Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

XVII. VONZÁSKÖRZETÉBEN ECSEREN KÍNÁLUNK KÉT EGYSZINTES ÚJ ÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZAT!Ecser szép családi házas övezetében eladó egy telken épülő két önálló egyszintes családi ház.Az első ház 89 nm-es nappali+3szobás kb. 375 nm-es telekkel. A ház elrendezése kiváló: előszoba,31,5 nm-es amerikai konyhás nappali teraszkapcsolattal, 3 szoba (2X10,5 nm és egy 12 nm), közlekedő, kádas fürdőszoba, háztartási helyiség és egy kamra található. A hátsó ház 94 nm-es nappali+3 szobás kb. 500 nm-es telekkel. A ház elrendezése kiváló: előszoba,34 nm-es amerikai konyhás nappali teraszkapcsolattal, 3 szoba (10,5 nm, 11,39 nm és egy 12 nm), közlekedő, kádas fürdőszoba, háztartási helyiség és egy kamra található. Az épületek korszerű anyagokból épülnek, fűtésük kondenzációs kazánról megoldott, radiátoros fűtéssel, padlófűtés kialakítása igény szerint megoldható. A burkolatokat és falszíneket, belső ajtók, szaniterek megadott áron választhatók. AZ INGATLAN CSOK-KÉPES, illeték kedvezmény igénybe vehető!Első ház kulcsrakészen: 34,5 M FtHátsó ház kulcsrakészen: 35,5 M FtInformációért, vagy az ingatlan megtekintéséhez, hívását hétvégén is fogadjuk! VEVŐKÖRÜNKNEK FOLYAMATOSAN KERESÜNK ELADÓ - BÉRBEADÓ INGATLANOKAT! Ha Ön szeretné ingatlanát értékesíteni kérjük, keressen minket! TOVÁBBI TÖBB SZÁZ INGATLAN AJÁNLATUNKAT MEGTEKINTHETI A LŐRINCZ INGATLAN HONLAPJÁN!Szerződéskötéshez kiváló ügyvédi hátteret és a munkadíjból jelentős kedvezményt nyújtunk!

20/487-4Mutat

Rendkívüli, egyedi ajánlattal bővült irodánk kínálata. Rákoskert szomszédságában, a kék busz Sáránd utcai megállójától 5 perces gyalogostávolságban, Ecseren, a Szalaska dűlőben valódi vidéki élet várja azokat, akik számára a nagy terület nem gondot, hanem lehetőséget jelent.Az összességében 4360 nm-es terület három önálló helyrajzi számon van, de kizárólag egyben vásárolható meg. A külterületi ingatlan besorolása szerint általános mezőgazdasági övezet, átminősítésére nem lesz mód. Ennek megfelelően építkezni sem lehet a területre, de a már álló épületekre az önkormányzat nem rendeli el a bontást. Így akár állandó lakásként is használható az 56 nm alapterületű teraszos téglaház, amelynek alsó szintjén két szoba, konyha és fürdőszoba található, a beépített padlástérben pedig egy nagyobb hálórész kapott helyet. A ház földkábelen érkező elektromos ellátással és a saját vízmű jóvoltából vízellátással rendelkezik. Az épület fűtését szilárd tüzeléses kandallókályha biztosítja. A ház alatt 15 nm-es száraz pince húzódik, a kertben pedig megtalálható több olyan építmény, ami a hangulatos városszéli békéhez, illetve a gazdálkodáshoz kapcsolódik: fedett kerti kiülő épített tűzrakóval, 30 m mély kút és kettő 5 köbméteres víztartály a házi vízmű használatával történő korlátlan vízfogyasztáshoz, fedett kerti műhely szerelőaknával, halastó, termő gyümölcsfák és egészséges dísznövények. Szívesen mutatom be az ingatlant mindazoknak, akik nagy örömmel vágnának bele a saját élelmiszertermelésen alapuló önellátásba, a természet közelségében érzik jól magukat, mindezt a fővárostól pár percnyire.

Budapest szomszédságában Ecseren kínálok eladásra egy 2016-ban épített, de végleges befejezésre még váró modern családi házat, ami 790 nm-es telken helyezkedik el.A ház minőségi építési anyagokból épült. A falazata 30-as Leier Porotherm tégla, mely 15 cm-es Dryvit szigetelést kapott. A födém szintén Leier mesterfödém, illetve a tetőt is Leier cserép borítja.Az egyszintes családi ház 152 nm alapterületű, mely a következő helyiségekből áll: előtér, nappali+konyha, étkező, kamra, közlekedő, háztartási helyiség, 3 szoba, gardróbszoba, fürdőszoba és különálló mellékhelyiség. A lakóépülethez tartozik még egy 16nm-es terasz és egy 16 nm-es fedett kocsi beálló. Az ház akár tovább bővíthető, mivel a hatalmas tetőtér teljes egészében beépíthető.A nyílászárók műanyag hőszigetelt nyílászárók, a bejárati ajtó műanyag biztonsági ajtó. A fűtés cirkóról megoldott, de kandalló beépítésére is van lehetőség, melynek helye ki lett alakítva.A ház burkolása, belső ajtók kiválasztása, illetve a szaniterek beszerelése az új tulajdonosra vár, melynek kiválasztása saját ízlése és igényei szerint történik. Ezeket a vételár nem tartalmazza.A lakhatási engedély kiváltása szintén az új tulajdonos feladata.Az ingatlan csendes családias környezetben helyezkedik el aszfaltos utcában. Pár perces sétával elérhető a buszmegálló (Örs vezér térre illetve Kőbányára közlekedő buszok), vonatállomás (20 perces menetidővel a Keleti pályaudvarra érkeznek) óvoda, boltok. Közelben: Auchan, Decathlon, Bauhaus, M0Hívjon bizalommal a hét bármely napján!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!