Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

A szolnoki ingatlaniroda megvételre kínálja a 119495-es  azonosítószámú RÁKÓCZIFALVA, JÓKAI MÓR ÚTON található,137 M2 ALAPTERÜLETŰ, átlagos állapotú, 4 SZOBÁS, GALÉRIÁS, TÉGLA ÉPÍTÉSŰ családi házat, 737 M2-ES  TELEKKEl.A rákóczifalvai családi ház jellemzői:- folyamatosan KARBANTARTOTT,- emelt beton alapokon fekvő, MASSZÍV TÉGLA FALAZAT,- 137 M2-ES alapterületen belül, 4 SZOBÁS, melyből 3 KÜLÖN NYÍLÓ (2 szoba az emeleten és 1 a földszinten), kiváló terekkel rendelkező SZOBA és egy hatalmas NAPPALI található, melyből FA CSIGALÉPCSŐN jutunk fel a felső szintre, a galérián található lakószobákhoz és társalgóhoz,- tágas ÉTKEZŐ + külön helyiségben található KONYHA ,- KAMRA,- ALSÓ ÉS FELSŐ SZINTEN is tusolós FÜRDŐSZOBA + WC,- a ház CIRKÓ FŰTÉSÉT, VEGYES TÜZELÉSŰ,- ÉS GÁZ KAZÁN BIZTOSÍTJA, - dupla FA ABLAKOK és fa belső nyílászárók,- GARÁZS és az UDVARRA BEÁLLÁSI LEHETŐSÉG is adott a gépjárművek részére,- MELLÉKÉPÜLETBEN tároló helyiségek, garázs és szerelőműhely,- kerti csap és szivattyúval ellátott fúrt kút biztosítja a kert locsolását,- KÖRBEKERÍTETT DUPLA TELEK tartozik a házhoz ( a házhoz tartozó telken kívül, egy külön hrsz-on lévő telek is tartozik a házhoz),- 737 M2-ES, füvesített, PARKOSÍTOTT könnyen rendben tartható UDVAR tartozik a házhoz ÉS EGY HASONLÓ MÉRETŰ KERT rész,- nyugodt, csendes utca, jó lakóközösség,- családosoknak tökéletes környezet!!!!Amennyiben a 119495-ÖS AZONOSÍTÓSZÁMÚ RÁKÓCZIFALVÁN található CSALÁDI HÁZ, vagy bármely kínálatunkban található családi  ház felkeltette az érdeklődését, hívjon a +36 20 265 5750-es telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére!BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!

+36-20-265-57Mutat

Immo Kereskedőház Kft.

Jakabné Csoma Anita

A szolnoki ingatlaniroda megvételre kínálja a 119348-as számú RÁKÓCZIFALVÁN található, kiváló állapotú, 2+1 SZOBÁS, SZIGETELT tégla építésű CSALÁDI HÁZAT, 682 M2-ES  TELEKKEL.- 2008-BAN FELÚJÍTOTT és azóta FOLYAMATOSAN KARBANTARTOTT- SZIGETELT TÉGLA FALAZAT, a falon 5 cm-es nikecell szigetelés + nemes vakolat, a lábazaton 2 cm-es szigetelés + lábazati vakolat- 67 M2-ES alapterületen belül, 2+1 külön nyíló, kiváló terekkel rendelkező SZOBA TALÁLHATÓ- ÉTKEZŐ + KONYHA, mely közvetlen kapcsolatban van az udvarra néző FEDETT TERASSZAL- tágas KÁDAS FÜRDŐSZOBA + WC- a ház központi részén található az a KÖZLEKEDŐ, melyből nyílnak a helyiségek, valamint itt kapott helyet, a házban található CIRKÓFŰTÉST ÜZEMELTETŐ VÍZTERES KANDALLÓ- 2008-ban beépített, MŰANYAG HŐSZIGETELT ABLAKOK SZÚNYOGHÁLÓVAL és a kettő első szobában ALUMÍNIUM REDŐNY LETT FELSZERELVE- FOLYAMATOSAN KARBANTARTOTT (2008-ban teljes vízvezeték és villanyvezeték, szigetelés,külső vakolás, nyílászárók cseréje, teljes esztétikai és műszaki felújítása a háznak pedig a tavalyi évig folyamatosan történt)- GARÁZS és az udvarra BEÁLLÁSI LEHETŐSÉG is adott a gépjárművek részére- tárolóként használt MELLÉKÉPÜLET - KUTYA KENNEL is van a házi kedvencnek- KERTI CSAP- körbekerített telek- 682 M2-ES, füvesített, könnyen rendben tartható telek- NYUGODT, CSENDES UTCA, JÓ LAKÓKÖZÖSSÉG- családosoknak tökéletes környezet!!!!Amennyiben a 119348-AS azonosítószámú RÁKÓCZIFALVÁN Található CSALÁDI HÁZ, vagy bármely kínálatunkban található családi  ház felkeltette az érdeklődését, hívjon a +36 20 265 5750-ES telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére!BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!

+36-20-265-57Mutat

Immo Kereskedőház Kft.

Jakabné Csoma Anita

Zala megyében, Zalakomárban 1379 m2-es telken 120 m2-es családi ház eladó. Nagykanizsától 18 km-re, Zalakarostól 6km-re, Zalakomár Komárváros részében található az ingatlan. 8 éve kezdődött a felújítás. Először az ablakokat cserélték hőszigetelt, szúnyoghálós, bukó-nyílókra.Utána következett a szigetelt álmennyezet. 3 éve a tető lett új, a vakolat 1 éves. Gépjármű tárolásra két garázs szolgál. A vízhálózat két körös. Szükség esetén a vezetékestől függetlenül a házi vízművel is minden biztosítható. Az otthon melegét központi fűtés oldották meg, mely lehet fa, vagy szén tüzelésű vízteres kandalló, vele az összes helyiséget melegítik, illetve villany kazán, amivel lehetőség nyílik egy adott helyiség hőmérsékletének biztosítására is. Az előszobában lévő kandalló hűvösebb tavaszi és őszi napokon mentesíti a központi fűtést.A fürdőszoba bojler két körös, kandallóról is fel lehet melegíteni.Három fázisú 36 amperes hálózat, két villanyóra, nappali ? éjszakai áram segít mindezt gazdaságosan megvalósítani.A bútorok jelentős része beépített, melyeket a vételár tartalmazza.A melléképületek, műhely, pajta, istálló, mindösszesen 95 m2.A tulajdonos nagy gonddal alakította ki gyümölcsészetét. 75, többségében törpe növésű fa biztosítja a korai cseresznyétől a késői almáig a folyamatos gyümölcs ellátást.Baromfiakat is tartanak egy bekerített területen.Az ingatlan méretéhez és állapotához képest a vételár nagyon kedvező!

+36 70 606 0Mutat

A szolnoki ingatlaniroda megvételre kínálja a 118981-ES SZÁMÚ Szajolban található 3+1 SZOBÁS, TÉGLA ÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZAT, 883 M2-ES  TELEKKEL.A szajoli családi ház jellemzői:- FOLYAMATOS KARBANTARTÁSSAL őrizték meg az épület állapotát, 2014-ben az alsó szint festése megtörtént, 2016-ban pedig a ház minden nyílászárója festésen esett át- a SZINTES, TÉGLA ÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZ kiváló terekkel rendelkezik egy család számára, külön a szedve szintenként a hálószobákat (felső szint) és a közösségi tereket (alsó szint),- TÉGLA ÉPÍTÉSŰ KÜLÖN BEJÁRATÚ DUPLA GARÁZZSAL egybeépített MELLÉKÉPÜLET, melyben: SZERELŐMŰHELY és tárolásra alkalmas hely van kialakítva, mindez IPARI ÁRAMMAL ellátva. A GARÁZSOK 22 ÉS 18 M2 területűek,                                                                               - 104 M2-ES alapterületű, élhető és nagyon jó elrendezésű, kevés holttérrel rendelkező családi ház,-  jó állapotú, 2016-ban átfestett FA NYÍLÁSZÁRÓK,- a konyhából nyílik az udvarra néző FEDETT TERASZ, valamint a tároláshoz nélkülözhetetlen KAMRA és az onnan lépcsőn megközelíthető PINCE helyiség,- a felső szinten a hálószobáknál kapott helyet a tágas FÜRDŐSZOBA és a külön helyiségben található WC,- az földszinti NAPPALI MELLETT 2+1 KÜLÖNNYÍLÓ, JÓ ELOSZTÁSÚ SZOBA van az emeleten,- a teljes házban GÁZKONVEKTOROK biztosítják a fűtést, a felső 2 szobában mindez ELEKTROMOS HŐTÁROLÓS KÁLYHÁVAL EGÉSZÜL KI,- a DUPLA BEJÁRATI AJTÓN a  házba lépve egy TÁGAS ELŐSZOBÁBA lépünk,- a füvesített kert öntözése FÚRT KÚTról történik,- fakerítéssel teljesen KÖRBEKERÍTETT 883 M2-ES TELEK egy szépen rendben tartható, GYEPESÍTETT UDVARBÓL és a melléképület mögötti tároló helyből áll,- NYUGODT, CSENDES UTCÁBAN  található a családi ház, mégis minden család számára fontos intézménytől és közlekedési eszköztől 1-2 perc sétára található,- TEHERMENTES! Amennyiben a 118981-es számú családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található családi ház felkeltette az érdeklődését, hívjon a+36 20 265 5750 telefonszámon.Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére!BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT!

+36-20-265-57Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!