Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Gödön, a Termál Lakóparkban, eladó egy ÚJ ÉPÍTÉSŰ, EGYSZINTES, CSAK TÁROLÓVAL érintkező, nettó 86,4nm-es, 3+1 szobás, IKERHÁZ mindkét fele, 365nm-es saját telekrésszel. A két iker fél egymás tükörképei. CSOK 10+10 OTTHONTEREMTÉSI TÁMOGATÁS igényelhető.Helyiségek: terasz: 12,18nm, nappali-étkező: 22,68nm, konyha: 7,19nm, kamra: 1,23nm, szoba: 12,18nm, 12,18nm, 11,10nm, fürdőszoba: 6,6nm, WC: 1,98nm, előszoba: 3,84nm, közlekedő:4,51nm.Műszaki leírás: Az épület külső falazata 30-as POROTHERM téglából épül 10 cm-es DRYVIT szigeteléssel. A nyílászárók műanyag hőszigetelt üvegezéssel kerülnek beépítésre. A fűtés kondenzációs kazánról radiátoros hő leadással. Riasztó kiépítés. Térkővel burkolt gépkocsi beálló.Az átadás várható időpontja 2017. július 31.Az ingatlan új építésű területen, fiatalos környezetben épül. A közelben az egész évben üzemelő termálfürdő, kerékpárút, teniszpályák, természetvédelmi területek várják a kikapcsolódni vágyókat. A Duna-part is pár perces autóútra található, ahol éttermek játszótér, kalandpark, kiépített strand biztosítja a szórakozást.A közlekedés Gödről személyautóval is kiváló, M2 autópályák 5 perc, M0, M3 15 perc, Budapest centrum 30 perc távolságra; vonattal a Nyugati Pályaudvar 30 perc. További információkért, műszaki tartalomért hívjon bizalommal!Hasonló ingatlanokért látogasson el weboldalunkra!

06/20-292-4Mutat

Családi Ingatlan Centrum

Ráczné Kozák Andrea

Felsőgödön, csendes kertvárosi környezetben, eladó egy mediterrán típusú, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, nettó 129nm-es + 18nm-es garázsos, 4+1 szobás, teljes kétszintes IKERHÁZ baloldali lakása, 452nm-es saját telekrésszel. CSOK 10+10 OTTHONTEREMTÉSI TÁMOGATÁS igényelhető. Lehetséges a TELEKRÉSZ AZONNALI MEGVÁSÁRLÁSA IS, ezáltal a felépítés költsége 5 MILLIÓ forinttal CSÖKKENTHETŐ.Helyiségek a földszinten: Garázs: 18nm, terasz: 8,7nm, nappali: 23,07nm, konyha-étkező: 15,29nm, szoba: 10,83nm, lépcsőház-kamra: 5,28nm, zuhanyzós fürdőszoba WC-vel: 3,49nm, előszoba: 10,22nm, gardrób:4,62nm.Helyiségek az emeleten: szoba: 12,51nm, szoba: 14,59nm, szoba: 12,08nm, fürdőszoba WC-vel: 10,07nm, tároló:0,67nm, közlekedő: 8,22nm.Műszaki leírás: Az épület külső falazata 30-as POROTHERM téglából épül 15 cm-es DRYVIT szigeteléssel, és 20cm-es födém szigeteléssel. A nyílászárók műanyag hőszigetelt üvegezéssel kerülnek beépítésre. A fűtés kondenzációs kazánról, radiátoros hő leadással és padlófűtéssel a nappali, étkező-konyhában és a vizesblokkokban. A nappaliban kandalló kémény kiépítésre kerül. A ház körül betonjárda, a bejárati ajtóig és a garázs előtti részen betonozott burkolat készül. Belső és külső burkolatok megszabott értékhatáron belül választhatók.Az építkezés még nem kezdődött el, így lehetőség van költségegyeztetéssel belső téri változtatásokra, (amennyiben a tartószerkezetet nem érinti). Az ingatlan kulcsrakész átadása a szerződéskötéstől számított, szerződésben pontosan rögzített 6-7 hónap.Az ingatlan kiváló elhelyezkedéséből adódóan a közelben iskola, óvoda, orvosi rendelő, vásárlási lehetőségek. A vasútállomás 8 perces sétával érhető el, ahonnan a félóránként Nyugatiba induló személyvonaton kívül megáll a gyorsított vonat is, mely 25 perc alatt ér a Nyugati pályaudvarra. A félóránként Bp. Újpest-Városkapuhoz érkező buszok megállója is csak 500 m-re van az ingatlantól. A Duna-part is gyalogosan is lesétálható, ahol éttermek játszótér, kalandpark, kiépített strand biztosítja a szórakozást.Hasonló ingatlanokért látogasson el weboldalunkra!

06/20-292-4Mutat

Családi Ingatlan Centrum

Ráczné Kozák Andrea

Eladó Dunakeszi Alsótabáni részén egy 471nm-es telekre épült, 2 generációnak, összeköltözőknek is alkalmas, önálló, 2 szintes 150nm-es családiház, alápincézve, plusz egy 20nm-es melléképülettel, ami tárolónak, műhelynek kiválóan alkalmas.A ház 1985-ben épült 2 éve kapott új, korszerű, külső hőszigetelést. Az épület színezése, illetve szín kiválasztása az új tulajdonosra vár. A lépcsőháznak köszönhetően, teljesen alkalmas az épület összeköltözőknek, akik akár teljesen külön, illetve együtt is tölthetik a mindennapjaikat. Az egész ház alá van pincézve, itt foglal helyet a vegyestüzelésű kazán és a gázkazán. Akár külön lehet fűteni az alsó, felső szintet. Az épület alsó szintje 86.9nm, ahol található a 20nm-es nappali, 14nm, 12nm, 9nm-es hálók, konyha, fürdő, külön wc. A felső szint 58.5nm. Itt található a nappali étkező, egy nagyobb háló, ami jelenleg ketté van választva egy gyerek játszófallal és egy kisebb háló, plusz egy nagyobb méretű sarokkádas fürdőszoba. Az épület lépcsőházában foglal helyet az előszoba. A nagy kertből adódóan akár több autó parkolására is van lehetőség. Az házat kisebb felújítással mindenki maga ízlése, kedve szerint alakíthatja.Közlekedés kitűnő, pár perc sétára található a buszmegálló, akár a helyi ingyenes járattal intézhetjük is az Auchanban a bevásárlást. A vonat megállóért sem kell messzire menni.Annak ajánlom az ingatlant, aki rendkívül kedvező áron szeretne venni egy önálló nagy házat, nagy telekkel és látja benne a felújítás, szépítés után a remek lehetőséget.Amennyiben felkeltettem az érdeklődését várom hívását!Hasonló ingatlanokért látogasson el weboldalunkra!

+36 20 616 6Mutat

Családi Ingatlan Centrum

Bernáth Lajos

Eladó Dunakeszi kertvárosi részén, családi házas, zöld övezetben, csendes, nyugodt környéken, nagycsaládosok, vagy akár több generáció számára is alkalmas, nettó 298,8 alapterületű, belső 3 szintes, tehermentes ikerház, nagyméretű (674 nm), parkosított kerttel, dupla garázzsal.A földszinten hangulatos, nyitott 33,2 nm-es nappali, nagy méretű konyha étkezővel, 17,6 nm-es szoba, fürdőszoba, WC, előszoba lett kialakítva. Az étkezőből nyílik a 22,7 nm-es terasz, melyről gyönyörű kilátás nyílik az ápolt, gondozott, parkosított, intim kertre. Az emeleten a 31,2 nm-es nyitott térből nyílik 4 félszoba, fürdőszoba, WC, valamint található itt egy erkély is.A hatalmas, 118,8 nm-es pincében a felhasználásnak csak a fantázia szab határt, két nagyobb helyiség, egy tároló helyiség, műhely, mosókonyha és a dupla garázs talált itt helyet.Az egész ház igényesen megépített és kialakított, a fűtésről gázkazán gondoskodik, a földszinti fürdőszobában törölközőszárítós radiátor van. Az épület 1994-ben 30-as Porotherm téglából, Dryvit szigeteléssel, fa hőszigetelt nyílászárókkal épült, 2008-ban került sor a lakórész felújítására. További extrák: riasztó, redőny, öntözőrendszer, automata garázsajtó.A közlekedési lehetőség kiváló, a vonatállomás gyalog 10, autóval 2 percre van. A közelben iskola, óvoda, orvosi rendelő, valamint bevásárlási lehetőségek állnak rendelkezésre. Várom hívását amennyiben egy csendes, nyugodt, biztonságos környéken, egy igényes otthonban szeretne élni!Hasonló ingatlanokért látogasson el weboldalunkra!

+36 20 366 6Mutat

Családi Ingatlan Centrum

Nagy Adrienn

Eladó Dunakeszin egy 280 m2-es 6+2 szobás több generáció számára is alkalmas ikerház fél. Az ingatlan Dunakeszi kellemes, kertvárosi részén található nagycsaládosoknak illetve vállalkozóknak ajánlom figyelmébe! A lakóház 3 szintes, 2 garázzsal (egyikben szerelőaknával, tároló-galériával, ipari árammal), szépen parkosított kerttel, a kertben öntözőrendszerrel, esővízelvezetéssel és hatalmas földalatti víztárolóval, napozóterasszal, kerti sütőhellyel.Külön bejáratú, világos szuterénben (90 m²): 4 helyiség került kialakításra, ebből egy biliárd- és egy konditerem, egy pihenőszoba, és egy fűtőhelyiség. A szuterén csekély ráfordítással önálló lakássá (irodává, rendelővé stb.) alakítható.Földszint (90 m²): előtér, 38nm nappali kandallóval, 40nm konyha-étkező, különálló WC kézmosóval, fürdőszoba, benne 2 személyes jakuzzi, zuhanyzó, mosdó, külön kis helyiség a mosógépnek.A tetőtér (100 m²) lépcsőn közelíthető meg a nappaliból, 4 szoba, fürdőszoba káddal, zuhanyzóval és WC lett kialakítva.Mindkét fürdőszoba és illemhelyiség igényesen fel lett újítva, az energiatakarékos fűtőberendezés és a fűtési rendszer egy részével együtt. A ház a telek déli felén helyezkedik el, de az utcafront felől könnyen megközelíthető az ikertárssal közös kocsibejárón és automata kapun keresztül. A ház és a telek a fekvéséből adódóan csendes és biztonságos. Aszfaltozott, csendes utca, kellemes szomszédság. Az emelet egyes helyiségeiből panoráma nyílik a Pilis és a Budai-hegység irányában. Közelben található óvoda és iskola, illetve bevásárlási lehetőség. A tömegközlekedés is kitűnő a busz és a vonat is pár perc sétára található.Hasonló ingatlanokért látogasson el weboldalunkra!

+36 20 616 6Mutat

Családi Ingatlan Centrum

Bernáth Lajos

Eladó Dunakeszin egy 2012-ben épült, 112nm-es 2 szintes modern sorház szélső lakása 130nm-es saját kerttel, akár 3 autónak való viakoloros beállóval, garázzsal, terasszal és erkéllyel. A felső szint teljes értékű emelet. Geotermikus fűtési rendszerrel, hőszigetelt épülettel, ami rendkívül gazdaságos. Geo- hőszivattyús paplófűtéssel. Az összes helyiség klimatizált, ami 4 külön kezelhető klímát jelent. A világítás mindenhol a legmodernebb LED-es kivitelezés, ami energiatakarékos és költséghatékony.A földszinten található az előszoba, egy 31nm-es amerikai konyhás nappali, egy fürdőszoba zuhanyzóval és egy, gardrób (ami lakószobának is használható, ablakos). A garázsból közvetlen bejárat vezet az előszobába, a nappaliból pedig a 16nm-es teraszra. Az emeleten két szoba helyezkedik el, 21,5nm-es és egy 10nm-es, mindkettőből közvetlenül ki lehet jutni az erkélyre. A nagyobbik szobából könnyedén kettő szobát is lehet csinálni gipszkarton elválasztással. A tágas emeleti fürdőszoba sarokkádas. A ház rendelkezik padlással. A házat jelenleg irodaként használják.Az épület infrastruktúrája az elhelyezkedéséből adódóan kiváló. Káposztásmegyer mindössze pár percre van, de a vonat közelsége miatt akár már 25 perc múlva a Nyugati-pályaudvarnál lehetünk. Busszal pedig az ingyenes helyi járat könnyíti meg a dolgunk. A nagy bevásárlást is csupán pár perc múlva már intézhetjük is.Amennyiben felkeltettem érdeklődését a hét bármelyik napján várom hívását.Hasonló ingatlanokért látogasson el weboldalunkra!

+36 20 616 6Mutat

Családi Ingatlan Centrum

Bernáth Lajos

Dunakeszin, családi házas környezetben, 682 nm-es telekre épülő belső kétszintes ikerház mindkét lakása eladó. A lakások egyenként bruttó 144,54 nm területűek, nettó lakótér 106,5 nm + garázs + terasz, amerikai-konyhás nappali + 3 szoba, duplakomfortos elosztással és 341 nm-es saját telekkel rendelkezik. HelyiségekFöldszint: közlekedő 4,81 nm, amerikai konyhás nappali 33,63 nm, kapcsolódó terasz 15,19 nm, közlekedő 2,10 nm, tároló 4,11 nm, fürdőszoba és WC 4,34 nm, garázs 16,5 nm, terasz 6,35 nm.Emelet: 3 szoba 12,57 nm, 13,11 nm és 12,57 nm, előtér 11,88 nm, fürdőszoba és WC 7,38 nm. A ház külső homlokzatai 30 cm-es PTH téglából épülnek 10 cm-es dryvit HŐSZIGETELÉSSEL.A fűtést és melegvíz-ellátást gáz cirkó biztosítja, a hőleadás lapradiátorokkal megoldott.A szobák laminált parketta, a többi helyiség mázas kerámia burkolatot kap. Burkolatok, szaniterek, falszínek VÁLASZTHATÓAK.Az alaprajzon kisebb VÁLTOZTATÁSOKRA még van lehetőség! Az épület minőségi anyagokból, magas szakértelemmel épül. A kiváló munkát végző kivitelező számos REFERENCIAMUNKÁJA a közelben megtekinthető! PARKOLÁS: a garázsban lehetséges. Igény esetén ingyenes hiteltanácsadással és hitelügyintézéssel könnyítjük meg vásárlását. Tapasztalt és felkészült kollégáink segítenek Önnek akár a hétvégén is.Köszönjük, hogy megtisztel bizalmával, és irodánkat választja új otthona kiválasztására. Ár: 46,9 MFtAzonosító: 3933

+36-70-418-1Mutat

Dunakeszin, a DUNAI oldalon eladó, egy 1050 nm-es telekre épülő, belső-kétszintes IKERHÁZ mindkét lakása! A lakás alapterülete bruttó 160,42 nm, nettó lakóterület 128,42 nm + GARÁZS + TERASZ, nappali + 3 szoba + 1 félszobás, DUPLAKOMFORTOS elosztással és 525 nm-es saját telekkel rendelkezik. HelyiséglistaFöldszint: előtér 9,1 nm, amerikai konyhás nappali 36,6 nm, kapcsolódó terasz 14,0 nm, félszoba 8,58 nm, kamra 1,94 nm, zuhanyozó és WC 5,95 nm, lépcső 2,08 nm,garázs 18,0 nm.Emelet (nem tetőtér, teljes értékű szint): lépcső 4,28 nm, 3 szoba 16,54 nm, 14,44 nm és 12,34 nm, fürdőszoba 7,13 nm, külön WC 1,761nm, gardrób 5,23 nm. Az alaprajzi elrendezésben még kisebb VÁLTOZTATÁSOKRA van lehetőség! Az épület minőségi anyagokból, magas szakértelemmel épül. A kiváló munkát végző kivitelező számos REFERENCIAMUNKÁJA megtekinthető! A ház külső homlokzati falai 30 cm-es PTH téglából épül, HŐSZIGETELÉSSEL.A fűtés és használati melegvíz-ellátás kondenzációs gázkazánnal lesz megoldva, radiátor hőleadókkal.A nappaliban kandalló kémény is beépítésre kerül.A homlokzati nyílászárók műanyag szerkezetűek és hőszigetelt üvegezésűek lesznek.A szobák laminált parketta, a többi helyiség mázas kerámia, a terasz csúszásmentes, fagyálló mázas kerámia burkolatot kapnak. Parkolás: 1 gépkocsi számára GARÁZSBAN lesz megoldható. Burkolatok, szaniterek, falszínek VÁLASZTHATÓAK. Újépítésű ingatlanokra vonatkozó KEDVEZMÉNYEK igénybe vehetők.(CSOK) Igény esetén ingyenes hiteltanácsadással és hitelügyintézéssel könnyítjük meg vásárlását. Tapasztalt és felkészült kollégáink segítenek Önnek akár a hétvégén is.Köszönjük, hogy megtisztel bizalmával, és irodánkat választja új otthona kiválasztására. Irányára: 42,5 MFtAzonosító: 3986

+36-70-418-1Mutat

FÓTON A legkorszerűbb energiatakarékos hőszivattyús fűtési rendszerrel új építésű sorházi lakás eladó. A 3 lakásos sorházban már csak 1 lakás eladó. ÚJ ÉPÍTÉSŰ, SORHÁZI LAKÁS 123,4 m2-es Nappali + 4szobás, belső két szintes 132 m2-es kerttel, terasszal, udvari parkolóval. A 3 lakásos sorház Fót központi kertvárosában épül jó közlekedéssel. CSOK 10+10 támogatás igényelhető. Műszaki átadás: 2017.május 31. Használatba vételi engedély megszerzése: 2017. július 30. HELYISÉGEK: Nettó lakótér 111,4 m2, beépítés utáni kert 132 m2. Az alsó szinten egy amerikai konyhás nappali (22,26m2), hálószoba (9,12m2), zuhanyzós fürdőszoba (4,68m2), wc (1,68m2), közlekedő (9,32m2), lépcsőház tárolóval (4,68m2), terasz (12,8m2). Emeleti szinten: szoba (15,9m2), szoba (12,37m2), szoba (9,12m2), kádas fürdőszoba (5,5m2), közlekedő (9,48m2), lépcsőház (4,68m2). MŰSZAKI: Külső határoló falak 35cm vastag. Thermo-Block elemből készül vasbeton kitöltéssel, belül gipszkarton burkolattal. Lakáselválasztó fal 30-as Silka hang gátló elemből készül. Válaszfal: 10-es Ytong falazat, gipszkarton borítással. A földszint feletti födém Porotherm gerenda, kerámia béléstesttel, vasalt betonnal. Tetőfedés hullámos téglavörös vagy barna színű betoncserép Tetőtér 25cm vastag üveggyapot hőszigetelést kap. Térburkolat kocsi beálló, járda, terasz . Homlokzati nyílászárók: fehér színű, műanyag, 3rétegű 0,8 üvegezésű. A fűtést-melegvízet-hűtést levegő hőszivattyúval biztosítjuk. A hálószobákban mennyezetfűtés-hűtés kerül kiépítésre szobánként 1 db termosztáttal. A nappaliban mennyezet fűtés-hűtés, padlófűtés kerül kiépítésre 2db termosztáttal. A többi helyiségben padlófűtés kerül kiépítésre. Laminált parketta: Bruttó 3000ft/m2 Hidegburkolatok: Bruttó 3000Ft/m2 lapár. Szaniterek a műszaki leírásnak megfelelően választhatók. Bővebb információért várom hívását. Irodánk ügyvédi és hitelügyintézői háttérrel is rendelkezik.Hasonló ingatlanokért látogasson el weboldalunkra!

20/236-0Mutat

Új ÉPITÉSŰ 5 SZOBÁS IKERHÁZ FÓTON, MELYRE 10 + 10 MILL CSOK IGÉNYELHETŐ!!!CSAK IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!!Fóton családi házas övezetben, Új építésű, nettó 91,58 nm, bruttó 95 nm, 3+2 szobás, belső kétszintes, dupla komfortos, kivételes adottságokkal rendelkező ikerház fél, 155 nm saját telekrésszel eladó!! A ház hasznos alapterülete 91,58 nm + 9.3 nm terasz + 155 nm saját tulajdonú kert!A ház felső színteje is teljes szint, nem tetőtéri, nincsenek csapott ferde falak, így kitűnően bútorozható helyiségekről beszélhetünk.A ház egy 4 lakásos társasház részeként épül, 30 as Ytongból 10 cm + drivit szigeteléssel, 10 cm válaszfalakkal, betonfödémmel. A lakásokat elválasztó falak 2*20cm SILKA hangátló téglából készülnek két fal közti + 5 cm szigeteléssel. Magas műszaki tartalommal, jól átgondolt élhető terekkel rendelkezik az épületet.Alsó szinten található a 26,65 nm amerikai konyhás nappali, 12,60 nm hálószoba, 6.3 nm fürdőszoba, előszoba: 4,87 nm, 1,71 nm kamra és egy terasz: 9,30 nm. Felső szinten található a 3 háló szoba,(12.6 nm,7.9 nm,7.5 nm), kádas fürdőszoba: 5.67 nm, közlekedő: 7.26 nm. Parkolás a teleken belül kialakításra kerülő felszíni beállókon megoldott! A ház egyedi mérő órákkal felszerelt, a fűtést és a használati meleg vizet kondenzációs kazán biztosítja, padlófűtéssel a fürdőszobában törölköző szárítóval. A ház kulcsrakész állapotban kerül átadásra szaniterekkel, burkolatokkal együtt , konyhabútor nélkül. Belső ajtókat, a szanitereket és a burkolatokat belső műszaki tartalomban megjelölt összegig a vevő saját igénye szerint választhatja.Az ingatlanra az új építésű ingatlanokra vonatkozó kedvezmények és CS.O.K igénybe vehetők.Ingyenes CS.O.K és hitel ügyintézéssel ,ügyvédi háttérrel segítjük ügyfeleinket a vásárlásban. Hívjon bátran. Tervdokumentációk irodánkban megtekinthetők. Várom hívását!!

20/504-0Mutat

Gödön, az Oázis lakóparkban, az egész évben üzemelő termálstrand közelében, eladó egy 2008-ban, pro-koncept technológiával épült, belső kétszintes, 76nm-es, szélső sorházi lakás, saját 200nm-es telekrésszel. Az alsó szinten, tároló, külön WC, és egy kertre néző teraszos, tágas, amerikai konyhás nappali található. A felső szintre kényelmes falépcső vezet, ahol egy fürdőszoba és 3 félszoba került kialakításra. A padlástérben egy kb.15nm-es, tárolásra alkalmas tér kapott helyet. A fűtést és meleg vizet kombi-cirkó biztosítja. A kertet sok növény és egy kis tavacska teszi hangulatossá, valamint egy téglából épített kerti tűzrakó, ami grillezésre és bográcsozásra is alkalmas. A ház melletti keskeny fedett területen lehetőség van kerékpár tárolásra is, valamint egy kis faház biztosít a kerti szerszámoknak, bútoroknak zárt tárolási lehetőséget. A ház É-D-i tájolású. A szigetelésnek köszönhetően alacsony a lakás rezsije, télen és nyáron is kellemes a hőmérséklet. Gépkocsi parkolására az előkertben van lehetőség. A közelben kis bolt, bölcsőde, játszótér, teniszpálya és kerékpárút található. A lakóparkból helyi buszjárattal pár perc alatt elérhető a vasútállomás, iskola, és óvoda. A folyamatosan fejlődő lakóparkot sok kisgyermekes család választotta otthonául, így a lakás ideális választás gyermekes családoknak vagy fiatal pároknak egyaránt.Hasonló ingatlanokért látogasson el weboldalunkra!

06/20-292-4Mutat

Fót csendes, kertvárosi részén, egymás mögé épülő, BELSŐ KÉTSZINTES, DUPLAKOMFORTOS ikerház eladó. A hátsó lakás bruttó 150,98 nm-es, nettó lakóterület 104,61 nm + terasz + erkély, amerikai konyhás nappali + 4 félszoba elosztással épül, kb. 200 nm saját kert résszel. HELYISÉGEKFöldszint: nappali 19,93 nm, hozzá kapcsolódó terasz 13,15 nm, konyha 14,93 nm, zuhanyzó és WC 5,15 nm, 1 félszoba 8,52 nm, előtér 6,29 nm, hozzá kapcsolódó terasz 2,53 nm, lépcső – tároló 2,16 nm, tároló 3,27 nm.Emelet: 3 félszoba (9,23 nm, 10,53 nm, 10,75 nm), hozzá kapcsolódó erkély 12,22 nm és 18,47 nm, fürdőszoba és WC 5,68 nm, közlekedő 4,32 nm, lépcső 3,85 nm. Parkolás a kialakított gépkocsi beállón lehetséges. INGATLAN JELLEMZŐIAz épület homlokzati falai 30-as Porotherm téglából, 10 cm dryvit hőszigeteléssel épülnek. Műanyag ablakok kerülnek beépítésre.A fűtést és a melegvíz-ellátást kondenzációs kazán biztosítja, a hőleadás radiátorokkal történik.A szobák és a közlekedők laminált parketta, a többi helyiség mázas kerámia, a teraszok és az erkélyek csúszásmentes fagyálló burkolatot kapnak. Burkolatok, szaniterek, belső falszínek VÁLASZTHATÓK.Újépítésű ingatlanokra vonatkozó KEDVEZMÉNYEK igénybe vehetők.(CSOK) Várható átadás: 2018. tavasza. Igény esetén ingyenes hiteltanácsadással és hitelügyintézéssel könnyítjük meg vásárlását. Tapasztalt és felkészült kollégáink segítenek Önnek akár a hétvégén is.Köszönjük, hogy megtisztel bizalmával, és irodánkat választja új otthona kiválasztására. Irányár: 39,9 MFtAzonosító: 4006/2

+36-70-418-1Mutat

Gödön az Oázis lakóparkban eladó CSAK GARÁZSOKKAL ÖSSZEÉRŐ sorházi lakások eladók! A 2 –es lakás bruttó 131,6 nm-es, nettó lakóterület 100,6 nm + garázs + terasz + erkély, amerikai konyás nappali + 1 szoba + 3 félszobás elosztású, duplakomfortos, kétszintes középső sorházi lakás, a67 nm saját kerttel.HELYISÉGEKFöldszint: nappali 20,3 nm, hozzá kapcsolódó terasz 6,5 nm, konyha 6,9 nm, fürdőszoba 4,86 nm, 1fél szoba 11,02 nm, előszoba 9,02 nm, garázs 18,0 nm.Emelet: 1 szoba 14,58/15,38 nm, fürdőszoba 5,6 nm, külön WC 2,82 nm, előtér 5,3 nm, 2 félszoba (10,65 nm és 9,82/11,02 nm), erkély 4,5 nm. INGATLAN JELLEMZŐIAz épület homlokzati falai 30-as Porotherm téglából, dryvit hőszigeteléssel épülnek. A nyílászárók hőszigetelő üvegezéssel ellátottak.A fűtést és a melegvíz-ellátást gáz cirkó biztosítja, a hőleadás radiátorokkal történik.A szobák és a közlekedők laminált parketta, a többi helyiség mázas kerámia, a teraszok és az erkélyek csúszásmentes fagyálló burkolatot kapnak. PARKOLÁS: 1 gépkocsi számára a garázsban megoldható. Az épület minőségi anyagokból, magas szakértelemmel épül. A kivitelező referenciamunkái megtekinthetők. Burkolatok, szaniterek, belső falszínek VÁLASZTHATÓK. Újépítésű ingatlanokra vonatkozó KEDVEZMÉNYEK igénybe vehetők. (CSOK) Igény esetén ingyenes hiteltanácsadással és hitelügyintézéssel könnyítjük meg vásárlását. Tapasztalt és felkészült kollégáink segítenek Önnek akár a hétvégén is.Köszönjük, hogy megtisztel bizalmával, és irodánkat választja új otthona kiválasztására. Irányár: 34,9 MFtAzonosító: 7357

+36-70-418-1Mutat

Gödön, a Thermál lakóparkban, duplakomfortos, belső kétszintes sorházi lakások eladók. A 2-es középső lakás bruttó alapterülete 109,14 nm, nettó lakóterület 85,16 nm + terasz + TÁROLÓ amerikai-konyhás nappali + 2 szoba + 1 félszoba elosztással és 154,65 nm-es saját telekkel rendelkezik. HELYISÉGLISTAFöldszint: előszoba 2,9 nm, nappali 18,09 nm, kapcsolódó terasz 12,00 nm, konyha – étkező 8,68 nm, kamra 2,0 nm, zuhanyzó és WC 2,94 nm, lépcső 2,75 nm, tároló 4,20 nm.Emelet (nem tetőtér, teljes értékű szint): lépcső 4,85 nm, közlekedő 3,0 nm, 2 szoba 12,19 nm és 12,04 nm, félszoba 10,57 nm, fürdőszoba 5,13 nm. PARKOLÁS: a lakáshoz tartozó gépkocsi beállón lesz megoldható. Az ház homlokzati falai 30-as Porotherm téglából, külső HŐSZIGETELÉSSEL készülnek. A vételár magába foglalja a műanyag nyílászárók beépítését. A fűtésről és a használati meleg vízről kombi cirkó gondoskodik. A szobák laminált parketta, a többi helyiség mázas kerámia, a terasz fagyálló mázas kerámia burkolatot kap. Burkolatok, szaniterek és a belső falszínek VÁLASZTHATÓAK.Újépítésű ingatlanokra vonatkozó kedvezmények igénybe vehetők (CSok) Igény esetén ingyenes hiteltanácsadással és hitelügyintézéssel könnyítjük meg vásárlását. Tapasztalt és felkészült kollégáink segítenek Önnek akár a hétvégén is.Köszönjük, hogy megtisztel bizalmával, és irodánkat választja új otthona kiválasztására. Irányára: 30,5 MFtAzonosító: 7398

+36-70-418-1Mutat
Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!