Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

PANORÁMA HÁROM SZINTENEladó DUNABOGDÁNY domboldalán, 100 nm , ÚJSZERŰ ÁLLAPOTÚ családi ház 588 nm telken.A ház:-100 nm, tégla szerkezetű, három szintes, a tetőtéri szoba ablaksorából LENYŰGÖZŐ DUNAI PANORÁMÁVAL-2012-ben teljes körűen, IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT: új konyha, új fürdőszoba, új vezetékek, új tető-Süttői mészkő burkolat , a szobákban dél-amerikai JATOBA magas kopásállóságú, keményfa parketta -Egyedileg gyártott, hőszigetelt, fa nyílászárók-Külső szigetelés-Bosch gáz cirkó kazán és háztartási gépek-Működő cserépkályha-Riasztó ((mindhárom szinten minden helyiségben érzékelő, háromzónás rendszer, mindhárom szinten független kezelőegységekkel)-Klíma előkészítés-A keleti oldalán nyitott-, a nyugatin fedett terasszalA kert:- Teraszos kialakítású,588 nm- A ház mellett egy kb. 20 nm-es faház áll (önálló víz-, villany mérőórákkal), a telek alsó részén pedig egy fedett gépkocsibeálló találhatóA környék:-Közellátás, távolsági busz autóval 5-7 percnyire, gyalog kb. 15 perc sétával elérhető -Dunabogdány híres a fövenyes Duna parti szabad strandjáról, a Forgó Étteremről, a büféiről, ahol frissen sült pisztrángot árulnakAjánlható:--Azoknak akik nem szeretnének a felújítással vesződni-Akik csendes, természetközeli környezetben képzelik el új otthonukat-Akik nem csak a ház vendégeként szeretnének gyönyörködni a páratlan szépségű panorámábanHZ337324

Eladó Dunabogdányban közvetlenül a Duna parton lévő, dunai panorámás, összközműves, ikerház mindkét fele, összesen 210 nm 4+2 fél szoba, 650 nm-es kertben. Az egy tulajdonos által eladásra kínált épület, 4+2 fél szobát, valamint mindkét épületrész alatti nagyméretű, tárolót, és szintenként Dunára nyitott, fedett és félig fedett teraszokat tartalmaz. A kertben 4 autónak van parkolóhely és a telek elhelyezkedéséből adódóan nem árvízveszélyes. Az ingatlan Visegrádtól mindössze 5 km-re, Szentendrétől 18 km-re, Budapesttől 28 km-re lévő település frekventált részén helyezkedik el közvetlenül a fő útvonalon.A kertkapcsolatos alsószint csónakok, vízi sporteszközök, kerti berendezések, tárolójaként funkcionál, felette 2 szint, mindkettő nagy terasszal rendelkezik, és plusz a beépített tetőtér. Az épület két külön feljárattal lett megépítve, de az első szinten lévő 40 nm-es félig fedett terasz és a kert sincs teljesen elválasztva. Egy jól összetartó család használta pihenésre, sportolásra ezt a csodálatos Dunai panorámával rendelkező üdülőt.Elsősorban egy ingatlanként szeretnénk eladni, de külön-külön is megvásárolható. Az eladási ár ebben az esetben 16.5 millió Ft-ra módosul lakásonként. A folyamatosan karbantartott kétlakásos épület, kevés ráfordítással teljesen elszeparálható, vagy akár összenyitható. Fűtése konvektoros, gáz vízmelegítő biztosítja a meleg vizet. A vízóra, villanyóra, gázóra lakásonként megosztásra került. Az ingatlan azonnal költözhető.Használja ki a Dunakanyarban lévő, Visegrádi hegység lábánál adódó lehetőséget, hogy saját házában közvetlenül a Duna parton töltse szabadidejét. Értékes időt nyerve a sporteszközök ideszállításával és összepakolásával, vegye igénybe a Duna adta vízi sport lehetőségeket. Adja bérbe, vagy nyaraljon az egyik felében, amíg a másik rész bevételt termel. Lakjon itt és élvezze a folyópartot, akár állandó jelleggel.

Eladó Dunabogdányban közvetlenül a Duna parton lévő, dunai panorámás, összközműves, ikerház fele, összesen 105 nm 2+1 fél szoba, 325 nm-es kertben. Az ikerház egy tulajdonosa által eladásra kínált épület, mindkét fele eladó.Egyik fele, 2+1 fél szobát, valamint az épületrész alatti nagyméretű, tárolót, és szintenként Dunára nyitott, fedett és félig fedett teraszokat tartalmaz. A fél részhez tartozó kertben 2 autónak van parkolóhely és a telek elhelyezkedéséből adódóan nem árvízveszélyes. Az ingatlan Visegrádtól mindössze 5 km-re, Szentendrétől 18 km-re, Budapesttől 28 km-re lévő település frekventált részén helyezkedik el közvetlenül a fő útvonalon.A kertkapcsolatos alsószint csónakok, vízi sporteszközök, kerti berendezések, tárolójaként funkcionál, felette 2 szint, mindkettő nagy terasszal rendelkezik, és plusz a beépített tetőtér. Az épület első szinten lévő 20 nm-es félig fedett terasszal, felette 6 nm-es fedett terasszal rendelkezik. Tulajdonosai pihenésre, sportolásra használták ezt a csodálatos dunai panorámával rendelkező üdülőt.A folyamatosan karbantartott kétlakásos épület, kevés ráfordítással teljesen elszeparálható. Fűtése konvektoros, gáz vízmelegítő biztosítja a meleg vizet. A vízóra, villanyóra, gázóra lakásonként megosztásra került. Az ingatlan azonnal költözhető.Használja ki a Dunakanyarban lévő, Visegrádi hegység lábánál adódó lehetőséget, hogy saját házában közvetlenül a Duna parton töltse szabadidejét. Értékes időt nyerve a sporteszközök ideszállításával és összepakolásával, vegye igénybe a Duna adta vízi sport lehetőségeket. Adja bérbe, vagy nyaraljon. Lakjon itt és élvezze a folyópartot, akár állandó jelleggel.

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!