Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

ZALASZENTGRÓT EGYIK KÜLSŐ, FALUSI TELEPÜLÉSRÉSZÉN 4 SZOBÁS HÁZ ELADÓ! Két lakásossá könnyen átalakítható, mivel eredetileg is két lakóházból áll, amiket egybeépítettek. Alaprajz e-mailben lekérhető!Melléképületekkel, egyik melléképülete garázsnak alkalmas, alatta pince és a ház alatt is van pince. Víz, villany, csatorna és gáz az épületben, gázkonvektorok vannak az első két szobában, négy kéménye is van a háznak. A telek kb. 20X100 m, gondozott, örökzöldekkel, tujákkal, diófával. Kútja is van ivóvíz minőségű vízzel. Közel van Kehidakustány és Zalaszentgrót, ahol gyógyfürdők találhatók, utóbbi városban pedig mindenfajta infrastruktúra adott. Keszthely és a Balaton-part strandokkal, Hévíz természetes, termáltó fürdője is csupán félórányi autóútra. Ajánljuk akár 2 egységes, kiadható ingatlannak is a kehidakustányi Kehida Termál és a zalaszentlászlói lovarda közelsége miatt!----------Gaborimmo ist ein Familienbetrieb, hat sich auf Raum Plattensee und Umgebung spezialisiert mit Immobilienvermittlung. Häuser, Ferienhäuser, Baugrundstücke, Wohnungen, Wochenendhäuser, Villen sind bei uns zu finden. Kontakt:0036 30 471 8384. Wir sprechen Deutsch.---------A warm welcome to GABORIMMO. We are a family business, we especialy offer from the Southwest-Balaton region and surroundings properties for sale. Please browse our website, looking for houses, holiday houses, sites, flats or villas, and contact us! We have an all day (7 day/week) viewing service. Call:0036 30 471 8384, ask for an appointment. Got a question? Get in contact.

30/471-8Mutat

ZALASZENTGRÓTHOZ TARTOZÓ FALURÉSZEN TÉGLAÉPÍTÉSŰ HÁZ NAGY TELKEN ELADÓ! Belső fotók és alaprajz e-mailben lekérhetők! A telek nem keskeny és hosszú parcella, hanem optimális szélességű és formájú!Belterületi ingatlan falusi lakóterületen, közel a Kehida-termálhoz (Kehidakustány) és a Szent Gróth termálfürdőhöz (Zalaszentgrót). Fűtés gázkonvektorokkal, hagyományos kályhával és hőtárolós villanykályhával is lehetséges. Közmű: vezetékes víz, villany (380 V is), gáz. Csatorna a faluban fejlesztés alatt, jelenleg derítőbe gyűlik a szennyvíz. Az épület helyiségei: hall méretű előszoba, 2 lakószoba, fürdő-wc zuhanyzóval, konyha-étkező vezetékes gázra kötött gáztűzhellyel, kamra, nyárikonyha belső ajtóval és külön külső ajtóval (igény szerint akár plusz egy szobává alakítható), terasz. A melléképület végében garázs épült szerelőaknával. Kút, gazdasági épületek, árnyat adó diófák a kertben. Pince adott, vezetékes telefon, kábel tv és fix internet megoldható.Aszfaltozott, könnyen megközelíthető utcában található. A ház környezete csendes és természet közeli, körbevéve erdőkkel borított hegyoldalakkal. A közeli Zalaszentgróton (8000 fős kisváros) helyben adott termálfürdő várja a gyógyulni, felüdülni vágyókat, de további gyógyfürdőktől (Hévíztől kb. 18 km, Kehidakustánytól kb. 6 km) sincs messze. Zalaszentgróton mindenfajta infrastruktúra adott, teljes orvosi ellátás, ált. iskola, óvoda, gimnázium (stb.) is található. A közeli Szajki-tavak nyáron mindennel ellátott, kulturált stranddal várják a fürdőzőket. A Balaton-part Keszthelynél autóval elérhető kb. 30 perc alatt. A megyeszékhely, Zalaegerszeg is közel esik. A környék nagyvadas vadászterület, a közelben komoly lovardák is üzemelnek és horgászási lehetőség is van a Zala folyón és a közeli, zalacsányi és szajki horgásztavakon. Zalacsányban golfpálya is található. Az eladó ingatlan földhivatali megnevezése belterületi lakóház. --------------------Gaborimmo ist ein Familienbetrieb, hat sich auf Raum Plattensee und Umgebung spezialisiert mit Immobilienvermittlung. Häuser, Ferienhäuser, Baugrundstücke, Wohnungen, Wochenendhäuser, Villen sind bei uns zu finden. Wir sprechen Deutsch. Kontakt: 0036 30 4718384-------------A warm welcome to GABORIMMO. We are a family business, we especialy offer from the Southwest-Balaton region and surroundings properties for sale. Please browse our website, looking for houses, holiday houses, sites, flats or villas, and contact us! We have an all day (7 day/week) viewing service. Got a question? Get in contact. Call: 0036 30 471 8384

30/471-8Mutat

Szeretne egy kertet, ahol megtermelheti a családjának szükséges zöldséget-gyümölcsöt? Vagy olcsó, de igényes lakhatást keres távol a főváros zajától, de mégis elérhető közelségeben?A Csepel-sziget közepén, csendes, barátságos településen, Szigetújfaluban eladó egy 1080 m2-es zártkert. A telken egy 30 m2-es alápincézett (14 m2), téglaépítésű, felújított kisház is található, mely akár állandó ottlakásra is kiválóan alkalmas. A kisházban 2 kis szoba egy tágas előtér-étkező, egy felújított fürdőszoba (új a bojler, a mosdókagyló, a wc-csésze, a fali csempe) és főzőfülke található, valamint 11,5 m2-es terasz kapcsolódik hozzá.A pincében a mostani tulajdonosok nyári konyhát és egy kis spájzot alakítottak ki.A használati víz fúrt kútból nyerhető, ez van bevezetve a házba, vezetékes vízhálózat nincs kiépítve. A gáz a ház előtt az utcán, a fűtést eddig kályhával oldották meg. Villany adott. A szennyvíz emésztőbe folyik.Festés, meszelés, a fürdőszoba felújítása megtörtént, a ház statikailag olyan állapotú, hogy a tető megemelésével akár a tetőtér is beépíthető, így további lakóterület nyerhető.A gondozott kertben termő gyümölcsfák, szőlő, ribizli- és szederbokrok, diófa lát el akár egy egész családot gyümölccsel. Az ingatlan jogtiszta, azonnal birtokba vehető, akár teljes berendezéssel, kerti szerszámokkal együtt.A HÉV-megálló 3 perc séta, Szigetújfalu, Szigetszentmárton központja kb. 10-15 perc sétára elérhető. Valamint a térség központja, Ráckeve 8 percnyi autóút, ahol szupermarketek, piac, termálfürdő és minden további fontos dolog megtalálható.(További képeket és információkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.)

+36 (70) 326-4Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!