Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

A szolnoki ingatlaniroda megvételre kínálja a  Rákóczifalva, Jókai Mór úton található,137 m2 alapterületű, átlagos állapotú, 4 szobás, galériás, tégla építésű családi házat, 737 m2-es  telekkel. A rákóczifalvai családi ház jellemzői:- folyamatosan karbantartott,- emelt beton alapokon fekvő, masszív tégla falazat,- 137 m2-es alapterületen belül, 4 szobás, melyből 3 külön nyíló (2 szoba az emeleten és 1 a földszinten), kiváló terekkel rendelkező szoba és egy hatalmas nappali található, melyből fa csigalépcsőn jutunk fel a felső szintre, a galérián található lakószobákhoz és társalgóhoz,- tágas étkező + külön helyiségben található konyha ,- kamra,- alsó és felső szinten is tusolós fürdőszoba + WC,- a ház cirkó fűtését, vegyes tüzelésű,- és gáz kazán biztosítja,- dupla fa ablakok és fa belső nyílászárók,- garázs és az udvarra beállási lehetőség is adott a gépjárművek részére,- melléképületben tároló helyiségek, garázs és szerelőműhely,- kerti csap és szivattyúval ellátott fúrt kút biztosítja a kert locsolását,- körbekerített dupla telek tartozik a házhoz ( a házhoz tartozó telken kívül, egy külön hrsz-on lévő telek is tartozik a házhoz),- 737 m2-es, füvesített, parkosított könnyen rendben tartható udvar tartozik a házhoz és egy hasonló méretű kert rész,- nyugodt, csendes utca, jó lakóközösség,- családosoknak tökéletes környezet!!!!Amennyiben ez a Rákóczifalván található családi ház, vagy bármely kínálatunkban található családi  ház felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére!

+36 20 265-5Mutat

CasaNetWork Szolnok II.

Jakabné Csoma Anita

A szolnoki ingatlaniroda megvételre kínálja a Tiszavárkonyban található, TEHERMENTES, teljes körűen felújított, 68 m2-es , 1+3 szobás , fedett teraszos, szigetelt tégla építésű, exkluzív kivitelezésű, ízléses, azonnal költözhető családi házat,  szigetelt melléképülettel, fűtött garázzsal, 846 m2-es telekkel. A tiszavárkonyi családi ház jellemzői:- 2004-ben teljes körű felújításon esett át az épület, minden műszaki és esztétikai korszerűsítést beleértve, ezt követően folyamatosan karban tartották,- 1 szintes, tégla építésű, 7 cm-es szigeteléssel ellátott, amerikai stílusban kialakított belső térrel rendelkező otthon,- szigetelt tégla építésű melléképület, melyben:  kézmosóval ellátott, elektromos garázskapuval felszerelt, járólapos fűtött garázs, konyhaszekrénnyel felszerelt és konyhai  eszközökkel beépített nyári konyha, kerti tároló, ahol a melléképület fűtéséről gondoskodó gázkazán kapott helyet,- 68 m2-es alapterületű, nagyon jó elrendezésű, kevés holttérrel rendelkező családi ház,- egyedi, fa hőszigetelt nyílászárók,- gyönyörű cserépkályhával ellátott egy légterű, fényes nappali + étkező + konyha biztosítja a család számára a közös pihenés és      szórakozás lehetőségét,- konyhában a beépített konyhabútor és a konyhapult, valamint a minőségi konyhai páraelszívó és a gáztűzhely maradó ingóság,- a konyha mellett kapott helyet a kamra,- külön helyiségben WC + kézmosó, amely térben kapott helyet a ház padlófűtését biztosító gázkazán,- tágas,  törölközőszárítóval felszerelt sarokkádas fürdőszoba+WC,- a nappali mellett 3 különnyíló, jó elosztású félszoba van, melyek az udvarra néznek,,- a teljes házban gázkazánról üzemeltetett padlófűtés és cserépkályha biztosítja a meleget- a dupla bejárati ajtón a  házba lépve az előszobában egy helytakarékos, süllyesztett előszoba fal ,- a kert öntözése automata öntözőrendszerről történik,- a teljesen körbekerített telek egy szépen rendben tartható, gyepesített udvarból és a melléképület mögötti kertrészből áll,- nyugodt, csendes utcában és természettel körbevett környezetben található a családi ház,- igény esetén a ház akár a teljes berendezéssel is megvásárolható!!! Amennyiben a Tiszavárkonyban található családi ház, vagy bármely kínálatunkban található családi ház felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

+36 20 265-5Mutat

CasaNetWork Szolnok II.

Jakabné Csoma Anita

Akár azonnal költözhető családi ház ÁszáronGyőrtől 35 km-re, Ászáron, központhoz közeli csendes mellékutcában eladó egy 1986-ban épült, 2000-től folyamatosan felújított, akár 2 generációnak is alkalmas, tetőtér-beépítéses, 4 szobás és két nappalival rendelkező családi ház.A földszinten szélfogó, járólapos nappali lépcsőtérrel, 2 szoba, konyha-étkező, háztartási helyiség - mennyezetig beépített tárolóval és gázkazánnal - , közlekedő, éléskamra és WC található.A közlekedőből lehet kijutni a 15 m2-es fedett teraszra.A terasz közvetlenül a térkövezett, dísznövényekkel beültetett udvarra néz, ahonnan a házzal egybeépített 24 m2-es, billenőajtós garázs nyílik.A tetőtérben alakítottak ki egy nappaliként használt galériát, 2 szobát, konyha-étkezőt ( amely akár szobaként is funkcionálhat) és egy fürdőt WC-vel. A fenti helyiségek jó minőségű fa lambériával fedettek.A háztartási helyiségben lévő beépített bútorok - szekrény, mosogatógép, gáztűzhely - a vételár részét képezik.A nyílászárók műanyagok, az osztott ablakok redőnnyel ellátottak, mindegyikhez mobil szúnyogháló tartozik. A tető palával fedett, az épület külső fala kőporozott. A bélelt kémény szabad, rá lehet kötni, ugyanis a ház gázfűtéssel rendelkezik.. 2000-ben cserélt radiátorok biztosítják az épület melegét.A tetőtéri nagyobbik szoba klímával, a lakás riasztóval felszerelt.A ház előnye, hogy két udvarral rendelkezik, melyek a földszinti közlekedőből közelíthetők meg. A hátsó udvarban műkő grillező található füvesített területen. A kert sövénnyel és - 2014-ben felújított - fallal, kerítéssel körbezárt. A tolókapu léccel fedett, ahonnan egészen a garázsajtóig térkövezett a bejáró.Óvoda, iskola a közelben található.Rotter Norbert 06/ 20-234-1521Referencia szám: HZ413313

+36-(20) 2341Mutat

RAAB Immobilis Kft.

Rotter Norbert

A szajoli családi ház jellemzői:- folyamatos karbantartással őrizték meg az épület állapotát, 2014-ben az alsó szint festése megtörtént, 2016-ban pedig a ház minden nyílászárója festésen esett át- a szintes, tégla építésű családi ház kiváló terekkel rendelkezik egy család számára, külön a szedve szintenként a hálószobákat (felső szint) és a közösségi tereket (alsó szint),- tégla építésű külön bejáratú dupla garázzsal egybeépített melléképület, melyben: szerelőműhely és tárolásra alkalmas hely van kialakítva, mindez ipari árammal ellátva. A garázsok 22 és 18 m2 területűek,                                                                               - 104 m2-es alapterületű, élhető és nagyon jó elrendezésű, kevés holttérrel rendelkező családi ház,-  jó állapotú, 2016-ban átfestett fa nyílászárók,- a konyhából nyílik az udvarra néző fedett terasz, valamint a tároláshoz nélkülözhetetlen kamra és az onnan lépcsőn megközelíthető pince helyiség,- a felső szinten a hálószobáknál kapott helyet a tágas fürdőszoba és a külön helyiségben található WC,- az földszinti nappali mellett 2+1 különnyíló, jó elosztású szoba van az emeleten,- a teljes házban gázkonvektorok biztosítják a fűtést, a felső 2 szobában mindez elektromos hőtárolós kályhával egészül ki,- a dupla bejárati ajtón a  házba lépve egy tágas előszobába lépünk,- a füvesített kert öntözése fúrt kútról történik,- fakerítéssel teljesen körbekerített 883 m2-es telek egy szépen rendben tartható, gyepesített udvarból és a melléképület mögötti tároló helyből áll,- nyugodt, csendes utcában  található a családi ház, mégis minden család számára fontos intézménytől és közlekedési eszköztől 1-2 perc sétára található,- TEHERMENTES!Amennyiben ez a családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található családi ház felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére! 

+36 20 265-5Mutat

CasaNetWork Szolnok II.

Jakabné Csoma Anita

LidoHome Siófok

Pervein András

ÁRESÉS!SÉNYÉN, EGY CSENDES KISFALUBAN FELÚJÍTOTT PARASZTHÁZ ELADÓ!Bruttó 65 m2-es épület, amihez 30 m2-es, fedett terasz tartozik. A ház központi helyisége a konyha-étkező, ebből nyílik jobbra a 21m2-es nappali, balra pedig a 14.5m2-es hálószoba, belmagassága normál 270cm. A fürdőszoba-wc zuhanyzós, meleg vizet villanybojler szolgáltat. Fűtés kályhával és hősugárzókkal lehetséges, igény szerint kialakítható gáz vagy fatüzeléses központifűtés. Vezetékes víz, villany (konyhai csatlakozók miatt erősebb villanyszereléssel kialakítva) az épületben, gázkiállás a telken belül. Szennyvízcsatorna rendszer a faluban még nem került kiépítésre, ezért derítő van. Parabola SAT antenna és állandó internet adott.Az épületet az elmúlt kb. 10 évben folyamatosan és teljesen felújították, alul és felül is szigetelték és modernizálták, a szobák padlóburkolata új laminált padló, illetve szép, új hajópadló. Két utca közt húzódó, nagy telken áll a ház, csak egy oldalról van szomszéd. A hátsó utcafrontnál másik épület is építhető, akár önálló lakóház is saját bejáratú telekkel. A kertben pázsit, örökzöldek, gyümölcsfák és árnyat adó diófák, továbbá elegendő, szabad terület veteményesnek. A telken jó vízhozamú kút, téglából épített grillező és grillterasz is adott. Tároló melléképület áll a telken a házzal szemben, amelyben nyárikonyha vagy vendéglak is kialakítható, jelenlegi állapotában jól használható műhelynek vagy alkotás/hobbi céljára. A melléképület szélső helyisége pedig könnyen kibővíthető zárt garázzsá, ide az utcától indulva kialakítottak már egy kocsibejáró-utat. Az eladó ingatlan földhivatali megnevezése belterületi lakóház, tehermentes.Sénye zsákfalu Hévíztől 25, Kehidakustánytól 11 és Zalaszentgróttól 9 km-re található, mindhárom településen termálfürdő várja a gyógyulni, felüdülni vágyókat. A közeli kisvárosban, Zalaszentgróton (8000 fős) mindenfajta infrastruktúra adott, teljes orvosi ellátás, ált. iskola, óvoda, gimnázium (stb.) is található. A Balaton-part, Keszthely kb. félórás autóúttal elérhető.--------------------------Gaborimmo ist ein Familienbetrieb, hat sich auf Raum Plattensee und Umgebung spezialisiert mit Immobilienvermittlung. Häuser, Ferienhäuser, Baugrundstücke, Wohnungen, Wochenendhäuser, Villen sind bei uns zu finden. Wir sprechen Deutsch. Kontakt: 0036 30 471 8384--------------------------A warm welcome to GABORIMMO. We are a family business, we especialy offer from the Southwest-Balaton region and surroundings properties for sale. Please browse our website, looking for houses, holiday houses, sites, flats or villas, and contact us! We have an all day (7 day/week) viewing service. We speak English, ask for an appointment. Got a question? Get in contact. Call: 0036 30 471 8384

30/471-8Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!