmal, kizárólagos tulajdonként kerülnek értékesítésre.

30/388-3Mutat

ELADÁSRA KÍNÁLOM EME KŐHÁZAT,AMELY KÉT KÜLÖNÁLLÓ BEJÁRATÚ LAKÓRÉSZBŐL ÁLL, AMI IGÉNY ESETÉN EGYBE IS NYITHATÓ. A BALATON-FELVIDÉK EGYIK LEGREJTETTEBB VÖLGYÉBEN, MONOSZLÓN TALÁLHATÓ!Bármerre is tekintek a Káli-medencében, települések sorát látom, amelyekről feltétlen mesélnem kell, mielőtt egy eladó ház paramétereit kezdeném sorolni.Most Monoszlóra fogunk ellátogatni. Ennek az apró településnek csupán 100 lakosa van, viszont „túl van” már a „felfedezésen”, így a környéken gyakran futhat össze bárki „híres emberrel”. De foglalkozzunk inkább a környezettel. A Monoszlói-medence a Balaton-felvidék legrejtettebb völgye, áthaladó útja nincs, vagyis zsákfalu. A csend és nyugalom szinte garantált a nap 24 órájában. A település V. István és IV. László király támogatójáról, Monoszló Ladomér váradi püspök, majd esztergomi érsekről, nemzettségéről kapta nevét, aki egyébként a településen nyugszik. A Balaton-felvidéki Nemzeti Park területe telis-tele van geológiai csodákkal, amelyek egyik legismertebb szereplője a Hegyestű, Monoszló tövében. A vulkáni kürtő maradványai, az orgonasípszerű bazaltoszlopok köré geológiai bemutatóhely nőtte ki magát. A térség lakói vallják, hogy a hely energiái gyógyhatással bírnak.Egy biztos: Monoszló saját ivóvízzel rendelkezik, amelyet vezetékes formában, kizárólag a település lakói élvezhetnek.A környék varázsát egyre többen fedezik fel. Levendulabirtok, borkúria, pincészet, erdei iskola, borhotel várja az idelátogató vendégeket. Nem is beszélve arról, hogy a falutól 8 perc autózás a Balaton. Szomszédos települések délkeletre, 6 km-re Zánka; délnyugatra, 4 km-re Köveskál.Ebben a környezetben ajánlom figyelmébe a következő ingatlant. Amikor végig jártam ezt a 110 m²-es házat, arra gondoltam, vajon én mit hoznék ki belőle, ha az enyém lenne? Bevallom, bajban lennék, ha erre most kellene válaszolnom. A 4 szoba, 2 fürdőszoba, előszoba, konyha és spájz, a folyosó és terasz, a variációs lehetőségeknek olyan széles palettáját kínálja, ami igazi kincset jelent. Amikor családommal, annak idején beköltöztünk a mai is belakott kőházunkba, akkor egy építész azt tanácsolta, hogy egy-két évig lakjuk a házat, ismerjük meg jól, s csak utána kezdjünk gondolkodni az átépítésben vagy felújításban. Igaza volt. A kőházaknak nem csupán varázsa van, hanem meg is kell tanulni az együttélést vele. Ha ez sikerül, akkor nyílik ki a „varázskapu”.Boltíves szobák, boltíves folyosók; „gondolkodó sarok-kávézgató”. Minden adott az azonnali beköltözéshez A ház egyik részében gáz combi cirkó a másikban pedig cserépkályha biztosítja a kellemes hőmérsékletet . Az udvaron berendezett, lakhatásra is alkalmas faház áll; a műhely pedig biztos háttere lehet egy barkácsoló kedvű gazdának, vagy egy vállalkozást tervező szakembernek is. Ezenkívül garázs és kettő helyiségből álló tároló is van.HA FELKELTETTEM ÉRDEKLŐDÉSÉT,VÁROM MEGKERESÉSÉT!Tóth TiborVezető Tanácsadó+36 70 4664251

+36704619Mutat

Referens: SZIFE/70964PÁKOZDON BELTERÜLETI, ÖRÖKPANORÁMÁS, LAKÓHÁZ JELLEGŰ ÜDÜLŐ ELADÓ!Belterületen, csendes helyen, szilárdburkolatú útról jól megközelíthető, 1985-ben épült, 105 m2-es összes alapterületű üdülő eladó.A felépítmény háromszintes tégla épület, beton födémmel, nyereg tetővel, pala fedéssel.Téliesített, lakóház jellegű, átlagos állapotú, egyedi központi fűtéssel.Szuterén szint három helyiséges, betonos aljzatú épületrész. Lakószinten nappali, konyha, fürdőszoba, WC, közlekedő van kialakítva. Aljzatburkolatok kerámia és PVC. Tetőtérben három parkettás félszoba szolgálja a pihenést.Külső nyílászárók hőszigetelt műanyag ajtók és ablakok, bejárati ajtó fából készült. Külső nyílászárók részben vasráccsal védettek. Lakószinten és a szuterén szintnél 18-18m2-es terasz került kialakításra.Az üdülő lakóházzá átminősíthető.Telek panorámás, kerített, parkosított, gondozott. Buszmegálló és bolt gyalogosan tíz percre.Az ingatlan jó választás üdülőt vagy lakóházat keresőknek, akik szeretik a csendet s nyugalmat, kedvelik a tóra néző panorámát, s szeretnének egy lakható 105 m2-es üdülőnek tulajdonosai lenni.VELENCEI-TÓ KÖRNYÉKÉN lévő településeken (Velence, Gárdony, Agárd, Dinnyés, Pákozd, Sukoró, Nadap, Kápolnásnyék, Pázmánd, Lovasberény vagy Székesfehérvár) KERES ELADÓ VAGY KIADÓ családi házat, lakást, nyaralót, hétvégi házat, telket vagy mezőgazdasági INGATLANT AKKOR NÉZZE MEG KÍNÁLATUNKAT!Hívjon a megadott telefonszámon.

06 70 370 7Mutat

Referens: HKVE/75968GÁRDONY CSENDES ZÖLDÖVEZETÉBEN, NYARALÓNAK, ÁLLANDÓ LAKHATÁSRA VAGY BEFEKTETÉSNEK IS KITŰNŐ INGATLAN!!!2005-ben épült, MINDEN IGÉNYNEK megfelelő ingatlant kínálok megvételre a Velencei-tó partján fekvő Gárdonyban! Itt minden a minőségre és kényelemre épült! Praktikus elrendezés, minőségi kivitelezés, harmonikus ízlésvilág. Főbb jellemzői: az épület alsó szintje sóskúti kőből, a felső szintje téglából épült. Külsőleg szigetelt, cserépfedéses, nyílászárói tölgyből készültek, belső burkolatai igényesek. Több helyiségben a mennyezetet svéd szauna lambéria fedi, a szobákban borovi fenyő az aljzat. Közművek közül víz, villany és csatorna került bevezetésre, gáz az utcában a kapu előtt. Fűtési rendszere jelenleg nincs kiépítve, de több megoldás is szóba jöhet, hiszen az épület bélelt kéménnyel és több fázisú árammal is rendelkezik.Elrendezése: az alsó szinten külső terasz, hangulatos étkező, fényes lépcsőház, kisebb közlekedő, gardrób, konyha (beépített konyhabútorral és gépészettel), fürdőszoba és 1db hálószoba. Az emeleten tágas közlekedő kisebb nappalival és 2 db hálószoba.250m2-es gyönyörűen parkosított telekkel rendelkezik, amelyet minden évszaknak megfelelően karban tartanak. Udvarán gyümölcsfák (ringló, meggy, őszibarack, cseresznye) környezetbe illesztett gyűrűs kút és kerti csap is helyet kapott. A területe körbekerített, udvara gépkocsi beállásra is helyet biztosít.Ha felkeltette érdeklődését és szívesen megtekintené, keressen bizalommal a hét bármely napján, telefonon vagy e-mailben!

+36 70 360 1Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!