Mentett keresések
  • nincs elmentett keresés

Dombóvár, valamint Gunarasfürdő közelében, Döbröközön eladó egy 69 m2-es takaros kis családi ház 579 m2-es telken.Az ingatlan egy teljesen nyugodt, forgalomtól elzárt zsákutcában található.  A ház előtti terület füvesített, gyönyörű virágoskerttel, a fák árnyékot adó lombjai alatt megbúvó hintaágyról pedig a Kapos folyó, valamint a szemközti dombok lélegzetelállító panorámájában gyönyörködhetünk. A kerítésen belül is szép, rendezett kert található, majd bal oldalon egy kis melléképület, jobbra pedig a főépület helyezkedik el.A bejárat egy körben üvegezett helyiségre nyílik, amely társalgóként, de akár télikertként is használható. Innen jutunk a nappali-étkezőbe, ahol szemben egy impozáns cserépkályha uralja a teret. Mellette mindkét oldalon ajtó, balról a fürdőszoba, wc, jobbról a főzőfülke és a kamra található. A nappaliból közelíthető meg a két, egymásba nyíló szoba is, ahol szintén beépítésre került egy szép cserépkályha. A két kályhán  kívül még gázkonvektorok is segítenek a fűtésben. A szobák hajópadlósak, a nappali modern PVC , a többi helyiség kerámia burkolatú. A fürdő és a wc kapaszkodókkal ellátott, részben akadálymentesített.Az udvaron több, akár gazdálkodásra is alkalmas melléképület, pince, tároló található. Az ingatlanhoz tartozik még egy üres telek is, ami akár építkezésre, akár növénytermesztésre is tökéletesen alkalmas.A közelben elérhető bolt, iskola, óvoda, templom, buszmegálló.Ajánlott kisgyermekes családoknak, mivel a gyerekek biztonságban játszhatnak akár a ház előtt is, valamint idősebbek is megtalálhatják itt a zavartalan nyugalmat.

+36 70 947-5Mutat

Eladó Döbröközön, az Iskola utca 58. szám alatti családi ház. A saroktelken álló épületbe két bejáraton is bejuthatunk. A főbejárat egy széles folyosóra vezet, innen nyílik jobb oldalon két szoba, bal oldalon egy szoba és a konyha-étkező. Szemben, a folyosó végén található a fürdő és a wc. A konyhához tartozik egy kamra is, másik oldalon egy közlekedő, padlásfeljáróval és a hátsó bejárattal. Az egész lakásra a szellős, világos, tágas terek jellemzőek. A szobák parkettázottak, a többi helyiség burkolata a régi időket idéző, de jó állapotban lévő mázas kerámia és cementlap. A nosztalgiázni vágyók a konyhában lévő sparhelten is elkészíthetik az ételeiket. A gázkonvektorok mellett két cserépkályha nyújt alternatív megoldást a fűtésre. Az udvaron nagyméretű melléképület áll, benne nyárikonyhával, tárolóval, a végén ólakkal, góréval, amit manapság már terménytárolónak szokás hívni. A cementlap, a sparhelt és a góré mellett az igazi falusi hangulathoz hozzájárul még a ház körüli gondozott virágoskert, a kis szőlőlugas, a gyümölcsfák, valamint a szép füves udvart uraló terebélyes diófa.Kifejezetten ajánlott kisgyermekes családoknak, mivel az óvoda két perc sétára található, az iskolába és a könyvtárba pedig elég csak szemmel elkísérni a gyerekeket. Több bolt is van szinte pár méteren belül, az egyik pont a házzal szemben. Nótás kedvűek az utca túloldalán lévő vendéglátó egységet is értékelni fogják. Elérhető közelségben van a posta, az orvosi rendelő, védőnő, virágbolt, polgármesteri hivatal, buszmegálló, művelődési ház, templom, temető is.Az épület némely része felújításra szorul, ez az árán is meglátszik, de a hibákat kiküszöbölve nagyon szép, hangulatos otthon alakítható ki belőle.

+36 70 947-5Mutat

Dombóvár, valamint Gunarasfürdő közelében, Döbröközön, az Öreghegy utcában eladó egy 87 m2-es sátortetős családi ház . Az 1019 m2- es telek az utca szintjénél magasabban helyezkedik el, rajta a buja növényzet közt megbújó épülettel, pincével és garázzsal, apró kerti tóval.A kapu előtt betonozott gépkocsi feljáró került kialakításra. A házat oldalról egy hangulatos, 25 m2-es fedett terasz határolja, mely méretéből adódóan rengeteg lehetőséget rejt magában. Néhány bútorral, esetleg tűzhellyel , étkező garnitúrával berendezve tavasztól őszig kellemes élettere lehet az egész családnak. Nem mellesleg innen gyönyörködhetünk a füvesített, fákkal, bokrokkal, virágokkal gazdagon beültetett udvarban is. A teraszról érkezünk a konyha-étkezőbe a hátsó bejáraton. A helyiség végében két lépcsőfokkal magasabban található a tekintélyes méretű kamra, amely régebben szobaként funkcionált. A konyhából kis átjáró vezet a hatalmas nappaliba, és innen nyílik egy tároló helyiség, majd abból a wc is. A nappaliban áll egy cserépkályha, ezen kívül a lakást gázkonvektorok is fűtik. A nappalihoz csatlakozik még két utcára néző szoba, valamint innen nyílik a fürdőszoba, illetve itt található a főbejárat is.A nyílászárók nagy részét nemrég hőszigetelt műanyagra cserélték, a helyiségek burkolatát kerámia, parketta, és PVC alkotja.A lakás tágas, jó elrendezésű és jól alakítható, alkalmas akár nagyobb családoknak is. A környék kis forgalmú, csendes, de a telek magasabb elhelyezkedése is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az itt élők nyugodt, bensőséges otthont alakíthassanak ki maguknak.

+36 70 947-5Mutat

Dombóvár kertvárosában eladó egy teljesen felújított, kiváló elrendezésű, többszintes családi ház. A 641 m2-es telken fekvő épület utca felőli oldalán, a legalsó szinten található a garázs, mellette nagy alapterületű szuterén. Garázsból van egy az udvaron is.A ház főbejárata oldalról, egy kis teraszról közelíthető meg. A lakásba belépve az étkezőbe érkezünk, mellyel egy légtérben, jobb oldalon került kialakításra a nappali. A nappali és étkező határán egy csodaszép fehér cserépkályha vonzza magához a tekintetet. Bal oldalon pár lépcsőnyi szintkülönbséggel feljebb egy folyosó fekszik, egyik végén praktikus gardrobbal, másikon a fürdővel, melyben egy hidromasszázs sarokkád és egy tágas zuhanyfülke is helyet kapott. A folyosóról szemben nyílik a két szoba, melyekhez erkély is tartozik. A hálóval szembeni lépcsőn juthatunk fel a legfelső szintre, ahol egy szoba, egy fürdő-wc, előtér, valamint egy 39 m2-es, jelenleg tárolóként használt helyiség helyezkedik el. A földszintre visszatérve, az étkezőből szemben található a wc, innen jobbra a tágas konyha, étkezősarokkal, kamrával, balra pedig lejárat a szuterénbe. A konyhából egy lépcsőn keresztül érhetjük el az udvaron lévő 36 m2-es, térkövezett, fedett teraszt. A nappali, étkező, folyosó, valamint a szobák magas minőségű laminált padló, a wc és a konyha pedig parafa burkolatot kapott. A falakat mindenhol igényes tapéta díszíti.Az ingatlan 2014- ben ( a legfelső szint kivételével ) teljeskörű felújításon esett át, melynek során mindenhol a legmagasabb minőségű anyagok használatára törekedtek.  A nyílászárók hőszigetelt műanyagok, a ház külső homlokzata és a mennyezet is hőszigetelést kapott. A helyiségekben elegáns fekete radiátorok szolgáltatják a meleget. Az épületben riasztórendszer is működik.  Az udvaron több évre elegendő tűzifa került felhalmozásra, ez szintén a vételár részét képezi.A környék csendes, nyugodt, a belváros könnyen elérhető. Alkalmas lehet nagyobb családoknak, több generációnak is, mivel a legfelső szinten akár egy külön lakrész is kialakítható. 

+36 70 947-5Mutat

 Eladó Kocsolán, csendes utcában egy 100 m2-es családi ház. A lakásba egy nemrég készült hangulatos teraszon keresztül jutunk be, melyről két bejárat is elérhető. Az utcafronti részen a nappaliból nyíló két szoba, fürdő, valamint wc helyiség kapott helyet. Hátrafelé haladva található még egy jelenleg étkezőként funkcionáló szoba, illetve egy konyha, melynek egyik ajtaja szintén a teraszra nyílik. A fűtés cserépkályhákkal megoldott, gázvezeték az utcában elérhető. A szobák parkettázottak, a többi helyiség kerámia és PVC burkolatú. Az ingatlan értékét és vonzerejét nagyban növeli a mögötte elterülő, 800 db nyírségi egyenes akácból álló ültetvény. Ebből adódóan kiválóan alkalmas méhészkedőknek, vidéki nyugalomra vágyóknak, akár nagyobb családoknak is.A hét bármely napján elérhető vagyok, amennyiben foglalt, visszahívom. Fleißige Bienen in der NachbarschaftIn Kocsola ist in einer stillen Straße 100 m2 Einfamilienhaus zu verkaufen. Wir können ins Haus über eine neuchlich gemachte, stimmungsvolle Terasse hineingehen, davon können wir zwei Eingänge erreichen. An der Straßenfront ist ein Wohnzimmer, wovon öffnen sich zwei Zimmern, ein Badezimmer, sowie eine Toilette. Wenn wir im Haus nach hinten gehen, wir befinden uns in ein Zimmer, das es derzeitig als Spiesezimmer funktioniert, und eine Küche, welches Tür auf die Terasse öffnet. Die Heizung ist mit Kachelofen gelöst,die Gasleitun ist in der Straße erreichbar. Die Zimmer haben Parkettenboden und die übrige Räume sind mit Keramik und PVC belegt.Der Wert und die Anziehungskraft der Inmobiele erhöht sich mit den hinten erstreckende 800 Akaziebäume aus dem Nyírség. Davon gibt es sich, dass dieses ausgezeichnetes Haus für den Bienenzüchtern, für nach lándliche Ruhe sehnenden Menschen oder für größere Familien geeignet ist.

+36 70 434-7Mutat

Fiatalok - CSALÁDOSOK FIGYELEM!!!!Csupán 1,5 M ft. önerővel + CSOK -kal (két meglévő gyermek esetén) megvehető!!!!Újdombóváron pici aranyos, 2 szobás családi ház eladó!A családi ház 55nm-es, több mint 800nm-es rendezett telken. Az udvar egy része füvesített, másik része konyhakertként művelve van. A házba belépve egy előszobába érünk, ahonnan nyílik a fürdőszoba jobbra, valamit továbbhaladva a konyhába érünk. A konyhából két irányba nyílik a két szoba. A ház folyamatos állagmegóvásáról gondoskodik a tulajdonos.. Az első szobában teljes villanyvezeték csere volt, valamint laminált parketta került. A Jelenleg konyhaként használt helység csempézett, cementlapos. Az új tulajdonosnak kell gondoskodni a víz ide való bevezetésén. A másik szobában hajópadló burkolat van, amit padlószőnyeggel terített le a jelenlegi tulajdonos, melegebb hatást kölcsönözve. A házban jelen pillanatban nincs fűtés, korábban kandallóval fűtöttek. Kémény van! Cserépkályha vagy kandalló fűtés beszerelése gyors megoldás lehet.A családi ház falazatát tekintve vályogház, így nyáron kellemes hűvös, télen pedig meleg otthon. Jelenleg kandalló fűtés van a konyhában, de lehetőség szerint cserépkályhafűtés is megoldható. Az udvarban a gyümölcsfákon kívül található füstölő, pince, nyári konyha, és tároló helyiség is. Olyan családoknak, vagy egyedülálló személyeknek ajánlanám a házat, akiknek fontos az alacsony fenntartási költség, és a nagy udvar megléte. Állattartás megengedett a környéken!

Nem találtad még meg az ingatlanod? Add meg e-mail címed, és elküldjük számodra a legfrissebbeket!