Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

ÁRESÉS!TÜRJÉN (Zalaszentgrót mellett) TÉGLAÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZ kb. 100 m2 (4 szoba, fürdő,wc, konyha, garázs) ALAPTERÜLETTEL ELADÓ! Közművek: víz, villany. Fűtés: vegyestüzelésű (fa;szén) kazánról üzemelő, radiátoros központifűtés, de az utcában már van gáz. A ház kívülről szigetelt.Nyáron mindennel ellátott, kulturált strand a közeli Szajki tavaknál található, ahol horgásztavak is vannak. Termálfürdők a közelben Zalaszentgróton, kb. 10 perc autóútra és Kehidán találhatóak, amelyek nemcsak az időseknek, de kültéri medencékkel és csúszdákkal a fiatalabbaknak is megfelelőek! Zalaszentgróton (8000 fős kisváros) mindenfajta infrastruktúra adott, teljes orvosi ellátás, ált. iskola, óvoda, gimnázium (stb.) is található.A Balaton-part Keszthelynél autóval elérhető kb. 45 perc alatt. A közeli 8-as főút kelet és nyugat (Ausztria kb. 65 km), a szintén könnyen elérhető 74-es és 84-es út pedig észak és dél felé biztosít gyors közlekedést. Utóbbin a Balaton-part Balatonedericsnél érhető el kb. egyórás autóúttal. Mindkét megyeszékhely, Zalaegerszeg és Szombathely is közel esik.----------SCHNAPPCHEN!Gaborimmo ist ein Familienbetrieb, hat sich auf Raum Plattensee und Umgebung spezialisiert mit Immobilienvermittlung. Häuser, Ferienhäuser, Baugrundstücke, Wohnungen, Wochenendhäuser, Villen sind bei uns zu finden. Kontakt: 0036 30 471 8384 Wir sprechen Deutsch. --------------DROPPED PRICE!BARGAIN!A warm welcome to GABORIMMO. We are a family business, we especialy offer from the Southwest-Balaton region and surroundings properties for sale. Please browse our website, looking for houses, holiday houses, sites, flats or villas, and contact us! We have an all day (7 day/week) viewing service. Ask for an appointment. Got a question? Get in contact. Call: 0036 30 471 8384

30/471-8Mutat

Farkasfán, az Őrség kapujában eladó egy 5137m2-es gazdálkodásra alkalmas ingatlan a falu szélén. A telken található egy 1910-es építésű felújítandó parasztház, istállóval, disznó/baromfi óllal, fatárolóval, kúttal, ipari árammal.A telek tetején, egy dombon található egy 50m2-es 2015-ben állított jurta, örökpanorámával. A jurtában vezetékes víz, villany, igény szerint internet kapcsolat van. A jurta belsejében fürdőszoba (angol wc és zuhany fülke) és konyha is megtalálható, továbbá a bejárati ajtón kívül egy ablak is van. Az egész telek jurtával és házzal együtt 4,2 millió forintért eladó! A domb aljai rész szőlővel, almafával, barackkal, ribizlivel, szilvafával és virágokkal van beültetve. A domb tetői jurtás rész pedig szilvafákkal szegélyezett, nagyrészt legelőnek/kaszálónak használható telekrésszel eladó, emellett egy kisebb lekerített veteményes is van a területen. Igény szerint a szomszédos 2 rét is kaszálható. A jurta airtex ponyvával és több réteg szigetelő filccel fedett, 4 év garanciával. A jurta melletti építmény egy külső kemence, füstölővel, ennek a kéményébe torkollik a jurta füstcsöve.A parasztház szerkezete stabil, jó állapotú, viszont a lakhatóvá tétel felújítást igényel. A jurta tökéletesen lakható, utánozhatatlan hangulatú lakhelyként szolgálhat, akár csak a ház felújításának idejére, akár utána is.Igény esetén a beltérről is tudok képet küldeni.Az említett telek tőszomszédságában található szintén a dombtetőn egy kb 3500 m2-es lakóingatlan, ez jelenleg kaszálóként van hasznosítva. Komoly érdeklődő számára ez is eladó. Ár megbeszélés kérdése.

ELADÓ KÚRIA JELLEGŰ CSALÁDI HÁZ TIBOLDDARÓCON !Miskolci ingatlaniroda ELADÁSRA kínálja a 108017-es számú, jó elosztású, vállalkozásnak, panziónak is alkalmas kúria jellegű CSALÁDI HÁZÁT TIBOLDDARÓCON!A TIBOLDDARÓCI kúria jellegű CSALÁDI HÁZ jellemzői: - 1942-ben kőből épült, 50 cm vastag falazattal, cseréptetővel, 3 külön bejárattal - a ház egyik fele 2005-ben részleges felújításon esett át, melyben cirkó gázfűtés biztosítja a meleget, ezenkívül egy-egy szobában cserépkályha, valamint gázkonvektor üzemel - a nyílászárók fából készültek, részlegesen felújítottak - 2457 m2-es, csodálatos panorámával bíró területen helyezkedik el - a ház elosztása, nagysága, a tetőtér beépíthetősége akár nagycsaládosok, összeköltözők, akár vállalkozások számára is számtalan lehetőséget rejt, melynek megvalósítására csak a fantáziája szabhat határt - a kácsi, a mezőkövesdi, valamint a bogácsi fürdő közelsége, valamint a terület nagysága, zöldövezetben való elhelyezkedése panzió, vagy egyéb vendéglátó helyiség kialakítását is lehetővé teszi- Tibolddaróc a Bükkaljai Borvidék élenjáró települései közé tartozik, így borászattal foglalkozó befektetőknek is kiváló választás lehet, az aktuális pályázati lehetőségeket igénybe véve- A falu szőlőiről, borairól országszerte ismert, különleges atmoszférájú hely a Bükk lábánál. - az épület alatt pince található, valamint kettő nagyobb méretű kamraAmennyiben a 108017-es számú TIBOLDDARÓCI KÚRIA jellegű CSALÁDI HÁZ , vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor bizalommal!Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!

+36-20-404-06Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!