Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Eladó Dombóváron, a Kinizsi utcában, egy 4 lakásos társasház 2 szobás földszinti lakása.A főbejárathoz a déli homlokzat pár lépcsőfoka vezet. A lakóhelyiségeket egy előszobán át érhetjük el, ebből nyílik a pince, valamint a lakás központi része, az étkező, amelyből az összes többi helyiség megközelíthető. Vele egy légtérben, nyugati irányban került kialakításra a tágas konyha, amely nagy ablakának köszönhetően egész délután fényben úszik. Az étkezőből egy kis közlekedőn keresztül jutunk a felújított fürdőbe, valamint a különálló WC helyiségbe is.A hálószoba bejárata praktikusan a vizesblokkok közelébe került, keleti tájolása miatt a felkelő nap sugarai köszöntik az itt ébredőket. A mellette lévő nagyobb szoba nappaliként is használható (jelenleg is így funkcionál). Ide került az új építésű cserépkályha, amely akár az egész lakást képes befűteni. Kényelmesebb lakók gázkonvektorok mellett is melegedhetnek. A társasházi lakás kényelme mellett a családi házak jellemzői is jelen vannak, mint pld. elöl virágoskert, hátul és oldalt udvar, illetve garázsként is használható tárolóépület.Az ingatlan közvetlen közelében orvosi rendelő, élelmiszerbolt, dohánybolt, néhány percnyire a város egyik legnépszerűbb általános iskolája, gimnázium és óvoda is megtalálható. Gyalogosan alig tíz perc alatt megközelíthető a városközpont, illetve másik irányban a vasúti és buszpályaudvar is.Ajánljuk fiatal és kisgyermekes családoknak, egyedülálló pályakezdők első lakásaként, de a földszint előnyei miatt jó választás lehet nyugdíjasok részére is.A hét bármely napján elérhető vagyok, amennyiben foglalt, visszahívom.

CSAK MOST AKCIÓS ÁRON!!!Exkluzív lakás- garázzsal!Dombóvár szívében, a víztorony mögötti tégla társasházak egyikében kínálok eladásra egy nagy méretű, nappali+4 szobás, nagy családosok számára ideális lakhatást biztosító lakást teremgarázs hellyel. Az ingatlan városközponti elhelyezkedése miatt, amellett, hogy nagy családok számára kényelmes otthont biztosíthat, alkalmas orvosi rendelő, ügyvédi iroda, műkörmös-, masszázsszalon, vagy egyéb más, kisebb helyigényű vállalkozás céljaira is. Ezt a bejárattól jobbra nyíló, a folyosóról külön bejáratúvá tehető szoba biztosítja. A társasház alig 10 éve épült. Ennek ellenére jelenlegi tulajdonosai az elmúlt egy évben magas minőségben felújították:- kicserélték az összes járólapot, ill. meleg burkolatot;- a luxus kivitelű konyhába magas fényű fehér konyhabútort és pultot készíttettek, beépített konyhagépekkel. Természetesen itt is kicserélték az aljzat burkolatot is; - új bejárati ajtó és belső ajtók kerültek beépítésre; - a régi gardróbot kibontották, így tágasabb közlekedőt kaptak;- új gardróbot alakítottak ki az egyik kisebb alapterületű szobából, mely rengeteg ruhanemű befogadására alkalmas; - a mosdó-wc helyiség csempézése és aljazat burkolása is megújult; - a nappali falára mediterrán hangulatú kőburkolat került. A lakásban található valamennyi új ingóság a vétel tárgyát képezi. A lépcsőház, a teremgarázs és a hozzátartozó utcarész kamerával megfigyelt terület. Az ingatlan fiatalos, modern, elegáns otthonná változott a munkálatoknak köszönhetően. Ezért ajánlom olyan igényes vásárlók részére, akik élvezni szeretnék a belváros közelségét, egy új, tágas lakás kényelmét.

Újabb gyöngyszem, kizárólag a Duna House adatbázisában! Dombóvár központjában eladó egy ÚJÉPÍTÉSŰ II. emeleti 3 szobás – gázfűtéses, 67 nm-es – A+ energetikai besorolású lakóingatlan!A lakáshoz egy nagyméretű terasz is tartozik! A lépcsőházból kilépve, egy nyitott folyosón keresztül, egy zárt teraszon át juthatunk a lakásba. A teraszt egy redőny segítségével nyitottá vagy zárttá lehet tenni! A lakás rendkívül praktikus beosztású : a nappali, konyha – étkező egy közös - nagy légtérben kaptak helyet, melyet átjár a napfény. A nappali és konyha helyiségeit egy bárpult választja el egymástól. A lakás közlekedő helyiségéből nyílik két szoba, a fürdő és a wc. Az ingatlanban tömör fából készült beltéri ajtók kerültek beszerelésre. Ablakai műanyag nyílászárók, melyek redőnnyel lettek felszerelve. Az ingatlan színvilágában és összhatásában egy modern, diszkrét, fiatalos stílust képvisel. A hálószobák és a nappali helyiség aljzata laminált burkolattal lett ellátva.Külön kiemelném a lakás költséghatékonyságát, melyet az A+ -os energetikai besorolást igazoló tanúsítvány egyértelműen alátámaszt. A lakásban kombi gázkazán biztosítja a fűtést, és a melegvíz készítését egyben!Az ingatlan ablakai a ház belső udvarára tekintenek, így a napnak minden szakában nyugalmas lakhatást biztosít. Biztonságos parkolási lehetőség a társasház zárt udvarában lehetséges, mely elektromos kapunyitó-rendszerrel működtethető .A lakás fix tartozéka közé tartozik a beépített konyhabútor, melyben a képen látható konyhagépek is a maradó ingóságok közé tartozik.Az ingatlant minden korosztály számára ajánlott, hiszen az II. emelet az idősebb korosztály számára is gond nélkül megközelíthető! A biztonságos belső, zárt külön előnyt jelenthet kisgyermekes családok esetében!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!